Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ulkviora
csendes tag
válasz
#79621120 #75491 üzenetére
Üdv.
A Season Pass-al valaki nem tud kisegíteni e hónap 8-ig? Vasárnapra esik 10-e így 8-án kapunk fizetést, addig viszont teljesen le vagyok égve, maradt össz-vissz 800 forint a kártyámon, ellenben erről nagyon nem szeretnék lemaradni mert a Bioshock-ok a kedvenc játékaim közt vannak eddig viszont drágálltam a DLC-k árát, ennyiért viszont nagyon jó lenne.Esetleg még tudok adni cserébe a júliusi PC Guru két teljes játékát is.
-
zone
őstag
dlh.net most úgy-ahogy működik, sikerült regisztrálni és kaptam is játékot a Steam fiókomra.
Aki nem tudná miről van szó, már East India Company Gold is jár az Enclave mellé a dlh.net-re való regisztrációkor. Az indiegala-hoz hasonlóan Steam ID belépés kell hozzá és engedélyezni, hogy a fiókodhoz adja. -
törölt tag
-
Polllen
nagyúr
Baromi jó lenne azt olvasgatni a sok off mellett, ki, mit, hol vett és mennyiért, meg hogy eladó. Az elsô esetben lebeszélik szobára mennek és mindenki boldog...
Második esetben itt fogod kerülgetni ugyanazt többször. Szóval ez nem erkölcs kérdése, hanem jó lenne, ha ide tényleg az kerülne, ami való. Napi 100 hszből 20 kb, ami tényleg info.
Ha tényleg kérték, ott a pm.
-
zone
őstag
válasz
Polllen #75483 üzenetére
Azzal nincs gond, ha valaki beírja, hogy van pár darab akciós játék egy szupermarketben és felajánlja, hogy vesz másoknak is a fórumon. Ezt rendszerint örvendetes és sokan élnek is a lehetőséggel.
De az, hogy valaki előre megveszi az utolsó darabot és felajánlja valakinek a vételárért, az felháborító és tiltsuk is ki az egész fórumról. Teljesen igazad van. Hova tart a világ, hol az erkölcs és a szabályok betartása?
-
ayo
veterán
-
törölt tag
-
szami777
addikt
válasz
Hokunda #75480 üzenetére
Gamesplanetes fószer:
" we are about to run out of stock on Steam keys. I am deeply sorry I have to post this here…
BUT: As soon as the stock will be gone, you are able to preorder the game and reserve a copy at this low price. We promise to deliver instantly as soon we've restocked the product."Tehát ha megveszed, megkapod a kulcsot, amint feltöltik a készletet.
(#75483)Polllen
Nagyon el vagy tévedve -
atomeec
senior tag
válasz
ForRedGlory #75476 üzenetére
bocsi...
-
Polllen
nagyúr
válasz
ForRedGlory #75476 üzenetére
Nem elég az off, hirdessünk is...yeeee
Csapoati
Igazad van, bocsánat, az nem hirdetés, ha valamit pénzért eladásra kínálunk. Az egy... izé és ide való. Nem a hardverapróra.
-
válasz
NyMRooD #75473 üzenetére
"Szerintem felesleges vitatkozni melyik a jobb, az egyiknél a szerverekkel van gond meg 1-2 szolgáltatással a másiknál meg a több éves lemaradással."
... és a szerverek még a steaménél is szarabbak
tehát az uplaynél minden egyes komponens szar.
kivéve a rewadok, az tényleg korrekt by ubi.
-
ForRedGlory
félisten
Pesten a Becsi uti MM-ben volt Metro Last Light Limited Edition 1000 Ft-ert. Az utolso volt, de elhoztam hogy ha esetleg kell valakinek (nekem mar megvan), paypal fizetes eseten adom a kodot.
-
cskamacska
addikt
válasz
#79563158 #75470 üzenetére
Mondjuk hogy "kapsz valamit" az relatív, mert épp most letöltöttem a RUSE-t, rég próbáltam már, és bár a játék indul némi bűvészkedés után(Vista SP2-t kell beállítani a kompatibilitáshoz, egyébként lefagy), a Uplay kliens vagy keresztbe fagy, vagy egyszerűen nem léptet be "Ubisoft account you entered does not exist" hibával, és a Super Pershing tanknak, és a D-Day pályának ezzel lőttek is. Ez a hülye hiba kiadás óta bosszantja a játékosokat, de ha véletlen működik is a kliens, a felodható tartalmak akkor se mindig jelennek meg játékon belül, lehet újratelepíteni háromszor, levetetni a rontást, és imádkozni a teremtőhöz, hogy megjelenjen.
wjbhbdux: Hála a Jóistennek otthagyták őket a francba, Focus Home alatt az Eugen 2-3 ingyenes DLC-t kiadhat folyamatos patchelés mellett, a RUSE már pár hónap után sem volt patchelve mert az Ubisoft nem rendelte meg(nem adott rá pénzt), viszont 17 eurónyi DLC-t kidobni hozzá, ahhoz volt eszük.
-
fpeter07
veterán
Humbli packban van egy jó játék, a QUBE-ot ajánlom (többek között) minden Portal szerelmesnek.
-
NyMRooD
őstag
Az uplay vs steam vitához:
Szerintem felesleges vitatkozni melyik a jobb, az egyiknél a szerverekkel van gond meg 1-2 szolgáltatással a másiknál meg a több éves lemaradással.
-
szami777
addikt
The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY Edition 2.49 €
(Steames, redditen azt írták mindenhonnan aktiválható)
Szerk: ahogy látom el is fogyott, de azt írják később lesz még. -
wjbhbdux
veterán
válasz
cskamacska #75466 üzenetére
Ott vannak azóta a Wargame játékok ugyanattól a csapattól az Ubisoft támogatása nélkül, és nincsenek benne ilyen baromságok, se konzol butítás.
-
törölt tag
válasz
Kövezz meg, de az, hogy az achivementért kapok "valamit" az sokkal szimpatikusabb számomra, mint a Steam minden tradelgetős, kártyázós lehetősége.
-
dokken
tag
Giveaway of the Day - Angry Daddy
-
echterion
nagyúr
válasz
laceszgamer #75449 üzenetére
A gold nem játszik, ugyanis fogalmam sincs, mennyi van az acc-on, olyan rég nem játszottam vele. Meg amúgy is.
(#75450) Wolverine: Igen? Ki(k)?
-
dejaris
addikt
válasz
Micsoda kivagdosasas, hogy nincs benne par skin es hatterkep, amit achiert kapsz
-
cskamacska
addikt
válasz
FollowTheORI #75464 üzenetére
Olyasmi sirámokra gondolsz, hogy épp nem megy a market, aminek hasznán keresztül több új játékot lehet venni, vagy lekorlátozott a hülyebiztos Guard, hogy még véletlenül se lopják le rólad a fiókot? Oh wait, ilyen extrák még véletlen sincsenek Júpléjen, nincs minek elromlania.
Van viszont tartalom achievementekért, nagyon szupi hogy ingyen adják, és még szupibb lenne, ha eleve nem vagdosták volna ki a játékokból, hogy achievemenwhorekodásért nagylelkűen megajándékozzanak vele.
Simán agyfaszt kaptam 2010-ben, mikor RUSE-ból egységeket és multi pályákat vágtak ki, hogy a plebs aztán kigrindolja őket. -
TheProb
veterán
Metro: Last light Complete 12óráig -70%
látom már volt, soz
-
maroskah
aktív tag
Valaki tud valami megoldást, hogy hogyan tudnám elindítani a DiRT 2-t?
Elindítom pár másodpercig azt írja a Steam, hogy játékban, majd kidob.. Ez is olyan, mint a GTA IV? -
xrvman
őstag
GA2 oldal megbízható?
Ez regiókód mentes? https://www.g2a.com/spintires-steam-cd-key-global.html -
Wolverine
félisten
válasz
laceszgamer #75451 üzenetére
Nem biztos, mert elég sok itt is a lopott kártyás visszaélés.
-
válasz
FollowTheORI #75376 üzenetére
köszönjük, kedves uplay marketinges úr
tisztában vagyunk vele - tapasztalatból - hogy az uplayes szopás nem korlátozódott az ac4 idejére és előttre.
nyilván elfelejtetted, hogy azóta jött ki pl watch dogz, ahol még a korábbiaknál is nagyobb cumi érte a day1 vásárlókat.... nem lesz máshogy most se, sohase: tehetségtelen barmok fejlesztik. -
Wolverine
félisten
válasz
laceszgamer #75449 üzenetére
És a goldért vett feltöltés illegális, mint tudjuk.
echterion: vannak, akik olcsón szállítanak WoW GC-t, és olcsóbban jössz ki, mmint a kártyás vásárlással.
-
echterion
nagyúr
válasz
Executioner #75442 üzenetére
Köszi, behúztam.
Más: WoW feltöltőkártyát honnan érdemes most venni? Vagy maradjak a blizz-féle havi feltöltésnél? Csak mert gondoltam, felnézek kicsit WoW-ozni, megnézni a Pandát, mielőtt kijön az új kieg. Most éppen lenne hozzá kedvem, így lassacskán években mérhető szünet után.
-
Wolverine
félisten
Közben Summer Sale van a GamesPlaneten is.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Executioner #75442 üzenetére
Köszi, be is húztam!
-
Executioner
tag
3 darab Walking Dead képregény ingyen!
For a limited time, Skybound is teaming up with Humble Bundle to offer the first three issues of The Walking Dead absolutely free. Start your comic collection off the right way, with one of today's hottest titles.
-
tibi206
tag
Szombathelyi Tescoban 399ft volt a Mass Effect 3, gondolom a hasonló EA Classics játékok is de ebből is csak 1 darab volt már!
-
Frod
addikt
válasz
Zamery #75422 üzenetére
Egyáltalán nem tudom sajnálni őket. Persze anno a Sacred 1 jó hiánypótló volt, de nem is értettem amikor bejelentették a 3-at, - minek? - eleve nem is ugyanaz a stúdió csinálta.
Az meg, hogy a játékosok tömegével szórnak ki úgy 50€-t, hogy egy gameplay-t előtte lusták megnézni, de utána verik a billentyűzetet, hogy kérik vissza... Ez a fajta luxus itthon, józan ésszel felfoghatatlan. -
bul07
nagyúr
Szerintetek itthonról aktiválható
Far Cry 3 £3.49 -
alratar
addikt
válasz
bicajoskema #75432 üzenetére
Az Arma2 Complete énszerintem még mindig steamen a legolcsóbb.
-
bicajoskema
tag
Sziasztok
Hol lehet most a legolcsobban arma 2 őt Operation arrowheaddel vagy arma 2 complete editiont venni? Illetve egy napoleon total war game of the year editionért el lehet cserélni?
Köszi -
echterion
nagyúr
válasz
maddionmax #75424 üzenetére
Nekem Enclave-et ír, de az sajna megvan.
-
laceszgamer
addikt
Ok a regelés megy csak a visszaigazoló e-mailban kapott link nem képes működni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
maddionmax #75424 üzenetére
Már csak az oldalnak kéne életre kelnie.
megy csak valami kegyetlen lassan.
-
maddionmax
senior tag
válasz
maddionmax #75421 üzenetére
Na feltöltötték a kulcsokat, szóval megint van East India Company Gold Steam kulcs.
-
Zamery
senior tag
Sacred 3 értékelések: [link]. Csak azt nem értem, miért a hatodik a Steam eladási listán?
-
echterion
nagyúr
válasz
maddionmax #75419 üzenetére
Én csak az oldal betöltéséig jutottam el. De ha nem ad semmit, akkor nem is kínlódom vele.
-
Heavyrain
őstag
válasz
sultansmith #75416 üzenetére
Risen 3 Pre-Order -48%. Az szép így 2 héttel a megjelenés előtt!
-
sultansmith
senior tag
Újra van óccsóság g2a-n
A diablo kieg 17 olyró. -
zone
őstag
A dlh.net oldal leállt a terhelés miatt, most az Enclave helyett East India Company Gold Steam kulcsokat adnak a regisztrálóknak. Egyszer jutottam el a regisztrációs oldalig, de utána ismét lehalt az egész. Akinek van ideje, próbálkozhat.
-
_stick_
őstag
válasz
laceszgamer #75413 üzenetére
ANDREJ GYJAKOV nevére keress rá.
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #75408 üzenetére
sokallom, volt már fele ennyi is.
Gondolom gmg-s rewardból menne, de még így is sok, főleg hogy csak 50% van rajta -
_stick_
őstag
válasz
maddionmax #75408 üzenetére
Nekem nagyon tetszett, bejött a föld alatti hangulat, annyira, hogy most a könyvre vadászok.
Amúgy 1 hónap múlva jön a felújított redux változat, lehet érdemes lenne akkor már megvárni azt, bár ki tudja... -
maddionmax
senior tag
GMG-s Metro LL Complete-ért érdemes szerintetek 10 fontot adni?
Mennyire jó a játék?
-
i2k
őstag
Srácok
-
huskydog17
addikt
Red Faction -> -90% (0,99 euró)
Red Faction II -> -90% (0,99 euró)
Red Faction Guerrilla -> -90% (0,99 euró)
Red Faction: Armageddon -> -90% (1,99 euró)
Red Faction: Armageddon Path to War DLC -> -90% (0,49 euró)
Red Faction Armageddon Soundtrack -> -90% (0,99 euró)Red Faction Collection (az összes fenti cím együtt) -> -90% (4,99 euró)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alkoholista nevelde
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest