-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #117999 üzenetére
A szíriai résznél vagy 40 fotót csináltam, gyönyörű a játék, de a sztori kevésbé ragad magával, és a játékmenet is nyögvenyelős. Na mindegy, a pár száz forintos elődje szerintem veri.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Hogy játékról is legyen szó... a 2013-as Tomb Raider sokkal jobban tetszett, mint a folytatása. Ez a Rise of the TR se rossz, de a sztori kevésbé jön be, ahogy a cra(o)ftolgatás se. Több a felfedezni való, egymást érik a gyűjthető tárgyak, és erre jönnek a kellékek (rongy, bőr, gyógynövény, levél, fa, toll, stb.), amire sajnos szükség is van, úgyhogy két másodpercenként lehet nyomkodni a sasszem gombot. Sokkal jobban tetszett az első (reboot) meneküléses, túlélős, misztikummal megcsavart hangulata.
[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Mázli, hogy a való életbe' nem kell az angol tudás.
De a legironikusabb a bundliban vásárlás és a magyar nyelv elvárása, mert "ez nem kerül semmibe". Hol a Crytek topic?"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
i2k
őstag
Hátha valaki nem látogat az SG-re:
A 'm'ester közölte:
"A real életbe nem kell nekem így nem fogok megtanulni ez ilyen egyszerű."
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #117989 üzenetére
A legfontosabbat kihagytad: mindezt csutkamaxon...
[minden csúszkát és beállítást szeret maxra húzni]A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz BoneDragon #117986 üzenetére
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #117982 üzenetére
Nem vagy képben a CryTekizmussal, látom.
-
i2k
őstag
Hajrá Crytek Peti!: "Új korszak kezdődött a nyelvvizsgák területén"
-
thomasa
senior tag
Van egy eredeti játékom, amit újság mellé adtak, Prototype. Valahogy fel lehet venni a steames játékaim közé? Köszi a segítséget előre is.
-
tomsolo
addikt
Tyű, lepergett a Zero Escape: The Nonary Games második részén (Virtue's Las Reward) is a záró credit (9+9+pár befejezés van).
Ugye ebben ténylegesen két játék van - így nem is volt sok érte az a 6-7k - és lényegében kapcsolódnak is valamenyire egymáshoz. Az első rész sokkal könnyebb volt, és talán kezelhetőbb is, (noha 2D-s móka végig) a többágú sztori is kezelhetőbb volt talán végeredményben ezért is tetszett jobban. Tény, hogy bár ebben is van nagycsavar (sok csavar) a sztoriban annyi nincs mint a második részben. A rejtvények is jópofák voltak, nem is kellett annyit kavarászni, pixelt vadászni. (Na jó azért kellett itt is.)
A második rész viszont brutális. Mondjuk a 3D ártott neki - 3DS grafika - bár vannak kézzel rajzolt elemek azért így is kevés az a pár 4-5 póz amit vágnak duma közben a karakterek. A rejtvények itt sokkal nyakatekertebbek lettek, voltak idegesítőek is szép számmal de voltak nagyon kellemesek és ötletesek is.
A 3D nézgelődés a szobábkban marha idegesítő viszont mivel nem 3D.
A sztori bár szerintem igencsak eltér az eredetii 999 játékvonaltól azért próbál ráilleszkedni. A története meg olyan, hogy amíg az 1-ben volt kb 3 csavar itt az utolsó félórában csak az uccsó szálon szerintem meg van vagy 10, és akkora mindfuck, hogy olyat még nem láttál. Az egyik alternatív sikertelen befejezés is nagyon bejött.
A japán szinkron is jó volt mindkettőben - talán a másodikban az öreg szivar idegesített meg volt pár bgm ami miatt le kellett vennem a hangjukat.
Elég komor darab viszont mindkettő, az 1-ben volt kb 3-4 beszólás ami ült a kettőben is próbálkoztak de az nem jött át.
Renegeteget gondolkodtam rajta rámenjek-e salekor, le is torrenteztem és majdnem végig toltam az első részt mire eldöntöttem ez kell nekem. Tény, hogy a grafika mai szemmel vállalhatalan mint írtam konzolos(handheld portok) de lényegében nem sokat számít ez ha jó játék és ezek jók, mármint ha szeretnél a szobából szabadulós játékok (felülmúlhatalan) öregapjával játszani.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
válasz Balesz1899 #117976 üzenetére
Szégyelld magad, hogy a PH kabaláját nem látnád szívesen újra!
-
NyMRooD
őstag
válasz Lackki #117967 üzenetére
"tudjuk ki" alatt ő rá gondoltam, de a szerkesztés után nem úgy jött már le, változtatnom kellett volna arra, hogy akinek nem mondjuk ki a nevét
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
i2k
őstag
-
-
-
i2k
őstag
-
tomsolo
addikt
válasz cskamacska #117959 üzenetére
evvan, idén irgalmatlan kevés bundlit vettem magamnak és nem mondhatnám hogy a pénz miatt de cirka 1-2 éve csak azt veszem ami kell és tolnám (és még így is van hogy vmi a jáccásból kimarad)
-
válasz cskamacska #117959 üzenetére
Ő ezt írta volna:
"Ha a "fő" cuccok ilyen ótvarok szerinted a mellé adott 5-6 másik milyen lesz? Kb rosszabbak, ez elég régóta így van.. 1 évre előfizettem de eddig nem sok sikerem volt az elmúlt 4 hónapban ami az aktivált játékokat illeti fostenger fostenger hátán."
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Źşë'
addikt
ezek után lehetne az összes fajta indie játékot egy lapon emlegetni vagy egy NFS-t akár DiRt-el, vagy Fuel-val pedig teljesen más más jellemzőkkel bírnak - most hogy a gta tps mégsem egy max payne - és kb a térkép az amiben különböznek, kvázi nem folyosón rohansz végig
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
gyimger
őstag
A Tomb Raider 100%, a Sleeping Dogs-ra nem emlékszem, a sztori kész és a Mortal Kombatos DLC-t is játszottam (valami szigeten(?) volt valami harci torna), szóval szerintem kész az. A Definitívvel nem játszottam, de meg is van már, és meg is válnék egytől...
-
i2k
őstag
válasz gyimger #117954 üzenetére
Aki azt a játékot 20 óra alatt lezavarja, az nem is játszott vele igazán... vagy csalt.
-
gyimger
őstag
-
Frod
addikt
válasz gyimger #117954 üzenetére
Jó, lehet nem adtam pontos jellemzést a zsánerről, de én mindezeket egy kalap alá veszem.
Open world, jelen környezet, város, járművek, egy kaptafára épülő, ugyanolyan küldetések sorozata.
A Vice City után én kiégtem ezektől. Sőt - most szentségelni fogok - sokak által istenített Red Dead sem tetszett. Oké, kitoltam 100%-ra, egynek elment - az legalább más korszak volt.
De pl bezárnának valahová ahol van egy gép amin csak Saints Row, GTA, Mafia és társai vannak azzal kínozni lehetneDo you see the white shadow?
-
gyimger
őstag
De azért, mert a Sleeping Dogs egy nyílt városban játszódik és vannak benne járművek, még nem GTA klón! A közelharc nagyon állat, jóféle akció és fejlődési rendszer, a sztori zseniális. Ezek nem GTA jellemzők.
-
KubanitoS
veterán
válasz cskamacska #117947 üzenetére
Azta, egy laza Civ 6 februárra. Insta buy.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Frod
addikt
Valóban jó csomag - ha nincs meg egyik sem.
Mivel a TR alap játék ezért nyilván megvan és két platformon is kijátszottam már.
A Sleeping Dogs meg nekem sajnos kuka, nem élem a gta-klónokat. (sőt a GTA-t sem már)
A többi meg gondolom a szokásos indie szemét.Bár én a Quantum és a DoW miatt vettem, szóval már akkor a pénzemnél voltam.
A maradékokkal meg csak csinálok valamit.Do you see the white shadow?
-
gyimger
őstag
válasz tomsolo #117948 üzenetére
A Tomb Raider és a Sleeping Dogs szuper játékok, 20-20 órám van mindkettőben egy végigjátszás után, de ezek tényleg jók.
-
tomsolo
addikt
> egy nagyon erős Scambli.
Hát, erős vagy nem ezt nagyon kevés gondolkodás nélkül hagytam ki:
Quantum Break - Nem érdekel (szép, szines, szagos, szaros)
The Long Dark - Érdekel de majd talán nyitáskor 1 dollárért, bár úgyse tolnám vele
Warhammer 40,000: Dawn of War III - ez olyan rossz, hogy ingyen se
Tomb Raider - hááát ez má vót bundliba
Sleeping Dogs Definitive Edition - a simát végignyomtam, nem kell
HIVESWAP: Act 1 - a jó ég tudja mi ez
Mr. Shifty - asszem wishen van, de már nem tudom miért raktam fel (mondjuk ilyen van még onnan 800 cím)
Cursed Castilla (Maldita Castilla EX) - a jó ég tudja mi ezUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
cskamacska
addikt
válasz FunPro #117945 üzenetére
Ja, sok hónap meh után(épp most árulgatok egy Killing Flooros szeptemberit egészben, eddig egy kétes fazon érdeklődött, az is elporzott ) egy nagyon erős Scambli.
De miről is van szó:
Quantum Break
The Long Dark
Warhammer 40,000: Dawn of War III
Tomb Raider
Sleeping Dogs Definitive Edition
HIVESWAP: Act 1
Mr. Shifty
Cursed Castilla (Maldita Castilla EX)
+ Humble original: HitchHikerMSRP 200 dollár
12 dollár -7€ MLM pénzért szinte szó szerint ingyen volt
Februári Scambliban eddig:
Sid Meier’s Civilization VI
Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (DLC)
Civilization VI - Vikings Scenario Pack[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
FunPro
őstag
Azért ez így elég izmos, hogy bejött még egy Tomb Raider is a haviba.
Így már kicsit sajnálom, hogy nem vettem meg!
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Dilikutya
félisten
300MB-os javítást kapott a 2005-ös Battlefront II. Na kérem, ez ám a support!
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
tomsolo
addikt
háháhá
de abban nem lehetsz "fucking raptor"
Egyébként ha már szóba került nem rég a sale, a Lost Wind duót ajánlom megvenni - G2a-n 160 forcsi kb az első rész.
Teljesen relaksz kis platform játék, ugrani mindenfélét csinálni amolyan simogatva lehet (szelet kell csinálni) nem csak a főszereplő Toku nevű kisfiú reagál rá hanem a környezet is pl. van egy növény ami elnyel meg ki lő, de mivel kicsit hervadt meg kell szórni vízzel. Egérrel talán még egyszerűbb is írányítani mint anno wiimote-tal.
-
tomsolo
addikt
Killer Instict 43 giga, mi bánat van benne: több órás mesefilm...
-
arty
veterán
válasz cyberkind #117935 üzenetére
ez így nehéz kérdés.... tudni kéne mennyire jön be a sandbox, hekkerkedés, tps lődözés...
ha pl első rész nagyon bejött és a gold nem sokkal drágább, akkor vedd azt
de ha elég neked az alapjáték 30-50 órája, játszanál mást is, nincs sok időd, nevetséges felára van a szezonpassz kevéske extra tartalmának (ubisoftnál ez elég általános), akkor ne"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
cyberkind
félisten
Watch Dogs 2-ből megéri a Gold kiadás, van a Season Pass-ben olyan jó DLC, esetleg több is, vagy untig elég a sima?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Hunbeast87 #117931 üzenetére
Használom és megy szépen de életre kelteni nem egyszerű ezen a módon (elsőnek végtelen lassan tölt be), viszont ha a leírás szerint megy akkor én nem tudok felbontást állítani, szóval azt javaslom, hogy először nézd meg ahogy írja a mod, aztán ha nálad is van probléma akkor leírom a saját lépeseket.
[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz Predator2 #117925 üzenetére
Ha mindenképp az árazást nézzük, akkor mostanában osztogatták 5 euró körül is, tehát a mostani nem feltétlenül a legjobb ár érte. A játékról magáról nem tudok nyilatkozni, ha érdekel, szerintem a mostani ár sem sok érte.
-
FunPro
őstag
A kettő között különbségnek azt írják, hogy a Mad komplexebb játék. Realisztikusabban telik az idő, nehezebb igazgatás, stb.
Mondjuk, hogy őszinte legyek, nekem két hónapja megvan a játék, de még felé sem szagoltam. Pedig nagyon pályáztam rá anno!
Azt meg nem tudom, hogy a másik mellé érdemes-e beszerezni. Igaz, egy euró nem akkora összeg, hogy a fogát szívja érte az ember.
-
ayo
veterán
-
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek mi számít jó árnak Valiant Hearts: The Great War esetén?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
tomsolo
addikt
Planet Coaster ? Ilyen occsó még sose vót.
-
ayo
veterán
válasz Amantius #117913 üzenetére
nehéz időszak volt, inkább a napi szinten 1-2 menő ingyenes játékokra mentem rá és még azokat is néha nehéz volt követni, szép hetek voltak. Utoljára a Turmoilról volt szó és hamarosan jön a Train Valley is, amit még most is nyomkodok. Őket ajánlom főként a manager / szim rajongóknak.
10 euró v alatta ezeket az újabb játékokat mondanám, amik talán meg is érik a pénzüket így most gyorsba:
Hard West: körökre osztott vadnyugat 4 euróért
Mr. Shifty: Hotline Miami-féle csak teleport skillel 7.5 euróért
Hollow Knight: metroidvania 9.9 euróért de itt a Headlander: szintén metroidvania 8 euróért
Overcooked: Gourmet Edition: a legnagyobb móka minimum 1 vagy több játékos esetén 6.5 euróért
Hamarosan jönnek az IGF nyertesek is január végén, abból majd tuti lesz egy lista a blogon, hogy mik voltak a legjobb indie játékok. Néha nagyon jó listák vannak, sokszor olyan játékok, amikről nem is lehetett addig hallani.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
gyimger
őstag
válasz cyberkind #117914 üzenetére
Jó volt ez a játék mindig is, most is az, de ha át akarjuk hozni a jelen generációba, akkor hivatalos kiadás kéne. Persze már az is csoda, hogy ezt megoldják, de ezt a játékot több szempontból is át kéne dolgozni. Emlékszem, haverral mindig használtunk hozzá egy trainert, mert már akkor is idegesített, hogy egész tárakat kell bele engedni a rosszfiúkba. A modellek szögletessége jobban zavar, mint a textúrák homályossága. A városban is sok még a lehetőség. Ha úgy nézne ki, mint a kettő... az ütne. De ez a játék sztoriban, hangulatban és küldetésekben ma is páratlan.
-
cyberkind
félisten
válasz Zolás #117916 üzenetére
Teljesen élvezhető a sima DS3 is, itt nem változott a játék a tartalom mennyiségen kívül mint anno a 2-nél a teljes kiadásnál, a 2 teljes kiadása kb mintha egy új játék volna a simához képest.
Ez a DS3 The Fire Fades Edition pont az mint a a Deluxe kiadás, Steam-en is ugyanaz a sor.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz maross #117912 üzenetére
Én is ezen gondolkozom, van 15eur kártyákból, de nem tudom mit lenne érdemes játszani.
