Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tarBubbles #101382 üzenetére
mitől lenne ez a lényeg? ez a pécé verzió létjogosultságát igazolta, nem a második részét
-
cyberkind
félisten
válasz
tarBubbles #100875 üzenetére
Azt is megfogom venni, az összes Metal Gear kell ami van pc-re.
-
Dilikutya
félisten
válasz
tarBubbles #85668 üzenetére
300Ft-ért van Stasis Interrupted DLC is hozzá, az egyetlen single DLC-je. Én mindjárt veszem is meg, még 2 óráig akciós, a Steam-en 9,99€ az alapára, most kapott egy 66%-ot, így csak 3x kerül annyiba.
Ugyanitt Euro Truck Simulator 2 Gold Edition 700Ft, benne van a Going East DLC is.
-
maross
nagyúr
válasz
ha nuuvemeset mondod, tudtommal lockos (volt?)
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Én kb. annyiért vettem, szerintem annyit éppen még ér, de úgy is le fogják ordítani a fejem
. COOPban jó, egyedül unalmas lehet.
-
maross
nagyúr
válasz
tarBubbles #83822 üzenetére
b2 es season pass is kulon-kulon yuplay.ru-rol van nekem..regi szep idok
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tarBubbles #83055 üzenetére
Ha ma este nem indul el a sale, akkor biztos igaz, mert nem marad masik kezdesi idopont novemberben (ha ragaszkodnak a csutortokhoz).
-
djculture
félisten
válasz
tarBubbles #77057 üzenetére
Driver San Francisco Deluxe Edition
$4.50
lett nekem a vége, beregeltem uplayre működik szépenContraston gondolkoztam még 3 dollárért de nem az én világom
-
djculture
félisten
válasz
tarBubbles #77057 üzenetére
Régiózár nincs ott semmire ac3 4-et is igy vettem. Nyelv az van amikor van. De a raymannál is ott az angol kiírás.
-
válasz
tarBubbles #76304 üzenetére
Ha nem sűrgős, lesz ez még nemsokára akciózva... ősszel vagy télen.
-
csaba951
veterán
válasz
tarBubbles #76304 üzenetére
Ez égi jel! Isten nem akarja, hogy Castlevania-iáz!
De vajon mi lehet rá az oka? -
JoolsNOS
veterán
válasz
tarBubbles #74230 üzenetére
Igen, meg próbáltam explorerrel, de azzal se jó.
-
sultansmith
senior tag
válasz
tarBubbles #72315 üzenetére
mi mi mi mi ?
Mikor volt ez?
-
djculture
félisten
válasz
tarBubbles #72150 üzenetére
Van egy csomó most összenem irom van vagy 4 lista a neten erröl. ez csak az egyik: [link]
Kiadók vagy kemény 10darabot átvittek steam-re is kipatchelték a gfwl-ot belőle.
-
huskydog17
addikt
válasz
tarBubbles #66968 üzenetére
Persze, hiszen a 3. rész új, jóval fejlettebb motort kapott és szebb effekteket, de aki hozzászokott a 2. részhez (mint én is), annak hatalmas arcon csapás lett a 3 .részben látott technikai butítások. Engem leginkább a ronda talajnövényzet, valamint annak statikussága zavar.
#66970: Értelemszerűen egy végtelenül agyontömörített mozgókép nem veheti fel a versenyt a valós időben számolt, veszteségmentes képpel minőség tekintetében. Ez minden létező gameplay videóra igaz.
-
BasketWink
tag
válasz
tarBubbles #64939 üzenetére
pedig lehet olyan is
kivéve ha 1 szerveren vannak szal pc+konzol együtt játszik
-
M3oH
addikt
válasz
tarBubbles #64369 üzenetére
Ha van a közeledben MM
Nem mintha érdekelne a D3
-
válasz
tarBubbles #63329 üzenetére
buenosz diász
Most már tudom mit jelent.
-
Frod
addikt
válasz
tarBubbles #63324 üzenetére
Köszönöm a választ!
(Akkor egy rutinos Nuuvem használó kolléga meg tudná venni a Dark Souls-t nekem, OTP-ről tudnék utalni, a visszaigazolót pedig természetesen egyből átküldöm, hogy látszódjon
még 4 óráig van az ajánlat, privátban a többit)
-
tkesy
őstag
válasz
tarBubbles #54341 üzenetére
hát ha nem anyagi okai van annak, hogy vásárolj, akkor szerintem tudok/tudunk segíteni...
-
warcat
veterán
válasz
tarBubbles #54339 üzenetére
Igen,a Sírrabló 2013 lesz annyi
-
szami777
addikt
válasz
tarBubbles #52636 üzenetére
rég vásároltam nuuvemről, de most felmentem és a profilomba semmi kamu adat nincs megadva. Ha paypalt használsz akkor tudtommal nem kell semmit kikerülni és vehetsz onnan. (az más kérdés h ez a honlap valszeg a brazilok számára van)
egy ezrest bőven megér, mert remek játék. -
Alien83
senior tag
válasz
tarBubbles #52636 üzenetére
És az baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 G3 AMD Ryzen 7 Pro 6850U Magnesium CTO 32GB 1TB WiFi 6E
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új Gamer - GIGABYTE Z790 EAGLE + Intel I9 13900KF + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új GAMER félgép - MSI B450M-A Pro Max II + Ryzen 5 5600 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest