-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Nem akartam a SR3-mal játszani, de elindítottam a kártyák miatt, és azt kell mondjam, hogy ettől betegebb játékkal még nem találkoztam. Ez a whored mode...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ForRedGlory
félisten
Jó ez a humble bundle, 5,889 HUF paypal szerint a 25 dodós művelet. Kár, hogy több játék is megvan belőle, de még így is megéri.
3 kulcsot ad fyi:
- Risen 2, Sacred 2 Gold, Saints Row 2, and Saints Row: The Third Steam Key
- Dead Island GOTY and Saints Row: The Third - The Full Package Steam Key
- Dead Island Riptide Steam Key[ Szerkesztve ]
-
-
warcat
veterán
Nem beszéltük még meg,hogy mi lesz az extra játék. Legyen mondjuk a Metro Last Light!
Tippre a Risen 1 lesz,Metro 2033 már volt ugye THQ bundliban
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Heavyrain
őstag
Risen 2-höz mennyi pluszt adnak a DLC-k?(a két nagyobb...nem a kozmetikai)
Érdemes megvenni? (természetesen azokat is majd csak ha le lesznek akciózva)[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz DJGABI #38879 üzenetére
Pontosan erről szól a dolog. Manapság azért fizetsz többet, hogy korábban játszhass vele. Én évente kb 1 játékért fizetem ki a teljes összeget (idén mondjuk 2 lesz, a Grid 2 és a Rome Total War 2), de azokkal nem 5 percet játszom. Minden más várhat, és lám, néha fillérekért be lehet húzni jóságokat.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
szami777
addikt
Na kezdődik, azt hittem még kicsit késöbb jönnek
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DJGABI
addikt
válasz Csapoati #38877 üzenetére
hát de még nem is mondanám hogy olyan rosszul megy nekik a szekér... vagy de?
inkább az nevetséges. hogy honnan indult, meg hová jutott ez az "indie" bundli. persze örülök meg minden. csak előbb Alan Wake, most SR3... Jó, mondjuk utóbbi megérte azt a plusz pénzt, hogy mittom én tavaly ilyenkor már játszhattam vele.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
warcat
veterán
Na már csak 4.40 dodó az sr3 full és a hóttak szigete ÉJK
Amúgy meg örüljetek inkább,hogy egy kulcs,Deep Silver csodás régiós kuckuc húzásai miatt aztán meg levelezhetnétek,hogy mit csináljatok a csak amerikánusföldről aktiválható Dead Islanddal.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Wolverine
félisten
válasz dante0425 #38874 üzenetére
Tudom, de a poén SR3 DLC-k miatt elgondolkoztam. Viszont tekintve a Steames backlogom, és várható élettartamom, felesleges a beruházás.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arkennys
addikt
hát, van ez így. nekem egy se volt meg belőle, kártyán meg volt annyi apróm, hogy egy dollárost tudtam venni azért. Már csak ismerőst lepném meg egy 5 dolláros csomaggal majd, ha kaparok rá össze annyit míg tart.
megéri venni egyet még csak a SR3 DLC-kért? Mert a simát most aktiváltam be, és nemtudom.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Wolverine
félisten
válasz dante0425 #38869 üzenetére
Az SR3, a sztori DLC-k és a DI GOTY megvannak, szóval ezeket elveszteném. (plusz úgysem tudnék játszani egyik játékkal sem...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
dante0425
tag
Most komolyan van aki 1 dolláron vacillál? Ne már...
-
warcat
veterán
Jajj és 1 dollárért már nem éri meg?
Amugy jelenleg elég meredeken esik még az s3 full és dead island goty pakk ára, érdemes kicsit várni és figyelni.
Picit bután csinálták mert most rengetegen rárabolnak több darabra az 1 dollárosból ami leviszi az árat.
Ja és vicc lesz nézni az sr3 kártyák árait.EA: It's in the crate!
-
Crytek
nagyúr
Ez a deep silver bundle 1 db kodot ad? Nekem csak a Sacred 2 kell a többi megvan!
Next PC Upgrade: 2022
-
Wolverine
félisten
válasz dante0425 #38861 üzenetére
Meh. Így nekem nincs értelme ráfordítani pénzt, mert túl sok dolog veszne el... (amit egyébként inkább SteamGiftsre tolnék ki)
-
Arkennys
addikt
nos én erre azt hiszem rárabolok
bár a 25 dollár alatti részlegre...annyim nincs is, na meg riptide lesz majd olcsóbb idővel. szóval ha fizetek 5 dollárt, megkapom a SR3-at DLC-kkel, a sacredet, dead island GOTY-ot, risen 2őt, saints row 2-őt? ás ahogy nézem, mind steames. csak én érzem egy erős csomagnak ezt ennyiért, hogy csak lestem?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Csapoati
nagyúr
-
EczkE
veterán
Asszem mindenféleképpen!
-
Heavyrain
őstag
Amazon akciók:
-Bioshock Triple Pack [Steam] - 65%
-Bioshock Infinite [Steam] - 50%
-The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition [Steam] - 34%
-Bioshock Dual Pack [Steam] - 88%
Bioshock Dual Pack volt már 1000x akciózva,de ha valaki lemaradt volna az összesről,akkor most érdemes beszerezni
-
Crytek
nagyúr
Na gamersgate-en is berakták az The Bureau: XCOM Declassified akciót
Ha minden unlockolodik akkor ott éri meg a legjobban szerintem $35.99
Next PC Upgrade: 2022
-
dokken
tag
game.co.uk Thief Collection £3.25 (Steam)
-
DeFranco
nagyúr
zavvi 10%-os kód privátban jelentkezőnek elvihető, holnap jár le
-
djculture
félisten
válasz huskydog17 #38850 üzenetére
a stalker clear sky-nál. Mondjuk nem izgat mert azóta a pc guru is adta védelem nélkül és azt szoktam telepíteni. De most hogy felidézem van egy securomos ilyen játékom is annál 4 van és 3 maradt, Split Second Velocity annál se lehet visszavonni nyomat egy kódot hogy írjak a forgalmazónak az meg már rég megszünt
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz ForRedGlory #38845 üzenetére
Volt ezzel kapcsolatban egy beszélgetésem az ubi supporttal. Azt irák, hogy a régebbi játékokat semmiképp se lehet. Ergo amióta uplay rendszer létezik..én konkrétan heroes 5-re és korábbi splinter cellekre kérdeztem rá, de ezeket sem lehet. vhogy 2010-es évektől felfelé
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
dejaris
addikt
Prince of Persia The Sands of Time:
System Requirements
Operating System: Windows 98 SE/ 2000/ ME/ XP (ONLY)
Jol kezdodik a dolog -
djculture
félisten
Egyszer adtam ki tages védelmes játékért pénzt azóta egyszer mertem feltelepíteni maradt 4 telepítésem, visszavonás nem működik.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt vajon meg lehet etetni az uplayel valahogy? Erre be is neveznék, cirka 2800 Ft 20% off mellett és 5 játék.
[ Szerkesztve ]
-
$p@rr0w
őstag
válasz Satan_Claus #38842 üzenetére
Ja, asszem ilyen belső órájuk van mint a medvéknek....
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
dokken
tag
-
Wolverine
félisten
válasz Predator2 #38829 üzenetére
Melyik játék? Mert a Tages a legrohadtabb másolásvédelemként ismert a PC-s piacon, de sok játékban már hivatalosan is kipatchelték...
-
Rent
senior tag
válasz Anonymus X #38832 üzenetére
nem tudom én itt beírtam hol lehet 3,5 ért kapni és jött az üzenet. lehet 2,5 et kellett volna beírni.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Számomra jó árban van ez a pakk viszont a DRM-nél :"DRM:Tagés"
Magyarán megvesz letölt és játszik?
Illetve megvettem steamről egy hete a Max Payne 3-at de ROW verziót az mit takar pontosan?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Rent
senior tag
én inkább vettem egy nem RU tagest 3,7k ért Cashbacknél (Mortal). még van neki elvileg 2. Már tölti is. nem hiányzik, hogy azon stresszeljek, hogy rádobnak-e vmikor egy régiózárat.
-
Crytek
nagyúr
válasz ForRedGlory #38822 üzenetére
-20%-al ezek megérik:
Hitman Absolution $5
Ridge Racer™ Unbounded Full Pack £4.80Next PC Upgrade: 2022
-
Youri
veterán
az egyszerűség kedvéért 350 Ft-os árfolyammalHozzád sem megyek váltanijahogy font
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
viktor82
őstag
20%-ot hogy kapom hozzá?
Bocsi már megvan[ Szerkesztve ]
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
ForRedGlory
félisten
Nem rossz a Gamersgate napi akciója 20% nélkül is ennyi az annyi az egyszerűség kedvéért 350 Ft-os árfolyammal
Dead Island Riptide: 17,48 font: 6118 Ft (-20% 4900 Ft)
Hitman Absolution: 5 font: 1750 Ft (-20% 1400 Ft)
Assassin's Creed III 11.97 font: 4190 Ft (-20% 3350 Ft)
Blood dragon: 8.01 font: 2800 Ft (-20% 2240 Ft)Dodóban még ennél is sokkal jobb az ára és még lejön a 20%, már akinek dollárban jeleníti meg.
-
zone
őstag
Valaki innen játszik az Iron Grip: Marauders játékkal?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
ayo
veterán
válasz po1son #38813 üzenetére
kedvenc peldam az ev eleji aliens preorder. ugyanigynezett ki mint most a mortal, mindenki mondta hogy jaj az olcsobb es beaktivaltak. megjeleneskor tette ra zarat es el se tudtak azok inditani akiknek ru volt. ez a mk tortenet 2 hetes kb. en meg varnek vele v rowt vennek, annyival nem tobb penz mintha buknek rajta - de mint irtam sajat dontes
http://jateknaplo.blog.hu
-
po1son
addikt
az orosz steam storeba kapható Mortal Kombat már régiózáras?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Mardel
őstag
A régi részek steamen, az arcade tehát játéktermi változatok, ahol azért volt durván erős (csaló) a gép, hogy több pénzt kelljen a gépbe dobálgatni.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
ayo
veterán
válasz djculture #38808 üzenetére
experten toltam mostansag sokszor, en inkabb azt vettem eszre hogy ez a resz a tobbiez kepest nagyon ujkori gyerekeknek keszult. siman kijatszhato sokszor a gep. egy pelda mikor eloszor talalkoztam mediumon shao kahnnal
amugy idegesito is mert kb mindenki tud kivegezni annyira egyszeru es annyival tobb idot ad a gep - kb mar unom ha valaki online azt csinalja mert mar tolnam a kovetkezot ezert en mar nem is csinalok semmit finish him utan csak beleutok egyet
-
ayo
veterán
válasz echterion #38806 üzenetére
hat azert annyira nem ereztem soha se durvanak ezeket a csalasokat amugy - de ha mar ez is tema elmeselek egy tenyleges csalast:
mk2 ben ha folyamatosan lottel gugolve kozeledett hozzad ezt csak abban a reszben lattam tobbiben en annyira nem ereztem semmi durvasagot, ez volt a legjobb sztem
-
echterion
nagyúr
válasz djculture #38804 üzenetére
Játszottál te az előző részekkel? Ha iegn, tudhatnád, hogy a csalás is része volt a proginak. Volt, hogy very easy-n sem lehetett valakit leverni és volt, hogy very hard-on is sima liba volt minden. Erre a legjobb példám nightwolf. Mikor beindult, akkor egyszerűen szórta a hosszú kombóit, hogy volt, hogy a fél hp-m úgy szívta le, hogy csak védekeztem folyamatosan, mert esélyem sem volt megmozdulni. Ez is hozzá tartozik a mortal érzéshez.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz djculture #38804 üzenetére
nos azaz allitolag dolgot elmeselem en mivel 60 orat toltam bele es kb kiismertem:
1. kell hozza egy kozepes gep minimum, de lown is elvezheto - sajnos egy ket hatter effekt / animacio kemenyen leszivja a gepet
2. multi, eloszor nehezkes volt nekem is de kitanultam - egy dolog fontos hogy jo geped legyen vagy optimalizalt grafikan jatsz - ezt amugy elso jatek inditasakor beallitja neked, ha ugyhagyod jo lesz a multi.
3. nagyon jo az atiras kb tenyleg 1:1 ezert a steam felulettel nagyon nem is foglalkoztak. hogy ne lagoljon es jo legyen az online jatek fontos hogy mindket oldalon optimalizalva legyen a bealltas, ha vkinek gyenge ketmagos gepe van pl (nemtudom pontosan, mi alatt nem egy - nekem egy i5 gtx 550 van es siman jo) azon nem biztos hogy jo lesz a multi de lehet egy kemenebb kartyaval mar igen. tehat hiaba i7es procid van ha a masik egy gyenge geppel jon mivel nyilvan azt is figyelembe kell venni hogy neki milyen lassu.
4. mostansag mar kb mindenki be tudta allitani hogy kinek mi a jo es nagyon ritkan ha talalkozom olyannal aki lagol, kezdetben en se ertettem de ki kellett ismerni ezt is mint minden uj dolgot.
5. ha szereted az uj mortalt, akkor ezt is szeretni fogod, de teny hogy nagyon gyenge geppel ne menj neki, de nem egy GTA4 portrol van szo tehat semmi szenvedes.
-
djculture
félisten
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest