-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz ooooobi #119694 üzenetére
huhh, próbálgattam huzzáadni, de a dlc oldalon semmit nem írt még pár napja... annyit olvastam h még vannak gondok a hozzáadással, erre ki is ment a fejemből és most meg már nem is lehet hozzáadni legnagyobb promocucc volt eddig
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
nagyúr
válasz ooooobi #84300 üzenetére
Ahogy már korábban írták itt is, úgy kell vásárolni hogy ha azonnal vagy rövid időn belül játszani akarsz valamivel vedd meg, ha nem akkor meg ne.
Én így voltam az Aliennel is meg a CoD-al is, megvettem előre drágán mert tudtam érdekel és 0-day játszottam ki őket. Ellenben pl az ACU nem vettem meg mert még az AC4-et se pörgettem ki, se az FC3-at... így ezekkel a következő félévben sem játszanék (minimum) így nem vettem meg őket most.
Mire oda jutok megkapom majd olcsóbban...De mondjuk ez igaz a Sale alatti akciós játékokra is ugyanígy. Kevés olyan ajánlat van ami fél év múlva nem jön újra, vagy nem lesz jobb. 1 éve még elkövettem azt a hibát hogy vettem csomó akciós játékot 75%-on, aztán ki se játszottam őket még, cserébe volt egy részük bundliban fillérekért, vagy most kapott 80-90%-ot is akár... vagy az alapár csökkent és arra lett 75%, vagy ugyanúgy most is 75% az engedmény. És lehet ha most venném egy év után még mindig nem játszanék vele vagy egy évig mert van "jobban érdeklő" játék.
Szóval csak azt kell megvenni amivel játszol is.
(Az más kérdés hogy 1-2 esetben mákom volt ebből az előre vásárlásból, mert pl a Deadpool, vagy Prey meg egy két játék közben el is tűnt vagy nem kapható.)
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ooooobi #82659 üzenetére
Hogy hogy ennyi gift kerult ki? Ghostnal is volt, aztan meg sirasrivas... bar latok en is 25€ körül a kedvenc traderemnél.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
warcat
veterán
válasz ooooobi #81521 üzenetére
Már 11-12 kulcs körül adják.Gyorsan kell lépni ilyenkor ha kell a cucc.
Más: Jóáras Football Manager 2015 kb 6000 Ft Azt írják redditen,hogy nem záras.De azért nézzetek utána.
EA: It's in the crate!
-
-
i2k
őstag
válasz ooooobi #73945 üzenetére
Sajnos, nem tudok pontos választ adni neked = nem tudom megvenni, pénz hiányában.
STEAM-en: egyben kapod meg [vagy Inventory-ba, vagy fiókra vásárolhatod, ill. küldheted valakinek ajándékba, akkor is egyben, a csomagoknál ez a gyakorlat].
Vélhetően Nuuvemen is egyben.[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Chiller
őstag
válasz ooooobi #71926 üzenetére
Utólag is ki tudod deríteni itt IsThereAnyDeal-en.
-
cskamacska
addikt
válasz ooooobi #67705 üzenetére
Német területekről sohasem lehetett legálisan megvenni a Wolfenstein részeket. Már a náczi gyilkolás is túl polinkorrekt volt a döntéshozóknak.
más:
random Strategy First leárazás a Galabótban
benne
Timelines: Assault on America 2,89(Gala pontokkal 2,49) dollár
Klasszikus bázisépítős-tankrusholós RTS erősen teszkógazdaságos kiadásban, borzalmas történettel, magyar fejlesztőkkel, multiban magyar egységekkel, Linux támogatással. Sztím pluszegysor."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
-
Niczo
senior tag
válasz ooooobi #22649 üzenetére
Levonja, de mire a kasszához érek, megint a teljes ár van ott. Akkor rámegyek a szerkesztésre, hogy beütöm még egyszer a kódot. de ott már Code promotionnel non valide. Igaz, én a Babel Rising-ot akartam megvenni, de gondolom annál is működnie kellene.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
DeFranco
nagyúr
válasz ooooobi #12608 üzenetére
És ez most hogy kerül ebbe a fórumba?
Amúgy nem lesz az egészből semmi, nem kell parázni. Tegnap én is idegeskedtem egy fél napot, de aztán rájöttem, hogy ez nem fog megvalósulni.
@djculture: te mindent elhiszel, amit a hülyítődobozban bemondanak? nemár! Az sem igaz ott, hogy jó reggelt kívánok.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
-
Źşë'
addikt
-
válasz ooooobi #3056 üzenetére
A Back to the Future ingyenes - egyébként az első - epizódot akkor kapod meg (nem Steam-en!), amikor megjelenik a második epizód. A Sam & Max epizódot meg bármikor letölthetedm, ha belépsz a Telltale accountodba. És ez mind le volt írva, amikor jelentkeztél az ingyenes Back to the Future epizódra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
válasz ooooobi #1899 üzenetére
Mert nem is rossz. A Battlefield 2 után jött ki valamivel, és grafikában kicsit jobb, játékmenet meg igen hasonló. Cserébe sokkal kevésbé ismert cím, és mára a kutya sem játszik vele. Értsd, a 8 éves (ős)Battlefield 1942-nek több játékosa van. Mondjuk ez nem újdonság, a Battlefield utánzatok általában erre a sorsra jutottak. Star Wars Battlefront(1/2), Quake Wars, Section 8, ésatöbbi most is jó alternatíva a DICE játékokra, de az ismertség hiánya mindet a vegetálás szélére süllyesztette elég gyorsan.
mod: Ez nem azt jelenti hogy ezeknél a játékoknál nem lehet megtelt 32 emberes szervert találni, mert lehet még jókat játszani időnként, csak nincs meg az a luxus, hogy bármely pillanatban majdnem teli szerverek tucatjaiból lehet válogatni, mint a Battlefield játékoknál.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest