- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Tavaszi hardvernyitány
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kedves Subaru!
Csak magadnak köszönheted, hogy nem jössz Mallorcára. Azt a hisztit, amit te levágtál itt az utóbbi napokban, senki más nem merné megtenni rajtad kívül ebből a közösségből. Tőlem törölhetsz engem meg a kedves leányzót is a Facebook ismerőseid közül, de talán jobb lenne, ha kicsit megint elgondolkodnál azon, ami történt. A magyar versenyen úgy gondoltam, rosszul ítéltelek meg korábban, egy korrekt csapattal, veletek ismerkedhettem meg.
Sajnos csalódnom kell ismét, de ez teljesen másodlagos dolog, ezen ne is gondolkozz, nem is érdekel téged valószínűleg. Inkább azon agyalj, hogy ezzel valszeg elvesztettél egy gyártói kapcsolatot, és nem akarlak rémisztgetni, de várhatóan mások sem fognak szóba állni veled ezután. A helyedben sürgősen bocsánatot kérnék a szervezőktől. Ha magyarázni kell, miért, akkor viszont inkább tényleg hagyd, nem vagy méltó a GO OC 2010 győztesi címére.Üdvözlettel,
Mate
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest