-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Akkor most mar az is biztos, hogy nem regiozaras Skyrimet adnak ott.
Dilikutya: En a MoH: Warfighternel eljatszottam ezt, mert valami 800 Ft-ert adtak yuplayen. Apro gond, hogy a ket autos uldozeses jelenetnel ruszki maradt a felirat. De a jatek megerte ezt az osszeget meg macerat.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dilikutya
félisten
válasz szami777 #83797 üzenetére
Ha van játék, ahol ez épp nem okozna túl sok problémát, az a Sims. Beállítani nagyon sok dolgot nem kell rajta, a simek gügyögnek, amúgy meg minden ikonokkal megy benne. Bár én nem adnék pénzt kizárólag orosz nyelvű játékért, csak azért, hogy meglegyen, esetleg külső forrásból még az angol/magyar lokalizációt is rámókoljam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bladegery
senior tag
Hi!
Ha egy orosz barat vesz az origin fiokomra egy sims 4-et akkor itthon tudok vele jatszani?gergely-szabo.com
-
SAABPEPE
tag
válasz micafighter #83792 üzenetére
Valaki Nuveenröl vett Crewet?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kriszpontaz #83789 üzenetére
2 perce aktivaltam be.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kriszpontaz
veterán
Srácok, a Nuuvem-es Batman Arkham Origins tartalmaz valami régiózárat?
[ Szerkesztve ]
-
Darknech
csendes tag
válasz bijesz #83783 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ!
Csak azért kérdeztem, mert Bethesda játék, és Green Man Gamingen alapból meg se lehetett venni. GamersGateen is a com oldalon euróban írják az árakat, de ez az uk oldal (itt olcsóbb), gondoltam hátha csak nem tiltották le a vásárlást, nem lenne jó ha a kulcs regisztrálásakor derülni ki a turpisság. -
tipuka
addikt
Valaki segít légy szíves regisztrálni nuuvem-re? Mortal Kombatot szeretném amgamnak megvenni.
-
Darknech
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A GamersGateen kuponkóddal 9,52 font az új Wolfenstein. Meg tudnátok mondani, hogy ez régiózáras e?
Darknech -
szami777
addikt
Amazon
Middle Earth Shadow of Mordor 20$
Nem tudom van-e rajta zár, a nuuvemesen nincs tudtommal.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sith7
félisten
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni
Akinek megvan az új mortal kombat/vagy nem kell neki, lenne olyan jó, és megvenné nekem a Nuuvem - en, utána elutalnám az árát azonnal
Valamiért nem engedi paypal - lal megvenni
-
Wolverine
félisten
válasz nepszter1 #83775 üzenetére
Az első kérdésre mindenki más választ fog adni; a másodikra meg a Blizzard sem hajlandó egyértelműen válaszolni Viszont egy lvl20-ig tartó trialt bármikor elkezdhetsz.
Amúgy a Battle.neten a Battle Chest 5 euróba kerül dec. 2-ig, ami olcsóbb, mint 2k."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nepszter1
addikt
battlechest 2k
elgondolkoztató hogy elkezdjek wowozni Csak nem tudom hogy sikerült az új kieg illetve lesz-e valaha free2play a wow ?
-
senior tag
Amazonos Metal Gear Rising: REVENGEANCE aktiválható nálunk?
-
Csapoati
nagyúr
Az fura, nekem az elobb siman ment. De ha tudsz varni kb egy orat, akkor megveszem neked es utalsz nekem/paypal. Mar ha enged meg egy peldanyt venni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sith7
félisten
Miért nem tudok a Nuuvem - en paypal - lal fizetni ?
Mortal kombat kellen
-
arfer
senior tag
Nuuvem-en a Castlevania-k vajon aktiválhatóak tűlünk? Köszi
-
djculture
félisten
starcraft 2/kieg 3990ft/db diablo3/kieg 5990 [link]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Anonymus X #83765 üzenetére
Megnéztem, az is működik, csak kell a hashtag elé valóban.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Anonymus X #83760 üzenetére
Ja a kuponkód nem ez, hanem #FUNISHOT.
Ha meg aktiválható a Skyrim, akkor a hülyének is megéri.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
vhunor
őstag
Valaki, akinek van Nuuvem fiókja, behúzná nekem a Mortal Kombat Komplete edisünt? Megfizetem a fáradozását, és 2 dollárnyi forintot utalok .
-
Anonymus X
tag
válasz Csapoati #83761 üzenetére
Ezt nem tudom. Redditen meg lehet kérdezni, az oldal egyik munkatársától, aki az akciót is megírta. Az biztos, hogy nem UK only, mert a hozzászólások szerint máshol is sikeresen aktiválták.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Anonymus X #83760 üzenetére
Biztos jo ez a mi regionkban? A co.uk miatt kerdem, mintha lenne UK only valtozat belole, de nem vagyok biztos benne.
-
Anonymus X
tag
Skyrim annak, aki megelégszik az alapkiadással. FUNFRIDAY kóddal £1.99, $3.13.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Az amazonos Cod Ghost Gold nem régiózáras igaz?
Next PC Upgrade: 2022
-
-
cskamacska
addikt
Groundhog day.rovat
Semmit, mert úgysem játszol vele.
Ha mégis, akkor a következő a helyzet:
- van díszkeret DLC, ami nagyobb poén, mint a horse armour, kis díszes csík a info tábla köré
- vannak harcjármű álcafestések, melyek a tankok kinézetét változtatják meg, persze egy-egy színből járműkategóriánként három kell, hogy olcsón ne úszd meg
- vannak parancsnokok, melyek az adott csatára behívható különleges egységeid és aktiválható képességeid határozzák meg
Miután a CoH egységes választható képességfáját lehúzták a klotyón, ezt a szentségtörést húzták a helyére, nyilván a lehúzás érdekében. A direkt egység DLC-t nem merték meglépni, így parancsnok formájában pár újrahasznált képességgel már el lehet adni. Multiban és skirmishben lehet használni, alapvetően meghatározza milyen taktikát érdemes használnod, így a multit játszók veszik mintha ingyen volna. Az sem segít, hogy a Relic akkor sem tudná az egységeket kiegyensúlyozni, ha az életük múlna rajta, régebben az új parancsnokok rendre túl erősek voltak.- vannak Theatre of War DLC-k, ezek a single player hadjáratra messziről hasonlítanak, van egy vékony történeti hátterük, de játékmenetben inkább a coop skirmishre hasonlítanak. Legtöbbször van egy AI(vagy coop pályáknál lehet másik játékos is) társad, aki lényegesebben retardáltabb mint az ellenfél, és annak segítségével(de leginkább anélkül) kell feladatokat teljesíteni. Használható parancsnokok történelmileg kötöttek, de választhatók, más esetekben adottak a pályán az egységeid, pl Tales of Valorból átmentett Tiger Ace pályán egy Tigrist babusgatsz egész végig. A küldetések általában elég nehezek, viszont mással is együtt játszható pálya pedig alig van köztük, csak lestem mikor kiderült, hogy a CoH2-ben alig van kooperatív tartalom, pedig a retardált AI segítőt simán le lehetett volna cserélni másik játékosra. Ahhoz képest, hogy a Dawn of War 2-t, és összes kiegészítőjét az utolsó achievementig végig lehet játszani egy baráttal, ez hatalmas szégyen.
- van két DLC Western Front Armies néven, ebben multiban és skirmishben használható amcsi és nyugatnémet hadseregekhez lehet hozzáférni saját parancsnokaikkal. Nem kizárólag multi tartalom, mert azért 4 féle frakcióból választani mégis jobb skirmishben is, de rendes hadjárat nincs hozzájuk.
- Nemrég jelent meg a Company of Heroes 2 önálló DLC, izé, kiegészítője, az Ardennes Assault, ami nagyjából felét mutatja fel annak, mint annak idején a Dark Crusade, viszont simán 40 eurót(!) kérnek érte, plusz 4 euró az előrendelői Fox Company DLC, magyarul direktben büntetik aki nem vette meg találomra jó előre.
Viszonylag rövid és könnyű a hadjárat, 40 euró eszetlen sok érte.tl;dr:
Theatre of War DLC, ha több küldetésre vágysz
parancsnok, ha multiban/skirmishben új egység/játékstílus érdekel
Western Front Armies, ha kellenek a világmegváltó jenkik
Ardennes Assault szinglihez majd humblibundlibanSzerintem meg felesleges CoH2 DLC-re költened, inkább vegyél -85%-os Graviteam Tactics: Operation Star csodát, hozzá GamersGate-en/Steamon nagy rakás DLC-t(DRM free mindenhol!), és élvezd a grognard örömöket, amit béna konzolhuszár RTS-ek nem adhatnak meg.
Kis ízelítő:
Achtung Panzer [Operation Star] After Action Report
Achtung Panzer: Shield of the Prophet AAR[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
nagyúr
válasz #41133696 #83750 üzenetére
Ez egy jó nagy lenyúlás...
Majd amikor 5 euró lesz kb.A Western Front Amies meg csak multi, így még 2 dollárért is felesleges annak aki nem multizik vele egy dekát se.
(#83739) Renok
Sajnos nincs olcsóbb megoldás a BioWare pontokra... szívás ez van.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
-
Dilikutya
félisten
válasz warcat #83747 üzenetére
Ejha, 5€-ból megvan a Batman: Arkham Origins és a Season Pass hozzá. Olcsóbban, mint Steam-ről az alapjáték.
Ehhez nem jön már több cucc, ugye?RAMy: Mortal Kombat biztosan aktiválható, ennyiért én sem hagytam ott.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
RAMyMamy
tag
Hali.
Nuuvemen a Mortal Kombat Komplete Edition, L.A. Noire: The Complete Edition és a Max Payne 3 (alap) játékokat be tudtam tenni kosárba, szóval ha megveszem őket, ugye nem régiózáras kulcsokat ad? Redditen azt írják, hogy nem, de szeretnék biztosra menni.
Köszi előre is a válaszokat.
-
Cheesus
senior tag
Kár volt fennmaradnom ezért, az újabb adag 8 órás "őrületben" semmi említésre méltó sincs G2A.com-on...
https://www.twitch.tv/csehla
-
zone
őstag
amazon.com ismét ingyen néhány hasznos app és játék a hétvégéig
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
xrvman
őstag
Nuuvemen vett játékok, aktiválás után nem tűnnek el?
-
senior tag
Mass Effect 2-3-hoz vennék DLC-ket. Kérdésem, hogy Bioware pontokat csak Origin-en lehet venni, nincs sehol olcsóbban?
-
lacus83
senior tag
válasz ricsiii01 #83710 üzenetére
Köszi :-)
Goldot 15 dodóért,a sima meg 59.
Ez olcsóbb lett mint annak idején nekem a Black Ops II agyon kezvedményezve.
Eddig direkt nem vettem meg mert "rosszakat" halottam rólla.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Mate
nagyúr
válasz warcat #83733 üzenetére
Ez érthető, de tegyük fel meg akarnám venni, hogy feloldjam a singleplayer tartalmakat is, akkor miért nem engedi megvenni az áruházban? Kiírja, hogy megvan, kosárban is szokásos figyelmeztetéssel. Elég hülyén van megcsinálva, ha tényleg nem teljes a játék.
Megnéztem közben és tényleg korlátozott. Akármire nyom az ember, felajánlja a vásárlást. Rányomsz, majd szól, hogy megvan már neked
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Maradt valakinek fölösleges Shadow Warrior -75% kuponja?
-
-
Jó, de akkor miért nem engedi a Steam kliens, hogy megvegyem az alapjátékot magamnak?
Mindenesetre letöltöm, és megnézem mi a helyzet.
De ha már itt tartunk, milyen DLC-ket érdemes megvenni a CoH2-höz?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tomsolo
addikt
Mivel behúztam mellé a Cloudbuiltot (az is jó áron van ám most) azt is tudom ajánlani kicsit hasonló szósz, több design elemmel, sztorival.
Viszont ez TPS ugra-bugra, kicsit rosszabb írányítással de így is élvezhető.
A DeadCore bár drágább annyival jobb is, zseniálisan gyilkos pályák - néha nagyon látványos - sok elágazással, jobb írányítással - bár ez itt nem sokat fog segíteni. Az első chapter 4-5 részén járok nehéz elképzelni hova nehezül még, felvett speckok ide vagy oda.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekességben kérném a véleményeteket: nézegetem a humblabundle könyvtáramat.. és egy csomó még régen megvett játéknál azt írja, hogy nincs redeemelve a steam acc-hoz. Mikor vettem, még nem volt ez a fajta aktiválás, simán kulcs beírással aktiváltam. Na most.. az egyiket próbaképpen elgift-eltem a fiamnak.. és simán hozzáadta a steam fiókjához... Vélemény? Lehet ebből gondom? Tényleg működhet így? -
válasz Darth_Revan #83720 üzenetére
jah..hat azt biztos nem vennék ott . eddig ami szoftvert vettem, az a malwarebytes 1eves elofizu volt, 5 euroert (ebbol vettem vagy negyet, be van biztositva a csalad ), meg skype premium 1euroert ,ami mint kiderult bar premium, de amit skype maga arul premium neven, az mas .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Phobion
őstag
válasz Darth_Revan #83720 üzenetére
Hm, most akartom DA: Inquisition-t venni, de nem lenne kellemes ~12k kicsengetés után bannolt accot kapni.
-
-
Phobion
őstag
G2A-ról szokott valaki SELLER-től vásárolni?
(#83718) maross - Rendben, köszi, megpróbálom. 46170 és 100%-ot ír
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Nem tudja esetleg valaki, hogy a Nuuvemes Tropico 5 gond nélkül aktiválható? A kosárba engedi betenni.szerk: bár ha jól látom nem is Steames..akkor mind1
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sultansmith
senior tag
Dragon age inqusition valahol jóárasítva?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Darth_Revan
veterán
válasz micafighter #83707 üzenetére
Kár, hogy dobozos játékoknál a posta Magyarországra 3000 Ft ...
-
ricsiii01
tag
Amazonon 15$ a COD Ghosts Gold.
Az más kérdés, hogy mennyire lett játszható a javítások óta.
Black OPS 2 20$.
[ Szerkesztve ]
.
-
Dilikutya
félisten
Ez nem jó? 2,49€, és garantáltan zármentes.
A Tages védelem milyen szívatást jelent? Az Origin verzió 9,99€ de ott nem is írják, van-e rajta valami, bár gondolom, ugyanaz.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
micafighter
nagyúr
Sims 4 Limited edition 29,9 $ az amazonon! 15 percen belül checkoutolni kell.
Itt kell az add to cart-ra menni, csak úgy kerül akciós áron a kosárba!
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Esetleg aki megvenné a Pinball FX táblákat és lenne kedve csatlakozni egy jó baráti társasághoz, együtt játszani, valamint az élményeket megosztani, csatlakozzon bátran! [link]
-
Mate
nagyúr
maddionmax felhívta figyelmem egy remek ajánlatra:
Company of Heroes 2 - The Western Front Armies (mind a kettő) Kb. $2,7
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest