- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Már nem tudom anno hogy volt a juniúsi humble havi csomaggal,de belenézve gyors a Group buys csoportba egy eladónál sem láttam feltüntetve a Tiny Echo-t szóval valami drm free lehetett amit akkor hozzá csaptak....nos most ott a sor a cd kulccsal a Humblen ... aki megvette nézze meg.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz reelc #115195 üzenetére
Kifejtve:
Humble CAPCOM x SEGA X ATLUS Bundle
Pay $1 (about €0.83) or more!
* Rollers of the Realm
* Zeno Clash 2
* Sonic Adventure 2
* Bionic Commando
* Citizens of EarthPay more than the average of $5.94 (about €4.95) to also unlock!
* Renegade Ops Collection
* Sonic Generations Collection
* Resident Evil 4
* DEAD RISING®
* Tesla Effect: A Tex Murphy AdventurePay $12 (about €10) or more to also unlock!
* Motorsport Manager
* Devil May Cry® 4: Special EditionBonuses
* Beat the Average
50% off one cart of select Capcom, SEGA, and ATLUS games
* Beat the Average
66% off The Deadly Tower of Monsters
* Beat the Average
50% off Dawn of War III
* Beat the Average
* 50% off Street Fighter VPay $1 or more!
* 10% off your first month of Humble MonthlyA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
reelc
veterán
válasz tomsolo #115194 üzenetére
Főleg, hogy Capcom-Sega-Atlus, szóval nem "tiszta fialás".
-
tomsolo
addikt
Humblin van új Sega bundle, de nem vmi ütős
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
arty
veterán
válasz ProEvoFan #115185 üzenetére
_MINDEN_ résznél ezt így leírja valaki a videok alapján és a végleges játék mindig egy borzalom
(#115190) cskamacska: konkrétan az volt a duma a galaxy indulásakor, hogy ez csak egy plusz lehetőség, igen! nem tudom valaha eltűntek-e a "régi" telepítők, szerintem csak nem voltak annyira szem előtt. valahol érthető, hogy a kliensüket nyomják... (noha egy GOG(!!!) esetén az xp támogatás nagyon kellett volna, de tudom mekkora sz*pás ennyi OS-t támogatni, pláne h az xp nagyon más, mint a 7-8-10)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #115190 üzenetére
lál,
a modern 32 bit app miatt van 4 gigás darabokra szétszedve?
-
cskamacska
addikt
Én lemaradtam a buliról, de valami olyasmit akartak csinálni, hogy az új játékokból már nem készül a régi letöltős-telepítős változat, hanem minden a Galaxy kliensen keresztül megy. Aztán mikor kiborult a bili, akkor gyorsan visszakoztak, mert ők mindig is csak a régi megoldás mellé akarták a klienst ajánlani, nyilván. Így maradtak a telepítők, de most már úgy, hogy azokból és kettő féle is létezik egyes játékoknál(meg nem mondom hánynál és melyeknél, mert a barefoot essentials és az adalia fundamentals GoG javító kiegészítők miatt kizárólag a régi telepítőket látom, vagy azoknak GoG Downloader linkjeit, de gondolom az újabbaknál) A Galaxy telepítő nélküli régi változat, amit már nem is ajánl fel a játék letöltő oldala csak a more gomb alatt, meg egy olyan csomag, ahol minden egyes játék telepítőjébe bele van csomagolva a Galaxy kliens, és az a játékkal együtt automatikusan települ, ha nem nyomod ki a pipát az install options menüben, pont úgy mint régen az ingyenes programokhoz mellékelt reklámférgeknél.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
sagem
addikt
válasz #57527808 #115184 üzenetére
Szerintem a Steam topikban, ott vannak páran, akik rendelkeznek ilyen vezérlővel
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Crytek
nagyúr
A failient végigjátszottam alkottam róla egy véleményt. Nekem nem jött be.
Outcasről néztem ezt a videot (meg korábban a többit) az alaphoz képest isteni. Ilyennek kéne lenni minden felújításnak /újrakiadásnak minumum. Ezt a "jóféle" megjegyzést csak erre írtam amit láttam tetszik. A game fingom sincs milyen lesz,mert az alap rusnya már nekem soha nem toltam vele így nem tudom mi is ez a game.
Most hogy fel lesz újítva majd megtudom. Ugyanezért várom a System Shock hasonló verzióját is...végre "mai" emberek számára is játszhatóvá válik.Next PC Upgrade: 2022
-
ProEvoFan
nagyúr
WRC 7. A régebbi részek finoman szólva sem voltak jó játékok, de ez a videó nagyon hangulatos és mintha a grafika is kurvajó lenne...héten jelenik meg, kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
kontroller és controller keresőszavakra nem találtam ilyen irányú szaktopikot, így itt kérdeznék:
steam vezérlőn hogy lehet kikapcsolni a rezgő motor hangját?
berreg össze vissza, ha touchpadokat használom.
vagy hol kérdezzek? -
Źşë'
addikt
válasz Crytek #115179 üzenetére
egy alient isot leszarozol, ezt meg az egekbe magasztalod... érdekes... lehet te az igazgatókat pénzelnéd mégjobban... a sima egyszerű munkásokat meg....
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cskamacska
addikt
válasz Crytek #115179 üzenetére
Csöppet mintha kifakult volna a mosásban a főhős.
eredeti játékbeli megjelenés
Intro véleményes, de itt is simán benne lehet a vonó.
Na ehhez képest, most kapunk egy Ariernachweis-szel született Nathan Drake koppintást.
Persze lehet hogy ez az ő kis mainstream pukkasztó lázongásuk, mert bár a Battlefield 1-ben még csak a császár fiai voltak fekák, de Call of Duty WWII-ben már a büszke afro-amerikai nők is küzdhetnek a szebb árja jövőért.
-
Crytek
nagyúr
Outcast: Second Contact gameplay - így áll most a remake Eléggé jóféle
-
Crytek
nagyúr
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
-
i2k
őstag
STEAM - euro
* Tyranny Bastard's Wound - 0% OFF - 14,99 euro = ~4600 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 20% OFF - 5,59 euro = ~1720 FtGMG - font
* Tyranny Bastard's Wound - 15% OFF - 9,34 font = ~3160 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 28% OFF - 3,59 font = ~1220 FtWinGameStore - dollár
* Tyranny Bastard's Wound - 14% OFF - 12,94 dollár = ~3320 Ft
* Tyranny Tales from the Tiers - 25% OFF - 5,24 dollár = ~1350 FtA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Louro
őstag
Sziasztok!
A Fairy Fencer Dark Forces mennyire élvezhető? A grafikára nem vagyok ráégve. A FF7-et is nemrég toltam ki újra A látványos harcok bejövősek
Mess with the best / Die like the rest
-
reelc
veterán
válasz tomsolo #115171 üzenetére
& (#115167) Źşë': Nekem a HuniePop bejött. A párbeszédeken kívül match 3 játék.
Szeretem a match 3 típusú játékokat, érdekes volt ilyen körítéssel.
Emellett a HunieCam Studio van még meg. Nem próbáltam, ez a Tycoonokhoz hasonlít ránézésre.
A többiről nem tudok nyilatkozni, Tomsolo megtette. -
tomsolo
addikt
klikkolni kell a párbeszédeknek megfelelően
szimpla visual novell a legtöbb - némelyikben van ez csak egy kicsit megbolondítva(többféle end, ügyességi logikai játékok)
Alaptvetően nem más mint egy "interaktív" manga - az interaktivitás itt a klikkolásban merül ki.
Szörnyű egy játékstílus, a sakura sem több egy mell erdőnél oszt csá.
Danganronpa sorozatot tudom ajánlani viszont helyettük, itt jóval több dolog van.
-
arty
veterán
válasz cskamacska #115143 üzenetére
van olyan játék, amit a galaxyn kívül nem tudsz leszedni/feltenni?
(akinek xpje van, gondolom a játékokból sem vágyik a legfrisebbre)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Źşë'
addikt
valaki elmondhatná hogy ebben a hunie sakura bundléban található játékokkal hogy kell játszani? vagy ezek rajzfilmek? érdekes maga stílus
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
fogtunder
nagyúr
nem tudom, ezt a témát hogyan lehetne kigyilkolni az ON-ból, ha a volt házigazdák se olvassák el az összefoglalót. én részemről továbbra is a mellett vagyok, hogy ne legyenek szürkeboltos ajánlások ott, mert elvi szinten nem kellene támogatni ezeket az intézményeket.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
ayo
veterán
single-ben ha korrekt hardvered van akkor viszonylag jól megy, de annak idején a rosszul optimalizált port miatt teljesen feleslegesen kért nagyobb gépet. multiban ez még rosszabb sajnos, oda mindkét félnek pro gép kellett, de még úgy is voltak gondok, sok kifagyás vagy belassulás. Ezeknek meg ugye vagy 60 FPS vagy semmi, ha rendesen akarsz kombózni. Egyébként konzolon is rossz volt a multi, MKX nagy előnye hogy 1:1 offline online a játék és közepes géppel is rendesen pörög. Nekem MKX story-ja nem tetszett, ki kivel jött össze, kinek ki a gyereke, a gyerekek kinek a gyerekével jött össze... A klasszik egy fokkal jobb volt talán, de ahogy írtam a story nekem másodlagos volt mindig.
DC részt nem próbáltam és nem is szeretném
http://jateknaplo.blog.hu
-
arty
veterán
végül hétvégén lepörgött az mk9 credits, belekóstoltam az mk10-be is: érzésre tök más a mozgás/harc. a szokatlanság miatt nem tetszik, de ez természetes
(amúgy megnéztem a pécés mk9et is, szingliben(!) nem tapasztaltam anomáliát, ráadásul a space lépteti az átvezetőket! konzolon erre nem volt lehetőség...)
most "mortal kombat vs dc universe" próba jön, hátha az hasonlóbb az mk9-hez (tudom, h minden idők legsz*rabb mk-ja, még vér sincs benne )
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
ayo
veterán
válasz fogtunder #115162 üzenetére
nekem csak annyi a bajom, hogy bejön valaki, nem olvassa el az összefoglalót, majd felháborodik és felesleges köröket lehet megint lezongorázni.
én anno megírtam a véleményemet erről, de továbbra se magamat képviselem, hanem a közösséget.
Ahogy írtam, ha bármi kiegészítést, változtatást, frissítést gondoltok, akkor azt meg lehetne itt beszélni, mivel régen volt már összefoglaló frissítés (kb. 2 éve).
Továbbra is mindenre kapható vagyok, ha az lapcsaládnak és az itteni közösség többségének megfelel.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
folytatás innen
nem igazán értem, hogy mi köze van a két témának egymáshoz. az EU-ban az áru szabad áramlása biztosítja, hogy ezt a szürkézést meg lehessen csinálni. egyrészt az állam is tehetne ellene, ha nem lenne ilyen gusztustalanul magas itthon az ÁFA, akkor nem érné meg Szlovákiából behozni a hardvert, másrészt itt az adott márka leányvállalatainak kellene ezt megoldani, több olyan cégről is tudok, aki tudja szabályozni, legalábbis bizonyos mértékben.
de még akkor sem arról beszélünk, hogy az adott hardvert tulajdonképpen senki nem fizeti ki a gyártónak, aki azt eladta, mert akkor lenne összevethető a két téma. a szürkeboltok és a szürkeimport, bár ugyanazt a színt használjuk a megjelölésükre, nem ugyanolyan kérokat okoznak. az import azért szürke, mert bár jogszabályilag nem ütközik akadályba (amint igen, az már nem szürke), a kulcsboltokat pedig azért, mert bár árulnak legális kulcsokat is, előfordulhat, hogy lopott a cucc.[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
i2k
őstag
válasz sagem #115157 üzenetére
Tekintettel arra, hogy az a pár "értékes" indie is milyen színvonalat képvisel --- ha valóban indie csinálja ---, én inkább meglennék nélkülük: legyen nekik MÁS platformjuk.
Ja, hogy akkor GabeNnek nem lesz fánkra lóvéja... értem...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
tény hogy jobb a helyzet mint régen, de azért ezer trash-re jut mondjuk 5 értékelhető alkotás. Én jobban örülnék a régi Zöld Út előtti rendszernek és inkább elviselném, hogy azaz 1-2 játék nem jelenik meg. Valve meg gondolom jobban szereti a pénzt...
-
Crytek
nagyúr
"..ha nem lenne kártya, nem termelnék a szemetet." Márpedig ez nem igaz. Sok szarban nincs kártya mégis létrejön... = Bármennyire is szeretnétek, hogy ne legyen igazam ,meg nem így van (nem a szart nem) ezek többségükben 1000ft-ba nem kerülnek..ami pénzt bele ölnek az az hogy kirakják steamre......
100000000000000% hogy ha totál bukás lenne ez nem csinálnák, mégis több ezer szemét van fent.....
Ezért mondtam hogy hozzértőket kéne verbuválni és egy kisebb indie cuccot létrehozni ami nem fake van történet és 3-4 órás...Végig lehetne naplózni mi mennyibe fájt majd feltolni steam-re majd pár hónap után bundlekba.Legalább kiderülne a valve hogy áll ehhez mennyit szed le valóban mennyi pénz van a bundlekban stb....Totál benne lennék ,mert egy ilyen nélkül soha nem tudjuk ,meg mindig csak a találgatások lesznek meg egymás hülyének nézése holott nincs is egyetlen egy pontos info sem erről.
-
Hokunda
senior tag
-
sagem
addikt
válasz maross #115151 üzenetére
Az azért nem lenne jó, mert azzal végérvényesen kinyírnák a valóban jó indie játékokat is, hiszen sokszor nincs annyi pénzük a tényleg csak pár emberrel dolgozó (vagy csak egy) fejlesztőknek. Ok, arányaiban sokkal több a kacat, de van pár valóban jó kis költségvetésű játék is. A régi rendszer nem volt olyan rossz, mármint a beszavazósdi, csak a szavazást kellett volna sokkal szigorúbb feltételekhez kötni, pl. magas steam profil megléte, illetve kártyás státuszt sem kellene mindenkinek engedélyezni aztán ennyi..ha nem lenne kártya, nem termelnék a szemetet.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
KubanitoS
veterán
Tudnátok javasolni valami jóféle logikai / taktikai stb lassú tempójú lazulós játékot? Laptop az ölbe, aztán hagy menjen. Gépigény ne legyen nagy, lehet régi klasszikus játék is és az sem baj, ha billentyűzet nem is kell az irányításhoz, csak egér.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
-
i2k
őstag
válasz reelc #115148 üzenetére
Több a hulladék, mint valaha...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
reelc
veterán
válasz Crytek #115122 üzenetére
Én nem követem figyelemmel a Steam rendszer változásait, így számomra újdonság volt most ez a Direct, és hogy már működik.
Ennyi játék jelent meg a Steam Direct bevezetése óta.Annyit azért tudtam, hogy más lesz a Greenlight helyett.
Mindezzel együtt a mai napig kerül fel szemét, remek példa amit értékeltél.
-
Crytek
nagyúr
-
reelc
veterán
válasz cskamacska #115143 üzenetére
Elszomorító amit írsz. Mini Steam.
Persze, tudom hogy van a GoG Galaxy, fent is van a gépemen. De ha ez a tendencia amit írsz, nem tetszik. -
croli
aktív tag
válasz Crytek #115136 üzenetére
Ha tényleg lenne kedved hozzá az OBS-t ajánlom. Nagyon egyszerű jól kezelhető ingyenes program remek funkciókkal. A Classic verziót inkább mint a Studiot. Számomra a Classic az jobban rendezett meg mintha több mindent tudna és szabadabban lenne állítható a kódolás meg egyéb.
Röviden: Simán új jelenet. Majd ehhez hozzáadod a játék képet, meg a webcamod (ha akarod), esetleg még egy logót ha szeretnél. Beállítod a neked megfelelő gyorsgombokat, meg a stream servert és már mehet is a menet.
Ha elkezdenéd akár segítek is privátban a beállításokhoz. -
cskamacska
addikt
Az a slusszpoén, hogy a játék Windows XP-re készült, de a GoG változat az XP-t már nem támogatja. Pontosabban a GoG Galaxy kliens nem támogatja a WinXP-t(meg úgy semmit Win 7-8-10-en kívül), és most azt nyomják teljes erőből annak az árán is, hogy a régi támogatóikat lekoptatják. Az lett GoG-nál a szokás, hogy ha véletlen valamit frissítenek, legyen az külön DRM free letöltés, amit szintén szeretnének eltüntetni, az kapásból megkapja a Galaxy.dll és GalaxyWrp.dll függőségeket mivel minden a Galaxy kliens változatából lesz visszafrissítve.
Tldr; GoG minden mindennel kompatibilis, DRM mentes, elérhetetlen újrakiadásokkal lett népszerű, de most már csak az érdekli őket, hogy egy miniatűr Steam platformmá váljanak.
-
ayo
veterán
válasz cskamacska #115139 üzenetére
2013-ban volt a blogomon róla cikk, szintén origós linkkel. Jó kis játék, ahogy nézem 2008-09-27 00:07:01 óta fent van
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Köszi.
Tegnap néztem a Filefront linket, de nem működött. Az ebben a cikkben lévővel próbálkoztam.Köszi, majd jó lesz az Origós.
De meg kell lennie a Gamestarosnak is valahol.Az 1nsane is ingyenes volt régen egy időre. Mire megtudtam, már nem volt az.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Warner szerezte meg a jogokat ezek szerint a Midway-től... Strangleholdot is felpakolhatnák ...Abból de jó lenne egy UE4-es új rész...rettentően szeretem azt a játékot..
-
cskamacska
addikt
válasz reelc #115127 üzenetére
"Fantastic, thanks for bringing it back GOG!"
"OMG! My favourite horror-action in GOG. That's really awesome "
">The Suffering ...All but impossible to find in recent years.<
You're not looking hard enough. There are still downloads out there for the original midway_suffering.exe 1.3GB freeware version. What did MIDWAY / Warner Bros. Interactive Entertainment / GOG improve? The price went to free, back to paid. GG!"
lol
Kotaku: Play The Suffering For Free, Thanks To Your Tax Dollars
Midway's pretty alright horror adventure The Suffering can now be had for the low, low price of nothing. Well, close to nothing, thanks to your U.S. tax dollars, because the download of The Suffering for the PC, now up at FileFront, has been paid for by the United States Air Force. Hey, someone's gotta foot the bill for your 1.26 GB download of a four-year old game and our military forces have obliged. Makes me feel warm and fuzzy about my quarterly tax payments! Sure, the game is horribly dated, graphically — and FileFront has actually been hosting it for a few weeks — but for zero bucks this close to Halloween, we don't want to hear any complaints. Just kidding, internet. Complain away! The Suffering - Sponsored by the US Air Force [FileFront]
A FileFront(GameFront) link még él, direkt be is másolták a Kotaku szösszenetet az oldalra, de mi van a letöltés gomb helyett?
$9.99$8.99 GOGEz most kirívó, de sok abandonware ugyanígy járt. 20 évig a francnak sem kellett, de hopp, megjelent a GoG-on, és röpültek is a Cease and Desist levélkék az aktuális tulajtól.
Ez a Suffering még az Origón is fent van:
Játék » Akció és ügyességi játékok » The Suffering
Jogállás: teljes verzió
Operációs rendszerek: Windows XP Windows 2000 Windows Vista
Nyelv: magyar nyelvű[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
A horror kedvelőinek:
Dont Knock Twice 09.05-én jelent meg
Egy idegborzoló városi legendát életre keltve a játék eseményei egy elhagyott házban zajlanak, mely tele van nyomokkal és tárgyakkal – ezeket a sikerhez, sőt, a szimpla túléléshez is fel kell majd használnunk. A főhős egy bűntudat által gyötört anya (őt alakítja a filmben Sackhoff), aki meg akarja menteni elrabolt kislányát, de ehhez ki kell derítenie a bosszúszomjas, démoni boszorkányról szóló történetek mögött húzódó félelmetes igazságot.
A sztori szerint a 35 éves Rosemary Reed a titokzatos kórtól szenvedő egykori jegyző, Dr. Felton házában végez valamiféle nyomozást, mikor elkezd kirajzolódni előtte, hogy talán a doki lánya, Celeste eltűnése egy borzalmas mészárlás kezdete volt. A játék egy külső nézetes túlélő-horror, melyben valós időben zajlanak az események, csak a testünk állapotából látjuk, mennyi "életerőnk" van (nem lesz semmilyen kijelzőnk), nem kapunk fegyvert és így csak bujkálva élhetjük túl a kalandot. A Remothered: Tormented Fathers egy trilógia első részének van tervezve, szóval siker esetén további borzongató élményeket kaphatunk.
A történet szerint az 1980-as évek járunk, egy kisvárosban, azon belül pedig egy ódon házban, ahol több generáció is leélte az életét -- egy részük békésén, sokan azonban brutális gyilkosságok áldozatai lettek. Játékosokként a legújabb lakó bőrébe bújhatunk, akivel látomások formájában átélhetjük a múlt rejtélyes eseményeit, lépésről lépésre közelebb kerülve ahhoz, hogy mi történt a ház elátkozott falai között.
A Sad Square csapata egy pszichológiai horrort készített, amiben a rettegést nem vásári ijesztgetéssel igyekeznek megteremteni (nincs a szekrényből előugró mumus), hanem lassan, a játékosokra rátelepedő rémülettel és nyomasztó hangulattal, és szürreális helyszínekkel. Ráadásképpen védtelenek vagyunk, fegyverek nélkül kell kiállnunk a borzalmakat, miközben az általunk ért stresszt is kordában kell tartanunk, ez ugyanis befolyásolja a játékmenetet, ahogy az is, hogy bizonyos sötét lényekkel kapcsolatba léphetünk.
A szörnyekkel való találkozás mellett a Visage point-and-click kalandjátékokat idéző elemeket is tartalmaz. A nagyfokúan interaktív világban kulcsfontosságú tárgyak megtalálása az egyik feladatunk -- ezekkel valóságos módon, a fizika törvényei szerint léphetünk kapcsolatba: felemelheted a különböző berendezéseket, fel-le kapcsolhatod a világítás és így tovább, körülbelül úgy, mint az Amnesia és a Penumbra játékokban.A Dreadlocks csapatának készülőfélben lévő horror-kalandjátéka a való világból merít inspirációt: a Ghost Theory névre keresztelt project-ben ugyanis paranormális nyomozóink valódi, létező kísértetházakat és hasonlóan hajmeresztő helyszíneket fognak felfedezni. A játék során megannyi ilyen területet kell majd bejárnunk, s paranormális nyomozásra specializálódott kütyükkel feltérképeznünk – minden egyes helyszín a maga önálló világa lesz, saját sztorival. Ha végeztünk, szépen visszatérünk a „bázisra” (azaz a munkáltatónkként funkcionáló egyetemre), majd némi átvezető dialógus után irány a következő misszió.
Daymare 1998 (Valamikor 2018-ban...)
Hollow Demo van
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Crytek #115136 üzenetére
Én sem értek hozzá, csak úgy rákerestem, ez segíthet.
-
-
törölt tag
válasz tomsolo #115128 üzenetére
ez annyira gagyi, hogy már majdnem jó. erősen trollszagú, ateistaként pusztultam a videóktól. majd a karácsonyi rokoninvázió alkalmával ezt megmutatom a népeknek, mindegyik visítani fog a röhögéstől.
nem sok véleményt olvastam, de ezen röhögtem egy keveset:"I found Jesus.
He's my main."bevillant egy úristen@menny.hu-s beszólás is: "isten fut windows alatt"
ráadásul még 40%-os akció van rá[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz croli #115130 üzenetére
Van már ilyenünk, igaz nem komplett végigjátszások, és régiek.
FreddyD örök. Kedveltem a munkásságát. A jelek szerint nem csak én, elég szép megtekintési száma van jópár videójának.
Itt a legutolsó, jubileumi videója a Rossz PC Játékok Sorozatnak.(#115134) croli: Én is kb. a kezdetektől figyeltem. Tetszett az utolsó videója is.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Crytek #115126 üzenetére
A híreik alapján most került fel. Tegnap.
A Gamestar adta valamelyiket régen az újságjához, azzal játszottam.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Gogot nem igen nézegetem így nem tudom...A The Suffering részek eddig is fent voltak vagy csak most kerüt fel? Hátha felpakolják steamre is...
-
tomsolo
addikt
"Vince K"|NGP|N" Lucido once again raises the bar and smashes the competition with a new 3DMark Time Spy World Record using 4x EVGA #GeForce GTX 1080 Ti K|NGP|Ns, an EVGA X299 Dark Motherboard and an Intel Core i9 7960X CPU"
-
Crytek
nagyúr
Most van bundliba és hátha kedvet kapna valaki (ne kapjon )
Szerintem írok a valve supportnak és felajánlom a segítségemet total free-ba hogy tesztelem ezeket és ha fake megírom nekik videókkal bizonyitom és takaiccccsák el őket a föld színéről!!! Kezd elegem lenni...
Az a videó az a leírás... fake kamu nem léteznek ezek a dolgok a játékban..Next PC Upgrade: 2022
-
ayo
veterán
MKXL-hez képest mondtam a portot. Míg az tökéletes az MK9 nagyon rosszul optimalizált lett sok hibával, amit ugye nem javítottak. Egyszer kiadtak a PC-re azt "jóvan nekünk konzolport", nem baj ha fagy és nincs 60 FPS vagy csak kifagy két meccs között, a harcrendszer hülyeségek miatt meg bele se mennék jobban, mert ahogy írtad téged az a része nem mozgat, csak ugye szintén a játék alapja.
Story nekem mindig is brazil szappanopera volt, ki kivel jött össze és ki kit támasztott vissza stb. szóval ezt már rád hagyom, lényegében MK9-et is végig lehet nyomni, csak nem tudom megérné csak azért megvenni, mint mondjuk egy COD-ot és a többit...ember válogatja.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz gyimger #115117 üzenetére
olvasgattam, sajna mivel laikus vagyok az MK univerzummal kapcsolatban, így kicsit nehéz lett rálelnem az írásaidban az MK9 történéseire, de meglett viszont így sem tudom felépíteni a teljes idővonalat, nincs valahol erről egy "összefoglaló ábra", hogy melyik rész hogyan követi egymást ?
bevallom, az MK9 az első MK, aminek a történetére elkezdtem jobban odafigyelni - egy fightstick vásárlásának apropóján... anno persze játszottam a 2D részekkel pécén, majd az MK4 után konzol hiányában hatalmas kihagyás és mire lett xboxom, már csak 5 perces 1vs1 versus csapkodásokra tartottam a Deceptiont (Armageddon PAL régióban nem jött ki, a Deadly Alliance pedig a Deception mellett már csúnyácska ). Ami még említésre méltó és miatta nemrég újra vettem xbox classicot: Shaolin Monks. Párját ritkítja a klasszik beat'em up, hasonlóan "igényes" ezidőből és az utáni időszakból nem rémlik (érdekes, hogy igazi konkurrencia hiányában se lett nagy siker, s szépen ki is halt az AAA kategóriából ez a műfaj (is)).
Te a "teljes idővonalat" végigjátszottad, egymás után a játékokban?
Az egészet tekintve az MK9 kvázi a legjobb, innen már csak lefelé vezet? (korlátozott időm van, ha így van, inkább SF/Tekken vonalat erőltetném, kérdés ott is bele tudok-e nyúlni a "tutiba, elsőre")---
ayo: a képességeim (és az izlésem) miatt én nem multizok, max haverral, lokálban, szóval engem csak a szingli aspektusból érdekel. az szerintem az mk9 pécé portjában is rendben lehet, de bevallom én inkább 360on kezdtem bele és mostmár ott is fogom befejezni a sztorit... (HA egyáltalán sikerül: mint mondtam, nem vagyok őstehetség...)
nem is vettem anno emiatt XL-t
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
MK9 gyenge konzol port sajnos. multira nem alkalmas és sok harcrendszeri hülyeséget hagytak benne. talán 1x ha valaha patch-eltek a PC-verzión, de igazából sokat nem dobott rajta.
MKXL a lehető legprofibb verzió, ami most létezik PC-n. Nehéz szülés volt, de ott már a multi is olyan, mintha offline játszanál.http://jateknaplo.blog.hu
-
gyimger
őstag
Szerintem sokkal jobb a története, mint a 10-nek, elvégre is az első három részt ültették át ebbe a cinematic köntösbe és szuper is lett. Ha érdekel, miben tér el az eredetitől, tudom ajánlani a blogomon a MK sztorit (megint).
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Nincs neki, de átnézhetitek, aztán csak jön valaki pénzes ember.
-
arty
veterán
ha már akciós mk10.. mk9-ről mi az általános vélemény?
(csak mert nekem nagyon bejön a sztori módja, zsé kategória, persze, de hihetetlen, hogy sima 1vs1 és 1vs2 bunyókat egyáltalán sikerült bármiféle keretbe ültetni! sokkal jobb valamiféle "céllal" játszani a maccseket... még az injustice-ről hallottam h okés a sztorimódja, csakhát a DC univerzum :/ ... anno belekezdtem, hamar abbamaradt)
---
(#115107) cyberkind: outrun 2006 coast to coast-ja nincs a kontaktodnak? kíváncsi lennék az mennyiért megy és adnak-e el belőle ...
[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
válasz cyberkind #115107 üzenetére
Akkor én még "jó" árban találtam Mafia 1-et, csupán 550 dollárt kér érte a srác
(#115112) cyberkind
Nem hülye vagyok én, csak kíváncsi
Még rákérdeztem arra is hogy hányan és honnan vettek már tőle és ő anno mennyiért vette?
Válasza: 5$/példány, 11-et adott el -> 5 japán 3 amcsi 2 koreai 1 kínai
Érdekes hogy az Európából senki nem vett a vásárlók nagy része meg ázsiai...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Csak úgy beírom hátha érdekel valakit.
Egy-két levett játék mostani ára, mind Steamgift:
Mafia 1 minimum 800 dollár
Blur 450 dollár
The Walking Dead: Survival Instinct 100 dollár
Ride to hell 150 dollár
Spider-Man: Shattered Dimensions 170 dollárMég kérdeztem pár játékot de azokból 3-at megtart (még), illetve egy-két játékra ajánlatot vár, ha valaki szeretne üzletelni az illetővel írjon privátot és megadom a nevét.
Kb 3 játékkal lehet vele cserélni de azok még ritkábbak mint a Mafia, így marad a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Az Arkham demasterrel sem lépett túl sokat előre a világ, és ahogy elnéztem a képeket, kimondottan csúnya is lett, még az eredeti konzolos változathoz képest is.
Az OFF témában játékokról van szó, az ON-ban meg... mindenről.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
cyberkind
félisten
Erről nem esett szó de minden bizonnyal marad a 30. Egyedül az arcok szebbek abban a játékban és ezt a PC-s verzióról mondom, minden más csúnya, ha pedig a remasteredben lecserélik a textúrákat az kéne a PC-hez is mert mint tudjuk csak konzolport volt ez is, hiába voltak extrák a beállításokban.
-
cyberkind
félisten
No akkor L.A. Noire remaster a PC-n kívül mindenre, ez azért szomorú mert ez a játék a maga idejében is csúnya volt, szóval jó lett volna ha PC-re kiadják újrahúzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- PlayStation 4
- Banggood
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest