Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Jól látom, hogy a Wreckfest-en nincs régió zár?
-
Buuster
tag
BIT.TRIP Collection > -90% (4,59€)
Ha valakinek bejön a stílus, megéri. -
djculture
félisten
válasz
Shepherdke #83889 üzenetére
8272 forintért rohadt nagy üzlet mikor 7990 ft itthon a dobozos.
Fekete pénteken meg 6990ft volt a cdgalaxison is most onnan el is fogyott.
-
i2k
őstag
válasz
Shepherdke #83889 üzenetére
99,99%-ban ha a kosárba tudod tenni, akkor aktiválni is tudod majd.
-
Shepherdke
tag
Nuuvem-en a Dead Rising 3 - Apocalypse Edition-on van valami régiózár? Régiózárra németet és japánt ír kosárba engedi rakni.
De a biztonság kedvért valaki megerősítené, hogy lehet e itthonról is aktiválni? -
huskydog17
addikt
Csak most vettem észre, nagyon komoly:
Euro Truck Simulator 2 -> -85% (2,99 euró)
ETS2 Going East -> -85% (1,49 euró)Miután a Humble csomagban benne volt az alapjáték, így most ez abszolút kiváló alkalom volt a Going East bezsákolására, be is húztam magamnak. Mivel a Wallet-en volt fél euróm, így mindössze csak 0,95 eurómba került, piszkosul megérte.
-
csana
senior tag
Sziasztok!
A World Of Warcraft-ot mennyire sűrűn látni 5 euró környékén (most épp ennyi)? Karira elgondolkoztam rajta ajándéknak, viszont ha sűrűn leviszik az árát, akkor nem csapok le rá most (úgy tudom később is aktiválható). -
BomiBoogie
MODERÁTOR
X-COM: Enemy Unknown, Steam kulcs, kb. 2 EUR.
-
fuwiradis
aktív tag
Úgy emlékszem tavaly szivárgott ki valami infó az őszi vásár alatt, hogy változatlan leárazásokra lehet majd számítani a téli sale-n is. Idén nincs valami infó?
Egyúttal kérdeznék egy technikai jellegűt is: azok aki használnak linuxot nincs tapasztalatuk azzal kapcsolatban, hogy a steamen, natívan linuxot is támogató cím mentései windows-os verzióban használhatóak? Ill. cserélgethetőek oda-vissza? Sajnos nagyon erős a gyanúm, hogy ahány játék, annyiféle válasz van erre a kérdésre, de érdekelne, hogy valakinek van-e közelebbi tapasztalata.
-
Dilikutya
félisten
-
genndy
addikt
válasz
xrvman #83871 üzenetére
https://steamdb.info/ amire te gondolsz.
Viszont ebben az esetben nem a Steam régiózár miatt nem tudod megvenni, hanem a Nuuvem tiltja. 2K, EA biztosan, de van már jópár kiadó, akiknek nem lehet megvenni a játékát onnan. Aspyr-t lehet (Mac-es portok kiadója, de Steames kódnál jó PC-re is, KIVÉVE valamelyik CoD), WB-t lehet (LEGO-kat és Batman AO-t vettem pont most).
Nagyon egyszerűen kipróbálhatod: beteszed a kosárba. Bejelentkezni se kell, a régiót az IP-d alapján úgyis felismeri az oldal. Ha engedi, akkor az már jó jel. Ha nem, akkor regelni sem érdemes, mert nem azon múlik. -
S1M0N
senior tag
Lehet hülye kérdés, de ha úgy veszek játékokat, hogy a raktáramba kerüljenek, akkor onnan be tudom váltani őket magamnak is?
Több játékot vennék egyszerre, de ezekből lenne, amit magamnak, valamiket pedig másoknak vennék.Régóta veszek Steam-en játékokat, de eddig csak saját használatra vettem, így ez a terület számomra ismeretlen.
Szerk.: Bocsánat, most látom, hogy rossz helyre írtam, de köszönöm a választ!
-
Niczo
senior tag
SAW kuponozva £3,6
steamen jelenleg amúgy nem elérhető nálunkS1M0N: igen, be tudod váltani később magadnak is.
-
maross
nagyúr
válasz
ViharVadász #83847 üzenetére
steamen is 5 euro, ami jobb deal most, a 3.74-es freedom cry.
-
törölt tag
válasz
A WD majd érdekelni fog, de PC-n kb 10 €-ért
-
maross
nagyúr
válasz
cskamacska #83864 üzenetére
battle los angeles teljesen jo volt
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #83864 üzenetére
kinguinon volt már 3 dollár is, de elég volt belőle a demo ugyanaz a nevetséges al van benne mint az összes city produktumban.. Viszont a citynek a lords of fallen játéka az majd megéri az árát ha jobb áron lesz. Azt normális csapat csinálta nem ők kókányolták csak ők a kiadó.
-
cskamacska
addikt
válasz
szami777 #83804 üzenetére
Köszi, 5.62 dolcsit már bőven megér az Enemy Front, még akkor is, ha ezzel a City Interactive-ot segítem.
Crytek meg szarjon sünt.
Ha már ZS kat meg lett szólítva, GMG-n épp akciós a Battle: Los Angeles, 2.24 font mínusz B9J1L1-0AZCS9-S0IASV kupon
Steamon nem lesz ilyen olcsó, pedig műkedvelőknek kötelező darab. -
törölt tag
válasz
ViharVadász #83861 üzenetére
Éppen most töröltem a kosaramból a Blacklistet . Még €2.99 áron szerepelt .
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Na a Humble shop odavert az áraknak, ez mar fekete pentek.
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Ezen van régiózár?
http://www.nuuvem.com.br/produto/1068-borderlands-2-creature-slaughter-dome -
tipuka
addikt
az nincs készleten, azért nem kérdeztem azt. meg én fehéret szerettem volna és láttam ,hogy ez tök ugyanolyan, és még fehér is.
nincs valahol fehér vagy más matt szín?? krómosat nincs azaz isten, hogy vegyek... a logitech f310 vagy mi meg ronda kék, a vezeték nélkülije meg drága.
-
tipuka
addikt
srácok, valakinek van tapasztalata ezzel a kontrollerrel? emag-on akciós. kinézetre nagyon tetszik, direkt gumirozott analóg karosat kerestem, mitn az xboxosat, csak a speedlink, mint márka ismeretlen a számomra megbízhatóság terén. nem idegből nyomkodom, csak , hogy tartós e...
-
genndy
addikt
válasz
Satan_Claus #83817 üzenetére
Aktuális még a Border2? Ugyanúgy Nuuvem, csak a Mac-es. Semmi gond, megy PC-n is. Ez is akciós, egy 100-assal még olcsóbb is.
-
tomsolo
addikt
-
warcat
veterán
Bundlestarson mindenből -25% kedvezmény a SUPERNOVA25 voucherrel,a játékokból és bundlikból is,többször használható.
-
ViharVadász
őstag
Humble Store-on is fekete pénteket tartanak, érdemes meglesni az akciókat Humble Store
pl Watch Dogs 50% uPlay
Assassin's Creed: Liberation HD 5 euró csak -
bullseye
addikt
válasz
micafighter #83840 üzenetére
Pedig vannak olyan traderek, akiktől lehet, és évek óta gond nélkül megy a vásárlás.
Meg van aki 5k-ért adta a legújabb gamékat, aztán lett nagy meglepődés... -
maddionmax
senior tag
válasz
micafighter #83842 üzenetére
Ha egy kis szerencséd van, akkor 1-2-3 is benne van, Nuuvemes verziókban benne volt.
-
micafighter
nagyúr
Gondoltam de azért beírtam hátha érdekel valakit
Egyébként nuuvem-en a Grand Theft Auto Complete Package ~1.500 HUF, szerintem az se rossz vétel
Ezek vannak benne:
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
micafighter #83840 üzenetére
Köszi a felajánlást, de szerintem kb mindenkinek megvan már.
-
micafighter
nagyúr
(#83837) ben ezt gondolom "vicc"nek szántad, de nem biztos hogy mindneki érti, főleg aki csak néha benéz ide
Más: Kaptam 4 meghívót Steamen a Dead Island: Epidemic Beta-ra, ha esetleg érdekelne valakit dobjon egy pm-et, küldök szivesen természetesen ingyen
-
Heavyrain
őstag
Spend at least €28 in a unique transaction on our store, and get a FREE copy of This War of Mine.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
fcrhs30 #83831 üzenetére
Ha a Steam-en vásárolsz, nem kell gifttel, kulccsal törődnöd. A komplett csomag egyben van, nem megbontható. Külön játékként aktiválódnak a fiókodra, de egyszerre, együtt. Ha olyan csomagot veszel, amiből egy, vagy több játék már megvan, akkor is kifizeted a csomag árát, viszont nem kapsz plusz példányt a meglévőből, tehát a csomag egy része elveszik. Viszont a CS Complete-et így is nyugodtan megveheted, kevesebből jön ki, mint a CS:GO és CS
Z külön megvéve így akciósan is, és még lesz egy eredeti legelső CS-d is. A csomag most olcsóbb, mint amennyi rendesen az áruk. Nyugodtan megveheted, olcsóbban nem nagyon lesz ez a csomag szerintem.
-
ayo
veterán
válasz
DrTechnoid #83833 üzenetére
1 verzió a mac-pc
-
Cheesus
senior tag
GMG-n új napi akciók vannak, ha bekerül a Sleeping Dogs Definitive Edition a VIP-roomba még el is gondolkodok rajta. Viszont azt nem értem, hogy szinte az összes iD játék kapott ott akciót, de az original doom 3 + kiegészítőjére még egy sz@ros 10%-ot se tudtak adni...
-
-
fcrhs30
csendes tag
válasz
Dilikutya #83827 üzenetére
sziasztok!
steamen a counter strike complete-ből lehet mazsolázni egyes részeit? a cs-source már megvan, a global offensive és a condition zero kéne belőle.
pl. ha giftként veszem meg, akkor 4 különböző tételként jelenik meg nálam, amiből a nekem tetszőket beaktiválhatom a saját fiókomra, a maradékot meg elajándékozhatom/cserélhetem?
(ha nagy hülyeséget kérdezek, bocsi, nekem teljesen kínai ez a gift/kulcs/kártya/trade dolog.)vagy ti hogyan csinálnátok? (esetleg nem is itt/így vennétek meg? máshol, másnál?) előre is köszi!
(Dilikutya: nem válasz akart lenni, bocs.)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Borderlands 2 Complete bundle 10$ amerikai honfitársainknak. Steamworks azaz jo. Csak bejelentkezes utan latszik. Par oraja aktivaltam egy kedves ismerosom segitsegevel.
Borderlands 2: Complete Bundle
Borderlands 2: Game of the Year Edition (Steam Code)
Borderlands 2 – Ultimate Vault Hunter's Upgrade Pack 2 (Steam Code)
Borderlands 2 – Headhunter 1: TK Baha’s Bloody Harvest (Steam Code)
Borderlands 2 – Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (Steam Code)
Borderlands 2 – Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day (Steam Code)
Borderlands 2 – Headhunter 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre (Steam Code)
Borderlands 2 – Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax (Steam Code) -
Dilikutya
félisten
Call of Duty: Ghosts Gold Edition 14,95€
Olcsóbban adják, mint a többi részt. -
Heavyrain
őstag
Wasteland 2 2300Ft,a Weeklysale-ben,külön eladótól (Rating: 5736-100%) a G2A-n viszont 500 forinttal olcsóbb.
Melyiktől biztonságosabb megvenni?
Szerk.: A Weekly sale-s Ranger Edition,így már érthető miért drágább. Akkor azt veszem. -
warcat
veterán
G2A weekly
Kapható a WH40K:Armageddon is, egészen ruszkibolt közeli áron -
maross
nagyúr
válasz
tarBubbles #83822 üzenetére
b2 es season pass is kulon-kulon yuplay.ru-rol van nekem..regi szep idok
-
duvi
nagyúr
válasz
Dilikutya #83818 üzenetére
Sajna nem elég "kiköltözni"
Én is rápróbáltam, de nem engedi kosárba rakni:
"This product is not available for purchase in your region."
Már alig van kiadó, amelyiknek itt meg tudjuk venni a játékait2K Games is tiltólistán van már. Pedig régen milyen jó kis dealek voltak itt...
(#83821) Dilikutya
Köszi, de ezek sajna nem kellenek. -
Dilikutya
félisten
válasz
Ha oda van írva.
Ha már mindenképpen külföldre akarsz kiköltözni miatta, akkor ajánlom Brazíliát: [link]
Szépek a lányok, forró az éghajlat, és olcsó a Borderlands. -
Satan_Claus
őstag
Üdv, ez régiókorlátos vajon?
Requires Steam Client to activate. Steam key only valid in North America.
Ez tuti?
-
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #83814 üzenetére
kb 1000% mivel nekünk megse lehet venni trükközés nélkül.
-
maddionmax
senior tag
Alien Isolation Season Pass Nuuvem-ről rendelkezhet bármilyen korlátozással?
Én akárhogy nézem, nem látok semmit. -
Woodslave
félisten
válasz
Anonymus X #83762 üzenetére
remélem nem valami kártyahalász oldal, bár paypalon keresztül fizettem. Még nem játszottam vele soha, de jókat olvastam
-
Ha meg szabad kérdeznem merre fele a legolcsóbb mostanában a FIFA 15 ?
-
szami777
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJABB GYÖNGYSZEM!Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i7-1165G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független megkímélt 2027.05.06.jótállás.
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest