Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD FX
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát na, abba a csapatba tényleg csak kevesen férnének már be
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.|AP|: ja én is abbahagytam olyan 20-25 után, kicsit előrébb léptem fodder ügyben, de semmi említésre méltó nem jött. Inkább eladogatom a lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én bevallom azt hittem Tots időszak alatt robbannak majd a komolyabb icon sbck, de tévedtem, viszont euro/summer heat vagy tököm tudja minek fogják most hívni alatt, amikor az emberek klubja kong az ürességtől, talán még inkább várható lehet. EA szempontból logikusabb lenne. Bár igazából szarhatnak rá, pénz ígyis úgyis töménytelen bejön.