Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- OLED TV topic
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
vga igy nézett ki takaritás közben:
lefujtam és fogkefével végigsikáltam, papirral letöröltem, majd 1-2 nap száradás. nem mondom, hogy olyan mint ujkorában, de 90%-osan tiszta. számomra ez már kielégitő eredmény. vannak akik irták, hogy mosószer nélkül mosogatógépbe nyugodtan be lehet rakni melegvizzel szépen lejön, én inkább nem tettem ki egy órán keresztüli gőzfürdőnek.
de teljesen mindegy, a zsirosabb gyurma, a folyékony gumi és a plasztik spray - amit régebben használtam is mind nyomot hagynak. vga-ra viszont muszáj ez az áldozat. alaplapnál én azt mondom még ki lehet kerülni jó szigeteléssel és légkondis bench helyiséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- One mobilszolgáltatások
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óra topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Opel topik
- LEGO klub
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs