Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát na, abba a csapatba tényleg csak kevesen férnének már be
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.|AP|: ja én is abbahagytam olyan 20-25 után, kicsit előrébb léptem fodder ügyben, de semmi említésre méltó nem jött. Inkább eladogatom a lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.