Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madn!ght

addikt

válasz Woodslave #19440 üzenetére

A tots-ig minden wl-t lenyomtam, folyamatos “teljesítménykényszer” alatt éreztem magam. Kb 2500 meccset toltam le idén. Elkövettem azt a hibát, hogy célokat tűztem ki és nem csak amolyan unaloműzesképp játszottam. Az egyik az Öcsi bácsi lapja volt, azt viszonylag elég gyorsan ki is pipáltam. Az öreg hiba viszont a másik volt, mégpedig, hogy div1-et elérjem. Többnyire div 2 stabilan megvolt, de az teljesen kifeszített, hogy szinte kézzel fogható volt, amennyire akadályozott a játék működése az előrejutásban. A rajtam kivülálló okokból történteket pedig képtelen vagyok elfogadni (higgadtan pedig csak ideig-óráig). Gamer monitor, LAN kapcsolat, profi(bb) kontroller, 1000-s net, ettől többet eszközben nem tudok hozzátenni. A fejlődés so-so tetten érhető, ez a 3. ultimate team szezonom, korábban div 4 volt a legjobb osztályom.
    A pénz más kérdés, rendszeresen (szinte minden promón) költöttem a játékra és itt cáfolnám meg a pay2win elvet vallókat. Semmilyen előnyt nem tapasztaltam ha vettem is fut pointot. FP-ből egy jobb nyitásom se volt. Amik estek, azok upgradekből, MM reward packből jöttek (neymar, cr7, Fs reyna, if yedder, nagy részük nem eladható volt).

De tudod mit? A legdrágább mégis az idő, amit nem a menyasszonyommal (szeptemberben már a feleségem! 🤩), vagy a családdal töltök.

És igen, amit mondasz, ráfügg az ember, ha nem épp a ps-en, akkor az appon, fórumon, futbinen töltöm/töltöttem az időm. Kb egy hónapja nem wl-ezek, a közérzetem klasszisokkal jobb, nyugodtabb vagyok. Hét közben ha leülök, 1-2 meccsre, sokszor ennyi is elég, hogy felqrja a vérnyomásomat.

Őszinte tiszteletem azoknak, akik ezt “csak egy játék”-ként, vagy “leszarom a meccs kimenetelét” hozzáállással játsszák a meccseit, próbáltam, de valószínüleg az én igazságérzetem szenzitívebb, mert felháborít a manipuláció.

Az egyszer biztos, hogy így visszatekintve összességében sajnálom a játékba feccölt’ időt (még ha a rage quit-eket is levonom pár száz óra beleszaladt). A következő szezont legjobb szándékaim szerint kihagynám. Remélem elég erős tudok maradni… :U

Új hozzászólás Aktív témák