Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cousin333

addikt

válasz joghurt #1547 üzenetére

Szerintem a válasz: is-is. A nyilvánvaló hatótávnövelésen és biztonsági tartalékon túl a REx csak nyűg. És én nagyon nem hasonlítanám a hibridekhez (bár technikailag ez is egy soros hibrid), a Porsche hibridekhez meg pláne nem. A zöld rendszám kérdése azért is érdekes, mert a REx nem az autó integráns része, mint egy hibridnél, hanem - nem kevés - pénzért vásárolható kiegészítő extra, mint a nagy navi vagy a bőrülés.

Az axioma által említett videót itt linkelték: #724. Erre írtam akkor én is néhány választ, ami talán jobban megvilágítja a REx mibenlétét (#728, #733, #737, #745, nem linkelem, mert nem akarom őket kiragadni a kontextusból). Egy szlogen is segít: "EV with a backup plan".

Rolly: a kicsi tank oka, hogy többet kell menjen tisztán villannyal, mint benzinnel hajtva. Azt hiszem ez volt a hatótávnövelt-elektromos kategória feltétele Kaliforniában.

axioma: Őszintén szólva már akkor sem értettem, hogy miért vagy úgy kibukva a videón... :)

Új hozzászólás Aktív témák