- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
hétvégén megejtettem a soronkövetkező session-t a g.skill versenyre, Asus z97 + psc subzero
cirka 4 óra szigetelés után neki is tudtam állni a tesztelésnek, nem mondom, hogy elégedetlen vagyok, de azért jó lett volna Strat-ot leverni, tekintve, hogy a cpu-ban van még (110.4 a vége - ezúton is köszönöm subarunak a cput, ez a 4. és egyelőre a legjobb procim), de 110 bclk fölött gondok vannak a ram stabilitással. ha pedig tul sokat lazítok rajta tul sokat veszitek effiben. ellenben egy 111+ bclks procival már nem lesz ilyen gond másik ramosztással. reméljük. addig is, kénytelen leszek venni egy 3dmark advanced kulcsot. cpu teszthez - azért ez kicsit ironikus.8min 33sec 422ms with Intel Pentium G3240 at 3406.6MHz
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest