Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
szami777 #36697 üzenetére
A Nuuvem-mel kapcsolatban volna ez a kérdésem.
-
szami777
addikt
Míg itt a gmg össze vissza kifagy ne feledkezzünk el a mai nuuvem akciórol, van egy jó ár
pl ghost recon future soldier ezresért -
edemark
csendes tag
Jó nektek, hogy meg tudjátok nyitni a a gmg oldalt, mert nekem csak az 503 jön be
, mondjuk az is igaz, hogy ebből egyik sem érdekel igazán
-
Heavyrain
őstag
Megérkezett az új GMG-s játék adag
Thunder Wolves 66% 5.09€
Alan Wake 80% 5.59€
Awesomenauts 75% 4.99€ ( DLC-k 50%)
Aliens Colonial Marines and Season Pass 75% 19.99€
Resident Evil 5 75% 4.99€
Worms Revolution 75% 3.49€Extra 10% továbbra is: GMG10-U49LX-GAE17
(Helyi idő szerint reggel/hajnal 5-ig tart az akció)
-
warcat
veterán
Jujj vajon milyen akció lesz most gmg-n, modern warfare -10%?
-
csaba951
veterán
Szerencsére Amazonon éppen akcióban van!
-
po1son
addikt
Ilyet sem láttam még nagyon...
Vettem egy BL2 packot gmgén és a két kulcsnál az első és utolsó szám sorozat szinte teljesen megegyezik... -
válasz
dragone275 #36599 üzenetére
Akkor a GMG supportnak írjál.
Amúgy elképzelhető, hogy a bankod letiltotta a vásárlást, a GMG meg e miatt a kulcsot.
-
Devil Smile
őstag
Koszonom a linkeket.. egyelore meg varok vele remeltem h mar olcsobban is kapni..
-
drr
őstag
válasz
Devil Smile #36617 üzenetére
-
warcat
veterán
Az összes konkrét sztori dlc-t tartalmazza az extra nehézségi fokozattal együtt.
Ami még említésre méltó,az a két extra kaszt a mechanomancer meg a psycho.
Rajtuk kívül is van benne négy.Ezek közül ha az egyikkel végigtolod a 3 nehézséget és még mindeg kell több Borderlands 40-50-60 óra játék után,bőven megveheted egy -75% os akcióban ezeket pl amazonon 2,5 dollár/db áron.
Ezért írtam ha komolyan érdekel maga a játék és nem csak a virtuális polcra akarod eltenni (én is csinálom,értem én), akkor ez az ár teljesen alap dolog érte. -
warcat
veterán
Kétlem,hogy minden létező dlcvel,de a Season pass tartalmával biztosan.Hogymikor az kérdéses,mivel ekkora forgalmat hoz bőven ráér év végén.Egyébként meg ha tényleg tetszik,ez a gmgs ár tényleg no brainer.
Ha extra spur vagy még keríthetsz valami amerikait,hogy vegye meg neked. 13.49 dollárért -
Borderlands 2-ből lesz Game of the Year Edition, benne minden létező DLC-vel?
-
edemark
csendes tag
Gondoltam megnézem mi mást is lehet még venni most a GMG 666 keretében, erre mi történt: 503 server unavailable
lehet, hogy nem volt jó ómen a hat hat hat
(tudom biztosan annyi és annyira jó leértékelésük van most, hogy mindenki náluk akarja elkölteni a megtakarításait) -
i2k
őstag
válasz
Anonymus X #36662 üzenetére
"úgy, hogy az általad is neccesnek érzett rész után"
Nem, nem éreztem neccesnek.
Egyszerűen, tudom, hogy az emberek minden szaron besértődnek. A realitás-érzékük meg csődöt mond. -
Anonymus X
tag
válasz
horvathd #36656 üzenetére
Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel a GMG időkezelése. Twitteren egyébként UK Time-ként hivatkoztak az este 10 órára.
@ i2k
Szerintem nem kell semmit bizonyítanom. Nehogy már probléma legyen, hogy a kedves fórumozók számára CET-ban adom meg az időt és így ne 1 órával korábban figyeljék a GMG oldalát.
Egyébként lehet, hogy a mostani lelkiállapotom az oka, de eléggé zokon vettem az általános iskolás mondatodat. Sajnos a mondandód // részével nem tudok mit kezdeni, különösen úgy, hogy az általad is neccesnek érzett rész után ezzel próbálod enyhíteni a dolgot. Eső után köpönyeg.
-
törölt tag
Nem jobb lenne , ha a Vöröskereszt meghírdetne egy " Adj vért , és kapsz három Steames játékot " programot ?
-
i2k
őstag
STEAM-napi: Fable: The Lost Chapters - 66% - 3,05 €
-
horvathd
aktív tag
-
ayo
veterán
-
i2k
őstag
válasz
Anonymus X #36652 üzenetére
S most mit akartál bizonyítani? Mert arra nem tértél ki.
-
csak az alt + 64-gyel próbálkozz vagy esetleg a windows on-screen keyboard-dal (magyarul képernyő billentyűzet asszem).
pont a ctrl+v (beillesztés) miatt nem tudsz beírni @-ot, mert aki a feltételvizsgálatot írta az nem gondolt arra, hogy a ctrl + v és a ctrl+alt + v az nem ugyanaz, és nákunk fatálisan egy elég fontos karaktert raktak utóbbi kombóra.
-
i2k
őstag
válasz
Anonymus X #36648 üzenetére
Náluk indult 4-kor, és ahhoz kell hozzáadnod 6-ot stb.
Az átszámítást ennek megfelelően végezheted +1-ekkel.
De, azt hittem, már megtanították a Greenwhich-i-dolgot általános iskolában//Nem megsértődni!
-
3shae
aktív tag
Júj srácok köszi mindenkinek a segítséget ha gépközelben leszek jelzek majd!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Steamen is megkaphatná a -75%-ot a BL2 mindenestül, akkor alig kerülne valamibe, hála az összekártyázott euróknak.
-
cskamacska
addikt
válasz
csaba951 #36628 üzenetére
Mert mondjuk a többi bolt zakciója együtt kevesebb reklámértékkel bír, mint a Steam szezonális széle önmagában?
Mikor láttál utoljára Gamepod hírt a Green Man leárazásokról? És mikor _nem_ írták meg a Steam nagyobb akcióit?
GoG soha nem szerette a nagy zakciózásokat, most is a kötelezőt hozzák. Amazon eddigi infók alapján még a saját átlag szintjét sem hozza, ezek miatt nem lesz Gabe bátyánknak álmatlan éjszakája.
-
warcat
veterán
Témánkhoz visszatérve: The Spiral Groove Bundle-nál felbukkant egy kérdőjeles kártya,lesz még valami extra
Renok: 6 óránként, 17:00-kor indult szerintem,és így este 11kor jön az új adag.
-
3shae
aktív tag
válasz
Psychonaut #36632 üzenetére
b@szki, azt sem engedi
nincs kopi-pészt
(#36631) xsanyi77 nem engedi
-
warcat
veterán
Meh,amcsiknak a kuponnal 13.49 USD a BL2+Season pass, megérdemlik mert csórók
-
3shae
aktív tag
Keresem a Battlefield2 spec.forces lemezét, de mivel sehol sincs dvd-n, ezért digitális vásárlásra adtam a fejem. Szóval eljutok odáig, hogy email cím beírása, ez ok, de amikor az email cím ellenőrzéséhez be kell írni még egyszer a címet, egyszerűen nem ír kukacot
mit csináljak? (origin az oldal egyébként)
-
csaba951
veterán
válasz
Arkennys #36626 üzenetére
GreenMan Gaming
régi kupon: 20% off voucher: GMG20-6WUSQ-LBC4U
új kupon: 10% off voucher: GMG10-U49LX-GAE17Nekem tetszik ez 666-os akció! Mármint a megrendezése.
GG meg idén is elsütheti a tavalyi poént, amikor Steam Summer Sale alatt simán meghirdették a Winter Sale-t. Gyakorlatilag megint Steam kezd el legkésőbb akciózni. Amikor már jól elköltötték az emberek a pénzüket - máshol! Csak tudnám miért jó ez nekik!
-
Arkennys
addikt
van most GMG re működő akciós kód? ami nem csak a pár kiválasztottra ad
-
Heavyrain
őstag
GMG akciók. 6 óránként cserélődve lesz 6 játék akciós,6 napon keresztül
Killing Floor + összes DLC 75% 4.49€
Star Trek 66% 13.59€
Resident Evil 6 50% 14.99€
Borderlands 2 and Borderlands 2 Season Pass Pack 75% 14.99€
Guns of Icarus Online 80% 2.99€
Lucius 75% 4.99€Extra 10% : GMG10-U49LX-GAE17
Hopp,megelőztek
-
Sonja
nagyúr
So begins the first 6 hours. Up for grabs are:
- Killing Floor and all the DLC at 75% off
- Star Trek at 66% off
- Resident Evil 6 at 50% off
- Borderlands 2 and Borderlands 2 Season Pass Pack at 75% off
- Guns of Icarus Online at 80% off
- Lucius at 75% offAll of these deals expire at 2100 UTC July 1st.
-
csaba951
veterán
válasz
Jelenleg ez a legolcsóbb ajánlat. Neten sem találsz majd olcsóbbat... Mármint hivatalos boltban.
Nem hivatalos boltokban lehet ennél kevesebbért is. -
szami777
addikt
válasz
Első nekifutásra itt
-
Devil Smile
őstag
Udv all
Grid 2 -t merre kapok legolcsobban?
-
Crytek
nagyúr
Gamersgate:
Deus Ex 3 ultimate edition $6
-
echterion
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
A gamersgate-es Dead Island GOTY náélunk aktiválható! Mert régiózárasnak írja e azt nem hogy hol nem lehet!
$ 3.99-ért best buy!
-
ruti
Közösségépítő
IndieGala / Summer Dream -ben unlock-olták a 3. steames játékot: Doc Clock ...
-
dragone275
csendes tag
nuuvemről hogyan tudnék vásárolni ?[link] Ez ennyiért verhetetlen.
-
sagem
addikt
válasz
dragone275 #36605 üzenetére
Total War sorozat, Tropico 4 esetleg
-
Youri
veterán
válasz
Settlers, Tiberian Sun, Ceasars III
Tehát három teljesen különböző szerűséget? -
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Anno sorozat, esetleg?
-
dragone275
csendes tag
válasz
BigBlue69 #36604 üzenetére
Fussak neki még egyszer vagy majd megpróbálják újra levenni a pénzt? Van pénz a számlámon, lehet elírtam a nevemben egy betűt és ezért ? Elég sokat vásárolok neten (főleg paypalon keresztül), ilyen még nem fordult elő velem.(Dombornyomott VISA kártyám van, szóval ez sem lehet gond.)
Tudtok ajánlani valami jó kis stratégiai játékot, olyan Settlers, Tiberian Sun, Ceasars III szerűséget
-
BigBlue69
őstag
válasz
dragone275 #36599 üzenetére
Ott kérlek szerintem, valami nem stimmelt.. És egyből vissza is vonták a kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motoros topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Plus 128GB One függő akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Am4 félkonfig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest