Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
tomsolo #84198 üzenetére
Abban semmi kivetnivaló nincs, ha valaki vesz egy rakás játékot, de csak kétmagos CPU-ja van. És akkor mi van? Annyi jó játék van, ami elfut azon, hogy ha soha nem vesz másik gépet, akkor is lesz mivel játszania, nem értem az összefüggést. Azokról a játékokról kell leszokni, amire egyesek rámondják, hogy nem jó semmire, de ezresért pluszegysornak jó lesz. És magam is mérsékletet tudok tartani, pl. a francnak vettem meg a Mortal Kombat Komplete Edition-t, amikor billentyűzettel játszhatatlan, kontrollert meg nem veszek. 400Ft volt, azért. Aztán egyszer hátha mégis lesz mivel játszani. Legközelebb kihagyom a Mortal Kombatot, de attól még ha megtetszik a Far Cry 4, ugyanúgy be fogom szerezni majd akciósan, mert ami jó, az 15%-al többért, de a hazai ár harmad-negyed-ötödéért is jó.
-
Dilikutya
félisten
válasz
djculture #84193 üzenetére
De akcióban, csökkentett alapárral még így is jóval olcsóbb lesz a hazai bolti áraknál. Nézd meg, mennyibe kerülnek pl. a GTA-k a Media Markt-ban, majd számolj áfát a Grand Theft Auto Complete Pack mostani Steam-es árra. És ezt játszd el még sok játékkal! Legfeljebb nem fog boldog-boldogtalan minden szart megvenni pluszegysornak, amivel soha nem is fog játszani. Vannak ennél nagyobb bajok is kicsiny országunkban.
-
djculture
félisten
Eddig a nyugati árt fizettük meg csak nemegyszer régiós kiadás került ennyibe most majd a nyugati árnál is drágább lesz minden. De mondjuk ez nemfog izgatni senkit tekintve hogy 2 év alatt sikerült a 275forintos eurotól eljutnbni a 306 ig és még viszonylag jó is volt a gazdasági helyzet.
-
Frod
addikt
válasz
#79621120 #84141 üzenetére
ööööö, ezt most nem igazán értem.
ha csak mostantól kell majd a 27% áfát ráfizetni, akkor miért van az, hogy már jelen állapotában is kib*szottul drága a Steam???? (pl új játékok 60 €-s kezdőára)bónuszkérdés, minek kellene lennie ahhoz, hogy itt is (igazodva a bérekhez, stb) kb ukrán szintű árcédulát kapjanak a dolgok? arra is tennék magasról, ha magyar régiózárat kapna minden játék.
-
Zamery
senior tag
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
Jelenleg 761Ft, trükközés nélkül megvehető. A magyar Steam storeban nem elérhető. Hogy miért, az itt olvasható: [link].
-
djculture
félisten
válasz
micafighter #84178 üzenetére
Gamersgate.co.uk
Crytek: Persze mert rettenetesen gyenge a pc portja. Pesze uj gépeken i5 meg i7 és 7870 gtx 670 és felette játszható de renegeteg embernek nincs ekkora gépe. Nem nagyon látom azt a hó de jól néz ki dolgot se ami indióokolná ezt a gépigényt de ugyanez van most elég sok játéknál. AC Unity ami randább mint a black flag ,vagy far cry 4 ami egy fokkal se néz ki jobban mint a hármas és cserébe dupla annyi a gépigénye.
-
TBT
addikt
Final Fantasy XIII-2 30% kedvezménnyel a GMG oldalán:
10% lejön, mert preorder + 20% kedvezmény a kuponból.
Jelenlegi árfolyamon: 3620 FtMár csak találnom kéne olyasvalakit, aki tud nekem vásárolni GMG-ről.
-
Wolverine
félisten
A kommentek szerint a Gamersgate-en kapható GTA összesben benne van az első két rész is, ami a Steamen megvehető változatra nem igaz. És ez is Steamen aktiválandó; plusz használható rá a kedvezménykód, ha még nem lőtted el.
-
Sonja
nagyúr
-
djculture
félisten
ez az evil within is rekorgyorsasággal értéktelenedik 3675 ft a 20 kóddal : [link]
-
törölt tag
-
szami777
addikt
Amazon
Battlefield 4 Premium Edition 30 $Most olvasom, hogy 1 kulcsot ad, nem pedig külön az alapjátékot és külön a prémiumot, mint elődje
Pedig jó lett volna felezni valakivel.
Akinek nincs meg az alapjáték, ez jó vétel. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
cskamacska #84157 üzenetére
Ez egyébként is eléggé végnapjait élte már amióta bejött a régiós gift korlát... szinte alig volt már értelmes játék korlát nélkül. 1-2 van csak amit benéztek szerintem, akár tudatosan is (pl a CoD ROW oroszoknál, miközben a preorder meg nem az volt, ezt tuti valaki benézte, vagy direkt hogy pörögjön a bevétel mindegy honnan.)
A kártyás visszaélések pedig rendkívül elharapóztak, épp tegnap volt riport erről odakinn a 60 minutes-ben is. És ott még chipkártyák sincsennek csak sima mágnescsíkos, szóval lemásolni is egyszerűbb. Meg rengeteg kártyaadat került ki betörésekkel Target, Office Depot stb online üzleteiből meg tranzakciós adatbázisaiból.
Én pl ami multinál dolgozok és bejelentették hogy lehet lesznek szigorítások IT biztonság szintjén, mert lehet jön egy kormányzati törvény majd rá, hogy ilyen vagy olyan követelményeknek kell majd megfelelni minden cégnek, mert cyber össztűz alatt van az amerikai gazdaság.
-
válasz
Igazából ha szerencsénk van, válaszul mindenhol visszavezetik a dollárt, és ráteszik a helyi áfát.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Nem mintha vettem volna "valós" pénzért bármit is steam-en!
-
cskamacska
addikt
válasz
#79621120 #84141 üzenetére
2009 előtt még egységes dollár árak voltak Steamon, erre fizettük az éppen aktuális helyi adót. Mikor eurót kaptunk mi is, akkor a EU Tier $=€ átváltásnak köszönhetően a 30-40%-al többet fizettünk a dollár áraknál, ami bőven több volt mint az érvényes ÁFA kulcs. Ha most vannak olyan rendesek, hogy még ennél is jobban meg akarják emelni az árakat..
Egyébként érdemes a trade korlátozást ennek a fényében is átgondolni, lehet hogy lesz lesés majd még itt januárban.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
csaba951 #84151 üzenetére
Őszintén szólva, szerintem ezt lehet simán benyelik (nem változik majd semmi), vagypedig mindenhol egységesen drágul, mint most is.
Nem lesz külön drága magyar meg olcsó luxemburgi ár, most sincs így.A 27% meg csak 2-vel több mint a nyugaton is eléggé bevett 25-nél. Szóval szerintem nem lesz itt semmi különcködés. Eleve nem nagy a magyar volumen.
-
-
tomsolo
addikt
Más is nyert ilyet?
-
tomsolo
addikt
válasz
micafighter #84146 üzenetére
Az én DA2 élményem ez volt:
- install (örül)
- play (örül)
- első tízperc (WTF?)
- delete (örül, hogy nem vette meg mégse). -
törölt tag
-
törölt tag
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
micafighter #84136 üzenetére
"A DA2-ben van pár bug az új barátság rendszerrel kapcsolatban, ami jatszhatatlanná teszi a játékot sajnos. Isabella friendshipet pl nem érdemes felvinni mert bugos, sebastian szintén."
Ezeket már javították, ha jól tudom. Én kétszer vittem végig, nem találkoztam velük.
-
szami777
addikt
Gamesplanet
Crysis collection 10 € -
Nazara
őstag
576-nál Watch Dogs Dedsec Editionnel nyitják a kalendáriumot. Bár múlt pénteken a CDG-nél olcsóbb volt 2,5K-val PC-re ugyanez a BF keretében (Holnap délig él ez az akció).
-
micafighter
nagyúr
Köszönöm szépen, a Kingdom Rush Origin megjelenése elkerülte a figyelmem
akkor elkezdem figyelni mikor lesz akciós
(Appsales alkalmazás + ünnepek)
Dragon age-el egyet értek, az első + az awakening megérte a teljes árát, nagyon jól sikerült
A DA2-ben van pár bug az új barátság rendszerrel kapcsolatban, ami jatszhatatlanná teszi a játékot sajnos. Isabella friendshipet pl nem érdemes felvinni mert bugos, sebastian szintén. Az Originhez volt winter forge ami szintén nagyon szuper, a 2ben sajnos nincs, de van pár Edit tool a DA2hoz is, amivel lehet tárgyakat gyártani, meg a jatszhatatlanná tevő bug is orvosolható.
Az originsben nem emlékszem ilyen komoly bugra, mint az isabella friendship lelassítja az atk speedet csiga szintre.
Az Inquisitional meg úgy vagyok, hogy 30$ alatt majd megér egy próbát
-
Wolverine
félisten
GetGames mai akciók - éljen a Cyber Monday
-
bullseye
addikt
Gemcraft Labyrinth. Ha nagyon akartok érte fizetni van prémium benne
Nem szép, de elég tartós. Ja, és asszem magyar srác műve. +Van két elődje, meg egy grafikailag valamivel fejlettebb utóda is, egyelőre csak az Armoron. Ja, és ha már itt jártok ott a Cursed treasure 1-2 is, ammeg szép, és ninják is vannak benne.
-
Csapoati
nagyúr
Én félek tőled.
Amúgy Droidon én is elkezdtem, tegnap fedeztem fel, hogy arra is van. És tényleg ingyenes, abszolút nem kell IAP a haladáshoz. A KR-ben nekem tetszik az "útonállók" megvalósítása, meg az, hogy pl. a mage towerből is lehet gólemes, vagy halálsugaras torony, és így tovább. Mondjuk tekintve hogy Kongregate-es játéknak indult, szerintem elég korrekt lett PC-n és mobilon is.Na de TD off vége részemről, vegyétek mindkettőt!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Köszi nektek, akkor azt hiszem, adok neki egy esélyt.
Legutóbb a Defense Grid első részével voltam hasonlóan, hogy nagyon tetszett és sokáig lekötött, bár a kiegészítőket nem vittem végig. A második rész egyelőre nem fogott meg annyira.
-
válasz
BomiBoogie #84129 üzenetére
A Kingdom Rush egy nagyon fapados TD, igazából egyáltalán nem sorolnám a jobbak közé, legfőképpen azért ,mert nagyon le van korlátozva a játékos benne, csak pár fix pontra lehet építeni tornyot. Persze értem én miért van ez, mert így sokkal könnyebb megírni egy TD-t, sokkal kevesebb vele a munka. A Prime World Defendersnél is vannak korlátozások, de nem ennyi, így sokkal tágabb teret enged a taktikázásnak, ráadásul rengeteg fajta torony van benne. A kevés TD-k között van, amelyet teljesen kijátszottam, értsd ez alatt az összes achievementet megcsináltam, összeszedtem az összes kártyát, és maxra fejlesztettem minden tornyot (4 kártyával ráadásul, nem 3-mal), és az összes pályát megcsináltam Heroicon is (bár ez következik az összes achie-ből). Ráadásul még ingyenes is Androidra és Facebookra (van benne IAP, de azt nem használva is tök ugyanaz, mint a fizetős, PC-s, vagyis csak könnyítésre kellhet).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie #84129 üzenetére
Igen, ráadásul most baromi olcsó is. Nekem valami 41 órám van benne.
Soook-sok achievement is jár hozzá, meg kártyás is. A grafika meg a legjobb, amit TD-ben láttam, és az összetettsége is megnyerő
Ettől függetlenül nekem a Kingdom Rush is tetszik, főleg a több felé fejleszthető tornyokkal. Egyiket se mondanám jobbnak a másiknál, a lényeg hogy ez a kettő a csúcs nálam. -
Csapoati
nagyúr
válasz
BomiBoogie #84124 üzenetére
Magasan a legjobb TD szerintem, a Prime World Defenders mellett. Utobbiban a kartyazgatas jopofa, meg utos a 3D grafika is. Sale alatt ajanlott beszerezni!
-
válasz
micafighter #84123 üzenetére
Azóta van már Kingdom Rush Origins is ám.
A Dragon Age-ről meg:
DAO: megérte a teljes árát is
DA2: bundle-ben max
DAI: lásd DA2, a metacritices, játékos értékelések elrettentőek -
micafighter
nagyúr
válasz
Csapoati #84122 üzenetére
Kár hogy a Kingdom Rush Frontiers nincs még gépre, én egyből megvettem ahogy megjelent Androidra
Nagyon jó kis játék, mind a kettőt ajánlom
Szerk.: Közben eszembe jutott hogy Chrome böngészőben már lehet Android alkalmazásokat futtatni gépen is, nem kell hozzá ilyen olyan emulátor, ugyhogy akit esetleg érdekel, az próbálkozhat: How to Run Android Apps Inside Chrome on Any Desktop Operating System
De van ilyen megoldás is: Bluestacks
-
Csapoati
nagyúr
válasz
micafighter #84121 üzenetére
Na addig meg boven raer. Foleg, hogy a DA 1-2 is a backlogon van meg. Hulye Kingdom Rush...
Amugy jo ar a 45 dodo, persze. -
micafighter
nagyúr
válasz
Csapoati #84120 üzenetére
Én is annyiért vettem az 1-2-t, ettől függetlenül szerintem többet is megérnek, főleg az első rész + az awakening. A winter forge-ot meg ingyen lehet letölteni
Nem tudom hogy az Inqusition hogy sikerült, de én max 30$-at adnék érte. Majd 1-2 év mulva valoszinüleg lesz Inquisition is 10-12 dollárért.
Viszont aki nem tud várni annak jó vétel lehet 45$-ért, mert megbízható helyről én legalábbis eddig nem láttam ennél olcsóbban
G2A-n volt nemrég közel ilyen áron, de arról meg ugye megoszlanak a vélemények. Az Amazonnal biztos nem lesz gond.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
micafighter #84118 üzenetére
Harmad ennyiert jo lesz majd. Az 1-2-t (+ Awakening kieg) valami 12 dollarert vettem meg 2012-ben.
-
Samus
addikt
Amazonos South Park: Stick of Truth
Ugyanazt a verziót kapod, mind a Steam Store-ban.Egész pontosan ezt a csomagot: [38087]
-
micafighter
nagyúr
Dragon Age: Inquisition most 45$ az Amazonon, a Cyber Monday keretében
-
tomsolo
addikt
Nuuvemen a Lord of the Rings: War inthe North - bőven megér 400 Ft-ot.
(Aki szeretné kimaxolni, kezdje easyn mert az N+ játéknál maradnak a statok - egyébként meg lesz fogcsikorgatás ha kezdésnek hardot nyomsz.)
-
tomsolo
addikt
Most ez vagy volt valami vagy lesz vmi
-
Urguru
aktív tag
Írni kell privit facebook-on és azonnal küldi ( a privibe legyen benne a steam acc link / név ) .
-
Urguru
aktív tag
-
Hangm4n
tag
Pluszegysornak jó.
-
bullseye
addikt
válasz
Hangm4n #84101 üzenetére
TB kritikája alapján nem biztos, hogy megéri
-
Hangm4n
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest