Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az AMD Never Settle Reloadedban adott Tomb Raider milyen verzió, nem tudja valaki? Olvastam olyasmit, hogy bizonyos sírhelyeket, csak bizonyos kiadások tartalmaznak. Ez igaz? Az AMD kódhoz nem jár a Tomb of Lost Adventurer DLC, ugye?
Lényegében arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet (legolcsóbban -- de legálisan) a legteljesebb single player tartalmat beszerezni (extra skin-eket és előre megvehető képességeket adó DLC-ken kívül).
-
warcat
veterán
Amúgy GamersGaten is elindult a summer sale,eddig nem nagy szám,de persze befuthat egy jó kis elárazás
-
bullseye
addikt
Szorul a hurok, csiga! És különben is, tuti csalás volt, és családtagnak adta a játékokat, csak like-okat vadászott vele, égessük meg!
))
-
ayo
veterán
bar nem olimpia de gondolom a temahoz kapcsolodik
itunes szulinap van ezert sok jatek, app ingyen van meg gondolom lesz meg - kizarolag ios felhasznaloknak:
-
zone
őstag
Az olimpia hivatalos éremtáblázata szerint mi magyarok
nyolc számban szereztük meg az első helyet. Ez azonban
nem 8 aranyérmet jelent, hiszen férfi 1000 méteres kajak
kettesben még egyet, női 500 méteres kajak négyesben
pedig még három aranyat is elhoztunk. Ez tehát összesen
12 aranyérem. [link] -
x_o_n
veterán
hu az már nem megy,de linkeld már nekem azt a 12 aranyat amit a Londonban nyertünk 2012-ben,mert nekem 8-arany és 4ezüst rémlik,
vagy te más aranyakat is beleszámolsz?nem csak a london? -
genndy
addikt
válasz
po1son #37278 üzenetére
http://blog.playfire.com/
~5 óra van még hátra. -
Crytek
nagyúr
Valaki tolta vagy tolja a GOG-os Blade of Darkness-t?
Valaki segíteni mit kell állítani a VGA és a hang résznél hogy működjön?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
csaba951 #37270 üzenetére
Na majd otthon rálesek, 0,75$ azért nem a világvége, de akkor előbb gameplay video.
Húha, megnéztem most a videót. Hát, lehet hogy ez UE 3.0-val készült, de hogy közük sincsen a kihasználásához az tuti. Hiába vették meg, ha 1999-es minőségű textúrákat dobáltak bele meg a város is emlékeztet a Midtown Madness-ben látottra minőségileg.
Akkor marad a másik kettő, 1,5$-t csak megérnek.
-
sagem
addikt
válasz
csaba951 #37275 üzenetére
És ez nem indie játék!
Vannak ilyenek hja, a projekt legnagyobb része arra megy el, hogy megvásároljanak egy jól csengő nevet, hogy majd az eladja. Sajnos ilyenek kb. a Trónok harca játékok is (pedig milyen remek alapanyag lenne..).. Mondjuk a jogtulajdonosnak is jár egy fenékberúgás, értem én, hogy pénzért dolgoznak, de azért ilyen silány produkciókhoz nem adnám a filmem/könyvem/akármim nevét..
-
po1son
addikt
gmgén hány óráig tart még az akció?
-
po1son
addikt
Van még raktáron srácok ebből a kettő játékból...
De hogy most ne feltétlen a gyorsaság győzzön privát üzenetben várom a jelentkezőket az alábbi kérdés megválaszolásával.
"Hány darab arany érmet nyertünk a tavalyi olimpián?"
Elég csak egy számot írni és mennek is a kulcsok...szerk: xon kolléga volt a leggyorsabb... ő kapta a kettő kulcsot...
-
csaba951
veterán
válasz
Agyzuzo #37271 üzenetére
Köszi! Én vagyok a hülye, hogy azt hiszem, hogy ennél már nincs lejjebb! Erre mindig van egy lelkes csapat aki ezt megcáfolja! Fast & Furious: Showdown gameplay videó. Esküszöm érdemes megnézni, mert el sem hinném, ha nem látom a saját szememmel! Egyébként a YT videó felbontásán kívül mi ebben a HD?!
-
csaba951
veterán
válasz
Csapoati #37261 üzenetére
-1 az Ocean City Racing -re
Miért? 2013 tavaszán jelent meg a játék. Látszik rajta, hogy nagyon alacsony költségvetésből készült, de akkor is kritikán aluli a végeredmény! Gameplay videó.Nekem ez kicsit olyan, mint a Kis Vuk című animációs "film". A készítők szerint ugyanazzal a programmal készítették, mint amivel az AAA kategóriás hollywoodi animációs filmek készülnek. Na, ez most finoman szólva nem látszik a végeredményen!
Az OCR ugyanazzal az Unreal Engine 3-mal készült mint például az Alice: Madness Returns (2011), Batman: Arkham City (2011), BioShock Infinite (2013). A játékon viszont ez még csak nyomokban sem látszik.
-
po1son
addikt
Shadowgrounds - 2T6WI-58EFG-N69R2
Shadowgrounds Survivor - 2HZV7-JXBCR-HQMBA -
ayo
veterán
neztem oket de en sztem kihagyom ezeket
OCR nekem annyira nem tetszett. anno probaltam de kb olyan mint egy tabletes jatek - asphalt ha mond vkinek vmit nekem pl jobban bejott
a the howler nem rossz, bar nem is olyan nagy jatek de a mufajban siman jo
en a drip drippel szorakoztam anno sokat, van belole demo is itt
Paradigm Shift
Residueezek nem tuntek rossznak de nem probaltam oket, talan utobbi lehet erdekesebb . de grafikak nekem is tetszettek.
a rawbotsot viszont sokat toltam. nem tudom milyen allapotban van a jatek de en meg akkor kezdtem el mikor mindent cmdbol kellett csinalni. pl hogy elinduljon a jatek stb
szoval amolyan prealfa alfa volt. az otlet jo meg szep csak egyelore szenvedes volt annyira nem volt kesz.
rawbots amugy ahhoz kepest hogy utolsonak van berakva viszonylag menobbnak szamit a tobbihez kepest, de ahogy eszrevettem probalnak inkabb olyanokat berakni amik kevesbe ismertek, hogy ezaltal is kapjanak tobb szavazatot meg tamogatast. remelem valamennyire segitett iranyt adni
-
dejaris
addikt
-
Crytek
nagyúr
Nagyon elgagyisodtak ezek a pakkok az utóbbi időben
humble,indiegala,indieroyale meg a groupees isRemélem összekapják magukat és lesznek majd értelmes cuccok is.
-
Heavyrain
őstag
Groupees Build a Greenlight Bundle 3
Ezek jelenleg DRM mentesek,illetve Desurások,de amint megjelenik közülük valamelyik Steamen,azonnal küldika a Steames kódot is.Pick any 2 games for a minimum of $1.50 and support Charity in the process:
-Ocean City Racing
-Broken Earth
-The Howler
-Drip Drip
-Residue
-Paradigm Shift
-Overlight
-Rawbots
-Rooks Keep -
Allien
veterán
válasz
Psychonaut #37252 üzenetére
A Steames nyárival mi a helyzet? Lesz-e?
Ha igen, mikor?
-
Adams007
tag
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi Nuuvem-es játékokra van régiókorlát (mind steames): Wargame: European Escalation, Skyrim: Dragonborn, Sleeping Dogs?
-
Qmi
tag
Nem tudjátok ezzel az utolsó 30 órás GMG akcióval vége is a dalnak? (Akciók tekintetében persze
)
-
Mardel
őstag
Szerintem nem. Felraktam, de el sem akar indulni, feltelepít egy net framework 4-et aztán appcrash.
Vagy ott ragad, hogy telepítenéa szükséges programokat és ott kifagy.
Fórumon is panaszkodnak rá, hogy nem indul el.[link]Nah 10 perc próbálgatás után sikerült működésre bírni.
-
cskamacska
addikt
válasz
echterion #37238 üzenetére
Nem a regeléssel van a gond, hanem hogy nem engedi megvenni. Persze a Fontos Embereknek ez nem lehet gond, ugye, senhor Echterion..
Lackó: Majdnem beindult a pluszegysor-ösztönöm, de végül csak leesett, hogy ez a játék már birtokomban van Steamen 3,5 éve, illetve GoG-on majd egy hónapja.
-
törölt tag
Ingyen Torchlight ( GOG verzíó )
6RB5-GD9Y-WZ57-JWT4
TAAQ-VYQR-K5WP-AEYW
2QGD-KKKD-85FY-KT3H
YBEB-U2K7-M7ZG-628R
Y2MN-D8L4-W8WH-VGAF
YQKZ-E2R4-M6UZ-6AHN
GK66-Y4WS-HA9S-UPMT
YTNV-PHB7-6F8H-CN9U
RBZS-3KF8-GJYH-BNMU
XQL3-ESMG-7U66-TE6N
3F4X-89QJ-XJ3B-JTHS
58JA-MS3Z-ZEBL-PLZD
4MKK-W9VL-C9E5-QP8F
RURY-KLWH-8LXB-WH6G
N28S-43WR-G8Z3-ZYVBNem néztem , hogy melyiket vitték már el belőlük .
-
$p@rr0w
őstag
Valakinek nincs felesleges Red orchestra 2 kódja ami megmaradt a humblebundleból és átadná 300Ft-ért?
-
echterion
nagyúr
-
Wolverine
félisten
És én most nem tudom, mit tegyek... A Tropico 4 CE 9 euróért (kuponnal) remek ajánlat; de a Steamen az eredeti ára a csomagnak nem 40 euró, hanem 28, és ha a Summer Sale-ben ez is kap 75%-os engedményt, akkor 7 euróért lehetne megvenni... (ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy telik most nekem erre)
-
i2k
őstag
válasz
Anonymus X #37226 üzenetére
Legyen.
Én nem találkoztam vele, pedig este 8-ig mindig megnéztem az akcióit. -
törölt tag
Guild Wars 2
+ GMG10-VTTCS-VYH18 = 24,75 EUR -
Arkennys
addikt
válasz
csaba951 #37216 üzenetére
hát, nem tudom az okát, de örültem, hogy ennyiért találtam, méghozzá korrekt embertől. Majdnem gyanúsan olcsó volt nekem is, de mikor megígértem neki, hogy hétfőn befizetem az árát, már el is küldte a kódot. Ebből azért látszott, hogy nem trükközni készül.
üröm volt az örömben, hogy bioshock key pont elfogyott AMD-nél akkor, de tegnap megküldték, így már minden rendben is, és ennyit megért nekem is, pedig sóher vagyok játékvételben.
-
3shae
aktív tag
nem a kettőt keresi
-
Qmi
tag
-
csaba951
veterán
válasz
viktor82 #37205 üzenetére
Egyértelműen nem! Ha az ár az elsődleges, akkor az Apró-n találsz kódot 4000 Ft környékén...
Boltban a GMG USA-n $19.99-ért lehet kapni. Csak onnan nem vásárolhatsz Magyarországról. De ennél többet szerintem nem érdemes adni a bolti változatért. Európában sem. Az £1=$1 meg pláne szánalmas!
-
viktor82
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
DmC és Crysis van jelenleg valahol olcsóért?
(Esetleg van brazil
proxyslakos fórumozó köztünk?)
Köszi!
-
dokken
tag
Strike Ball 3 full version free and legal from Giveaway of the Day for today only ( July 7, 2013).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest