Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Vajon ez a vice city melyik verziót adja szerintetek? Azt, amelyikből már kivettek zenéket, vagy az eredetit, amiből nem? Ha az eredeti akkor megvenném gyorsan...
-
D_r_u
tag
A fórumtárshoz hasonlóan jómagam is Trine 2 3-Packhez toboroznék még 2 embert. Akit érdekel, dobjon egy pm-et, fejenként 5,09/3 euró lenne. Csak este leszek újra gépnél, akkor tudok válaszolni és megvenni a játékot, szóval senki se idegeskedjen, ha nem kap addig visszajelzést.
-
bul07
nagyúr
Ha van nyilvános kód akkor miért ne használnám, , nincs nekem pénznyomdám
80e-ért dolgozok 240órát, minden fityinget megfogok, főleg hogy jön a BF4 és lehet gépet kell fejleszteni, processzor téren
#38588) DJGABI
Az a gond hogy nekem is kellenének azok a játékokTehát akkor nincs hozzá kód
De egyáltalán hogy lehet szerezni, vagy kapni?
-
Zamery
senior tag
válasz
Psychonaut #38591 üzenetére
+1 A San Andreas a legnagyobb.
-
Xmodule
őstag
válasz
Wizard of Oz #38580 üzenetére
Az a gta pack egész jó árban van, nem? Mondjuk a 3al és a San Andreas al nem játszottam egyáltalán.
-
válasz
-
zone
őstag
válasz
BomiBoogie #38585 üzenetére
[link]...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Honnan tudod, hogy mindegyik steames?
L.A. Noire DLC Bundle is?
-
bul07
nagyúr
válasz
Eyesis #38556 üzenetére
The Superfly Indie Bundle
Ehhez nincs valakinek Discount or PrePay Code, vagy honnan lehet szerezni -
törölt tag
válasz
Köszi, Max Payne pack megvéve!
-
warcat
veterán
válasz
Drága
Bár a Max Payne complete nem olyan rossz gyűjtőknek 1+2+ 3+ rockstar pass
-
Wizard of Oz
aktív tag
Gamefly
Rockstar Games up to -83% - minden steames!
valamint
Classic MidweekPlusz van elvileg a -20%-os voucher: GFDJUL20UK
-
szami777
addikt
Gondolom, már sokatoknak megvan, de én eddig mindig lemaradtam a trine 2-ről szóval, akinek van kedve egy 3packba beszállni, az dobjon nekem egy PÜ-t, 1.66 eurora jönne ki a játék fejenként
-
Xmodule
őstag
zavvi kodom van ha kell valakinek irjon
-
zone
őstag
Van valaki, aki anno lemaradt a "Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness" Steam kulcs osztásról és játszana is vele?
-
dokken
tag
amazon Sniper Elite V2 $5.99 (Steam)
-
sagem
addikt
válasz
$p@rr0w #38567 üzenetére
Egen, eléggé ellentmondásos infók vannak. Az biztos, hogy a drm free kiesik ugye, az is biztos (mert ezt írják az oldalukon), hogy a közvetlenül tőlük vásárolt kulcs steames lesz (de az -akciósan is- 10 dollár és nem Desurás egyébként, ha minden igaz), a kettő között levő Desurás kulcsokról meg hallgatnak
No mind1, a játék tényleg érdekesnek tűnik, így én is megvettem, megnézem
-
Wolverine
félisten
Megjelent a Brütal Legend a GOG.com-on is; az első héten 33% kedvezménnyel 10 dollárért lehet behúzni.
-
$p@rr0w
őstag
ayo: Értem, közben ráleltem erre.
"Incidentally, this is why we’ve been silent in response to everyone asking us to jump on greenlight; we’ve actually had the metaphorical “green light" in excess of 8 months now!"
És ha elkészül a Zombie-Fortress Mode az szintén epic lesz.
-
ayo
veterán
válasz
$p@rr0w #38561 üzenetére
nem greenlightos jatek. jelenleg desuran van az 1 dollar - alt azt szoktak ha kiadjak steamre akkor minden desura tulaj kap steam kulcsot is
szerk: akkor erdemes 1 dollart rasszanni mert kesobb csak dragabb lesz.
(#38563) $p@rr0w: ha megveszed azt is tudod akar most is nyomatni - ingyenesben nem lehet
-
ayo
veterán
indiegamestadon King Arthur's Gold: ilyen terraria alapu kozepkori csapatban gyilkolos multis tema. van belole ingyenes valtozat is amely korlatozott de ki lehet probalni bar 0.25ert mar megkapod egeszben
http://jateknaplo.blog.hu/2013/07/23/king_arthur_s_gold_indiegamestand
-
Eyesis
őstag
http://www.bundlestars.com/ 4,55 Euro
Galaxy on Fire 2 Full HD
Afterfall Insanity Extended Edition
Air Conflicts: Pacific Carriers
Cargo Commander
Disciples III: Renaissance
The Journey Down: Chapter 1
Kung Fu Strike: The Warrior's Rise
Dungeons: The Dark Lord
Weird Worlds: Return to Infinite Space
Zeno Clashbocsi most látom, hogy már volt..
-
Crytek
nagyúr
Gamersgate:
Port Royale 3 Absolute Complete Pack $11.58
Részemről már meg is vettem volna ha steam-re van de nem
-
Chiller
őstag
Én már egy HD felújításnak is örülnék
Ejj, azok a videók... -
Mardel
őstag
válasz
warcat #38545 üzenetére
A Disciples III - Renaissance-ból a Steam Special Edition-t adja?
Erre vártam, hogy ssummer sale alatt megkapja a -75%-ot.
-
warcat
veterán
Van új Bundlestars Bundle Superfly Indie
Steam:
Galaxy on Fire 2 Full HD
Afterfall Insanity Extended Edition
Air Conflicts: Pacific Carriers
Cargo Commander
Disciples III: Renaissance
The Journey Down: Chapter 1
Kung Fu Strike: The Warrior's Rise
Dungeons: The Dark Lord
Weird Worlds: Return to Infinite Space
Zeno Clash -
Heavyrain
őstag
IndieGala Fortix 2-őt osztogat a Facebook oldalukon.
(ha nem kapsz,5perc múlva újra próbálhatod) -
törölt tag
Krush Kill 'N Destroy 1 & 2 kipipálva .
-
wwenigma
Jómunkásember
Valakinek esetleg Worms Revolution? Mer akkor veszek 4es pakkot. ~600ft/db -ra jön ki. Season pass sajna nincs 4esben igy az 2,74€.
-
dejaris
addikt
Na vegre meltoztatott a GG csapat valaszolni.
Hi
I'm really sorry to see that you have issues. Errors are mostly due either to the place you download, rights to writing files there (security software), or some other locks.Please see if you can do the following:
- Please make sure you have full admin rights
- Change the settings for your antivirus/firewall so that the game is not locked and is in a trusted list of applications.
- Please save the download file rather than running it from the browser.
- Please delete the game, reboot, and redownload to a short path - like C:\ or D:\
- If you will still run into download problems, try to download in Windows in Safe mode with Netwroking.We also encourage to run your game in compatibility mode Windows XP SP2 in case you have an OS that is of a newer version
To do this:
- Right click the shortcut of the game and select the Properties option
- Then please check the "Compatibility" tab
- Within that tab check both boxes: "Run this program in compatibility mode for: Windows XP SP2" and "Run as Administrator"
- Please click apply, and then start the gameI hope that this will help and please update me on your success.
---
Best regards,
Ashot P.
Customer Service @ GamersGateNem tudom, hogy en vagyok-e hulye, vagy sem, de van egy olyan erzesem, hogy ettol nem fog megszunni a securom vedelem a jatekrol
-
warcat
veterán
Rogue Legacy 11.99 USD,Steam
Vásárlásnál ne felejtsd el a Steam verziót kiválasztani.
Ez ugyanannyi,mint a fejlesztő honlapján,de ha még nem használtad fel a Gooncave kódot, akkor 10.19 USD a vége. -
törölt tag
GOG napi akcíó :
-
Rent
senior tag
ó dejó köszönöm a válaszokat!
-
Rent
senior tag
GGn 20% hoz mit kell csinalni?
-
Heavyrain
őstag
Jópár leárazás a gyűjtői kiadások kedvelőinek (576 KByte)
-
Arkennys
addikt
válasz
Bluerainbow #38513 üzenetére
Rendben, azt nem tudtam, hogy ennyi idő, mire sorra kerül. Azt hittem, csak el lett felejtve szólni, de hát mondom, akkor ez van
Zargatni üzenettel emiatt nem akartalak, mert nem létfontos, csak kíváncsi voltam, kihez kerül
Így viszont akkor tudom, mi a helyzet ezügyben.
működést akkor ez alapján nagyjából értem, amit linkeltél, köszi
És nem arról van szó, hogy nem tetszik. Csak ha van két elérhető sorsolós oldal, abból nekem pl választani kell, mert nincs annyi keretem-lehetőségem, hogy mindkettőn aktív legyek. Sgiftsen bent vagyok egy jó csoportban, ahol közösség is van, oda szoktam felrakni, amim kerül, és nem bundles. De ha lesz még mód, akkor blue-ra is adok be. Mert azért támogatom a törekvést, ha tudom mivel, szimpatikus dolog.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Bluerainbow #38513 üzenetére
valami hasonlót vártam már!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Arkennys #38502 üzenetére
Kedves Arkennys
Szomorúan hallom hogy nem igazán tetszik - nem igazán tiszta neked a csoport működése.
Talán ez segit megérteni a lényeget.
2013-06-11 22:29:05 - ekkor ajánlottad fel a Duke Nukem Forever EU RETAIL kulcsot , amit azóta még nem sorsoltam ki , ezért nem kaptál róla értesitőt. Jelenleg az április - májusi felajánlások vannak soron , hamarosan sorra kerül a te felajánlásod is.Tisztelettel Blue
-
ayo
veterán
válasz
bullseye #38510 üzenetére
szinte mar hetente eljon ez a problema ha valaki bedob egy kulcsot... nem igazan ertem. ha en bedobom ide valamit tudom hogy azt elviheti barki es valoszinu azert is dobom be mert nem akarok vele meg foglalkozni se. ha meg szeretnem tudni hogy kinek adom akkor ott az "elso privat viszi" stb felajanlas. nem kell rejtveny vagy barmi ide - persze azok is jo dolgok de az megint mas tema minthogy vki ide bedob egy kodot szerintem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Arkennys #38506 üzenetére
Ez a BP dolog is csak azért kellett, mert sok volt a sötét gyalog, aki mindenre benevezett, felajánlani meg nem ajánlott fel semmit, és ezzel lehalászta a tavat. És nem egy ilyen volt, hanem legalább 4-5, akik rendesen alávágtak az egésznek.
Ekkor lettek az elite sorsolások, felajánlási értékhez kötve a jelentkezéseket egy-egy értékesebb nyereménynél, amit aztán megint kijátszottak azzal, hogy huszasával vették az egycentes tízkulcsos bundlikat, amiből hamar összejött 50-100 EUR értékű (értéktelen) felajánlás.
És ekkor kellett bevezetni a BP-t meg a kiszeramérabávatagszorzót meg a mindent, amitől jó bonyolult lett, de legalább (ettől függetlenül) el is fogytak a felajánlások.
Én személy szerint ehelyett kivágtam volna azt a pár patkányt hogy negyerebemegnegyereerrehee de én túl radikális vagyok, többek között ezért sem én szabom a szabályokat. Meg mert nem nekem van benne több száz órám.
Felajánlani viszont ettől függetlenül fel lehet, sőt sok mindenre jelentkezni is, és én is csak annyit mondtam, hogy ha már úgy is "kidobós" a kulcs, mehet oda is, legalább lesz mit sorsolni, és legalább nem egy névtelen ninja viszi el köszönöm nélkül.
A szabályok olyanok amilyenek, sajnos szükségszerűek, de ez a mi grundunk, becsüljük meg és ha lehet őrizzük is meg még egy jó darabig.
-
Arkennys
addikt
válasz
DeFranco #38504 üzenetére
nem úgy értettem hogy nem tiszta, csak hogy hogy működik, az nem az nekem. Eszerint olyasmi mint a steamgift, BPt kapsz a felajánlott dolgokért. Mondjuk én sgiftset használom jobban, bluen még asszem nem is neveztem. Maross talán 2 sorsolására neveztem eddig, de az azt hiszem ettől független volt.
-
djculture
félisten
válasz
DeFranco #38501 üzenetére
Nem a Bp értéke miatt de inkább ilyenkor a kulcs begyűjtésék korszaka van hogy utána legyen mit felajánlani. Nem sok értelme van ilyenkor felajánlani pl a 80ft-os just caust 2-ből mer úgyis betankolt belőle az aki élt és mozgott viszont lehetséges hogy csak lesz rá igény. Valaki lemaradt róla aki szívesen játszana vele.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Arkennys #38502 üzenetére
Azért, mert amikor futott, akkor rengeteg volt vele a meló, marha sok adminisztráció (aminek a 80%-a a visszaélések miatt kellett) amit két-három ember is nehezen vitt.
Egyébként a rendszer tiszta, teljesen rendben van, ott vagyok vele a születése óta, én rúgnám fel először a kakásbilit ha gond lenne.
-
sagem
addikt
válasz
wwenigma #38496 üzenetére
Mi köze van az ügyességnek a ninjázáshoz? 95%-ban nem mellékelnek "rejtvényt" hozzá, így csak a gyorsaságon múlik (még csak az sem biztos, hogy PH tag viszi el a kulcsot, ez bosszant sokakat, script is halászhat, simán vannak ilyesmik. De mindenki azt csinál a kulcsával amit akar, ez tiszta sor
)
-
Arkennys
addikt
válasz
DeFranco #38501 üzenetére
hát nem tudom, de ha ennyi kulcs van hogy gép válogat mi a problem? ha meg nincs, akkor csak belefért volna ennyi
mindegy is, lesz vele amit akar. Én ha van amit kidobok kulcs, inkább itt beírom, hogy akit érdekel, pmezzen. ír, elküldöm, megköszöni, és kiírom hogy el is ment. Ez az egész bluegift nem a legtisztább működésű nekem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Arkennys #38499 üzenetére
Nem is vagyok benne biztos, hogy ő válogatja ki, rengeteg melója van vele, nem tud még külön értesítőket is küldeni róla. Egy script intéz sok minden technikai lépést, abba bele lehet esetleg fejleszteni egy értesítő privát küldést a felajánlónak, ha a fejlesztője vállalja...
@djculture: aminek? milyen 10 Ft egy játék dolog?
ja, az szerintem nem érinti a BP értéket, de soha nem szoktam ezen rostáskodni, nem azért ajánlok fel (ha egyáltalán, de mostanában magamnak sem veszek semmit, így nem működi az egy ide - egy oda szabály) hogy majd milyen sok BP-m lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Onkyo, TX-7730, sztereó, erősítő, hi-fi, 2x100 watt
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest