Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma hozzám került "beteg" GTX 980 kártya az asus-tól.
Gépbe gyors bepattintás, default gyönyörűen fut 3D alatt. Egészen addig, míg az órajelhez, vagy a feszültséghez hozzá nem nyúltam, Abban a pillanatban blacksreen, majd restart.
Kártya szétkap, és a gpu áramkör egyik FET kivezetése nem volt rendesen beforrasztva, valamiért oda kevesebb ón került. Gyors javítás, valamint az LN2 mod engedélyezése egy forrasztással, majd tesztelés.A kártya innentől kezdve mint egy kezesbárány viselkedett, egészen +15xxmhz-ig bírta 1,35V mellett.
A GTX 780Ti vizesblokkját gyorsan átszereltem, viszont amit előzőleg azonosnak néztem, itt azért volt minimális eltérés a 2 pcb között. Egész pontosan a vrm áramköri résznél a furatok kb 1mm-el hátrébb vannak, így sajnos oda gyors kötegelővel lett odahúzatva a blokk. Nem a legszebb egy fullcover blokktól, de hatékony.
A kártya nagyon kéri a feszültséget, szoftveresen 1,34V-on a gpu 1,42V-ot vesz fel. Ellenben nagyon megy: 1640 mhz-ig sikerült a chilleres 6°C-os vízzel elérni. Jövő héten LN2-vel is megnézem mit tud, ha jó lesz, akkor beröffentem alá a 8 hengerest. Mindenesetre ígéretesek az eredmények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest