Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz subaruwrc #4999 üzenetére

Köszönöm a GIGABYTE Magyarországnak, hogy rendezték az eseményt, és a meghívást is.

Hibátlan volt bulinak, hibátlan volt OC Partinak is (talán a legjobban megszervezett volt amin én is jártam), a HWBOT UP7-es fórumában meg másnap hajnalban jött rá valaki, hogy majd jelzi, hogy kevés az 1,85V-os max. CPU fesz. :DDD :W

(#4990) gunyo: Pálesz, jéger, kinek mi. Én csak az Otard VSOP-t hiányoltam. :B :U

(#4992) jones965: Az én lapom nagyon szépen muzsikált, minden téren. A bele helyezett CPU-k voltak kevesek. Coldbugba is mindössze háromszor futottam, egy-egy reboot közbeni instabilitáskor.

(#4988) szab.tam: "csak nehogy valamelyik összekeverje a kávés termoszt a fagyissal...
    (ezüst vs fekete.)"
    - Mindegyik termosz nitrogénes volt, így nem állt fenn a véletlen összekeverés veszélye.
    "én elhiszem, hogy nem remeg a kezetek, és azt is, hogy még meg is úszható, ha mellémegy." - Remegett a kezünk és többször mellé is ment. Sőt, a lányok kezére locsoltuk is, szándékosan (szemléltetve a kíváncsi kameráknak és fényképezőgépeknek a Leidenfrost jelenséget), ők meg tartották nevetve. Megúsztuk mindannyian.
    "de akkor is rossz nézni, a hogy kesztyű nélkül megy a tejeskannából az átfejtés.
    szerintem pont addig, amíg valaki tényleg meg nem sérül..."
    - Nem volt hideg a füle, na. Amúgy dewar edény a tisztes neve, még ha formailag a tejeskannához való hasonlóság a megtévesztésig fenn is áll.

HGyu

Új hozzászólás Aktív témák