Dark souls3-on nagyon jár az agyam, de csak a simán, kiegek nélkül nem tudom mennyire élvezhető, illetve a kettőt se sikerült játszanom, valahogy nem megy az irányítás, félek ezt is csak megvenném, kifarmolnám a kártyákat, és ennyi.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
cyberkind
félisten
A napokban végre elkészült a Mafia rajongói felújítása ami ugyan csak egy mod de elég sokat dob a játékon, elindítani nekem annyira nem volt egyszerű, köze se volt az ajánlott úthoz de megvan, ha valakit érdekelne.
Minden megy, eredeti zene, honosítás, 4K.
[ Szerkesztve ]
-
Amantius
senior tag
válasz maross #117912 üzenetére
Azért vettem pár dolgot. Nyilván, most jutottam el addig, hogy pár címet megvegyek, ami eddig kimaradt, illetve nem csak Steam-en, hanem Void-on, WinGameStore-on vásároltam.
GTA V duplán, mert a gyereknek is megvettem (vagy magamnak is?). Prey, Shadow Tactics. Lenne még pár, de időm úgy is csak ennyire lesz, majd nyáron.
Tényleg, Ayo nem szokott ajánlást írni pár indi gyöngyszemről? Vagy nem volt miről?
Nagy gáz, kis szerencse!
-
-
eami
veterán
így a sale vége előtt valami tuti tipp? Hob-on filózok, mást nem nagyon találtam :|
-
i2k
őstag
válasz csaba951 #117906 üzenetére
Hülye lennék játékra szánt idő alatt dolgozni...
-
tomsolo
addikt
válasz csaba951 #117906 üzenetére
Ez kb. annyira fogja érdekelni az itt tartózkodó embákat mint a héber nyelvtanulás.
BTW a Shenzhen nem más mint egy kicsit felturbózott TIS-100, azt meg 150 forintjával be lehet szerezni másodkézből. Aki már itt elveszti a fonalat annak felesleges rámérni még 6-7 dollárt a Shenzhenért.
-
csaba951
veterán
válasz FunPro #117905 üzenetére
SHENZHEN I/O istenkirály játék, legalább átlagos intelligenciájú embereknek, akik érdeklődnek az elektronika/programozás iránt!
Manualt nyomtasd ki. Írószerboltokban remek irattartókat, fejezetelválasztó színes lapokat lehet kapni. A manual első oldalán megtalálod, mi hova kerül az irattartóban. Kezdetnek elég az első 3 fejezetet, meg a 4. első felét elolvasnod. -
tomsolo
addikt
Humble Staff Picks Bundle: Scribble
1USD
Tempest
LiEat
Punch ClubBTA:
Aragami
Beholder
BioShock Infinite12$:
SHENZHEN I/O
+2USD a monthly előfizetőknekUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
reelc
veterán
Nekem a Steam adatlapján lévő hozzászólások tetszenek. Reklamálnak többen, hogy ez nem játék.
Vásárlás előtt nem veszik a fáradtságot, hogy megnézzék az adatlapot, a képeket, utána persze jönnek a lepontozások, hogy "nem játék".
Lehet, hogy egyébként még érdekes is lenne, de a 29%-os értékelés lehet még azt is elriasztja, akit érdekelne. -
i2k
őstag
Mekkora trollkodás ez már?!? -- "Titanfall - The Final Hours"
Ez felkerült/fennmaradt, míg maga a JÁTÉK nemA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Mivel a Steam-es is UPLay-es, megkapod az összes fölösleges szart, nyugi. Valami lópáncél DLC-t (amit a delixe sem tartalmaz, talán egy pisztoly vagy kés volt) én is aktiváltam pontokból, pedig Steam-es verzióm van. De mivel a UPlay-re is bejelentkezik...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest