- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Notebook hibák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Dyingsoul #80720 üzenetére
A Steam giftes dologgal kapcsolatos felvetésed engem is érdekelne, hogy a kapott 4 gift mit is tartalmaz pontosan. Időszakos hozzáférést a béta végéig, vagy olyan mintha egy alap, teljes játékot vettünk volna meg?
Amire viszont az itteni nagy szakmai guruk tudják csak a megoldást, az a régiózáras kérdésed. Ha oroszból vette és nincs még a játékon semmifajta régiózár, akkor érte csak meg a traderjeinknek. Egyéb iránt minek adnának valamit ilyen olcsón úgy, hogy még veszítenek is rajta?
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
BasketWink
tag
válasz Dyingsoul #76230 üzenetére
ember sírsz az offok miatt erre az utolsó oldalon min 10 a te offod -.-" amúgy meg az pont ide való hogy xy mellé osztanak zq játék kuponokat amiket biztos hogy vw helyen majd osztás után meg lehet venni ezáltal OLCSÓBBAN juthatsz JÁTÉKHOZ, úristen ez lehet hogy BEST BUY... hm... Dézsa VÚ
-
-
eami
veterán
válasz Dyingsoul #76230 üzenetére
csakhogy nem lenne itt egy halom off ha nem értetlenkedsz... pusztán egy info volt hogy lesz ilyen, akit érdekel az figyeljen. Ha téged nem érdekel akkor ne foglalkozz vele. Egyébként külön vicc, hogy pont te fricskázod azt aki spórolni akar a megjelenéskori árhoz képest. Jó lenne ha nem gerjesztenéd itt a flamet és nem kellene megint utánad takarítani a fórumot.
(#76232) mate3553: inkább hagyd
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Dyingsoul #76227 üzenetére
Nem tudom, miként fogalmazzak, hogy megértsd. Lehet, hogy még nincs fent aprón a kupon, de fent lesz. Az árát is be tudjuk lőni a korábbi kuponok alapján. Így ennek igen is van idevaló információ tartalma. GTA 5 árával kapcsolatban semmi infó nincs. Igen, lehet, hogy lesz akciózva. Igen, valószínűleg 2 év múlva kb. A kupon viszont megjelenés előtt már fent lesz, így aki elő akarja rendelni, annak érdemes kupont vennie.
Röviden, tömören:
Infó nélkül: Adott játék 18.600 Ft.
Infóval : 5-8000 Ft.Te nyugodtan válaszd előbbit, én és még szerintem elég sokan inkább utóbbit választjuk és megköszönjük annak, aki felhívta rá a figyelmet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Dyingsoul #76227 üzenetére
Felcsaptam az ertelmezo szotarat es a demagogia szora ez a hozzaszolas jott ki. Inkabb ez, mint a konzol vs PC, illetve a lemaradtam az AMD-s kulcsosztasrol tema...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Mate
nagyúr
válasz Dyingsoul #76219 üzenetére
Tegyük fel, hogy tervezem megvenni az adott játékot. Nézegetem az előrendelést, látom, hogy 60€ körül van. Feljövök jól megszokott topicba, ahol hihetetlen mód best buy akciók és infók vannak.
Mit látnak szemeim, csak nem infó arról, hogy nvidia kártya mellé fog járni, ezáltal 8K-ért megjelenéskor, pár hét múlva 4-5K-ért lehet majd megvenni. Nézzenek oda, micsoda best buy ár. Hmm. Best buy ár. Mintha olvastam volna már a Best buy szöveget valahol... Ja igen, a topic címében.
-
-
eami
veterán
válasz Dyingsoul #76210 üzenetére
már leírták neked korábban, de akkor én is nekifutok még egyszer... csak újonnan vásárolt kártyáknál adhatnak (esetleg, talán), ha akarnak... általában gyártó és nagyker függő, hogy mennyi akciós kupont raknak adott országba szállított kártyák mellé. Tök lényegtelen hogy most milyen kártyád van, a lényeg hogy van e kuponod vagy sem.
Viszont mindig előfordul olyan, hogy vesz valaki úgy új kártyát, de a kuponra nem tart igényt, ezért a kiadásait csökkentendő szépen feldobja a kupont apróra. nem vágom nvidia kuponok milyen áron mentek, de pl az AMD silver kupon amivel akár €80 értékben tudsz (akár zsír új) játékot kiváltani olyan 4-5 ezer forint körül forogtak.
Összegezve, olcsón = best buy, nem lopott = eredeti játékot tudsz venni. Na erre célzott itt a kolléga
(#76211) orichalcos: nagyon helyes
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dyingsoul #76174 üzenetére
???? Ez nem nyereményjáték.
Annyit ír hogy streamelheted ha megvan a játék és rendelkezel a hozzá való cuccokkal. Ez csak marketingszöveg.
Új VGA vásárlása esetén van a csomagban igénylőkód. Ennyi. (Már ahol lesz, és feltüntetik.) Azokat lehet majd olcsón megvenni attól aki eladja.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus X
tag
-
Akos96
senior tag
válasz Dyingsoul #75629 üzenetére
Nem, mivel a Steamen is kiírja, hogy "Notice: The following languages are supported in your region. English, Polish, Russian and Czech.".
Amúgy valóban szeret becrashelgetni a játék (meg a 3 is, meg az Oblivion is, gondolom a motor problémás). Nézz utána Steamen discussionöknél, miket ajánlgatnak (Autosave kikapcsolás stb.), hátha valami megoldja.[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
-
wesker24
senior tag
válasz Dyingsoul #75528 üzenetére
Na akkor én vagyok a kivétel !
Ugyanis nekem marhára bejön a Sacred 3 !
Leszarom a hardcore Sacred fanokat akik egy új rpg-t vártak mert csak azért mert a játék neve Sacred 3 ki nem szarja le !
Már két héttel ezelőtt megmondták a fejlesztők hogy ez a Sacred már nem az a Sacred lesz mit nem lehet ezen érteni vazee ?
Ez egy nagyon jól sikerült arcade hack and slash CO-OP-ra kiszuperálva semmi több !
Aki tudta hogy milyen játék lesz a Sacred 3 az joggal mondhatja hogy szar lett , de aki szintén tudta hogy milyen játék lesz és ezek után pofára esik mert egy újabb RPG-t várt töle ? Hello le kéne szállni a földre
Tudom én mi a baja a többi elvakult Sacred fannak az hogy maga a játék neve Sacred 3 és az első 2 rész tekintetében egy újabb rpg-t vártak hát nem az lett ! Nekem úgyis tetszik
Talán játszani kéne vele és nem kéne összehasonlítani a régi Sacred-ekkel mert már ezerszer el lett mondva hogy ez már nem az a Sacred mint az első 2 volt aki ezt nem képes felfogni az csak magára vessen !
Ha eltekintünk attól hogy a játék neve Sacred 3 akkor igenis egy egész jó játékot kapunk és a lényeg az hogy szórakoztassa az embert le tudja kötni pár órára és ez simán megvan úgyis szeretek öldökölni mert imádom a hack and slash műfajt legyen akármi is a játék neve nekem jöhet
Kellően nehéz a játék Soloban szóval KIHÍVÁS ON Remekül fel lehet használni a környezetei elemeket is a harcban a skillek is elég változatosak harc rendszer is elég fasza végre lehet darálni ezerrel a jó népet ! Imádjuk ahol lehet öldökölni
A Grafika egész jó lett remek és változatos helyszínek vannak benne az irányítás az igaz hogy szörnyű bill +egérrel de erre való az x360 Controller Problem Solved . Akinek meg nincsen az meg csak szenvedjen a bill + egér irányítással. A harccal sincs semmi gond mert itt nem lehet rambozni mert az egyből instant death.
Steam is teli van olyan review-okkal akik még 15 percet sem játszottak vele és máris megállapították róla hogy szar lett a sok Noob birka meg Like-olja is Double Facepalm ! Aki legalább több mint 1 órát vagy annál többet játszott vele az elmondhatja hogy tényleg szar lett .
Tegnap nyomtam le egy 4-es CO-OP matchet ahol 4-en voltunk és tudod mit marha jó volt mert változatos skillek vannak lehet darálni irtani a jó népet ha kell egymást segítjük a harcban (Revive).
Ami az Open World-ot illeti a Sacred 2-ben na emiatt ment el a kedvem az egésztől egy életre !
Olyan rohadt nagy térkép van benne hogy az irreális ráadásul az elején még csak gyalog mehetsz később kapsz majd hátast ráadásul a questek is mind BOORing volt és a világ másik végére kellett menni hogy leadd a questet és mi volt a Jutalom egy nagy rakás SZAR ! Napi szinten játszottam vele 8-10 órát hetekig és nézem térkép csak 1,8 % hát menjenek a jó büdös francba azt !Ami meg végképp kiverte nálam a biztosítékot az az 5 nehézségi szint vazee ki az az elmebeteg állat aki képes ezt elvinni 5x-ször mennyi kell ehhez a játékhoz 500 óra hogy elérd a max 210-es szintet ?
A kamera kezelésröl nem is beszélve ami egyenesen borzalom volt ráadásul a Sacred 2 is kezdetben egy nagy rakás FOS volt csak egy temérdek patch után a 2.60-as után lehetett vele igazán jól játszani ! A multija már akkor döglődött mostanra már teljesen halott !Amugyis a legszarabb játék a Legendary annál pocsékabb játék nincs a világon Sacred 3 hozzá képest fényévekkel jobb !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
szami777
addikt
válasz Dyingsoul #75121 üzenetére
óvatosan kell beszerezni, csalók körében népszerű a játék giftként való eladása, népszerűségének köszönhetően. (speciel itt nem a magyar hardveraprós hirdetésekre gondolok, de akkor sem árt az óvatosság.)
Ahogy kolléga írta, 14 kulcs az alja, szóval az 5.5 ezer annyira nem rossz ár, feltéve ha megbízható az eladó.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
warcat
veterán
válasz Dyingsoul #74595 üzenetére
Mindkettő jó drága,ráadásul a magyar steam boltban vehető vegas az az orosz verzió,EU áron,nevetséges.
Ez a -66% megint egy kedves újítás,már nem adják meg rá a -75%-ot,csalogatnak a filléres dlc nélküli alapjátékkal(ugyanez van Fallout 3,Dishonored,Skyrim esetén is) amihez aztán soha nem tudsz értelmes áron teljes tartalmat vásárolni,megvetetik veled végül újra a GOTY verziót,amikor elunod a banánt.
Fallout Classic Collection megint mókásan van beárazva, tavaly volt 2€ környékén ugyanez,akkor mondjuk ajánlottam is mindenkinek,hogy csapjon le rá.
EA: It's in the crate!
-
i2k
őstag
válasz Dyingsoul #74595 üzenetére
Mindkettő erősen ajánlott.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Polllen
nagyúr
válasz Dyingsoul #73790 üzenetére
A játékban láttam olyan részletet, ahol konkrétan az asztal mögött rejtőzik főhősünk és hangosan szuszog a stressztől. Alien barátunk pedig elsétál mellette, mert nem veszi észre...
Az Alien hatalmas film, ahogy mondod befosatós, de az ott és a folytatásokban megismert lényeg nem ennyire bénák. Még egy ember ellen se jönne be, ha ennyi zajt csapsz.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
sultansmith
senior tag
válasz Dyingsoul #71841 üzenetére
igen, azonnal érkezik, épp most vettem meg.
Kareszovics: lesz az még több is, nyugi.
atomeec: Könnyen lehet, de ezzel a steamnek van baja, nem a paypalnak. Módosítsd a lakhelyedet. Nekem is állandóan bizonygatnom kell, hogy nem vagyok amerikai.[ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Dyingsoul
veterán
válasz Dyingsoul #71046 üzenetére
Affenébe, elkelt szóval várok majd másik payday 2 akcióra.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Arkennys
addikt
válasz Dyingsoul #71040 üzenetére
Maross akart tán most valahogy payday 2 4es pakkot bontani megbízható személlyel, annál olcsóbban nemigen találsz sztem. Ha még van az ajánlat és meg tudjátok bszélni, szerintem írj neki.
jól emlékeztem, itt a hsz linkje: link
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest