Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsipapucs

őstag

Üdvözletem és tiszteletem minden extrém-tuningosnak!

E6750-et 3,8-ra hogy húzak, mert 333-ról 475-ra tolni az fsb-t már extrém? Ja és 5850+5%-on már durva húzáss? :C :C :DDD
    Nem ezért jöttem na... :N
    Azért bátorkodtam bírni a topikotokba, mert szeretnék én is foglalkozni folyékony nitrogénes tuninggal. A kérdésem nem a hűtéssel magával kapcsolatos elsősorban, hanem a használt hardverekkel.
    Van egy fétisem, és ez pedig a 775-ös rendszerek felé mutatott mánia a GTX2xx kártyák imádatával spékelve.

Az egyik kérdés, hogy van-e értelme még értelme ilyen rendszereket tuningolni hideg alatt? A 775-ös rendszer egy EP45-UD3P-ből, egy 650w-os corsair tápból, egy Coolance V2 POT-ból, egyedi ram potból és nemtom még milyen vga pot-ból állhat majd. A többi ugye vagy váltakozna mindig (vga, proci, ram), vagy nem fontos jelen helyzetben (monitor, vinyó, bench-asztal, perifériák...).
    Van még értelme (hwbot és egyéb versenyek és nemzetközi elismertség szempontjából) berhelni a jó öreg core platformot?

Másik, dupla kérdésem: Láttam, hogy toyone nemrég csinált egy GTX260-al eredményt. Oké, hogy just for fun címszó alatt, de egyrészt itt is érvényes a kérdésem, csak poénból érdemes játszani vele, vagy elérhetek eredményeket is?
    ezt a karit érdemes lenne-e hideg alá tenni, megnézni mit megy? Gigabyte GTX260 (OC) 216 Shader 65nm, ezen a beállításon 3dmark stabil is.

És az utolsó napi okosságom: Van már olyan platform, aminek a tuningjával kell annyit pepecselni, mint egy top-os p45-ösével? FSB (BCLK, akármi), Skew-k, GTL-ek, ezekre gondolok. Mert bár az 1366-os rendszerem közel áll a 775-höz élvezet tekintetében, de még így is pikk-pakk belőttem. Ezért maradnék még 775-ön, vagy mennék olyan platformra, ami hasonló kihívást jelent.

Előre is köszönök minden építő jellegű választ. Bocs a kezdő butaságért, igyekszem gyorsan belejönni és méltó tagjává válni ennek a kis csapatnak. :R

u.i.: tevékenykedik valaki Pesten a 14. és/vagy 17. kerület közelében?

Új hozzászólás Aktív témák