Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszönöm a GIGABYTE Magyarországnak, hogy rendezték az eseményt, és a meghívást is.
Hibátlan volt bulinak, hibátlan volt OC Partinak is (talán a legjobban megszervezett volt amin én is jártam), a HWBOT UP7-es fórumában meg másnap hajnalban jött rá valaki, hogy majd jelzi, hogy kevés az 1,85V-os max. CPU fesz.

(#4990) gunyo: Pálesz, jéger, kinek mi. Én csak az Otard VSOP-t hiányoltam.

(#4992) jones965: Az én lapom nagyon szépen muzsikált, minden téren. A bele helyezett CPU-k voltak kevesek. Coldbugba is mindössze háromszor futottam, egy-egy reboot közbeni instabilitáskor.
(#4988) szab.tam: "csak nehogy valamelyik összekeverje a kávés termoszt a fagyissal...
(ezüst vs fekete.)" - Mindegyik termosz nitrogénes volt, így nem állt fenn a véletlen összekeverés veszélye.
"én elhiszem, hogy nem remeg a kezetek, és azt is, hogy még meg is úszható, ha mellémegy." - Remegett a kezünk és többször mellé is ment. Sőt, a lányok kezére locsoltuk is, szándékosan (szemléltetve a kíváncsi kameráknak és fényképezőgépeknek a Leidenfrost jelenséget), ők meg tartották nevetve. Megúsztuk mindannyian.
"de akkor is rossz nézni, a hogy kesztyű nélkül megy a tejeskannából az átfejtés.
szerintem pont addig, amíg valaki tényleg meg nem sérül..." - Nem volt hideg a füle, na. Amúgy dewar edény a tisztes neve, még ha formailag a tejeskannához való hasonlóság a megtévesztésig fenn is áll.HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SUSE Linux
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest