Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
En is elofizettem egyelore egy honapra a sima Play-re (Pro amugy sincs boxon), ugyhogy letolom a 10 orat, aztan meglatjuk, de pl. van tobb jatek is, ami erdekelne, pl. Battlefield V, meg ilyenek, szoval lehet, hogy a vegen meger majd evi 5 500 Ft-ot.
Az tuti, hogy a jovo az elofizeteses jatekoke, az EA meg par evig lerabolhatja az embereket evente 60 euroval a Fifa/NHL/NFL szeriakkal, de aprobb rancfelvarrasert teli arat kerni tobb, mint pofatlansag. Mondjuk az EA-t szerintem ez nem zavarja

En egyebkent most nagyon bizom a Konamiban, hogy hatha a 22-vel tudnak dobni egy nagyot, mert a 20 gameplay-e kurvajo, de sajnos a korites gyaszos. Szar a kommentar, szar az interface, szar az ecosystem. Olyan az egesz menurendszere, mint a PES 5-nek 2005-bol. Szanalom, de tenyleg

Es a Fifa foleg a kulcsinben es a kontentben eros es nem akarom elhinni, hogy a Konami nem tudna leigazolni nehany jo designert, akik hegesztenenek egy fasza menut, plusz valami fasza UT-konkurenciat. Azonnal valtanek.
Persze ez tovabbra sem oldja meg a licensz problemakat, de hatha valahogy egyszerubbe tudnak tenni az utolagos javitasokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest