Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus84
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tegnapi upgradekből annyi fodder jött, hogy csináltam még egy mid icont: Baresi. Mind1 is. Csak az ő sebességeről jutott eszembe, hogy ajánljam annak aki tudja cb-be Reece Jamest. Legjobb cb. Pedig próbáltam több icont is:mid Blanc, baby Rio, baby Desailly, baby Carlos Alberto. Aki legjobban bejött az Capita, jó a sebessége és agilis de meg sem közelíti Jamest. Pece kell nincs mese.10es chemen indul, Tavernier 7es és cserélnek. Megvan if Walker is de még rajta is túltesz. Gold1 1et hoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- Hálózatokról alaposan
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Projektor topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest