- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
[link] vagy a Mann Co. boltban TF2-ben. Illetve vannak egyéb kulcsok is (Dota2, CS:GO).
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
sith7
félisten
TF2 kulcsokat hogyan lehet szerezni ?
A játék dobja véletlenszerűen, mint a steam a kártyákat ?És ha van ilyen TF2 kulcsod, akkor azzal hol lehet játékokat cserélni ?
Amiket szoktatok írni, hogy pl.: xy játék 4 TF2 kulcs -
Dyingsoul
veterán
Nem gondoltam volna, hogy vannak ilyen balf...ok de tényleg!- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
laceszgamer
addikt
válasz pethYeti #75887 üzenetére
Most mi a baj vele? Van jó pár szerver, főleg régebbiek ahol teljesen jó a társaság, MvM-re meg úgy is partyval érdemes menni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
Hmm. A Team Fortress 2 mióta free? Elaludtam a dolgot, úgy néz ki...
-
-
BoneDragon
veterán
válasz ViharVadász #75873 üzenetére
Nincs, csak szarul van megoldva. Bal oldalra kivágja a steam bejelentkezést. Szóval ha belépsz a fiókodba a beállításokba csatold hozzá a steam fiókod és utána oké.
-
törölt tag
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Anonymus X
tag
Ismét 10 dollár a Borderlands 2 Game of the year edition a Macgamestore-on.
Mielőtt valaki megkérdezné: igen, Windowsra is jó.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
i2k
őstag
Desperados: Wanted Dead Or Alive - Bundlestars - STEAM - 80% - 1 euro
Desperados 2: Cooper's Revenge - Bundlestars - STEAM - 80% - 2 euroA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
INGYENES (STEAM): "ProtoGalaxy"
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
dante0425
tag
CNG írta Facebook-on: "Idén december 9-én érkezik az új Lara Croft kaland, a The Temple of Osiris, a fantasztikus Guardian of Light folytatása, immáron 4-fős kooperatív játékmóddal, ráadásul PC-n, PS4-en és Xbox One-on is dobozos formában érkezik! Ma lehullt a lepel a játék extra kiadásáról is- a magyarországi Gold Edition és plusz DLC tartalmakkal kapcsolatban még nem véglegesítettük a terveinket "
-
Heavyrain
őstag
OFF,de nem árt,ha itt is kintvan:
Lehet jelentkezni a The Crew második bétájára. (augusztus 25-29)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Blade of Darkness $1.79 + Blade of Light (Mod for ENB 0.242) = link
-
addikt
GMG-n akció: 50 Games You Must Play Before You Die
72 óránként tesznek ki 10 játékot 75-80% offban. Jelenleg az 50-41 fut.Illetve ugyanitt, ugyanilyen rendszerben: 30 Indie Games You Must Play, most éppen 30-21.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
TBT
addikt
Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Edition
Dobozos verzió, Collector's Edition-nek felel meg.
Sajnos még nem tudni, hogy elérhető lesz-e idehaza vagy sem."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
törölt tag
-
warcat
veterán
Tessék,itt van megint az olcsó Diablo 3 Reaper of souls: g2A weekly
A Watch_dogs Digital Deluxe 16.99€-ért érdekes
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
djculture
félisten
válasz nepszter1 #75840 üzenetére
Az hogy egyiknél kulcsot kapsz amit 10 év múlva is előáshatsz és ha még megy a steam beregelheted, másiknál meg egy giftet ami már eleve a tárolódba landol.
Ja megbizható én csak ott meg a gamersgate oldalon vásárlok már.. Giftet viszont még nem vettem mindig csak kulcsot. Amugy meg dollárba olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
-
djculture
félisten
Pesten meg mindenféle kiállitásokon műszaki rendezvényeken volt 6000ft/db a diablo 3 és kiegje is
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Szerintetek lesz akcióban a Diablo 3 Reaper of Souls vagy nem érdemes rá várni?
-
-
TheProb
veterán
válasz KubanitoS #75830 üzenetére
Szeptember valamennyire emlékszek, vagy legalábbis ilyen környéki időt mondtak talán. De erre nem vennék kavintont.
u.i.: Lehet, hogy a Pre-Sequellel keverem, csak annyit találtam most, hogy 2014 vége.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Balazs_
senior tag
Trove akció - 5€/5$
INSTANT ALPHA ACCESS
Act fast! Offer ends Aug. 10!
750 Supporter Credits
Guaranteed Beta Access
All Unlocked Bonus Milestones
Our eternal gratitude for being an early supporter![ Szerkesztve ]
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dyingsoul
veterán
válasz warcat #75808 üzenetére
Big thanks neked és Bignek, nem vettem volna észre most ezt az akciót és ez most nagyon jól jön nekem! Rég ki akartam már próbálni a NASA által jóváhagyott gépemen a BF4-et!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
addikt
Akkor írják úgy hogy "Origin játékidőt" kapsz, amit akkor persze így kell értelmezni. EA.
Szerencsére nem érdekel a dolog egyáltalán, nem szándékozom BF4-ezni, de a fogalmazásból az volt logikus amit írtam. Ha nem, hát nem.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
szami777
addikt
gondolom itt az egyjátékos részéről beszélsz
A sztorit leszámítva egyébként nekem tetszett a kampány, nem volt unalmas, ha más miatt nem, legalább az ismerős lepipálása pontokban mindenképp jó volt.(#75818) Amantius
Valóban, és mivel mindkettő a 'Game Time' akció során ingyenes, könnyen lehet hogy itt is számít a nem játékkal eltöltött idő.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyMRooD
őstag
válasz genndy #75815 üzenetére
Úgy viszont durva, a cs-ken és a civ 3 kívül nem sok játékba raktam annyi időt. Igaz ez multi így lehet gyorsan elmegy (na meg azt mondjátok, hogy xar akkor lehet nem is fog annyi idő bele menni).
Szerk.: A Titanfall-nál is játékidőt írtak, ott számolódott amikor nem játszottatok?
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
Crytek
nagyúr
Na az év híre : Ryse: Son of Rome ősszel jön pc-re!
Ez is felkerült az "olyan VGA-t kell venni majd" listámra ami viszi maxon ezeket: Ryse: Son of Rome, GTA 5-, Batman AK, Dragon Age 3, Witcher 3,Assassin's Creed Unity
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Csapoati
nagyúr
válasz warcat #75808 üzenetére
Ahogy a lottóreklámban szokták mondani: mennyiiiii???? Érdekes, hogy a SimCitynél csak 4 órát adnak, ennél meg 168-at. Vagy ők is ennyire szarnak gondolják a SC-t?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
BigBlue69
őstag
"Augusztus 14-ig letölthetitek a játék teljes verzióját az Originen keresztül, amivel aztán 168 óráig korlátlanul játszhattok. A számláló akkor indul, ha elindítjátok a játékot, tehát ha esetleg augusztus 14-én töltitek le, akkor is 168 óra játékidőt kaptok. Hajrá, jó játékot!"
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
warcat
veterán
Battlefield 4 ingyenesen kipróbálható.Originen hozzáadod a játékokhoz,a 168 órás próbaidő akkor kezdődik,amikor először elindítod.Single/multi rész is
EA: It's in the crate!
-
Heavyrain
őstag
Ez a HB Weekly sem lett valami erős
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz maddionmax #75704 üzenetére
A liberális demokráciáknak vége, a világ már most is érdeklődve figyeli az olyan, nem feltétlenül demokratikus országokat, mint Kína, Szingapúr, Törökország...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Executioner
aktív tag
Originen Simcity akcó, most csak € 29,99 - ez nem nagy szám, de elérhetővé vált az ingyenes kipróbálható verzió!
Exec
-
törölt tag
Szeretne valaki kapni egy The Witcher: Adventure Game GOG béta kulcsot ?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest