Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Mini PC
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Köszönöm a GIGABYTE Magyarországnak, hogy rendezték az eseményt, és a meghívást is.
Hibátlan volt bulinak, hibátlan volt OC Partinak is (talán a legjobban megszervezett volt amin én is jártam), a HWBOT UP7-es fórumában meg másnap hajnalban jött rá valaki, hogy majd jelzi, hogy kevés az 1,85V-os max. CPU fesz.

(#4990) gunyo: Pálesz, jéger, kinek mi. Én csak az Otard VSOP-t hiányoltam.

(#4992) jones965: Az én lapom nagyon szépen muzsikált, minden téren. A bele helyezett CPU-k voltak kevesek. Coldbugba is mindössze háromszor futottam, egy-egy reboot közbeni instabilitáskor.
(#4988) szab.tam: "csak nehogy valamelyik összekeverje a kávés termoszt a fagyissal...
(ezüst vs fekete.)" - Mindegyik termosz nitrogénes volt, így nem állt fenn a véletlen összekeverés veszélye.
"én elhiszem, hogy nem remeg a kezetek, és azt is, hogy még meg is úszható, ha mellémegy." - Remegett a kezünk és többször mellé is ment. Sőt, a lányok kezére locsoltuk is, szándékosan (szemléltetve a kíváncsi kameráknak és fényképezőgépeknek a Leidenfrost jelenséget), ők meg tartották nevetve. Megúsztuk mindannyian.
"de akkor is rossz nézni, a hogy kesztyű nélkül megy a tejeskannából az átfejtés.
szerintem pont addig, amíg valaki tényleg meg nem sérül..." - Nem volt hideg a füle, na. Amúgy dewar edény a tisztes neve, még ha formailag a tejeskannához való hasonlóság a megtévesztésig fenn is áll.HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi