- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BasketWink
tag
-
BasketWink
tag
válasz cskamacska #111251 üzenetére
milyen jó volt az a pár hónap "majd 1$-os bundliban 576238746387 másik játék mellett" beszólások nélkül minden játékra amivel találkozik... na mind1 csak ignorálni kell és reménykedni hogy minél hamarabb bannolják megint
-
BasketWink
tag
válasz DrTechnoid #102054 üzenetére
a hűségedért minden hónapban kapsz játékokat
-
BasketWink
tag
válasz cyberkind #101721 üzenetére
Division
miután olvastam a hackeres leírásod a dark zone-ról kedvet kaptam, hogy körbe nézzek én is ott:tegnap kb 10:00-től 20:00-ig cirkáltam benn, kisebb megszakításokkal, nagy részt egyedül utolsó 2 órában egy random csapattal, nagyon jó volt csak néha nehéz volt mobokat találni, de ez a zóna mérete és a játékosok nagy létszáma miatt volt. Rájöttem hogy PVP-zni nem túl kifizetődő mert elég sok XP-t és zóna pénzt von le ha ily módon halsz meg. Hackerrel nem találkoztam egyáltalán, csak 2 kevésbé kedves emberke lőtt egyszer egyszer hátba meglepetésből... Általában az emberek segítőkészek voltak és együtt harcoltak nem egymás ellen, ha mégis volt Rough Agent, vagyis játékos aki másik játékosokra vadászott akkor azt általában csapatostul vadásztuk/vadászták le. A loot illetve a pénz elég jól esett nap végére csupa kék lila cuccom volt illetve lehet a sárgát is megvehettem volna de addigra abba hagytam a játékot.
Összességében nekem nagyon tetszett, és hangulatos volt ha nagyobb lesz a terület talán még az a néha néha meglévő üres járat se lesz benne ami így megvolt. Tehát én tuti 0day veszem ^^
kocsin (ablakain) keresztül le lehet lőni simán bárkit NPC-t is, illetőleg a fedezék sose nyújt 100%-os fedezetet. Ha bárhogy bármi kilátszik az ellenfélből az 90% hogy eltalálható (3 lövés kelett de sikerült eltalálni egy npc kilógó feje tetejét)
Amikor meghalsz választhatsz, hogy hol akarsz feltámadni így ha egy helyre beásták magukat uccu neki máshol felkeltek és elkerülitek őket vagy meglepitek másik irányból + safe housnak legalább 3 ki és bejárata van így elég nehéz teljesen lefogni minden kijáratot
nem mondom hogy idővel nem lesznek hackerek mert sajnos előfordulhat hogy megjelennek de azért egy 3 napos zárt béta után a nyitot béta már teli legyen hackerekkel SZÁMOMRA elég vicces történet, ettől függetlenül nem voltam ott így nem tudom mi történt de azért leírtam a saját tapasztalatomat ami kicsit pozitívabb -
BasketWink
tag
válasz sixpak #101560 üzenetére
megnéztem nekem is volt indigala-val gondom. vásárlás után pénzt levonta és küldtek levelet hogy gyanus dolgot észleltek bla,bla... írtam nekik e-mailt hogy mit észleltek mert levették a pénzt de nincs kulcs, csak ez a levél aztán írták hogy bocsi bocsi már jó stb... és ment minden
-
BasketWink
tag
nem lesz idén Assassin's Creed
angolul több infó gamespot
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
válasz cskamacska #101135 üzenetére
én pont a béta miatt rendelem elő, nekem nagyon tetszett a játék eme kis szelete tehát tuti el leszek jó ideig grafikával nincs semmi baj
micafighter:
a bétában az első pár küldetés volt + mellék küldetések illetve rendfentartó küldetések (segíts a JTF-nek, védd meg a parancsnokot, szabadítsd ki a túszokat, állítsd helyre az antennát stb...) civileknek segíthettél, felszerelést vehettél kb ennyi egy elég nagy területen ami a rendes játékban még nagyobb lesz
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
need for speed 3
-
BasketWink
tag
válasz Norbi095HUN #100233 üzenetére
lol 40 FPS és játszhatatlan
amúgy a legjobb megoldás az ha játszol és nem az fps mutatót nézed -
BasketWink
tag
utolsó rainbowsix siege hétvégi kód:
**RY-3TCT-9RDN-MFLK**: a platform(nem kliens!!!) amin játszható lesz a játék
-
BasketWink
tag
válasz tomsolo #99841 üzenetére
egy kis google után arra jutottam, hogy mindenhol úgy értelmezték hogy csak hétvégén játszhatnak a meghívottak és cserébe kapnak 25%-os árengedményt az uplayshopban ha megakarják venni a játékot. de hátha megmarad
minden esetre van még 2 kulcsom akinek kell
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
-
BasketWink
tag
az első aki itt a fórumban(nem privátban) válaszol erre a kommentre kap egy kulcsot Rainbow six siege-hez (UPLAY) aktiválásra!!! cserébe csak monja meg hogy jeleze bármiféle időkorlátot aktiválás után (nem tudom hogy csak hétvégén játszhatnak a kulcsokkal [igen van több de most csak 1-et adok ki] vagy csak hétvégén aktiválhatóak)
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
látom át ment a lényeg...
itt nem arról van szó hogy előlem elvette de pl egy tizenévesnek nem biztos hogy van kártyája/pénze hogy megvegyen minden játékot amit szeretne és a szülei se fognak neki mindent megvenni... nekik meg pont így lehetne meg 1-1 játék...
amúgy ilyen stemgifts és társain már vagy 1 éve nem voltam fenn mert nem izgat. dolgozok amit akarok megveszek day0 vagy amikor kedvem vagy pénzem van rá.
de crynak a nonstop fillérbaszó faszsága meg már egy idő után unalmas és idegesítő de sajnos itt nem lehet kikapcsolni a hozzászólásait (ha mégis szóljatok)[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
válasz Crytek #99604 üzenetére
igen patkányság mert lehet valaki olyan elől vetted el aki mondjuk nem tudja megvenni és így megszerezhette volna de te 60 sz******* forintért elvetted előle amennyi időt belefeccöltél hogy mások elől elnyerd és eladhasdd lényegében semmiért már rég kijátszhattad volna de ahelyett hogy élveznéd amid van inkább elásod és megpróbálod mástól elvenni hogy aztán össze kaparj még két fillért...
-
BasketWink
tag
a humble mobile bundle játékai mennének windows-os telón? (a többségre csak android és drmfree van írva azért kérdezem)
-
BasketWink
tag
új ph közmondás:
"Majd ha Crytek új gépet vesz"amúgy nagy poén lenne ha a steam megszűnne mire crynak új gépe lesz xD
a minek játszana valaki x éves játékokkal amikor jönnek az újak-ra a válasz:
mert a régi jobb vagy az új nem érdekli én pl most c&c generals z.h.-zok mert nincs olyan újabb rts ami ennyire megfogna [legalábbis tudtommal] pedig ez is vagy 10 éves játék kb -
BasketWink
tag
válasz BoneDragon #94257 üzenetére
alapvetően pont erről szól a játék tehát ha úgy vesszük ide tartozik xD és ezzel megválaszolta a cél közönség kérdését
a kérdés az honnan tudják hogy erőszak volt lehet a kocsi is akarta xD
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
válasz Crytek #94024 üzenetére
tutorial-ban benne van játszd újra és gyakorolj
amúgy google-val 1 perc volt megtalálni a választ persze ehhez nem árt némi alap angol:
"To do a high jump, start running in a direction, once you get some momentum, run in the opposite direction and jump, you will do a backflip and jump really high
You can use your attack+up move as a double jump
If you combine these 2 moves, you can jump really high"fuss a cél felé majd hirtelen ellenkező irány +ugrás = hátra szaltó magas ugrással kombinálva
támadás+fel = dupla ugrás
kettő kombója mega szuper hiper über fasza ugrás xD
de csak mert tudom hogy büszke anti angol vagy -
BasketWink
tag
válasz Crytek #93930 üzenetére
olvasd el újra értelmezd újra és majd írj ha megtaláltad benne a teszt/vélemény részeket...
amúgy a példád egy hülyeség mert itt igenis a bizalom a lényeg... mert ha X ember leírja a játékról hogy jól megcsinált szép grafika izgalmas játékmenet stb stb stb..........(fényezi mint te az angol nem tudásod)és ezt valaki elhiszi mert megbízik bennük és pl videók alapján se jött le olyan hiba a játékba ami miatt nem játszana vele (ha mmo akkor mondjuk a pay to win rész [Cry kedvéért: fizess hogy nyerj], egyjátékosnál mondjuk a 412425235153 dlc[letölthető tartalom] ami kell hozzá hogy teljes legyen mert a fél story[történet], 4353 fegyver és még a fél játék ki van véve és dlc formában kapod meg) akkor hoppon marad és hiába bízott meg az emberekben...remélem sikerült rávilágítani a hozzászólásod hiányosságaira... ha még mindig nem érted hogy jön ide a bizalom akkor ajánlom hogy minden évben olvasd el újra és próbáld megérteni ha nem megy akkor hagyd majd jövőre
ja és letölteni meg megvenni 2 külön dolog... nem mind1 hogy megveszek 1-100$ ért vagy letöltöd 5 perc alatt virágboltból ingyen... Erre a mondatodra a szánalmas jelző illik a legjobban.
ez a gyerek tényleg nem tud tovább olvasni 2 sornál? na mind1...
"mert ha X ember leírja a játékról hogy jól megcsinált szép grafika izgalmas játékmenet STB STB STB.........."
ha nem tudnád mit jelent SATÖBBI -> ez takarja a további játék fényezésére szolgáló dolgokat mint pl jól megcsinált ai (mesterséges intelligencia) hosszú játék menet meg amiket kilehet illetve nem lehet kiszűrni a videókból.legalább ne a mondat felét ragadnád ki mint pl [példa] arra hogy "hülyeséget" mondtok....
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
válasz Crytek #93927 üzenetére
ja mert látsz egy új ismeretlen játékot és a trailer [előzetes] alapján eldöntöd hogy jó-e? nem hiszem... volt olyan játék aminek a trailer/gamplay [előzetes/játékmenet] videó alapján jónak tűnt de a játék rossz volt...[az MMO-knál ez könnyen előfordulhat de egyjátékosoknál is futottam már bele ilyenbe] ezért én mindig elolvasom a véleményeket ha túl jónak vagy neccesnek tűnik a játék... bár azért mert valaminek sok a pozitívja még nem vettem semmit
ja és amit te fogyatékosságnak titulálsz azt a kreszben úgy hívják bizalmi elv -> megelőlegezed a bizalmat embertársaidnak abban a tekintetben hogy (jön az átirat) őszintén írják le a véleményüket és nem csak azért mert lefizették őket
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
válasz Crytek #93923 üzenetére
idézni szöveget az eredeti nyelven szoktak... legfeljebb ha olyan nyelven amit alig értenek meg (pl angol fórumon magyarul) akkor szoktak csinálni mellé fordítást/összegzést, ám ha ez elmarad akkor is általában akit érdekel az normálisan megkéri hogy valaki fordítsa le neki
és mellesleg annak a "lekakkantott" angol szövegnek több értelme van mint általába a te megnyilvánulásaidnak, mert pl ha valaki a pozitív review-k (mások által készített tesztek/értékelések) alapján veszi meg a játékot úgy hogy nem tudja azt hogy lehet csak ingyen kulcs miatt irták azt amit könnyen meglepődhet. Erre volt hívatott felhívni a figyelmet a szöveg és arra hogy nem feltétlen jó az aminek sok pozitívja van.Cry, mondja az aki 2$ sajnál olyan játéktól amit elvileg szeret...
de annyi igazság van benne hogy a cod 1-2 még megéri a 10-12 eurót a többi... az első mw-ig részemről 5-t bármelyik utána semmit... de ez csak a saját véleményem. Cod-okkal az a bajom hogy a single [Crynak: egyjátékos] túl könnyű(közepesen vagy hard-on [crytek kedvéért: nehezen] szoktam alapból kezdeni) de 2-4 óra alatt kivégzem és nem sok kihívás van benne így inkább már hanyagolom (a legújabbal nem játszottam és nem is foglalkoztam vele semmit és videót se néztem róla.)
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
bazz heroes bundle :'( lenne rá keret 15$-t meg is venném egyre jobb a HB kínálata
-
BasketWink
tag
pontosabban melyik? ha a generals-ra gondolsz nincs vele semmi baj én a mai napig játszok vele amikor csak kedvem van az egyik legjobb C&C szerintem(RA2-vel karöltve) de amúgy van hozzá (nem hivatalos) HD pack külön sose próbáltam így csak saját felelősségre
u.i.: azért saját felelősségre mert sose lehet tudni hogy egy nem hivatalos mod mit tesz az adott játékkal/géppel a háttérben persze az esetek 80-90%-ban azt kapod amire számítasz a maradék 9-19%-ban nem működik és 1%-ban megszívtad
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
ha a dues ex human revolution tetszett akkor a the fall-t érdemes megveni? (2,49 euró humble)
-
BasketWink
tag
akkor ezek szerint csak nekem nincs bajom egyik kliensel se...
origin-en játszok már hetek óta és semmi baj (Medal of Honor, Airborne, Warfighter[multi+single], Crysis 2, Burnout Paradise). Ha a felhőben nem fér el a mentés adj neki nagyobb méretet/töröld ki/írd felül...
sőt tovább megyek airborne dobozosan volt meg de nem tudtam telepíteni, support felrakta az accomra és kaptam kupont is mellé és a megjelenése is jobban tetszik mind az originnek mind az uplaynek a steammel szembe de ez már csak ízlések és pofonoktudom én vagyok az egyetlen akinek még egyikkel se volt gondja de van ilyen én inkább a játékkal foglalkozok mint a klienssel persze a gyűjtögetőknek nem a játék a fontos.
-
BasketWink
tag
semmihez ha nem tudják a jelszót... ugyanis csak jelszó HASH-t loptak -> títkosított jelszó ami semmit se ér mert a jobb helyeken ezeket nem vissza fejthető kódolással titkosítják (pl md5 amihez még egy titkos kulcsot is hozzá szokás adni így anélkül[ha használtak] végkép nem tudják a jelszót vissza fejteni)
-
BasketWink
tag
a games for windows live-os pontokkal lehet valamit csinálni vagy csak gyűlnek?
-
BasketWink
tag
nekem minden megmaradt uplayen nem tűnt el egy dobozos ac se se más digitális játék igaz az ac-ket leszámítva a maradék 90%-a uplay-ről vettem a maradék meg ingyen kód volt vagy talán 1 játék gmgs
-
BasketWink
tag
aki unatkozna annak itt egy kis ideg örlő flash játék (9. pályánál kiléptem xD)
szívesen mindenkinek amúgy nem tudom hogy változott-e a kulcs de nekem pl a teljeset adta s az még linkelés előtt volt
-
BasketWink
tag
Brawlhalla steamre ingyé (kell regisztrálni)
1882 continuous hours
78 days,10 hours,11 minutesez csak 48 mount everest mászás xD
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
válasz Dilikutya #88305 üzenetére
nos egy új megjelenésnek a dobozos árát valaki be meri rakni micsoda felháborító dolog... így megváltoztatta a tudásunk az adott játékról még pedig a következő matematikai egyenlettel:
tudás: ? ft-be fog kerülni x nevű játék
gonosz tudatlan offoló felhasználó aki be merte másolni a megjelenéskori árat ami legyen: 12345 ft
tudás változás ? -> 12345 így végre eldönthetjük hogy várunk rá hogy olcsóbb legyen vagy előrendeljük
szerintem azért nem kéne leharapni valaki fejét mert megjelenő játék előrendelési árát bemásolta... -
BasketWink
tag
válasz Zamery #88179 üzenetére
engem még február környékén hívtak fel hogy AC unity-t megszeretném-e rendelni mert novemberben fog megjelenni bár én nem kérdezősködtem róla az áron kívül semmit mert nem izgatott a lényeg hogy gyűjtőiben a polcon van nekem eddig a konzolok szervizével semmi bajom tökéletesen, kedvesek és jó áron dlgoztak mindig
-
BasketWink
tag
egyezzünk ki abban hogy mindenki hülye gyökér van aki ezért van aki azért van aki azért mert megvette xy-t van aki azért mert nem vette meg kész.,:?_-~ˇ^˘^˘°˛`˙´
most már tessék kevesebbet offolni és egymás vérét szívni, helyette lehet rakosgatni a jobbnál jobb leárazásokat amiken sírhatok majd egész hétvégén hogy nincs rá pénz -
BasketWink
tag
van valahol akciós hitman absolution megbízható helyről?
-
BasketWink
tag
lol ubi naptár 404 -.-"
-
BasketWink
tag
a mai uplay kalendáriumot nem lehet kinyitni? vagy csak nekem szórakozik?
-
BasketWink
tag
hehe megvettem a how to survive-ot dlckkel ^^ végre elment a fóliás kártyám így megdobta a píztárcát
és akkor mégegyszer a +1 sor miatt
Boldog +1 soros játékokban gazdag új évet minden kis hörcsögnek -
BasketWink
tag
-
BasketWink
tag
ha jól látom encore sale van steam-en ez akkor már fix a végéig? mert ha igen akkor how to survive-t nem hozták vissza
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
válasz Hunbeast87 #87332 üzenetére
de abba nincs poén
-
BasketWink
tag
én egy far cry 1-2-3-4-et is elfogadok karácsonyra új évre meg mondjuk... hm... space hulk megteszi
-
BasketWink
tag
mikorra várható hogy visszahozzák a népszerű leárazásokat steam-en? (how to survive érdekelne)
-
BasketWink
tag
válasz breakout123 #85876 üzenetére
csak akkor kapsz cs go-t ha 11.-én részt vettél az aukcióban(pontosabban gyémántokra[gem] cseréltél bármilyen cuccot) mert valami baj volt és újra kellett indítani az egészet mindenki vissza kapta a "gem"-eket és ez a kiengesztelés/ vigasz díj.
[ Szerkesztve ]
-
BasketWink
tag
deluxot nem találtam az oldalon de sima van(rendelhető):
konzolokszervize
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest