Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Psychonaut #37897 üzenetére
Igen, tudom, de 2,5 dollárnál már nem sokat számít az a 20%, ezért megvenném a sajátomról, de nem tudok dolláros árat előhozni, ezért vagyok arra kíváncsi, hogy ő hogy csinálja.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Wizard of Oz #37889 üzenetére
Akkor most a mobilom a ludas ott nem adja ki érdekes.
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
Crytek
nagyúr
Gamersgate:
Residetn Evil 6 €11.98
Saint Row 3 $2
Resident Evil Operation Raccoon City €5.59/4.6font/$6 (sajnos nem steam-es)Már itt is régiós eltérések vannak
Amcsi címükön és a co.uk-n fent sincs a Resi 6 ,de soundtrack meg dlc-t azt lehet kapni hozzá.
-
Vertigo18
addikt
-
slayer006
addikt
Szerintetek ez nincs elárazva?
-
válasz
huskydog17 #37850 üzenetére
Gondolom nem tudtak (vagy akartak) megegyezni a magyar kiadóval, hogy belekerüljön a magyar nyelv.
-
Vertigo18
addikt
EZT IS kizárólag csak csomagban!
-
-
wwenigma
Jómunkásember
The Walking Dead-nek honosított feliratból van valami normális? Ami fennvan magyaritasok portalon vagy hol, abba eleg sok hiba van, nem ertem hogy kerulhetett ki...
-
BoB
veterán
válasz
huskydog17 #37866 üzenetére
Ok, nem tudtam
Remélem mindenki a Torchlight 2-re szavaz!
-
huskydog17
addikt
Azt tudom, hogy problémamentesen meg lehet venni, csakhogy az lokalizált verzió, nem a nemzetközi verzió. Ahogy a többiek is mondták, nekem a német nyelv lenne a fontos, az viszont ha jól tudom nincs benne.
Igazából rögtön így is feltehettem volna a kérdést:
Lehet itthon legálisan olyan Steam verziót venni a New Vegas-ból, amiben van német nyelv is? -
BoB
veterán
válasz
huskydog17 #37850 üzenetére
Én most vettem meg a New Vegas Ultimate változatot, minden probléma nélkül.
-
alratar
addikt
Kicsit szokatlan a kérdés, de hátha tudja valaki!
A CDGalaxisnál szokott lenni téli leárazás? -
maross
nagyúr
válasz
Malibutomi #37855 üzenetére
6.8-7es ertekelessel realis
-
Malibutomi
nagyúr
Remember Me már 40%? Most jelent meg.....
-
mcwolf79
veterán
Hali!
A Doom3 BFG Edition tesz annyit az eredetihez, hogy érdemes legyen bezsákolni?
Anno párszor végigtoltam az alapjátékot, csak kíváncsi volnék, akik játszottak a BFG-vel, hogy megéri-e újra végigvinni?
Persze nem Crysis 3 szintre számítok, de mégis.
THX -
EczkE
veterán
A Deadlight lett akciós, szívesen.
-
huskydog17
addikt
Látom a Fallout New Vegas kapott egy szép -75%-ot, amivel most 2,49 euróba kerül a játék. Egy gond van, úgy látom, hogy a New Vegas-ra megint csak régiókorlát érvényes. Amikor rá akarok kattintani a képre, csak a Steam főoldalt hozza be, ráadásul ha magam keresem ki a játékot, akkor az adatlapon ezt írja:
"Megjegyzés: A te régiódban a következő nyelvek elérhetők: angol, lengyel, orosz és cseh."A kérdésem:
Van rá lehetőség, hogy itthonról, legálisan a normális, nemzetközi verziót aktiválja egy felhasználó, vagy ebből az országból kizárólag ezt a korlátozott verziót lehet élesíteni? -
törölt tag
Közvetlenül a játékfejlesztőtől:
AI War Four Year Anniversary Edition 75%-os kedvezmény
Tartalmazza az alapjátékot és az öt DLC-t . ( A CD kulcsok regisztrálhatóak Steamen is )
-
ayo
veterán
elegge off de anno a blade007 volt aki mindenkin vegigment ilyen csalos ajanlatokkal?
-
törölt tag
Mert ami nincs legalább 75 százalékkal leértékelve és nem aktíválható Steamen az már sz#r .
-
szami777
addikt
Vajon az arma 2 fog 75%-ot kapni sale-n??
Már jó ideje meg akarom venni steamre.... -
Crytek
nagyúr
Gamersgate-nél tuti leszóltak,hogy ne ne ismételjük meg ne probáljatok jó akciókat kirakni,mert venne bárki is bármit.
Az életem leggyengébb vására eddig az ottani.Szánalomra se méltó. Sanszos,hogy a -20-as kuponok miatt nincs sz*r se
-
fuwiradis
aktív tag
Ezt a Closure-t ismeri valaki? Rohadt jól néz ki, felkeltette az érdeklődésemet. Most meg is tudnám venni elég jó áron egyéb helyről, ami egészen addig jobb üzlet mint a steames ár, amíg nem kap 90%-nál többet
Ugyanez él a King's Bounty Platinum Editionra...Ehh, azt hiszem ez lehet a hátránya annak, ha az embernek van kártyája, mert a vége az hogy túl sok beszerzési lehetőség nyílik meg és állandóan csak a még jobb ajánlatra várok. Amúgy meg nincs túl sok választás.
-
huskydog17
addikt
#37807, 37809: Éjfél környékén annyi volt, ahogy ezt más is megerősítette és amint az már kiderült sajnos elírás történt. Miután észrevették a hibát, kijavították -75%-ra, de néhány órán keresztül valóban -91%-os árért lehetett őket megvenni.
-
Crytek
nagyúr
Aliens game-et nem látott valaki agyonakciózva?
-
slayer006
addikt
Akkor már én is.
-
Heavyrain
őstag
System Shock 2 (pár percen belül) 2.49€ Steamen. /Kártyák árából most nekem ingyen/
De rég óta vártam már erre -
edemark
csendes tag
Én is nagyon filóztam azon, hogy megveszem az underworld-ot 0,8 euróért, de aztán arra jutottam, hogy alszok még rá egyet. Hiba volt
-
Blaise
veterán
válasz
Anonymus X #37810 üzenetére
Megismétlődött a téli Sleeping Dogs elárazás, onnan se vették vissza a játékot.
-
djculture
félisten
[link]
Nekem ez van meg de három negyede x64-en azt se mondja hogy bakfitty... Bezzeg a gog verziók azok mennek. -
echterion
nagyúr
válasz
Anonymus X #37810 üzenetére
Áh, én meg ma pont nem voltam otthon, pedig ilyenkor nem szoktam dolgozni, de ma kivételesen kellett, erre tessék.
-
viktor82
őstag
válasz
huskydog17 #37802 üzenetére
Nálam 1,74Euró minden rész ,hogy lehet?
-
BigBlue69
őstag
válasz
És hol látsz te -91%-ot?
-
huskydog17
addikt
Szerepjátékok kedvelőinek ez érdekes lehet:
Two Worlds Collection -> 9,99 euró (-80%)Űrszimulátorok kedvelőinek:
X3: Terran Conflict -> 3,99 euró (-75%)
X3: Reunion -> 4,99 euró (-50)
X3: Albion Prelude -> 4,99 euró (-50)Az X3 szériáról tudni kell, hogy azok megjelentek Linux-ra is.
-
Chiller
őstag
"@Chiller (fanatikus tag)"
Ezt a Bioshock packot megvehetné nekem valaki... éppen nem vagyok otthon, aztán nehogy elfogyjon...
Megköszönném. Persze hétfőn utalnám, vagy akár holnap paypallal átküldeném...Közben sikerült megszerezni, KÖSZÖNÖM.
-
Alien83
senior tag
válasz
"Brutális, sosem látott, EPIC leárazás"
Én már láttam...többekközt a Sleeping Dogs-nál is.
-
huskydog17
addikt
Köszi mindenkinek a választ!
Tomb Raider rajongók figyelem! Brutális, sosem látott, EPIC leárazás a franchise-nál, a legtöbb epizódnál 91%-ot elengedtek az árból!
Core Design éra:
Tomb Raider I -> 0,62 euró (-91%)
Tomb Raider II -> 0,62 euró (-91%)
Tomb Raider III -> 0,62 euró (-91%)
Tomb Raider IV -> 0,62 euró (-91%)
Tomb Raider V -> 0,62 euró (-91%)
Tomb Raider VI -> 0,62 euró (-91%)Crystal Dynamics éra:
Tomb Raider Legend -> 1,74 euró (-75%)
Tomb Raider Underworld -> 0,8 euró (-91%)
Tomb Raider (2013) -> 12,49 euró (-75%)A Core Design érában lévő epizódok esetében kizárólag angol nyelvet kapunk, de a Crystal Dynamics éra epizódjai már nemzetközi változatok teljesen hangtámogatással.
6,26 euróért az Anniversary-t és a legújabb epizódot leszámítva az egész franchise a miénk lehet, tudomásom szerint még soha nem volt ilyen mértékű (-91%) akció.
Az Anniversary valamiért nem került bele a listába és úgy tűnik, hogy nem is lehet megvásárolni külön csak csomagban. Tudja valaki, hogy az Anniversary miért nem vásárolható meg külön epizódként?Azt viszont a legteljesebb mértékben állíthatom, hogy a Legend és Underworld szinte ingyen van, ez tényleg nevetséges aprópénz értük, ugyanis igazi mestermunkák lettek!
Akik a hagyományos point'n'click kalandjátékokat szeretik:
Syberia I-II (Bundle csomag) -> 3,74 euró
Ez is nemzetközi változat, vagyis nem csak angol szinkront kapunk hozzá, így igen csak jó vétel.#37803: Úgy értem, hogy a TR franchise Steam-es történelmében, de szerintem ezt elég egyértelműen fogalmaztam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gran Turismo
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Milyen processzort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 AERO OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kedvező áron! Watch Ultra2 Apple Gari plusz sok extra. Makulátlan!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest