- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz DJGABI #136894 üzenetére
Soha sem vettem még teljesárú játékot, mondjuk sokáig hardveresen is volt mindig annyi lemaradásom.
Bár akkor legalább el lett volna indítva, így nem túl esélyes, mert kimondhatatlanul nem érdekel. Talán majd ha a filmet láttam, esetleg. Vagy nem, Uncharted-hez sem jött meg a kedvem a filmtől.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gangstagergo
senior tag
válasz DJGABI #136072 üzenetére
Én próbáltam a törökös verziót de elakadtam a telefonszám megadásnál mert a magyar szám nem volt jó neki. Random török számot se fogadott el. Így maradtam a lengyel opciónál. Nagyon könnyen ment és azóta már pörögnek is a sorozatok. Gaming része engem nem foglalkoztatott de ennyi pénzért baromi jó ajánlat
-
nagyúr
válasz DJGABI #136072 üzenetére
Ahogy nézem ott nem hirdeti az évest, mint a lengyel oldalon. Szóval szerintem csak havi fizetős van, és az a 8 líra havonta, amit ír az oldal is.
Ahogy a magyaron is csak a havi van.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
echterion
nagyúr
válasz DJGABI #135735 üzenetére
Kipróbáltam, nem az én világom sajnos. Ez az imbolygó hajóirányítás nekem nem jött be este, ma még lehet, adok neki egy esélyt, de sok reményt nem fűzök hozzá. Nekem túl kaotikus, összevissza forogtam.
Nem nagyon vágtam, hogy éltem túl az első küldit, a filmekben ezek a TIE vadászok egy lepkefingástól is elhullottak, itt meg nem tudtak kilőni az ágyúk, sőt, még javította is magát az űrhajó.******
-
l.skywalker
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz DJGABI #135651 üzenetére
Én anno (ahogy most is), egy bebugolt küldetés miatt hagytam abba, nekem ezek teljesen elveszik a kedvemet mert nem a játék eleje, na jó, most csak az egyik legjobb blueprint nem esett ki, mert lopakodva gyilkolásztam, de nyilván az én hibám, hogy így toltam másodszorra.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz DJGABI #135465 üzenetére
A korai részekben (1942, BF2, BF2142) nem volt rendes single, csak botok ellen lehetett a multis módokat játszani. Rendes sztori a Bad Company 2-ben volt először. Legalábbis PC-n, arra pl. a Bad Company első része ki sem jött, talán már abban is volt sztori.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
l.skywalker
félisten
válasz DJGABI #135454 üzenetére
Nem tudom. Én a Steam-es verziót szedem le, gondolom be kell majd logolni az EA fiókkal és mivel van élő EA
AccessPlay előfizetésem, csak felismeri. Ha nem leszedem az Origin-est.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz DJGABI #135427 üzenetére
Az EA Play oldala az sosem naprakész, ez a lényeges info:
"Early access is available on October 6-7, 2021 for all players who pre-order the game or are current EA Play members."
Mivel Beta lesz, kétlem, hogy 10 órás lenne
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz DJGABI #135375 üzenetére
Mondjuk ez az egy hónap mire lesz elég? Hogy fanszörzetet bodorítsanak a még fedetlen testrészekre? Ha eddig csúszva voltak, akkor ezzel szerintem már sokkal nem lesznek beljebb. Inkább tolnák el, hogy a COD-al sehogy se ütközzön.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DJGABI #93275 üzenetére
Nekem elfogadta a CD Key opcio alatti kulcsot, a kliensben amit mutat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bul07
nagyúr
válasz DJGABI #92838 üzenetére
Erre gondolsz?
https://eu.alienwarearena.com/giveaways/275/amd-never-settle-space-edition-group-giveaway/keyHa scriptet írsz jöhet nekem is privátba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
laceszgamer
addikt
válasz DJGABI #91561 üzenetére
Hát nem tudom ezek a hét órás lehalások hol vannak, de engem eddig úgy néz ki nagyon elkerültek...
Meg ez most olyan dolog, Originről nem a semmiért olyan a közvélemény amilyen, ha nem lenne vele gond értelemszerűen nem terjedne ez el...
Ahhoz képest, hogy tized annyi szolgáltatás nincs benne mint a Steamben, mégis sokkal több vele a baj... érdekes dolog.
Uplay megint egy másik tészta, a Steamen vásárolt Ubis játékok automatikusan indítják, de ezzel még nem volt gondom, igaz nem volt semmi olyan első napos játékom mikor voltak a nagy szerver lehalások, de amúgy van benne egy jó tulajdonság ami nagyon tetszik, hogy bizonyos dolgokért kapunk pontokat a játékokból amit apró dolgokra el lehet költeni.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dilikutya
félisten
válasz DJGABI #84757 üzenetére
Amíg a Googlr nem fogad el PayPal-t vagy Maestro-t, ne várják, hogy akár csak ingyenes cucchoz is megadok bármit. Amúgy is milyen alapon kérik ingyenes, joglejárt könyvekhez a kártya adataimat?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
arty
veterán
válasz DJGABI #79758 üzenetére
az, de van rá megoldás (ha bírja a géped a 60at)
http://www.cinemablend.com/games/Gamers-Fix-Need-Speed-Rivals-60fps-Issue-EA-Says-They-Look-Issue-60726.html
cmd line:
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60.0
The only drawback is that if you're going to run the game at 60fps and expect it to work,
you have to have a computer to match the required performance of the game at 60fps.
If your PC can't handle it and the game dips down below 60fps, you're not just going
to see dropped frames, you're going to run into actual slowdown of the entire simulation process,
the same way that the physics and simulation were sped up when running the game
at 60fps on the 30fps simulation cycle."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
djculture
félisten
válasz DJGABI #71783 üzenetére
Szerintem semmi értelme. Ott kezdődik hogy lóvét rabolsz és tankkal meg páncélozott apc-vel mész amire ráköltesz 5 milliárdot hogy ellopj x ezer dollárt... Előtte mielőtt rabolni mész bejelented hogy kitudják üríteni a várost.. Az alapvető koncepció hülyeség mikor a bf4 dolgait bennehagyták, mintha két állig felfegyverzett profi katonai csapat harcolna egymással. Miközben a rablók se szoktak katonai csapatok lenni és rendőrök se szoktak automata nagy kaliberű géppuskákkal nyomulni. Teljesen értelmetlen az egész ebben a formában.
Amúgy lenne értelme a koncepciónak de minden bf4-es fegyvert járműveket meg perkeket kikellene dobálni nem csak egy skinek felhúzni és szevasz.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz DJGABI #70178 üzenetére
Akkor ez így értelmét veszti, mert 10 font fölött biztos nem fogok gmg-n vásárolni...
Mondjuk 10 font alatt se.....francos font.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
-
djculture
félisten
válasz DJGABI #66513 üzenetére
Lehet rá költeni rendesen, mindegyik akciós most itt ott.. Szerencsére engem nemfog meg, gyerekként nagy legós voltam de most bottal nem piszkálnám...Az első star wars lego van meg valahol de kb 5 percet játszottam vele, nemtudtam elviselni annyira 10 éves szint. Jó mondjuk gyerekm lenne biztos eljátszanánk vele ketten de akkor már arra ott a skylanders ezerszer többet nyújt.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz DJGABI #58721 üzenetére
Ezért tette hozzá, hogy hivatalosan nem volt még ennyi.
Nem csak sufnitrader van a világon, engem a csábító áraikkal sem tudnak rávenni. Nem bízok benne. Videókártyákból lenyúlt kuponnal meg nem akarom a PC boltosokat gazdagítani, lopott cuccért nem fizetek.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-kdM-
senior tag
válasz DJGABI #58425 üzenetére
Arma 2-es DayZ modot legtöbben DayZ Commanderrel indítják, amit a Steam nem regisztrál.
-
-
nagyúr
-
W.Wilson
aktív tag
válasz DJGABI #56959 üzenetére
Nem, ez csak a Holiday Sale-ből egy kis ízelítő, de oda is van írva alá. Még nem tudjuk, hogy mik lesznek holnaptól.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Cheesus
senior tag
válasz DJGABI #55518 üzenetére
A DLC-k a MW-ben csak új pályákat jelentenek. Én múltkor kifogtam egy BO2 Season Pass-t elég kedvező áron, és nem bántam meg. Igaz hogy én főképp a zombizás miatt vettem meg, de az új pályák is nagyon tetszenek. Amúgy G2A.com-on most is akciósak a MW3 DLC-i, 5€ körül mozognak, lehet nekem is be kellene rájuk ruháznom.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
warcat
veterán
válasz DJGABI #54344 üzenetére
Feljebb itt írtam is,hogy nem mindenki véglegesítette még a számait,így azok nem is kerülhettek fel a listára,
Square Enixnél most engedtek egy kis extrát úgy néz ki,Microsoft még nem válaszolt(ott ugye kisebb "indie" címek illetve Age of empiresek vannak) Szóval lesz még itt más is,és persze ne felejtsük el a Steam napikra adott áregyeztetést. (dollárban fizetsz + 5 dolláros EC kupont is kapsz)Castlevania Lords of Shadow Ultimate 9.99 lesz karácsonykor
EA: It's in the crate!
-
maddionmax
senior tag
válasz DJGABI #52836 üzenetére
Pont ezért vettem meg, mert most lehet, hogy rossz (tényleg az), de januárra-februárra, ha kijönnek a javítások, akkor 4500-ért megvan és lehet játszani. Ennyiért szvsz sehol nem lesz kapható még jó ideig.
Karácsonyra értékeljék le a Premium-ot ugyanígy, mondjuk szintén $29.90-re
Még maradt egy kuponom -
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest