- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szami777
addikt
válasz laceszgamer #84595 üzenetére
Pont olyan. Az új idény változtatásait, új autókat, pályákat berakják oszt jó napot.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
laceszgamer
addikt
válasz szami777 #84594 üzenetére
Olyasmi ez mint a FIFA sorozat, neház bele bármi újdonságot úgy vinni, hogy közben megmaradjon az alap ami nélkül az egész semmit sem érne, vagy ha érne is nem igen lehetne úgy hívni ahogy.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
szami777
addikt
válasz Dilikutya #84593 üzenetére
Nekem az első új f1, a 2010-es jött be a legjobban, a 2011-es a legkevésbé.
Tartalom szempontjából a 2013 a nyerő. Túl sok újítást egyik rész se hoz, grafikailag pláne nem.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Dilikutya
félisten
F1 játékok milyenek? Gamersgate-en vannak jó áron régebbiek. Anno a Microprose Grand Prix 3-al elég sokat játszottam, akkor szoktam le az F1 nézésről.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tomsolo
addikt
válasz tomsolo #84568 üzenetére
na pár órát nyomtam, jó ez
a tunningolós nsf jut mindig eszembe, pedig tdu. Az írányítás pont olyan árkád, viszont marha sok minden van benne, cserébe idei év legjobban optimalizáltabb ubi játéka, egyébként viszonylag kellemesen néz ki, néhány helyen lóg ki pár dolog
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #84589 üzenetére
hm, lehet már kifogytak. tron 2.0 kivéve a többi utólag kikerült disney játék inkább €20 körül mozog eredeti áron, szemben a DVD-s €1
-
nagyúr
-
ChingChang
csendes tag
Nem game, nem tudom jó e valamire, de lehet szerezni 1 éves Advanced System Care 8 Pro licenszet.
Amit még érdemes tudni
- csak kb. 2.5 napig él a promó, utánna már nem lehet aktíválni sem
- telepítéskor érdemes odafigyelni, mert valami toolbart is fel szeretne rakni, ha engedik neki
- ez a promo verzió nem frissíthető -
Van új, weekly humble bundle (simulators).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #84585 üzenetére
az igaz de nem is 20 euró
-
nagyúr
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #84575 üzenetére
media marktban 300 huf ingyen kiszallitassal, szóval annyira nekem mégsem instant get
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #84579 üzenetére
Pedig, aznap, amikor a Disney megjelent a STEAM-en, azonnal ott volt a kínálatban.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
dredbiro
senior tag
válasz birorichard #84537 üzenetére
Nagyon az elején vagyok még, Most kezdtem el, de simán megéri, jó játék (nekem nagyon bejön )
Good hunting,STALKER !
-
nagyúr
Jah...
Nem tűnt fel, nem is láttam hogy reklámoznák. Magamtól meg ritkán keresek rá "régeltűnt" játékokra.
Pedig ez jó régi Monolith gamma... remélem a NOLF is jön mostmár valamikor.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
bullseye
addikt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #84575 üzenetére
2014. október 10 óta csak most vetted észre?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
micafighter
nagyúr
GOG Winter Sale: [link]
-
nagyúr
Tron 2.0 és senki nem szólt hogy lehet kapni Steam-re?
Hát ez instant buy.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ricsiii01
tag
Mi az a hatalmas origin meglepetés? Semmit nem látok.
.
-
i2k
őstag
válasz djculture #84569 üzenetére
Ridge Racer Unbounded - én ezt bírtam. [offline]
-
tomsolo
addikt
Hátha más nem: plusz egy sornak jó lesz! hhihiihiihi
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #84568 üzenetére
Akkor nyomhatod a való világtól teljesen elrugaszkodó játékcsodát. Tegnap kipróbáltam havernál én még ennél árkádabb játékot nem láttam. Autóvezetéshez nulla köze. Pedig én nem vagyok egy szimes de már ez nekem is sok amit ebbe csináltak. gta-ban hihetőbben viselkednek az autók.
200-al nekirongyoltam egy kamionnak a kamion elkezdett pattogni a kocsim elrepült elvette a képet követlkező pillanatban egy karcolás nélkül ott a kocsim. Bravóó bravó.. A ridge racert is utáltam a nulla hihetőség és autók vicces viselkedése miatt de az ehhez képest egy szimulátor öcsém.[ Szerkesztve ]
-
-
TBT
addikt
Steam X-mas Sale:
2014. december 22. - 2015. január 5.Itt láttátok először!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Urguru
aktív tag
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #84559 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha kivársz most is fél nap nem működtek a szerverek. De biztos jó lehet 8-13 ezerért anyázni hogy nem tudsz játszani meg eltüntek a mentéseid és a kocsiaid.. Később biztos jobb lesz de most elég sok baj van ahogy olvasom a topikjában.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
The Crew Gold igény esetén irány a nuuvem, vagy van jobb?
-
nagyúr
Még talán ez tűnik a legvalósznűbbnek, de elég korai lenne... MoH széria darabjai szerintem előbb lennének On the House ingyen.
Titanfall szerintem a második rész megjelenésekor várható ide... amolyan ingyen PR.Stream sem lesz, mert van Twitch támogatás.
Lehet csak valami akciózás lesz, ami amugy nem is lesz akkora akció nekünk keleteurópaiaknak.
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Újabb hiánypótló játék, most ingyenesen. Christmas Shopper Simulator
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
regener
veterán
-
szami777
addikt
Ésszerű, de lenne azért sírás-rívás.
Nagyon durván lement az ára a játéknak, ha jól rémlik, már trükközés nélkül az itteni origin boltban is volt 5 €-ért.
A játék szerintem jó lett, pláne a CoD is mélyponton volt, minden adott volt a sikerhez, nálam mégis hagyott egy kis keserű szájízt.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Wolverine
félisten
válasz Darth_Revan #84516 üzenetére
Nem tudtak volna szállítani. A WoW CE-k limitált példányszámban készülnek, ha az elfogy, akkor vége - és most gyakorlatilag előrendelésben megvették az összeset, nemcsak itthon, hanem egész Európában. (nekem sincs meg a dobozos CE, és ez a Wrath óta az első eset...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
birorichard
őstag
válasz maddionmax #84539 üzenetére
Köszi, na akkor szerintem várok. A single DLC-k vagy nagyon jók szoktak lenni, vagy egy FT-ot nem érnek.
(#84543) ayo: Ha készül a folytatása, nem hiszem, hogy így lelőnék vele a brand-et, bár sose lehet tudni... Ha a BF3-ból nem lett F2P, akkor ebből se lesz. Pedig azt egyszer ingyen adták+bundle-ben is volt.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz maddionmax #84535 üzenetére
Nem On the House lesz, szóval végképp kíváncsi lettem.
Esetleg origin broadcast?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
szerintem is megillet. és így lesz ez a téma zárható
-
maddionmax
senior tag
Megéri a GOTY!!! Rengeteget ad a játékhoz.
(#84538) tomsolo: DA már volt
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz maddionmax #84535 üzenetére
Mármint hogy vagy az ME1 vagy a DA alap on the house lesz?
-
birorichard
őstag
Mi a véleményetek, aki már játszott a Dishonored-dal, megéri várni, míg a GOTY kiadást jóárasítják legközelebb ünnepekkor, vagy a kiegészítőkben nincs azért akkora plusz?
(#84536) djculture: Lassan már előbb jelentik be a SP-t, mint a játékot...
(#84533) DeFranco: Teljesen igazad van. Nem akartalak csak ezért PM-mel zavarni, annyit nem ér a dolog, de gondoltam megillet a válaszra való jog, örülök, hogy én is élhettem vele. Ahogy már fentebb is írtam, a témát azzal az utolsó sorral zártam le.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Szokásos fizess bejelentés:
-
maddionmax
senior tag
Ma mikor várható az Origin "nagy lépése"?
-
DeFranco
nagyúr
válasz birorichard #84531 üzenetére
megkértek minket hogy ezt itt ne vitassuk meg, illene ezt tiszteletben tartani
-
birorichard
őstag
válasz DeFranco #84496 üzenetére
Először is szerintem nem ismerjük egymást, hogy tudd, hol, mikor, mi a véleményem, és ennek milyen mértékben, formában adok hangot, a vásárlási szokásomról meg pláne fogalmad sincs, úgyhogy ne vetítsd ki rám a saját magadon vagy ismerőseiden tapasztaltakat, köszönöm.
Azt sem állítottam, hogy mindenben törvényesen jártak el (egyébként keress olyat, aki igen!), arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy mekkora mértékű lehetett a feltételezett csalás mértéke, mikor és milyen erővel léptek fel, miközben az eljáró hatóság vezetőit vádolják olyan nagyságrendekkel különböző ügyekben, ami összehasonlíthatatlan egy videójáték üzlettel. Ha neked ez oké, hát oké.
Másodszor nem kifejezetten ez a bolt a lényeg, és ha nem érted, hogy mi, akkor nem is pazarlom egyikünk idejét sem rá, hogy elmagyarázzam.
Ha még megkérdeznéd, miért írtam ezt pont ide, és nem a NLC sűtőporos topicba, azért, mert közvetett módon (videójáték) ide tartozik. Egyébként nem halok bele a hiányukba (még csak nem is konzolon játszok), nem vagyok társtulaj, de még a nem létező részvényekből sincs itthon bespájzolva, egyszerűen párszor vásároltam ott, és ennyi.(#84500) Agyzuzo: Ja, vagy ha nem is "fent" valakinek, de egy konkurensnek gondolom...
(#84526) Dilikutya: Én ezt náluk 10 990,- FT-ért vettem. Milyen különbségről beszélünk?
Ezzel a részemről zártam a témát, elnézést, akit zavart, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz BomiBoogie #84519 üzenetére
De azt is jobb utólag, olcsóbban megvenni, amikor nem derül ki menet közben, hogy az alig várt újabb epizód még 3 hónap...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
ZsZso
Közösségépítő
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Dilikutya
félisten
válasz birorichard #84494 üzenetére
Ha a NAV is sáros valamiben, akkor onnantól szabad az ÁFA csalás? Konkrét esettől függetlenül kérdem. Nem védem a NAV-ot, de ne háborodjon fel senki, ha rendszeresen szürkéző-feketéző cég bukik le. Elkönyveled magadban, hogy nincs piaci ár alatti motyó, és kész.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
szami777
addikt
válasz Dilikutya #84523 üzenetére
Gondolom azért, mert -25% kedvezménnyel is 15 font a season pass, ami kb 5800 ft...nevetséges.
Traderektől 7-8€.
Egyikhez sincs még kint elegendő tartalom, hogy megérje most megvenni.[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Playfire-n most 25% kuponokat lehet "nyerni" Season passokhoz:
Alien: Isolation - Play for an hour - 25% off the season pass
Borderlands: The Pre-Sequel - Play for an hour - 25% off the season pass
The Evil Within - Play for an hour - 25% off the season pass
Lego Batman 3: Beyond Gotham - Play for an hour - 25% off the season pass
Middle Earth: Shadow of Mordor - Play for an hour - 25% off the season pass//Mondjuk se az Alienhez se a Mordorhoz nem nagyon éri meg Season Passt vásárloni a többihez nem tudom, mert nincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz BomiBoogie #84519 üzenetére
Távozz sátán!
-
Csapoati
nagyúr
válasz DeFranco #84515 üzenetére
Ja, azt hittem, hogy a F....ng Simulator 2015-ot.
Darth_Revan: Igy ertheto. En Microsoft Live pontokat vettem toluk par eve, igencsak jo aron.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Darth_Revan #84513 üzenetére
Melyik jatek lett volna az?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Darth_Revan
veterán
Hát nagyon nem örülök ennek a KSZ hercehurcának, mert csak ők tudtak már szerezni abból a játékból, ami kellett volna nekem
Totál tiszta cégnek tűnt, de valami óriási gebasz lehetett, hogy már a teljes készletet foglalták a bolt meg húzhatta le a rolót. Ok nélkül nem foglalnak, félnek ők is fegyelmi eljárástól és kivizsgálástól, ha Ügyészség vizsgálódni kezdene jogtalan eljárás miatt...
Nagy érvágás volt ez
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Én nem merek venni episode 1-2 nevű stuffokat.
Még annyi hitem sincs bennük mint a sima EA címekben, mert ez ha kész is lesz - egyszer/soha/semmikor - akkor se lesz teljes.
Mondom ezt úgy, hogy elég sok örlit beszoktam húzni...
-
-
Oké srácok, a gazdasági/politikai témát most hagyjátok abba, nem ide tartozik! Van politika topik, ha arról akartok beszélgetni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
echterion
nagyúr
válasz DeFranco #84502 üzenetére
Egyetértek. Amúgy meg érdekes, hogy mindenki fel van agyonig háborodva a nav-on, de közben ha mondjuk kell cserélni egy csaptelepet vagy házat épít, az első kérdés, hogy "számla nélkül mennyi?"...utána meg jön a nyilas duma, hogy a tököm kivan ezzel az országgal, mert csalnak-lopnak odafent. Ugyanezt csinálja majd' mindenki, csak azok nincsenek szem előtt. Az usa meg bekaphatja, mert elég csak bedobniuk az ilyen kis kelet-európai országokban a gumicsontot, hogy korrupció, oszt' a jónép meg benyeli, mint kacsa a nokedlit, az elenzék meg birka módon ráerősít nekik. Az nem is számít senkinek, hogy mi alapján, elég nekik annyi, hogy a nagy, jóságos, világ csendőre amerika mondta...na ez a nagyon gáz szerintem.
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #84503 üzenetére
jókat írnak róla ahogy körbenéztem és az 1.74 nem rossz ár az tuti
http://jateknaplo.blog.hu
-
nagyúr
Afterfall Reconquest Episode I -75% 1.74EUR valaki próbálta már, ér valamit?
Ez amugy magyar hogy "Gyula fort" van benne?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Agyzuzo #84500 üzenetére
Én nem néztem utána a beszámolóknak, és nem tudom hogy látszik-e belőle ha komolyan áfáztak, de tény, hogy azon az árszinten mozogtak mint a többi határon átforgatott cuccal csencselő zugbót, ami alapján nem állítom de valószínűsítem, hogy trükköztek, tisztán nem lehet bírni azt az árelőnyt.
Plusz tényleg okosítottak ami megint csak alapot adhat az akcióra.
Én nem védek senkit, nem akarok ebbe belemenni, de legalább is el tudom hinni, hogy volt vaj a fülük mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest