Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
hát igen. Mondjuk erre szerintem csak a játék ezen szakaszában van lehetősége az olyan tudású játékosnak mint én vagy te (ne vedd sértésnek úgy értem nem elite és div 1) Év közben kénytelen vagy hajtani a jobb lapokat mert azok nélkül még a játék se élvezetes.
Nekem amúgy nem a játékkal van a bajom és nem emiatt agyalok megint hogy inkább kihagyom, hanem azzal hogy teljes mértékben rátelepszik az életemre. HA nem játszok akkor app, youtube, mittomén elveszi minden időm. Tényleg függőség mert az életminőségem rovására megy. Egyetlen szerencsém, hogy a gyerekek már többet játszanak (nem fifa hanem fortnite) és nincs annyi lehetőségem játszani.
Meg lassan az ára is meghaladja az ingerküszöböm, bár ha leosztom mennyit játszok ezzel meg bármilyen másik játékkal bőven megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Honda topik
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest