- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
warcat
veterán
Ha elég korán megvetted,akkor teljesen azt a Witcher 3 verziót/idt kaptad mint aki pl amcsiknál vásárolta.
Azóta viszont már ott a RU tag aktiválás után is,bár amikor legutoljára néztem,még szabadon aktiválható volt.Esélyes,hogy az is marad,de persze ez már a te választásod,garanciák nincsenek.
Tanácsként azt tudom adni,hogy ha szemezel valamivel,akkor gyorsan kell lépni,amint felkerül megrendelhetőként Steamre a játék.Gyakran marad le a külön al-id,de akár a régiózár is az elején.EA: It's in the crate!
-
djculture
félisten
Van igen, jön egy üzenet hogy ezzel a termékkel nem játszhatsz, nekem játék közbe egyszer csak megállt az adott játék és kiléptem ez fogadott Ott vigyorgott a játéklistába duplán mert ujra megvettem dobozosban. Supporttal kellett kiszedetni, 2 dollár volt így leszrtam.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
-
TBT
addikt
Én csak azt tudom javasolni, hogy Steam-en vedd meg. Nagyon jó áron van most, annyi pénzt bőven megér és abból egész biztosan nem lesz gond a későbbiekben sem.
Biztosan lehet trükközni, de megéri kockáztatni egy olyan játék miatt, ami 80%-os kedvezményben van?"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
djculture
félisten
Hát végül is a proci igényben legalább igazat mondott az eladó: [link]
A FIFA 15 PC-s verziója azonban még az optimalizálás és a trükkök bevetésével is komoly erőforrást igényel. Erre az EA Sports is felhívja a figyelmet, így hivatalosan is minimum követelmény egy négymagos processzor. Itt sikerült kiderítenünk, hogy a kétmagos, de Hyper-Threading technológiával rendelkező megoldások is elfogadhatók, ugyanakkor az EA Sports szerint mindenképp az egy szál mögötti valós fizikai mag a kedvezőbb, ezért sem ajánlják hivatalosan az Intel Core i3-as termékeket, noha kétségtelen, hogy a játék elindítható – jó eséllyel hatékonyan futtatható – lesz az említett processzorcsaládon is.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
576-ban mondta nekem az eladó hogy valószinűleg 4 magos processzor alatt nem lehet majd az új verzióval játszani és dobozosan csak sima kiadás lesz ultimate teames nem. Tavaly meg bennevolt az ultimate team most külön 5000 pénz lesz. Cd galaxis oldalán is felvan tüntetve ultima team nem lesz a dobozos része. Nagyon nemkell rémisztgetni mert ezt találták ki ultimate team külön 5000-ért lesz.
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
A 2000-es évek közepén elég sokáig játszottam LFS S1-gyel egy PII 400-on, 800x600-ban, legalacsonyabb grafikán 15-20 fps-sel. Az volt ám a kihívás. De szerettem így is.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
arty
veterán
c64en pl az ilyen 3d grafikás játékok még 1 fps-el se nagyon mentek ... és sokan játszották (én nem sokat)
utána dos alatt is a 3d cuccok sokszor a 20fps-t se érték el, mégis nyomta mindenkiaztán jött a voodoo korszak és helyreállt a rend
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
djculture
félisten
-
TBT
addikt
Kár, hogy azokat kukázza az EA. Mert BW pontokra néha-néha volt akció, így olcsóbban be lehetett húzni azt a DLC-ket.
De így, hogy nem lesz BW pont, csak zöldhasúért cserébe lehet majd behúzni a DLC-ket. És DLC-k önmagukba még nem igazán voltak akciózva Origin-en (Mass Effect és Dragon Age DLC-k pedig még soha).Én a Mass Effect 3 Collector's és Dragon Age 2 Signature után már nem merek előrendelni és 0day megvenni tőlük semmit sem.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
i2k
őstag
Meglehetősen sokba kerül az a játék (is), 0 Day
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
szami777
addikt
Köszi, meg is kaptam
Honnan szerzel ilyenkor tudomást róla? Nem nagyon kaptam értesítést, követni meg nem követem épp mikor mi jelenik meg.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
i2k
őstag
-
duvi
nagyúr
Nem tudom, hogy szükséged van-e rá, de ha már lúd...
XCOM: Enemy Unknown + Enemy within DLC teljes magyarítás -
duvi
nagyúr
Ha tetszik az alapjáték akkor mindenképpen a Complete Editiont vedd meg Nekem nagyon bejött az Enemy Unknown. Csak ajánlani tudom!
-
wwenigma
Jómunkásember
A kedvenc traderemnél 7,5€/10$/5key áron megy a complete, steamen 9,89€. Szvsz megéri.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
A felét kell letölteni, mert utana csomagolja ki az audio file-okat. es igy lesz 50G. Szerintem érdemes kiprobalni ha mar 48 oras lehetoseg van ra.
Most sok a kezdő az akcio miatt, nem biztos hogy ingyenfrag-nek mész fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
i2k
őstag
Eddig is ennyibe kerültek.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Hunbeast87
senior tag
Ezzel be is fejezem az offolást, mert csúnya vége lesz (mind kapunk ):
Ezt nem rád értettem, hanem magamra. Ha a moderátoroknak nem tetszik, hogy leírom azt amit gondolok, akkor ENGEM rövid úton belül el tudnak takarítani innen.
Mindattól függetlenül, hogy félreértetted, megválogathatnád azt, hogy mit írsz.(#75356) NyMRooD: Ámen. Peace!
(#75359) bijesz: Mert egész idő alatt, ahányszor volt kulcsosztás, sajnos mindig késve küldték az emaileket.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Hunbeast87
senior tag
Abba kötök bele, aki megérdemli. Felőlem húzz be három kupont is legközelebb, de nem ezzel kellene itt dicsekedni, ahol elég sokak szívét fájdítod ezzel (még ha nem is írják le)
Kivel jópofizok és mikor? Van igazságérzetem, ennyi. Neked ez nem tetszik? Sajnálom...
Ha a moderátoroknak sem fog tetszeni, akkor ők meg rövid úton el tudnak takarítani innen.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
eami
veterán
All keys claimed for July 31st batch!
Ez azt jelenti hogy a maiban nincs már több.AMD NEVER SETTLE FOREVER SILVER KEY GROUP GIVEAWAY
ez a neve a giveawaynekAll out! There are no more keys left in this giveaway!
ez meg azt mondja hogy nincs már több kulcs ebben a giveawayben.Előző alkalommal került ez amit most aláhúztam, ezért azt gondoltam, hogy már nem lesz több. Szóval csak ezt nem érte(tte)m
-
eami
veterán
itt nem arról van szó hogy kinek hittem vagy sem. ha az van kiírva hogy ebben a giveawayben már nincsenek kulcsok akkor azt gondolja az egyszeri ember hogy valóban nem osztanak már. De mondom semmi gond, nem fogok ezen bankodni csak a logikát nem értem, illetve azt sem hogy akkor jövő héttől továbbra is lehet nézegetni? hiszen azt írták hogy júliustól nem pedig, hogy júliusban...
-
warcat
veterán
Az 1 óra rendkívüli túlzás,odacsődülne 10 000es tömeg.nade ez,hogy 20:02-03kor elfogytak a kulcsok,és utána érkeznek az értesítések,nevetséges és amatőr munka.19:55-kor el kellett volna küldeni,tökmindegy,majd mindenki megint szét f5li az oldalt nekem mindegy.
EA: It's in the crate!
-
addikt
Ha magyar Dishonored-et akarsz, akkor sehonnan se gifteld, magyar áruházból (vagy dobozosan) vedd.
Skyrimnél a GOTYval asszem elmúlt ez a régiózáras mizéria, úgyhogy GOTYt szinte bárhonnan, oroszoktól azért ne.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
reelc
veterán
Annyira PC barát volt az irányítása... olyan jól megvolt oldva egérrel.
Nagyon régen valami 2500 körül vettem budget kiadásban. Úgy gondoltam, ennyit megér.HD újrakiadás: én drukkolok az új Oddworld játéknak, hogy ne bukjon. Az első 2 rész nagy kedvencem volt annó.
Az Outcast HD-t meg sajnálom. A csapat nem tudta sikerre vinni a kampányát.Igazság szerint a Microsoft a HD újrakiadások árazásával nyúlt mellé, nem magával a ténnyel, hogy kiadott régi játékokat újra. Szerintem olcsóbban kellene kijönniük.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Vásárláshoz csak azt szabad, a többi megjegyzi azt is hogy mikor böfögsz és különben is burzsuj europai vagy fizess
Ja itt egy nagyobb lista dolláros burzsujmentes árakkal a steamplayes játékok használhatók pc-n is:
Friday, April 4
BioShock [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 50% OFF = $10.00Mac Only
BioShock 2 [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 75% OFF = $5.00Mac Only
BioShock Infinite [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 75% OFF = $7.50 STEAMPLAY
BioShock Infinite - Season Pass [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 75% OFF = $5.00 STEAMPLAYSaturday, April 5
Civilization IV [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 75% OFF = $5.00 STEAMPLAY
Civilization IV: The Complete Edition [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 75% OFF = $7.50 STEAMPLAY
Civilization V [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 75% OFF = $7.50 STEAMPLAY
Civilization V: The Complete Edition [gameagent.com] Regular Price = $50.00 Sale at 75% OFF = $12.50 STEAMPLAY
Civilization V: Gods and Kings [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 75% OFF = $7.50 STEAMPLAY
Civilization V: Brave New World [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 75% OFF = $7.50 STEAMPLAYSunday, April 6
Call of Duty 2 [gameagent.com] Regular Price = $15.52 Sale at 50% OFF = $7.76 STEAMPLAY
Call of Duty 4: Modern Warfare [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 50% OFF = $10.00 STEAMPLAY
Call of Duty: Black Ops [gameagent.com] Regular Price = $40.00 Sale at 50% OFF = $20.00 Might be Mac onlyMac Only
Call of Duty: Black Ops - Rezurrection Pack [gameagent.com] Regular Price = $15.00 Sale at 50% OFF = $7.50Mac Only
Call of Duty: Black Ops - Annihilation & Escalation Pack [gameagent.com] Regular Price = $25.00 Sale at 50% OFF = $12.50Mac OnlyMonday, April 7
XCOM: Enemy Unknown [gameagent.com] Regular Price = $50.00 Sale at 50% OFF = $25.00
XCOM: Enemy Within [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 30% OFF = $21.00
Napoleon: Total War - Gold Edition [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 50% OFF = $15.00Mac Only
Empire: Total War - Gold Edition [gameagent.com] Regular Price = $40.00 Sale at 50% OFF = $20.00Mac OnlyTuesday, April 8
Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast [gameagent.com] Regular Price = $10.00 Sale at 75% OFF = $2.50 STEAMPLAY
Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy [gameagent.com] Regular Price = $10.00 Sale at 75% OFF = $2.50 STEAMPLAY
Star Wars: Knights of the Old Republic [gameagent.com] Regular Price = $10.00 Sale at 75% OFF = $2.50 STEAMPLAY
Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 75% OFF = $5.00 STEAMPLAYWednesday, April 9
Tropico 3: Gold Edition [gameagent.com] Regular Price = $15.00 Sale at 50% OFF = $7.50
Tropico 4: Gold Edition [gameagent.com] Regular Price = $35.00 Sale at 50% OFF = $17.50Thursday, April 10
Deus Ex: Human Revolution - Ultimate Edition [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 50% OFF = $15.00
Doom 3 [gameagent.com] Regular Price = $10.00 Sale at 50% OFF = $5.00
Quake 4 [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 50% OFF = $10.00
RAGE [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 50% OFF = $10.00Friday, April 11
Batman: Arkham Asylum [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 50% OFF = $10.00
Batman: Arkham City Game of the Year Edition [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 50% OFF = $15.00
Tomb Raider [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 20% OFF = $16.00Saturday, April 12
BioShock Infinite [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 75% OFF = $7.50 STEAMPLAY
Borderlands 2 [gameagent.com] Regular Price = $20.00 Sale at 75% OFF = $5.00 STEAMPLAY
Civilization V [gameagent.com] Regular Price = $30.00 Sale at 75% OFF = $7.50 STEAMPLAY
Call of Duty: Black Ops [gameagent.com] Regular Price = $40.00 Sale at 50% OFF = $20.00Mac Only[ Szerkesztve ]
-
-
Cheesus
senior tag
Gondolom teis az Amazonos akciót nézed, én lebeszéltem magam róla, és inkább várok egy LA Noire-ra Compete pack leárazásra valahol, mivel szerintem külön a DLC pakkot drágább beszerezni, mint a Complete packot.
Bár ha kell hozzá pl a Max Payne 3 mindneképp, akkor érdemes azt a csomagot venni SZVSZhttps://www.twitch.tv/csehla
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest