Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Predator2
addikt
válasz
#79621120 #36769 üzenetére
Mi a helyzet olyankor, ha megveszel egy olyan játékot ami nincs mondjuk steam-hez "kötve" és bedöglik az oldal? Akkor is fogod tudni használni a megvett játékaidat? Ez most egy elméleti kérdés nem teljesen a kommentedhez kapcsolódik. Csak én pl azért ragaszkodom a steam-hez vagy az uplay/oroginhez.
-
Heavyrain
őstag
GMG,újra. Hajnal 5-ig tart:
-Chivalry: Medieval Warfare 66%
-Total War Grandmaster Collection 75%
-Resident Evil: Revelation 33%
-Hamiltons Adventure 75%
-Krater 75%
-SotS: The Pit 66%Extra 20%: GMG20-JJVOT-ZGNGU
-
szami777
addikt
kijött az uj gmg akció
De nem értem ezt a hat óránkénti váltást, hiszen több mint egy órája már lehet ezeket venni( már akinek kell) -
ruti
Közösségépítő
-
Mardel
őstag
válasz
echterion #36787 üzenetére
(#36783) ruti: Csak annyi infó van, hogy a jelszavak kódolva voltak és ha erős jelszónk volt min 8 karakter kis-nagy betű és szám vegyesen, akkor nem kell aggódni. Meg azt ajánlják hogy akinek más rendszeren vagy email címén is ugyanaz volt a jelszava, az változtassa meg azokon is.
-
-
sittes79
addikt
-
Mardel
őstag
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #36773 üzenetére
Rendben . Bocsánatot kérek .
-
törölt tag
Ez most kb. olyan volt mikor Steam Sale-en elso nap megveszi valaki az egyik jatekot 50%-os learazason mert ma akcios de 3 nap es lehet, hogy 75%-os is lesz.
Nem az en dolgom, hogy ki mire kolti a penzet de ha mar vannak olyan oldalak ahol osszeszedik az akciokat es lathatoak is az eddigi legjobb arak erdemes kicsit korbenezni, szerintem -
warcat
veterán
Most mérgelődnék,de úgy sem tudtuk volna megvenni.
Gameflyon elvileg el volt árazva a Skyrim Legendary edition -67%-al 10 fontra"szerencsére" csak az Egyesült Királyságnak eladó.
-
warcat
veterán
válasz
#79621120 #36769 üzenetére
Ismerem mi merre hány méter és hogy felmodolható kb jobb szintre mint az EE kiadás,meg azt is,hogy GamersGate fillérekért szokta szórni a régebbi GoG verziós instellereken alapuló
Baldur's Gate 1+2+Icewind Dale 1+2 + Planescape Tormentet amikor épp akciós, de most a Steam verziósról volt szó
Steam mániáról meg: miért ne kedvelhetné valaki a magukat naprakészen tartó játékgyűjteményeket,minden szépen egyhelyen,kattintásra,erről felesleges vitatkozni részemről,mert az álláspontom nem fog változni. -
törölt tag
válasz
warcat #36768 üzenetére
Akkor már inkább a GOG verzíót ajánlom .
( mennyi Steam mániással van tele ez a fórum )
-
warcat
veterán
Viszont a Baldurs Gate EE -75% 3.49 EUR Steamen,ez jó ár.
Nem gondoltam volna,hogy ennyire leakciózzák,még az is lehet ezek után,hogy lesz valami jó áron summer sale-ben -
ayo
veterán
egyik hiresen jo indie most -50 off
-
törölt tag
Itt írják , hogy hogyan kell megváltoztatni a jelszavat .
https://support.ubi.com/en-gb/faq.aspx?platformid=60&productid=3888&faqid=kA030000000eYYxCAM
-
törölt tag
válasz
cskamacska #36754 üzenetére
@Sonja : Már itt is van az email .
válaszcím: Ubisoft <email_ubi-ctg1aecfeaaeixja64itwni5gayfaiha@email.ubi.com> Nem is gyanús .
-
Sonja
nagyúr
-
alratar
addikt
GMG-n megveszem CivV-öt, lehet használni rajta a steamen vett gold upgradet?
-
Arkennys
addikt
válasz
cskamacska #36754 üzenetére
a kanizsai is hozzátartozik?
-
cskamacska
addikt
Nézd, egyéni szociális probléma, ha te direkt örülsz az enyhe leárazásoknak, de a legtöbbünknek igenis nem mindegy, hogy most vesszük meg 50%-on, vagy egy hét múlva -75%-on, pláne ha valami már többször előfordult a bizonyos -75%-os árért.
Viszont nagy megelégedésedre úgy néz ki az online boltok is lassan belátják, hogy a -90%-os szellemi tulajdon devalválásának nincs értelme, és szépen egyre langyosabb zakciókat nyomnak a zarcunkba, legalábbis az eddigi nyári zakciók ezt mutatják.
más:
Július 4-én jön a Killing Floor idei Pier of Pain dzsemborija közben ingyé lehet játszani. Tekintélyes mennyiségű fabatkában mernék arra fogadni, hogy ekkor kezdődik a Sztím Summér Szél is.Lackó: El innen ezzel az amerikanizált popkorn mémmel te! Magyar flémhez, Magyar ételt!
-
törölt tag
-
sagem
addikt
A best buy topik a best buy akciókról szól, legalábbis szerintem. Ezek az akciók nem számítanak legjobb vételnek, akkor sem, ha éppen máshol nincs akciózva xy játék. Én a magam részéről azt tanácsolom annak aki pl. Alan Waket vagy Batmant szeretne venni, hogy vagy várjon még egy picit vagy nézzen szét máshol is, pl itt a fórumokon is fel szoktak ezek tűnni olcsón. De kinek mi a preferenciája, ha azonnal kell akkor hajrá
-
i2k
őstag
Csak az aktuális helyzettel kell és érdemes hasonlítgatni - azzal példálózni, hogy tavaly nyáron, múlt héten vagy éppen tegnap milyen ára volt egyes játékokrank sokra megy az, aki most akarja megvenni.
S jelen állás szerint, a GMG a 10%-os kedvezmény mellé visszaad 1 eurót vagy 2 GMG kreditet kapsz a profilodra [amit továbbá levásárolhatsz].
-
sagem
addikt
Na jó, de te az akciós árakat hasonlítod össze a nem akciós árakkal
A Batman pl. sokszor volt már sok helyen akciózva, Steamen is volt nagyon jó áron (Amazonon is, dollárban), meg a többi játék is (Alan wake pl. bundliban egy csoki áráért stb.) ebből a szempontból nem túl erős ez a sale, mert újdonságot nem hoz, csak az unalomig ismert akciókat, s ezek is többnyire gyengébbek mint a korábbi zakciók
-
i2k
őstag
válasz
warcat #36741 üzenetére
Hát nem tudom.
* Batman GOTY Pack
- Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
- Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
GMG: A Pack, 75% - 12,49 €
STEAM:
- AA GOTY: 19,99 €
- AC GOTY: 20,99 €Ha nem lenne meg mindkét kiadvány, akkor a GMG-s ajánlat "must have" lenne számomra!
Ráadásul, a GMG ad 10%-os kedvezményt, és 1 € jóváírást, vagy 2 € kreditet!Alan Wake
GMG: 80% - 5,59 €
STEAM: 27,99 €Civilization 5
GMG: 75% - 7,49 €
STEAM: 29,99 €és sorolhatnám.
Szóval, a lényeg, hogy nekünk, akiknek ezek a játékok már megvannak nem nagy akció, de akiknek nincsene: kihagyhatatlannak tűnhetnek. S ez a fontos.
-
i2k
őstag
GMG aktuális:
Batman GOTY Pack - 75% - 12,49 €
Alan Wake - 80% - 5,59 €
Civilization 5 - 75% - 7,49 €
Euro Truck Sim GOLD - 66/ - 4,41 €
Red Orchestra 2 - 75% - 4,49 €
Worms Reloaded GOTY - 75% - 5,74 € -
i2k
őstag
válasz
Arkennys #36732 üzenetére
Őszintén megmondom: nem merem kipróbálni, hogy mennyire igaz a pletyka.
Ha halomban állna a pénz az asztalomon, vagy a számlámon, akkor nem lenne tétel, de napi megélhetési gondokkal nekem ez a 2600 Ft rengeteg lenne tanulópénznek.Szóval, én csak az infót adom, a tapasztalatot majd más.
-
BoneDragon
veterán
Erről a nuuvemről tudok vásárolni, vagy csak ha átmegyek brazilba? Tudom sokszor volt már téma, de kihagy az agyam.
-
djculture
félisten
Biztos hogy 1990ft volt valamelyiknél mert haver annyiért vette karácsonykor volt akcióban. Persze a sima elő kiadású dobozos verzió. Első alice játék amúgy se ér semmit nekem is megvan háromszor kettő újságos kiadás, egyiket meg ingyen kaptam mikor szolnokon megnyílt a cora. 13 éves játék.
-
Heavyrain
őstag
Köszönöm a linkeket.
-
i2k
őstag
-
i2k
őstag
-
Heavyrain
őstag
Nekem valahogy kimaradt az életemből az Alice Madness Returns,gondoltam,most úgyis van szabadidőm,végigjátszom.
Megnéztem Steamen, és 49.99€....Ez most valami vicc,vagy tényleg ennyibe kerül egy 2 éve megjelent játék? O.o
Ennyiért már inkább vesz az ember egy Saints Row 4-et, vagy esetleg egy Skyrim: Legendary Editiont (és akkor még marad is 10€)Szerk: Most látom,hogy az EA adta ki...így már érthető
-
csaba951
veterán
válasz
djculture #36721 üzenetére
Pedig de!
Nem is csoda hiszen a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier-rel (PC) meg az Assassin's Creed III-mal (PC) már bizonyították a rátermettségüket!Egyébként csak azt tudom ajánlani a ACIV
S PC-s játékosoknak, hogy még véletlenül se rendeljék elő a játékot! Mindenképpen csak a megjelenés után vegyék meg, amikor már kiderült, hogy milyen munkát végzet (már megint!) a kijevi csapat. Így elkerülhető a felesleges idegeskedés. A patchekre meg amúgy is várni kell 3-6 hónapot (ehhez a játékhoz 100% hogy több is lesz PC-re), addig meg lejjebb megy majd a játék ára.
-
djculture
félisten
válasz
huskydog17 #36719 üzenetére
Remélem az új AC-t nem ez az ukrán kókány team csinálja...
-
La Magra
tag
Ha kell valakinek valamelyik kupon az alábbiak közül (ingyen, ofkorsz), írjon privátot!
50% OFF No Time to Explain
33% OFF Rush Bros
25% OFF The Walking Dead
50% OFF TownsAz ajánlat csak ma érvényes, holnaptól a héten már nem vagyok gépnél, a kuponok pedig lejárnak, mire hazaérek nyaralásból.
-
Heavyrain
őstag
Újabb GMG akció:
Defiance and Defiance Deluxe Edition at 50% off
Lords of Football at 50% off
Romino Collection at 75% off
Eador Genesis at 50% off
LEGO Complete Pack at 75% off
10,000,000 at 50% offA 10%-os (mindig változó) kupon megtalálható az oldalukon.
17:00-ig tart.
-
darkling
tag
válasz
echterion #36711 üzenetére
A Rift hivatalos oldaláról kell letölteni a klienst.
-
edemark
csendes tag
válasz
csaba951 #36706 üzenetére
Szia, köszönöm szépen a mindenre kiterjedő és részletes választ. Szerencsére nekem a nyelv (pt_BR) nem akkora probléma, mondjuk nem mondhatnám, hogy beszélem, de mivel a spanyolom tuti, így azért nagyrészt ki tudom találni, hogy mi is történik a játékban (ha meg a spanyolt támogatja onnantól kezdve no problemo
).
Még egyszer köszi a választ -
djculture
félisten
-
ruti
Közösségépítő
GR: Future Soldier érdekelne nuuvem-en ezerért, de miért 46-os a metacritic user score?? (a metascore 71)
-
Heavyrain
őstag
GMG:
Omerta: City of Gangsters and DLC at 75% off
Lord of the Rings: War in the North at 75% off
Bus Driver at 75% off
EVE Online: Amarr Bounty Hunter Pack at 80% off
Rise of the Ravager at 75% off
Sword and Soldiers and DLC at 75% off11:00-ig.
10% GMG10-PM427-VSLBO
-
csaba951
veterán
válasz
edemark #36705 üzenetére
Nuuvem
Ismertebb játékok közül a Metro Last Light (BR)-ot nem érdemes itt megvásárolni. Az itteni változat teljes régiózáras, kizárólag Brazíliában aktiválható, indítható. -
csaba951
veterán
Nuuvem
London 2012 - The Official Video Game of the Olympic Games; -83%; 12,49 BRL
Steam-en aktiválható.Ilyen olcsón még soha nem lehetett hozzájutni ehhez a játékhoz. Utoljára 6 hónapja volt akciós Steam-en, akkor -50%-ot kapott. Ha a mostani Summer Sale-ben kap egy -75%-ot (12,49 €), akkor is sokkal (kb. háromszor) többe fog kerülni mint ebben az akcióban.
Metacritic 65/5,5
Pro:
Szolid, közepes sportjáték. Az olimpiát feldolgozó sportjátékok közül az egyik legjobb. Mondjuk nem túl magas a léc!Kontra:
* gamepad nélkül hozzá se kezdjünk!
* elavult konzol grafika -
csaba951
veterán
válasz
edemark #36705 üzenetére
Az innen származó Origin-es EA játékokat mindenképpen be tudod majd aktiválni Magyarországon az Origin fiókodba. Semmi trükk nem szükséges hozzá (vpn, meg ilyesmi). Viszont elképzelhető, hogy -az oroszországihoz hasonlóan- a játékban nem lesz hozzáférhető az összes nyelv. Szélsőséges esetben csak portugál nyelv lesz majd elérhető gyárilag. Ez a legrosszabb forgatókönyv.
A legvalószínűbb eset, hogy a játék hozzáférhető lesz angol (us), spanyol nyelven is. Viszont az európai nyelvek (jellemzően német, francia, olasz vagy pl. a magyar) nem lesznek benne.
Erről nincs pontos tapasztalat, te vagy a mi hősünk aki megfejti majd ezt a talányt!
Amazonos vásárlásnál nincs ilyen probléma. Ott még soha nem találkoztam olyan esettel, hogy -az angol változaton kívül- ne adtak volna hozzáférést a magyar nyelvű változathoz is. Persze csak ha az adott játéknak volt Origin rendszerben hozzáférhető magyar nyelvű változata.
(Pl. ME1-nek van gyárilag magyar nyelvű változata, de az Origin rendszerben ez nincs fent. Tehát ebből az Origin-es változat nem tartalmazza a magyar nyelvet.)
-
edemark
csendes tag
-
csaba951
veterán
válasz
huskydog17 #36444 üzenetére
Teljesen megbízható, hivatalos online bolt! Kb. az ottani 576 vagy Cdgalaxis. Magyarországról mindenféle trükk (vpn meg ilyesmi) nélkül lehet náluk vásárolni. A kapott kódok teljesen jól felhasználhatóak Magyarországon is. Van 1-2 kivétel, de ezek tényleg extra ritkák. Kb. ugyanaz vonatkozik a kódokra, mint Amazonos vásárlásnál. Jó hír, hogy itt lehet PayPallal fizetni!
A vásárláshoz elképzelhető, hogy meg kell adnunk egy brazíliai számlázási címet. De ez nem teljesen biztos, lehet, hogy e nélkül is megy.
Nem érdemes sietni a vásárlással, érdemes megnézni alaposan, hogy a kódot melyik rendszerben (Steam/Origin/Uplay) lehet majd aktiválni, esetleg egyikben sem!
Valószínűleg jogi okok miatt az EA játékai kizárólag csak a brazíliaiaknak vásárolhatóak meg ebből a boltból!
-
szami777
addikt
válasz
huskydog17 #36700 üzenetére
ea origint nem vehetsz, uplay nem régió korlátos, a stemet pontosan nem tudom, eddig amit ott vettem stemes játék, mind aktiválható volt, ha nem jol mondom javitsatok ki. A honlap pedig megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest