Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Mobilon a COD mobile, és PUBG mobile elég népszerű multis játékok
Meg van pár f2p kínai anime játék mint genshin impact, wuthering waves (egyre több jön de) kis túlzással kb ennyi a mobilos felhozatal.Portok NAGYON ritkák. A feral interactive kiadott pár grid, tropico 3, total war, alien isolation szintű címet, de ... ha olyan kell inkább emulátorok.
-
Xaels
félisten
Értem, tehát mások bemondása alapján tudod ezt ilyen biztosan, nem tapasztalás... Nem akarok itt nemiszervet méregetni, gratulálok az eredményeidhez, de én kis pöcsös korom óta játszom FPS-eket, még az első DOOM-mal kezdtem VGA monitoron, ki tudja mennyi órám van Quake-ben, UT-ben, COD-ban és BF-ben PC-n (és akkor csak a legnagyobbakat említettem)... hidd el közel sem olyan tragikus a konzolos csalás helyzet mint PC-n, nem véletlenül hagytam ott az egészet és akkor a toxikusságot nem is akarom nagyon forszírozni, a PC Master Race-nél nem sok toxikusabb közösség van a világon
-
Xaels
félisten
Nem játszom egyikkel sem. Destiny 2-t játszottam, de nem PvP-ben így az nem érintett. Apex meg nem az én világom, helyette majdnem 2ezer óra Warzone ment PS-en, mostanában Valorant és FragPunk van terítéken. Warzone-ban Crossplay nélkül érezhetően kevesebb volt a cheater, Valorant-ban csak konzolok között van CP és elég ritka a kiugró eset amire cheatert lehetne kiáltani, FragPunk meg szinte játszhatatlan crossplay-jel...
Amúgy érdemes jobban utána nézni mert mind a D2, mind az Apex crossplay-es... A crossplay előtti időkben sokkal tisztább volt minden konzolon.
-
Xaels
félisten
Félre vagy tájékoztatva. Szoftveres nincs, hiszen külső forrásból semmilyen programot nem telepíthetsz... ha meg nem gyári, friss verziós a gyári rendszer akkor nem enged multizni. A külső eszközök meg nem 5-10dolláros tételek, nem mondom, hogy nincsenek de sokkal kevesebb mint ami igazán, látványos lenne. A lebukás után ráadásul nem egy pár dolláros accountot veszít az ember...
-
Xaels
félisten
A konzolok által biztosított "zárt" rendszer engem például a csalók elleni védelem miatt jobban ösztönöz a konzolon való játékra. Jelenleg a PS5 el van a tévé mögött keresztben, egy PC-vel ez kevésbé kényelmesen kivitelezhető, ráadásul a mostani lakásunkban nincs egy játszósaroknak hely és sorolhatnám. A telefonokon való játék meg inkább hagyjuk kategória...
-
Az új surfacek annyira érdektelenek, hogy hír sincs róla?
-
kilua
senior tag
Fura. Emlékszem a PS2 slim sokkal olcsóbb volt mint az alap PS2. A GameCube ára is gyorsan csökkent. Az Xbox 360 ára is 2008ban 50ezer forint alá ment. De előtte is az SNES 200dollaron indult pár évvel később 100 lett a nes ára szintén gyorsan csökkent ahogy olvastam.
Ma meg nemhogy nem akarnak csökkenni a konzolok árai de inkább növekednek. Mi ennek az oka? Gazdasági válság 2008ban is volt.
-
PTM
aktív tag
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Szerintem is inkább Hanlon borotvájának van köze ahhoz, amikor leírják a dudénak, hogy globális jelenségről van szó, de ő azért hajtja a csóró keleti országot.
-
-
PTM
aktív tag
Lejtmenet = Xbox Console Sales Down Another 42%, Which Microsoft Seems Fine With
Még egyszer, világszerte.
Pár napos hír, hogy az idei év még gyengébben indul. -
ricsip
addikt
Nem fogy jól az xbox. Mi a megoldás? Árat kell emelni!
Lázálom (=hazugság): "Digitális-letöltőssé alakítjuk a játékokat. Mert így olcsóbban lehet majd megvennie az embereknek!"
Erre a valóság? Drágábbak lettek, mint anno a lemezes játékok. Plussz ezeket már eladni sem tudod a használtpiacon, ha meguntad. Hülye volt aki komolyan elhitte h. a konzumer jól fog járni a digital-only, subscription-only világban.
-
tibaimp
nagyúr
A Sony is emeli az árakat, akkor az MS is, ezen nem nagyon kell csodálkozni!
A GTA6-tal meg tuti beköszönt a 100EUR-os játékok ára is....
-
Solten
őstag
Koszi szepen demens szociopata venember.
-
Jonesy84
tag
Series X-et már úgy sem hoz be az országba egy ideje.... Nagyon úgy tűnik, hogy a Micronak nem jó biznisz a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legjobb specifikációkkal rendelkező konzolopció megüti a 700 eurót.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest