- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #144165 üzenetére
Fallout 76. Látszólag menne a telepítés, addig nyomtam csak hogy válasszak partíciót. Nincs aktív game passom, gondolom akkor így jó.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés, de az Amazonos Falloutból én az Xboxosat aktiváltam (nincs ilyen konzolom) böngészőből. Jó hörcsög módjára utána persze próbáltam a PC-set is, nem engedte. Nézem, a Windowsos Xbox app úgy hozza megvan a játék. [kép] Most nem tudok 100 gigát letölteni, de ha úgy van fogok tudni vele játszani?
Köszi
-
DJGABI
addikt
válasz FunPro #136772 üzenetére
Epicnél most is szívás a telepített játék felismertetés. Pedig aztán itthon még gyors netek vannak amcsihoz képest, nem is értem hogy gondolják, pl egy GTAV ilyen 100 giga? Töltsd le újra?
Szóval ja... Továbbra is ez a "hivatalos" megoldás: indítsd el a letöltést egy választott mappába, pár mp után lődd ki, meg a klienst is. A meglévő fájlokat másold át az új mappába. Lépj vissza, hagyd hogy végigmenjen az ellenőrzés.
Bakker idézőjelben írtam hogy hivatalos megoldás, pedig tényleg ők is ezt javasolják [link]
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz l.skywalker #136366 üzenetére
Fenébe hogy pont most jár le az előfizum... Guardians miatt lehet csinálok új accountot
-
DJGABI
addikt
[link] készülget a Cyberpunk 2077 next-gen patch. elvileg a korábbi tulajoknak ingyenes lesz. deals.gg-n egész olcsó a kulcsboltokban (16$), de jelenleg steamen is féláron megy (30$).
-
DJGABI
addikt
Játszottam: megkésve bár, de Game Pass keretein belül kipörgettem a Superliminal-t. A HTLB 2.5 órája kb legit, nagyjából annyi idő alatt pörgettem ki. Volt 1-2 elgondolkodtatóbb puzzle, de videós segítség egyszer sem kellett, kellemes kis mászkálós, ajánlom. Kulcsboltokban 6$, annyit nem feltétlenül adnék érte, de így tök rendben volt.
-
DJGABI
addikt
válasz Dilikutya #136178 üzenetére
GT1030-nál jobb, ugyanazon az áron. Egyéb kérdés? De így hogy ennyire reklámozzák szerintem ezeknek a Quadroknak is fel fog menni hamarosan az ára.
T600 a 4 gigával mondjuk szimpibb, bár azon az áron meg már használt RX560 van, ami azért fényévekkel erősebb
-
DJGABI
addikt
válasz FollowTheORI #136071 üzenetére
törököt próbálta valaki? [link] leírás alapján próbálom, regisztráltam az oldalon [link] a trialt akarja indítani. utána lehet éveset kiválasztani, vagy hogy?
-
DJGABI
addikt
Erős lesz ez a november, jó játékok jönnek gamepass-ba. [link] Nem úgy volt hogy az egyik új GTA jön PC-re is?
-
DJGABI
addikt
válasz cyberkind #135647 üzenetére
Én egy olyan 50 órát tettem bele, anno mikor kijött. Talán 1-2 patchet ha felraktam,de igazából game breaker bugba nem nagyon futottam bele. Néhány mellék küldit megcsináltam (pl Delamain, amit nagyon dicsértek. Az tényleg jó is volt) Annyira nem vagyok RPG-s, de eléggé élveztem, volt hogy repetitív volt a játék, de buta AI ide vagy oda, teleportáló rendőrök meg minden, én tök jól eljátszogattam vele. Egyedül a végét nem nyomtam le, mire a küldetésben keresztül verekedtem magam az elleneken és Smasher-hez eljutottam kifogytam minden ammoból, úgy voltam vele jó lesz YT-n is. Majd egyszer ha újra előveszem talán ismét nekifutok.
-
DJGABI
addikt
válasz DrDobos #135639 üzenetére
Többiek leírták, az a kettő elég jó.
Mostanában a KeyWe jött ki, bugos volt, de már elvileg javították. Meg hát az It Takes Two baromi jó cucc.
PHOGS-ot próbáltuk, az így elmegy, meg a Biped-et kipörgettük, az is ilyen átlagoska volt.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz l.skywalker #135588 üzenetére
mézes-mázos, de pl amikor a metro megy bal oldalt a kocsik kb a levegőben vannak. tényleg mint egy jobb fél sweetfx mod
-
DJGABI
addikt
válasz djculture #135490 üzenetére
B-vel lehet járművet lehívni (korábbi részekben valóban nem volt még ilyen opció). Hát olyanra kell spawnolni aki akció közepén van, vagy elfoglalt pontra, ha rossz a helyzet akkor meg bázison quad biztos van. Mától open beta van, ha esetleg mégis adnál neki második esélyt...
-
DJGABI
addikt
válasz l.skywalker #135464 üzenetére
Nekem a 3 volt az első, meg utána a 4, ez a kettő az etalon számomra. Az 1-et meg a V-t kb csak kipróbáltam, nem az igaziak, most ezzel az újjal visszatérnek a modern korhoz, meg úgy néztem stílusában is eléggé visszanyúl 3-4hez, alig várom hogy délután játszhassam.
szerk: vagyis gyerekként valami régi BF-fel talán játszottam, de single-ben botok ellen nem volt túl nagy élmény. nem is tudom, abban volt már egyáltalán kampány? vagy az, hogy miért nem találtam meg, már nem tudom. de az is lehet battlefront volt? ki emlékszik már rá...
-
DJGABI
addikt
válasz l.skywalker #135453 üzenetére
Érdemes steamen próbálkozni az EA Play-jel? Vagy csak magamat szivatnám meg? Vagy hogy működik egyáltalán most ez?
Meg tényleg, Xbox gamepass-ban már vannak EA játékok? Azzal esetleg nem menne?
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz l.skywalker #135361 üzenetére
November 19-re csúszik a Battlefield 2042: [link]
-
DJGABI
addikt
válasz l.skywalker #135361 üzenetére
Hát nem tudom, gondolkozok rajt erősen, most épp gépem is van hozzá, amennyi órát bele szoktam tenni az előző részekbe azt mondom azt a 20k-t rá is szánnám, de kb az összes újkori BF-nél az első 1-2 év public bétának felel meg...
-
DJGABI
addikt
válasz ZsZso #135226 üzenetére
Ha csak a kettő közül lehet választani akkor inkább ne a Fenyx-et. Hú, tettem bele egy 10 órát, de már ennyiből lejött, hogy olyan tipikus Ubi-s játék... Pedig első 3 AC-t imádtam, platformereket is kamázom, így látatlanba a Zelda BOTW is tetszett, meg is örültem mikor kijött az első trailer, hogy megcsinálják ezek pécére, aztán... Hát tök csalódás. Valahol el is akadtam benn, de valahogy az egész nem áll össze, párbeszédek bénácskák, sztori tök érdektelen, iszonyatos grindfest az egész.
De ha már gaming: tegnap végre volt időm játszani, pont ilyen Switch-re ajánlott legjobb játékok YT videót néztem, a listában ott volt az A short hike [link]. Na mondom mi ez a indie csoda... Steamen whistlistezve volt, de látom epicen már osztogatták ingyen, na mondom remélem be volt húzva. És hát igen. Kellemes kis kikapcsolódós sétaszimulátor. Picit olyan Firewatch-os, de ebbe azért több az interakció. Aki szereti az ilyesmit annnak ajánlom. Grafikát mondjuk én erről a nagyon pixelesről egyből húztam is fel. Így még szép is volt.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz maddionmax #94164 üzenetére
csak multiplayer tartalmakat ad. nekem megért ennyit.
[link] mondjuk most elvileg akik csak az alapjátékkal rendelkeznek is kapnak 5 új fegyvert, meg az éjszakai mapokat...
-
DJGABI
addikt
válasz maddionmax #93096 üzenetére
-
DJGABI
addikt
válasz laceszgamer #91556 üzenetére
battlelog gyakrabban nem ment, mint origin. érdekes mód utóbbiba bármikor be tudtam lépni. tényleg nem olyan szörnyű mint itt sokan terjesztik. el kell fogadni, hogy ha bf akkor origin. //300 óra bf3, 180 bf4.
steam mostanában igenis gyakrabban szar. elég csak a most már napi rendszerességű esti 7 órás lehalásokra gondolni...
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
Titanfall - 10$ [link]
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz sultansmith #73747 üzenetére
ez még jó is lehet (sztem A: CM-el se volt gond, főleg 1 dodóért) már akinek bejön ez az Amnesia-s, jumpscare-es vonal.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
Skyrim & Dishonored £2.12 Each on GameFly [link]
régiózárt, ilyesmit nem tudok, tájékozódjatok vásárlás előtt.
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
Lusta vagyok guglizni, bf4 kuponokról tud vki valami infót? csomó hirdetésben olvasom hogy ápr 30-ig voltak érvényesek. akkor ennyi? vége is az akcijónak? nem húztam be míg óccó volt
-
DJGABI
addikt
válasz maddionmax #67727 üzenetére
PP például: [link]
de nem akarsz inkább 3-at venni? rajtam maradt korábbi tradeből
-
DJGABI
addikt
válasz maddionmax #67013 üzenetére
Castle of illusiont behúztam anno 5 dodóért, annyit nem ért, de még ezen a 2 dodón is sztem érdemes elgondolkozni, bőven kihagyható.
-
DJGABI
addikt
válasz Joe Swanson #66962 üzenetére
hmm ez nem jött be... akkor csak a klasszikust tudom idézni: "aki qvának áll, ne sírjon ha..."
-
DJGABI
addikt
válasz cskamacska #66386 üzenetére
+1 bocs, de ezt inkább tényleg ne. mobilos Deusex is milyen "remek" lett...
-
DJGABI
addikt
válasz maddionmax #64969 üzenetére
még mindig nem vetted meg?[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
"EA játékok féláron (GMG) [link]"
ha ezt tudom jobban rágyúrok playfire kreditre, bf4 még beszámítással is 11 font lenne, annyiért meg "itthon" is van
-
DJGABI
addikt
válasz tupacamaru #62981 üzenetére
nuveemen a komplett pakk ~ennyi még mindig [link]
-
DJGABI
addikt
válasz leikomessi #62078 üzenetére
ha még nem volt rá jelentkező én veszem.
úgyis megint összegyűlt egy kis kártyapénz
-
DJGABI
addikt
válasz huskydog17 #61569 üzenetére
azért ez a grafix... colonial marinest kevesebbért lehúzták
mondjuk ha játékmenetben hozzák az előző rész szintjét már bőven jó, legalábbis én elvoltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest