- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz MrTwister #137288 üzenetére
Én meg még mindig rühellem azt, amit a MÉDIÁVAL műveltek a neofeminista/LGBTQ/BLM mozgalmak, és hogy a rangos pozícióban ülőknél agymosást írtak fel receptre, ezáltal szanaszét mérgezték az ártatlan/érintetlen/érdektelen, de szórakozni kívánó emberek (és így az én) szórakozását/omat is...
Szétbarmolták 99%-ban az összes magára valamit adó sorozatot, múlttal rendelkező filmet/filmeket/sorozatokat, karaktereket, történeteket, játékokat...
Ja, hogy 100-ból lehet jó hangulattal (mert éppen azon a napon nem fárasztott le más forrásból a fentiek valamelyike) egy-egy (dupla)"jó"(dupla) filmet/sorozatot, netán játékot, amit nem mérgeztek (még) meg...
...Juhééé, örüljünk!//A döbbenet az, hogy még az autós játékokban is ott vannak...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
válasz MrTwister #137293 üzenetére
Én is szeretem a zombis filmeket, de ez még mindig olyan, mintha az Underworld anno Legacy of Kain címen jött volna ki, mert ugye vámpírok vannak itt is, meg ott is.
Szeretem a resi filmeket is, csak még mindig zavar, hogy a címükben benne van a resident evil szócska, ami kb. a filmsorozat legnagyobb és talán egyetlen hibája.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
_drk
addikt
válasz MrTwister #137288 üzenetére
Ugyan azt néztük?
Semmi köze a Resident Evilhöz. Se a régiekhez, se az újakhoz, de az a legkisebb problémája ennek a sorozatnak.
Az hogy tiniket tettek bele már megoldás volt a Netflixnek a szokásos woke szarokat beletenni. Ment a bulli-ing ezerrel egy Resident Evil sorozatban... csak erre vagyok kíváncsi.
De még nem ez a az alja az egésznek.
A 2 kislány apa hangjával semmi probléma nélkül bejut az Umbrella corp-ba és nyugodtan mászkálgatnak ott. Akkor a jövőben a csaj, bármi történik simán megmenekül.
De ha azonnal megölnék se érdekelne, mert annyira érdektelen benne mindenki.
Ez olyan mint egy rossz mese.Most délelőtt néztem bele, rendesen felzaklatott, hogy lehet ekkora szart csinálni.
Pedig látszik, hogy van benne pénz.Wesker is tök jó lenne!
Vannak jelenetek, képsorok amin látszik, hogy ez egy igényesebb sorozat lenne, de hát ez a forgatókönyv maga a mocsok.
Imdb teljesen reális! -
KISDUCK
addikt
-
_drk
addikt
válasz MrTwister #135117 üzenetére
Riot: [link] Ez még light-os is. Itt még képben volt, hogy a nők túltolták és kihasználták a céget. Ezt csak úgy is azt tudja aki benne van.
Ubisoft: [https://hu.ign.com/ubisoft/69552/news/a-ubisoft-alkalmazottai-felbatorodtak-az-activision-blizzard-dolgozoinak-sztrajkjan-kovetelesekkel-a] itt vannak linkek a cikken belül tovább, a zaklatásos balhék és toxikus légkör: miért csak far cry és Ac megy, Hol a Heros?
Ezen belül Skull and Bones : [link] ezt nem találtam meg magyarul.
Lényeg: AC Black Flag DLC lett volna. Azóta Kb Anthem szinten áll a dolog. Elvileg a vezetőség havonta változtatja mit akarnak.Először csak hajókat akartak, majd kitalálták, hogy jó lenne ha ki lehetne szállni és ilyen dolgok sokasága.
Főnökség letolja a fejlesztőket.De kb annyi történik, hogy ezek a cégek 10-15 év alatt a több millió dollárból hirtelen keresnek milliárdokat. Nincsenek meg a szervezeti struktúrák. A sok kocka rocksztár lett és hirtelen nők is lettek körülöttük. Mindeközben a marketingesek döntik el, mit kell a fejlesztőknek csinálni és nem az aki tudja is mit lehet és mit nem.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz MrTwister #133738 üzenetére
A Chaosbane valami borzalom.
Szerintem semmilyen további pénz költést nem érdemel.Tipikusan a kiadás után kb. 1 évvel befejezett hulladék.
Mint a Vikings - Wolves of Midgard.Van topikja, nyomon követtem sokáig a patch logokat is.
Kiadás után hónapokkal került bele játékmód aminek megjelenéskor kellett volna.
Majdnem 1 év után raktak utólag a sztori módba új ellenfeleket - ebben a műfajban ilyet még nem nagyon láttam. A pályák halál unalmasak, stb.De amit sosem értettem, az ez. A Steam adatlapon az a 2 értékelés. Vagy le lettek fizetve, vagy mással játszottak nem a Chaosbanevel - de kizárt, hogy bárki normális a kijövetelekor olyan magas értékelést adjon.
Persze, volt sok patch, most már jobb állapotban lehet, a sztorit végig fogjátok vinni, de hosszabb távon nem fog lekötni. 2-3 karit kiépíteni, stb. nem igen jutottok el odáig. Hamarabb lesz unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
duvi
nagyúr
válasz MrTwister #132125 üzenetére
Ebből még le tudsz faragni 10%-ot az alábbi kuponok valamelyikével:
2game 10% off with code: TW10
2game 10% off with code: HARDCORE2GAME
2game 10% off with code: WARIO64
2game 10% off with code: 1MORETIME2GAME
2game 10% off with code: COMMUNITY2GAME
2game 10% off with code: HAPPY2GAME
2game 10% off with code: ISTHEREANYDEAL
Szerk: nem szóltam. Utólag láttam, hogy te is használtál (GG-DEALS) kuponkódot.[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
-
csuvicsuva
addikt
válasz MrTwister #130765 üzenetére
Köszi, akkor valószínűleg az volt, amit TheNewDawn írt, hogy októberben volt €15.92, csak akkor pont nem adtak kupont, én meg valamiért összekevertem.
Egyébként pont az jutott eszembe, hogy steamen csak gyűlik a kártyapénz, és nincs semmi, amit vennék belőle. Pontosabban lenne, de nem látom értelmét már a sok olcsó soha el nem indítós játéknak, drága soha el nem indítós játékról meg ne is beszéljünk. Nem vagyok az epic ellen, de ha ezek is féláron kerülnek majd be (egy év az epic exkluzivitás?), akkor lehet, hogy oda veszem meg őket. Game Pass miatt most oltárira nem sürgős egyik QD játék sem.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
cskamacska
addikt
válasz MrTwister #130388 üzenetére
Prohardver - Itt a Crytek saját sugárkövetési eljárást használó tesztprogramja
Crytek news - How we made Neon Noir: Ray Traced Reflections in CRYENGINE and more!Fejlesztettek egy saját nVidia RTX és DX12/DXR nélküli megoldást.
Overclock3D - Crytek discusses Crysis Remastered's graphical upgrades
"Crysis Remastered will focus on the original game’s single-player campaigns and is slated to contain high-quality textures and improved art assets, an HD texture pack, temporal anti-aliasing, SSDO, SVOGI, state-of-the-art depth fields, new light settings, motion blur, and parallax occlusion mapping, particle effects will also be added where applicable. Further additions such as volumetric fog and shafts of light, software-based ray tracing, and screen space reflections provide the game with a major visual upgrade."
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bobalazs
nagyúr
-
morfondőr
őstag
válasz MrTwister #130298 üzenetére
Nem is olyan rég, egy fejlesztő nyilatkozott a g2a ellen, hogy inkább warez-olják le a játékát, mint onnan vegyék. Ha lopott kártyával fizettek, akkor a bank vissza veszi a pénzt és ez tranzakciós költségekkel jár! Így konkrétan nem 0 a bevétele, mint a warez-nál, hanem mínusz. Hiába tiltják le a kulcsot, a fejlesztő/kiadó rosszul jár.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
FunPro
őstag
válasz MrTwister #130298 üzenetére
Igazából a szürke esetében is ugyanolyan "elméleti anyagi károsításról" beszélhetünk, mint a warez vagy sok más példa esetében.
A szürke legjobban a konzolos használt játék piachoz hasonlítható, mert nem közvetlenül a kiadótól vetted. Ez azért elmélet, mert a kiadó ugyanúgy megkapja a pénzét, te meg úgy sem vennéd meg valószínüleg az itteni teljes áron.
De elméletben tényleg megkárosítod a kiadót.
U.I.:
Szerény véleményem szerint ELMÉLETBEN egy cdkeys-nél minden károsabb, ami nem tiszta forrás. A wareztól elkezdve a vidkari mellé adott promókód árusításon át egészen a bundlesplit-ig minden.
Mondjukén mindig is utáltam a kiadókat, úgyhogy nem ítélkezem.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz MrTwister #129340 üzenetére
A holnapi tuti igen , és valóban ez a 2 tűnik a legvalószinűbbnek utolsó 2 napra, bár a KCD még mindig hihetetlennek tűnik, de így legyen
Más: a ma már linkelt akció mellett ( 8 és 16 euró a Hitman 2 normal és gold edition) a Rage 2 is HL, 14 euró, a Monster Hunter World és a No Man Sky meg 16 cdkeysen.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz MrTwister #128973 üzenetére
Én voltam az első, aki észrevette a dealt, ami teljesen véletlen volt (CDGalaxis). Engem ilyenkor továbbra is érdekelne, hogy vajon mi van, ha töröltetik/töröltetnék a fiókról a cuccot, de közben vettem hozzá DLC-t mondjuk a steamről?
Egyébként lehet, hogy te jártál duplán jól, pénz vissza, játék marad.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz MrTwister #128348 üzenetére
A Tencent nem kispályás, óriás cég. Az infót innen vettem, nyilván vannak más források is.
Az amerikai filmiparban is egyre aktívabb a pénzével.Egy dolgot figyelembe kell vennetek: aki Kínában akar eladni, annak kell Kínai partnercég.
Még ha nincs is ott megjelenés, ugye ezernyi cikk meg vita volt itt is, a játékfejlesztési költségekről, meg mikrotranzakció kell, stb. ... a dolgok fényében nem meglepő, ha nem utasítanak vissza egy tőkést, ugye? Akár egy nagy hírnevű komoly kínai cég is lehet az.
Innen már csak egy gondolat, hogy nem tudhatjuk milyen megállapodások vannak a cégek között, és könnyen lehet, hogy nem csak pénzről szól, hanem információ és esetleg játékos adat megosztásról is. Ebbe még így Arty sem tud belekötni, Kína legálisan is megszerezheti az adatait, sőt ugyanaz a cég, ami az Epic mögött áll.A Diablo Immortal Netease és Blizzard közös munka.
Reskin botrány.
Amíg ki tudja mit csinálnak, közben a Tencent kijött egy klónnal, ami eléggé bukás.A Valve sem hagyhat figyelmen kívül egy ekkora játékosbázist.
Úgyhogy lehet elvakultan szidni őket, de amerikai és egyéb cégek is elfogadják a pénzüket, és így onnantól kötelezettségeik vannak feléjük.
Mindig könnyű háborogni 1-1 szivárgás, csalás miatt, de azért sejteni lehet, hogy a jéghegy csúcsát látjuk csak.
Úgyhogy vagy elfogadja az ember, hogy az internet veszélyekkel járhat, vagy törli magát mindenhonnan. A Steamről is.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz MrTwister #128299 üzenetére
Nem lehet, hogy kicsit könnyedén veszed a pécés piac lerohasztását?
Picit foglalkoztasson már téged is, érint!(engem érdekel a téma, szóval nekem tuti nem lesz jobb, ha nem írom le... ti meg átpörgetitek, ha úgyérzitek - problem?)
---
(#128300) echterion: szerencsére belefér. előtte 3 napig szót nem írtam, ki kell használni, ha néha jut rá
(#128301) Dilikutya: írhattam volna egyszavasokat is, de akkor megint repülök
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz MrTwister #127639 üzenetére
Nyugi, nem az első alkalom lesz, hogy te/ti - az "okos" tömeg - hosszútávú érdekeiteket félretéve rövidtávon jól hazavágtok valamit. Élvezd ki, hogy most aztán jól beleköphettél a közös levesbe, amiből utána neked is merni kéne ám...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Agyzuzo
addikt
-
arty
veterán
válasz MrTwister #127542 üzenetére
Ha ennyire nem érted a világ (cégek, kliensek, sztórok) működését, inkább te maradj csendben.
(Hihetetlen, hogy fals infohalmaz alapján nekiállsz világbékét hirdetni... rohatt sztím, miért nem adja 5 juróért a wájldlendzet!!!4444OMG)
-
reelc
veterán
válasz MrTwister #127546 üzenetére
Én meg ingyen játékoknál gyengültem el mindenféle kliensben.
Csakhogy ez nekem nem ellenkezik az elveimmel, más képzelgései meg nem érdekelnek.A Vásárlói Énjét megvette a Steam, az Indiegala, de pl. a sarki bolt is, ha szokott venni bármit is.
Ne hagyjuk ki a gonosz hadverárusokat sem! -
reelc
veterán
válasz MrTwister #127542 üzenetére
Akkor pl. a készülő Terminator filmnél is emlegesse mindenki, hogy ott a Tencent is pénzelte. Meg még nem egy filmet.
Nekem nincs bajom az Epic Store-ral, a Steam meg amerikai, és tegye fel a kezét aki annyira biztos, hogy biztonságban vannak ott az adatai. De akár beszélhetünk az egyre több Facebook adatkezelési botrányról is, az se kínai.
Stb.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz MrTwister #126540 üzenetére
Főleg, hogy epicen most a metro pl. pont annyiba kerül, mint amennyibe steamen került volna...
Én még mindig nem tudom, miért jó nekünk, hogy valaki felvásárolja a kiadókat, hogy aztán náluk vegyük meg ugyanannyiért a cuccokat. De ha ti mondjátok, biztos jó nekünk!
Egyáltalán min megy jelenleg a verseny? Ki tudja lobban lefizetni az embereket?
Mert elismerem, a kiadóknak cefet jó, hogy van az epic. Ez olyan, mint amikor csökkentik valaminek az áfakulcsát. A kereskedőknek cefet jó, hogy többet tudnak eltenni, de én abból nem profitálok, hogy ők elteszik az áfakülönbözetet...
Amúgy azzal én pl. mocskosul kivagyok segítve, hogy a nagy Amerikában 10 dodóval olcsóbb valami...
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz MrTwister #125400 üzenetére
Megtalálták a 30 éve elásott E.T. játékokat
Van több link a cikkben. Nem néztem meg őket, de így kb. teljes képet kaphatsz.
cyberkind ilyesmit akar megint. Piac összeomlást. Csak ezúttal valószínűleg komolyabb és tartósabb lenne.
Csak olyan dolgokat hagy ki a számításból, hogy ha a tőkeerős befektetők kivonják a kiadókból a pénzüket maradnak a régi címek árulása + az indiék akikkel szemben lehet mégnagyobb lesz a bizalmatlanság ha pl. Kickstartereznek, és ugye nem volt szó a hardveriparra gyakorolt hatásáról és a konzolokról.
Az indie címeket ma is sokan kerülik mert nem AAA minőség (igen kevés az), és kevesebb pénzből még kevesebb minőségi lesz, még lassabban készül el, stb.
Nyilván az olyan mint a Nintendo túlélné, és gondolom a 2 másik konzol is az eddigi játékok + az exkluzívak miatt (de ezek csak részlegek, a cégek több lábon állnak) de ezzel egy PC-s nem sokra megy. Illetve azt se lehet tudni mikorra állna fel a piac, elvégre egy minőségi játék nem 2 év alatt készül el. Meg persze több tízezer ember válna munkanélkülivé.Nem azt mondom hogy jó az irány - sose mondtam. De nem is kívánom a játékipar halálát.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz MrTwister #123977 üzenetére
Milyen szép is lesz, amikor ezerrel pötyögnek az ujjaikkal a dél-koreaiak a Zájfón X-en sárkraftozva, mint az őrültek... [not gonna happen]
Vagy amikor D'va karakterek ugra-bugrálnak 4 colos képernyőkön, percenként 3%-os töltöttséget lenyalva a Zandroidos gépek akkuiról...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
válasz MrTwister #123170 üzenetére
Nem tom, éne ezeket szépen megjegyzem és megvárom majd a tényleg megérő komplett kiadásokat.
CIV VI Deluxe is akciós most a fanaticalon - 6 dlc-t tartalmaz, de persze 30 ojrós Rise and Fall nincs benne.
30 ojrós DLC. Persze.Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
válasz MrTwister #123168 üzenetére
Köszi. Kipipáltam én is
-
MrTwister
őstag
válasz MrTwister #123161 üzenetére
Mikor lesz mán nem ót of stocökö!
Szerk.: és nem az!!!
Vihető-vehető az olcsó XCOM-2 kieg![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
i2k
őstag
"Sokkal" drágább, de még így is olcsóbb ~500 Ft-al, mint az akciózó STEAM-en: "XCOM 2: War of the Chosen" - https://www.wingamestore.com/ - 26 dollár = ~7380 Ft.
-
i2k
őstag
*we seem to temporarily run out of stock, getting more keys in ASAP
//Én holnap veszem majd, ha még kapható lesz jó áron.
-
Agyzuzo
addikt
válasz MrTwister #120146 üzenetére
Ha autisztikus személyiség és aszexuális akkor szerintem egyáltalán nem ugrat, mivel nincs tisztában ennek a szónak még csak a jelentésével sem.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Źşë'
addikt
válasz MrTwister #117824 üzenetére
nem, ez ilyen tps game (am ezt is néztem mert valami ilyesmi név jutott az eszembe)
// szerk meglett, rosszul emlékeztem a játék nevére - "I Am Alive"
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tomsolo
addikt
válasz MrTwister #117593 üzenetére
Nem, most olvasom hogy igen ez egy külön feliratkozás, havonta 1-3 ojró cserébe minden héten kapsz egy hasonló ajánlatot. (Lényegében akkor a Syberia 3 2.46-ra jön - érdekes hogy nincs pp fee erre.)
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Hokunda
senior tag
-
őstag
válasz MrTwister #114081 üzenetére
"Vett valaki ebből a GMG-s lootboxból?"
Igen, én most próbaképpen vettem, a 20-ból 8 darabot tudtam beaktiválni, a másik 12 pedig már benne csücsült a könyvtáramban.Bár számtalanszor leírták már , most én is ráérek és nem leszek rest , csinálok egy listát hogy nagyjából mire számítson aki erre költ.Ezek azok a címek amik már megvoltak nekem is :
IN BETWEEN
BIRD OF LIGHT
ADVENTURES ON THE PULLUTED ISLANDS
LAST INUA
POST MASTER
WORLD TREE ADVENTURES*
ZOO PARK
REIGN OF BULLETS
AFTER THE END THE HARVEST
DROP HUNT
HIIRO
VIVE LE ROIEzeket kaptam meg :
DAILY CHTHONICLE EDITORS EDITION
CRASH TIME 2
CORROSION COLD WINTER WAITING ENHANCED
QUESTRUN
MR NIBBLES FOREVER STEAM
SPRING BONUS
STONE TALES
VALKYRIUS PRIME, de véleményem szerint ezek is csak azért hiányoztak a könyvtáramból mert kihagytam pár alkalommal valamelyik indie bundle oldal valamelyik csomagját.
( ez a kiskapitális betűhasználat és a kulcsok megjelenítésének módja elég gusztustalan imho )* ez a cím meg rosszul van leírva, mert ilyen névvel nincs játék , hanem a helyes cím Woodle Tree Adventures
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-Prometheus-
tag
válasz MrTwister #114081 üzenetére
Épp most vettem egy 10 pack-et és kiesett belőle egy Mass Effect Andromeda is. A többi játék valószínűleg értéktelen (majd holnap nézem át rendesen), de ez talán önmagában megért ~2k-t. Szóval nem lehetetlen kifogni valami jót, de ez szerencsejáték, úgyhogy csak saját felelősségre.
-
yozsee11
aktív tag
-
S1M0N
senior tag
-
ayo
veterán
válasz MrTwister #112095 üzenetére
story-ért biztos érdemes lesz egyszer beszerezni a Sybera 3-at, de majd vmi indiegala csomagból v 5 euró alatt. Az irányításra is nagyon sokan panaszkodnak még, azt én se tudtam tesztelni, de elég volt nézni az animációkat, ahogy mozognak..
http://jateknaplo.blog.hu
-
morfondőr
őstag
válasz MrTwister #112095 üzenetére
Egy fél órányi YouTube walkthrough alapján nem tudok a történetről nyilatkozni. Lehet hogy az nagyon jó, de a technikai problémák elég nagy árnyékot vetnek rá szvsz! Ha a körítés miatt nem tudja magát bele élni az ember, akkor sokat nem ér a jó sztori!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
ayo
veterán
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
válasz MrTwister #105137 üzenetére
Igazából ez csak a film 60-70%-a, a maradék még 2-3 képregényből/rajzfilmből áll össze mint pl Doomsday is, ez volt a szörny a 2. trailer-ben, remélem nem spoilereztem nagyot, a többi most nem jut eszembe csak azt tudom, hogy láttam így az utalásokat is értettem, nincs mit, már ezzel az anyaggal is sokkal beljebb leszel a film nézésekor.
Egy tipp, a bővítettet nézd, az sokkal jobb mint a sima.A DC rajzfilmes univerzuma mérföldekkel jobb mint a filmes, legyen bármelyik filmről is szó.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz MrTwister #105125 üzenetére
The Dark Knight Returns 1. és 2. rész
egyébként a DC animáció közül kimagaslóan jó cucc. szvsz a flashpoint volt még nagyon állat.Do you see the white shadow?
-
Dilikutya
félisten
válasz MrTwister #102348 üzenetére
Szerintem visszaélni nem lehet vele, legfeljebb annyiban, hogy a nyilvános profilodon látják, mik vannak meg, és mivel játszol, és ahhoz igazítják majd a levélszemetet. Egyszerűen csak kapják be...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz MrTwister #99681 üzenetére
Igen. Azt neked kell telepíteni (mint ahogy a játékot is ugye, az a telepítő is lehet akárhonnan).
(#99684) tomsolo
Valószínűleg menne (mármint nem törve, csak onnan telepítve), mert ha jól értem csak a letölthető változatot változtatták meg (vették el). Ha úgy van mint AC3 esetén, akkor játékon belül elérhető kell legyen a tartalom továbbra is, csak letölteni nem tudja.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz MrTwister #99678 üzenetére
AC3 és Revelations sosem volt olyan ha máshol vetted hogy le tudod tölteni uplayen belül.
Azt a nuveemen tudod letölteni.A Gold lehet... hát ez szívás...
(#99677) xuser
Köszi a tisztázást, így már értem.
Kíváncsi leszek mitszólnak, ha ez tömeges lesz... mert ez új dolog.
Tehát akkor nem a komplett játékot vették el... csak nem gold innentől.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
djculture
félisten
válasz MrTwister #99666 üzenetére
Á sokan megírták már ilyen nem is létezik hogy visszaveszik. De sajnos létezik van rá elég példa. crew sp se tünt el senkinél csak egy 2000 fős komplett klánt ismerek akinek eltünt minden tagjának mert amcsiból olcsón próbálta okoskodni. Uplay a leggenyóbb ilyen téren...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MrTwister #99646 üzenetére
Ami valójában 16 EUR... szokásos bug.
Szerencsére már megvan máshonnan olcsóbban.
Ennél amúgy nem hinném lesz olcsóbban mostanában (főleg ha van -20% kuponod is)... max Amazonon amerikában vagy a braziloknál (Nuuvem), ahonnan nehéz megvenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Hegesztés topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest