Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
szerdán meg tegnap is egész jókat játszottam. 1250-1300 skill rating között aránylag jól elvagyok, adok is kapok is. Továbbra is rejtély hogy mik történnek néha, nem akarok itt DDA-zni meg mittomén mert lexarom már, de azt is látom amikor a 30-ik percben a 4-ik gólt szerzem ami szöglet fejesből Roussilionnal hogy az se normális. Volt amikor 3-1-ről jött vissza a gyerek 20 perc alatt 3-6-ra 3 pausolás után, valszeg megtalálta azt a taktikát amivel le tudott sz*patni.
Elég sok játékvideót nézek de olyan hogy legyen időm mondjuk ácsorogni a másik fél 16-osánál és meg tudjak csinálni (még ha tudnék) bármilyen skillmovest olyat soha nem tapasztalok. De valszeg nem vagyok elég "gyors" ehhez a játékhoz már, idén nem vettem fel meccseket de tavaly igen és amikor nézem akkor teljesen más. Azaz játék közben olyan érzés hogy mozdulni se tudok mert folyton azt látom hogy egyből rajtam vannak, ha meg nézem akkor meg azért látszik hogy nem.
Továbbra se tudom hogy lehetnék jobb, mondjuk egy játékév meg az idei teljes kihagyása után azt is mondhatnám mi a tökömet akarok teljesen reális egy div 4 de akár div 5 is. (ps 4 trófeák szerint 14% jut fel div 4-be
) De valahol úgy érzem hogy hiába játszok ez nem gyakorlás mert gyakorlatilag ugyanazt csinálom így nincs is fejlődés. Oké hogy mondjuk a skill movesokat lehet gyakorolni arénában (amit megint nem értek miért egy játéktől teljesen eltérő nézetben van
) de azt nem tudom hogy mi kellene ahhoz hogy ezeket a megfelelő időben tudjam alkalmazni. Valszeg több év fifa fiatal koromban ami már nem lesz
na mindegy csak legyen egy "hogyan legyek jobb" kérdés ne csak a kitmitnyit
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HP EliteBook / ZBook topik
- Fotók, videók mobillal
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) De valahol úgy érzem hogy hiába játszok ez nem gyakorlás mert gyakorlatilag ugyanazt csinálom így nincs is fejlődés. Oké hogy mondjuk a skill movesokat lehet gyakorolni arénában (amit megint nem értek miért egy játéktől teljesen eltérő nézetben van
) de azt nem tudom hogy mi kellene ahhoz hogy ezeket a megfelelő időben tudjam alkalmazni. Valszeg több év fifa fiatal koromban ami már nem lesz