Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
A hsz második felét nem értem. Mi az, hogy hetente kell csinálni egyet? Ameddig valakinek nincs kész a csapata totál felesleges pénzt ölni bármilyen random party bagbe vagy icon sbcbe. Ha úgy érzed, hogy neked megfelelő a csapat akkor rápróbálhatsz egyre de egyébként swaponként 1 vagy 2 icon packet amúgy is tudnál nyitni.
Az, hogy az emberek úgymond szerencsejáték függők és csinálják az icon upgradeket mintha muszáj lenne aztán panaszkodnak, hogy szar jött meg egyéni probléma(Hozzáteszem én is raktam ki idén 2 db-ot+a picket és 3ból 1 értékelhető jött).Azt meg, hogy döntöd el, hogy ki a szar ikon? Vagy mondjuk a PL leggólerősebb játékosát(Shearert) kihagynád mert szar a játékban? Baresi vagy Moore is világklasszis középhátvédek voltak a saját korukban. A lapjuk szar de attól még nekik nem jár ikon kártya?
Owent én nem szeretem de attól csak összefocizott egy aranylabdát. Ashley Cole meg tizenpár évig világklasszis balhátvéd volt a veretlen Arsenal majd Chelsea meg az Angol-válogatott egyik legjobbja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest