Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• FBLLMAG

senior tag

válasz WestBam #82240 üzenetére

Igen láttam azt a Ntecore Li-Ion AA akkut. ;)

Megmértem az XL200 -asomat. 1 m távolságról 10 cm -es a középső fénykör átmérője, 40 cm a fénygyűrű, 1 m a szórt fény átmérője. Fényesség szempontjából 6660 lux a középső fénykör, 600 lux a fénygyűrű, 100 lux a szórt fény. 230 lm fokozaton. Tehát 20 - 30 lm fokozaton már sétára használható. (Emlékszel a LL MH5 10 lm fokozatára a túránkon?) Kb 20 órás üzemidővel. Szemre ami már használható. De ez 2011 -es technika, XP-G3 leddel frissítve.

Manapság hamarabb viszem magammal a Nitecore MT2A PRO, Acebeam TAC 2AA lámpáimat, melyek szükséghelyzetben tudják kezelni az AA elemeket / akkukat. Még mindig bennem él az a "biztonság kedvéért". Az EDC sorozatnál tudom ott a fizikai zár, de valahogy mégsem bízom ezekben teljesen. A legrosszabbra kell felkészülni. (Nekem is vam MH12 PRO -m is, 21700 -as akku is van több. De hátha az előző hétvégén lemerítem, elfelejtek tartalék akkut csomagolni.) Nem több 100 m -re akarok látni. Csupán megadom magamnak az eséjt, hogy ne maradjak fény nélkül kint a terepen. ;)

Új hozzászólás Aktív témák