- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz fpeter07 #84840 üzenetére
Barhova kiszorhatod, egy igazi ninjat nem lehet keretek köze szoritani.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Źşë'
addikt
válasz fpeter07 #10132 üzenetére
lényegében nem lett volna rossz játék, ha nem lett volna monoton, mindig uazt kell benne csinálni, a kor maga, akkor az épületek részletessége mind fenomenálisan jóra sikerült, de a küldetésekkel meg elcseszték... amúgy az újabb részek milyenek, a 2 megvan de nem próbáltam ki még - eddig 4 része van a sorozatnak?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
csaba951
veterán
válasz fpeter07 #9727 üzenetére
>FOR A LIMITED TIME ONLY
>Ez mit jelent pontosan?Magyarul valahogy így lenne kiírva: "Csak most!" vagy csak egyszerűen: "Akció!". Egyébként itt azt jelenti, hogy csak rövid ideig tartó akcióról van szó. Akit érdekel, az siessen a vásárlással. A játékok működésére ennek természetesen semmi hatása sincs.
Egyébként érdekes, hogy ez a hibás ár csak a ME1-et érinti, a többi rendesen bejön.
DA2 - 10€
Én nem adnék érte ennyit sem. Amazonon nemrég volt akció. A DA1 Ultimate + DA2 volt összesen 12 USD. Igazából csak a DA1 Ultimate érdekelt, így a DA2 "ingyen" volt. Na, ennyit megért.[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz fpeter07 #8390 üzenetére
Amint feltűnt, kissé nagy a szerverek terheltségi állapota.
Sztem azért a 3-4 millió online felhasználóhoz képest viszonylag jól helytáll. Nekem is elég solt a time out a napokban, amúgy nem szokott ez általános lenni.Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz fpeter07 #8157 üzenetére
Azt nem tudom, de ezt a -10-est megtarthatták volna.
Főleg hogy -50%-os kedvezménnyel beszerezhető kb. mindent most. XDListen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Źşë'
addikt
válasz fpeter07 #8125 üzenetére
nem csak akciókat lehet nyerni hanem teljes játékokat is, eléggé jól összerakták ismét ezt az eventet is!! amúgy a cetlik vagy mik, amiket achivementekért kapunk azok mire jók?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
HS 2142
őstag
válasz fpeter07 #6405 üzenetére
Már lezajlott a nyílt multiplayer bétateszt is (szept 29-től október 10-ig tartott, ez szolgált úgymond demóként), van akinek már a CDG ki is szállította a játékot, úgyhogy nagyon pörögnek az események a játék körül.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
válasz fpeter07 #4815 üzenetére
Ugyanaz, mint az EADM, csak átnevezték.
Egyébként az a legfőbb különbség ez Origins meg a Steam között, hogy előbbihez nem kell a kliens a játékok futtatásához (csak a letöltéshez), bár e miatt mindegyik játékban van valami DRM.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KubanitoS
veterán
válasz fpeter07 #4813 üzenetére
Az Electronic Arts válasza a Steam rendszerére. Nagyjából az a lényege, hogy a jövőben megjelenő EA játékokat itt lehet majd digitálisan megvásárolni.
Biztos elegük lett abból, hogy a Valvénak is kellett adni részesedést, amiért a Steam is forgalmazta az EA saját játékait.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
huskydog17
addikt
válasz fpeter07 #3085 üzenetére
A PlayOn oldalán nincs fent az összes CD Projekt játék, például a Tomb Raider játékok nincsenek a listán. A PlayOn oldala szerintem nagyon ratyi, nagyon nem tetszik az eredeti CD Projekt oldala sokkal jobb.
A Gyémánt Kiadás gondolom egy gyűjtői kiadás, csakhogy az nem tiszta, hogy miket pakolnak bele, hogy 5x árat kérnek érte! Ez érdekelne, hogy mi minden rejlik egy ilyen hatalmas dobozban.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
adalbert1
veterán
válasz fpeter07 #2947 üzenetére
A videó a készülő Iphone és Ipad verzióból van, az eredeti letöltéséhez ott a link a jobb oldali szövegben.
CsiguszMaxim : én régen azért jobban élveztem, de mindjárt tolok még pár versenyt... Az a baj hogy ha nem a legkönnyebb fokozaton játszok, akkor már az első versenyen is csak utolsó leszek...
[ Szerkesztve ]
-
Worker
aktív tag
válasz fpeter07 #2581 üzenetére
Örülök, hogy tetszett
Időközben ideért a már "csak" 10 perces folytatás is
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
Archer
őstag
válasz fpeter07 #2393 üzenetére
Azoknak mér most sem húzós az áruk, a Maximum edition 3,5k. Itt a kettő együtt mostani áron lenne 10k így meg csak 5k. Azért az nem rossz. Kérdés azoknak aki már játszott velük: megérik azt a 2,5k-t?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Teszla_
senior tag
válasz fpeter07 #2166 üzenetére
Én még nem hallottam a City Interactive-ról, csak akkor, amikor a World of Goo-t és a Shutter Island játékokat vettem. Előbbi szerintem nagyon jó játék, utóbbira még nem volt időm. A többi játékukat meg nem ismerem. Ennyire borzalmasak lennének?
Ui: Ránéztem a honlapjukra és már értem, hogy mi a gyűlöletetek forrása
A Nina-nál már fogtam a fejem, a Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens-nél meg már sírva röhögtem. Nem semmi.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz fpeter07 #2148 üzenetére
Ha megvan a wishlist akkor utána mi a teendő?
Mikor lesz ebből bármi?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
cskamacska
addikt
válasz fpeter07 #2139 üzenetére
Akinek nincs meg a limit, annak nem veszik figyelembe a listáját a sorsoláson.
Jajj, míg szöszöltem a képpel, már kánonban elhuhogták elöttem.
Én is kicsinosítottam a listám, hátha mégis:Remélem az előrendelést is elfogadják, ha nem, akkor sem dőlök kardomba, ha nyerek.
Egyébként a napi akciók eddig nem izgatnak, majd meglássuk még.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Archer
őstag
válasz fpeter07 #2062 üzenetére
Már most több mint 10e mesterséges objektum kering a Föld közelében (fémdarabok, űrszondák, gyorsítórakéták, műholdak maradványai) a legkülönfélébb méretekben és gondolj bele, ha ezek még ütköznek is valamivel, darabokra törnek és számuk hatványozódik, ráadásul a radarok a kisebb méretű darabokat <5-10cm már nem jelzik szóval egyre nagyobb kockázat az űrutazás.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz fpeter07 #2015 üzenetére
Én ma voltam a pécsi Kertvárosi Tescoban. és nem volt kint semmi marketing.Megkérdeztem a csajszit ilyenkor mi van.Telefonált egyet, és közölték vele h elfelejtették kirakni a marketinget/akciós táblákat
Tehát senkit ne zavarjon meg ha nem hirdetik h 1tfizet 2t kap, mert az összes hipermarketükben érvényes az akció és a pénztárosnál úgy is meg lehet nézni a számlázást.
Aszem' szerdáig van az akció! -
Kanczy
veterán
-
BaLee
addikt
válasz fpeter07 #1550 üzenetére
Ez teljesen játékfüggő.
Gondolom nagyon nagyot estek az eladások az első pár hónap után így muszáj volt akciózniuk. De ezt megjelenéskor még nem tudhatod. Nézz meg egy COD MW2-t, lassan 1 éves a játék és egy forintot nem esett az ára...
Dragon Aget is inkább azért akciózzák, hogy a kiegészítőt még hátha megveszik páran jó áron (aztán szerintem majd azt is leakciózzák) meg ugye hamarosan jön a 2. rész.
-
törölt tag
válasz fpeter07 #1172 üzenetére
Szóval sokadik végigjátszásra egy óra... Az, hogy egyébként meg kell rajta gondolkodni, nyilván nem számít. Elsőre mennyi idő is volt?
Doom3-at meg kevesebb mint két perc alatt végig lehet játszani ha ismered, cserébe sztorija sincs... Az első CoD Veteran szinten elsőre sem több 4,5h-nál, pedig direkt nehezítettem a dolgomat (a vízerőműves pályát három lövést leszámítva pisztollyal nyomtam végig). De az nyilván jó játék...
-
csibe1
addikt
válasz fpeter07 #1054 üzenetére
A Call of Duty 2 Game of the Year Edition most 3990 Ft a CD Galaxisban.Ennél olcsóbb nem sűrűn lesz szerintem.Tavaly ilyenkor német verziót hozattam,mert itthon nem volt sehol hiába igérgették,hogy rendelésre hoznak.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
adalbert1
veterán
válasz fpeter07 #832 üzenetére
Jaja, egy ezresért best buy lenne!
Megvan a King's Bounty. Sajna a Pc Guru nem jutott el addig mint a Gamestar a múltkori teljes játékokkal, magyarán sima bundle, nem a dobozos kiadás. Ráadásul nem is külön dvd, hanem egy DVD9-en együtt a Pc Gurus cuccokkal...
Más kérdés, hogy az újság gyakorlatilag még mindig egy nulla, alig volt pár érdekesebb írás benne (vagy csak már nem nekem készül)... -
BalaNce87
addikt
válasz fpeter07 #766 üzenetére
Hát de ez mennyire gáz tényleg... 2 éve 2 rongyért láttam cod2-őt, azóta évente rádobnak 2000-et, nemtudom a cod4-ért túl olcsó ez a 10 rongy úgy érzem minimum egy 5-öst dobhatnának rá. Egy nagy FUCK-ot megérdemelnek. 7000 Ft hát bazze már egy 1000-esért is túlzás lenne kb. Mondjuk azon nem lepődök meg hogy nem megy le az áruk, (ezért is kapnak két pofont) mert a coddal ez mindig így szokott lenni, de az hogy emelkedik...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest