Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz gyimger #115117 üzenetére

:R

olvasgattam, sajna mivel laikus vagyok az MK univerzummal kapcsolatban, így kicsit nehéz lett rálelnem az írásaidban az MK9 történéseire, de meglett ;) viszont így sem tudom felépíteni a teljes idővonalat, nincs valahol erről egy "összefoglaló ábra", hogy melyik rész hogyan követi egymást ?

bevallom, az MK9 az első MK, aminek a történetére elkezdtem jobban odafigyelni - egy fightstick vásárlásának apropóján... anno persze játszottam a 2D részekkel pécén, majd az MK4 után konzol hiányában hatalmas kihagyás és mire lett xboxom, már csak 5 perces 1vs1 versus csapkodásokra tartottam a Deceptiont (Armageddon PAL régióban nem jött ki, a Deadly Alliance pedig a Deception mellett már csúnyácska :( ). Ami még említésre méltó és miatta nemrég újra vettem xbox classicot: Shaolin Monks. Párját ritkítja a klasszik beat'em up, hasonlóan "igényes" ezidőből és az utáni időszakból nem rémlik (érdekes, hogy igazi konkurrencia hiányában se lett nagy siker, s szépen ki is halt az AAA kategóriából ez a műfaj (is)).

Te a "teljes idővonalat" végigjátszottad, egymás után a játékokban?
    Az egészet tekintve az MK9 kvázi a legjobb, innen már csak lefelé vezet? (korlátozott időm van, ha így van, inkább SF/Tekken vonalat erőltetném, kérdés ott is bele tudok-e nyúlni a "tutiba, elsőre")

---

ayo: a képességeim (és az izlésem) miatt én nem multizok, max haverral, lokálban, szóval engem csak a szingli aspektusból érdekel. az szerintem az mk9 pécé portjában is rendben lehet, de bevallom én inkább 360on kezdtem bele és mostmár ott is fogom befejezni a sztorit... (HA egyáltalán sikerül: mint mondtam, nem vagyok őstehetség...)

nem is vettem anno emiatt XL-t

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák