-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
hát igen. Mondjuk erre szerintem csak a játék ezen szakaszában van lehetősége az olyan tudású játékosnak mint én vagy te (ne vedd sértésnek úgy értem nem elite és div 1) Év közben kénytelen vagy hajtani a jobb lapokat mert azok nélkül még a játék se élvezetes.
Nekem amúgy nem a játékkal van a bajom és nem emiatt agyalok megint hogy inkább kihagyom, hanem azzal hogy teljes mértékben rátelepszik az életemre. HA nem játszok akkor app, youtube, mittomén elveszi minden időm. Tényleg függőség mert az életminőségem rovására megy. Egyetlen szerencsém, hogy a gyerekek már többet játszanak (nem fifa hanem fortnite) és nincs annyi lehetőségem játszani.
Meg lassan az ára is meghaladja az ingerküszöböm, bár ha leosztom mennyit játszok ezzel meg bármilyen másik játékkal bőven megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- EVGA GTX 1070 FTW ACX 3.0
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest