Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- TCL LCD és LED TV-k
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
De Ádám ne csináld már! Miért nem kerestél meg engem előtte, hogy kell-e valamit tudni a repülős útról? Nem kell a Katával vívnod, ha nem akarsz, kérdezhettél volna nyugodtan. Facebookon pl.
Persze, hogy mérges lettem, mert egyszerűen nem értettem, miért bonyolódik egy olyan dolog, aminek halál egyszerűnek kéne lennie. Bazi erős mezőny lesz kint, még arra is tettem utalást, hogy nem biztos, hogy a késő esti gép lenne jó nekünk odafelé, mert alig tudsz aludni a másnapi hajtás előtt. Erre kapom vissza lényegében azt, hogy neked semmi sem jó, stb.
Ha pedig erre vártál egész nyáron, akkor miért engedted ki a kezeid közül? Még ha rossz napja is van az embernek, ez pont egy olyan, ami felvidít ezek szerint. Foggal-körömmel ragaszkodnod kellett volna hozzá, mert óriási lehetőség neked.
Üdv,
Mate
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa EVO
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest