Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balpeter04

aktív tag

Sziasztok!

Asus Eee PC 1215N illetve 1215B-vel kapcsolatos HDMI vs. LG 32LH5000 HDTV kálváriám még mindig nem került lezárásra.

A képfrissítés mind az nVidia mind az ATI dedikált grafikus kártyákat kezelő programoknál 60Hz-re vannak beállítva, már az összes 1080-al kezdődő felbontási módot kipróbáltam mindegyiknél, de még mindig ilyen eredményt kapok: kép

Ha megnézitek akkor az összes szöveg mögött mintha lenne még egy ugyan ilyen karaktereket tartalmazó fehéren "ragyogó" réteg, ami szinte lehetetlenné teszi az olvasást (kb. 5 sort tudsz elolvasni utána megsemmisül a szemed).

A TV-n semmilyen beállítást nem találok ami a HDMI bemenettel kapcsolatos, nem tudok sem Hz-t se semmit változtatni a tv-n, sőt a múltkor járt itt egy Vaio laptop, amit csak simán minden ügyeskedés nélkül rákötöttem ugyan ezzel a HDMI kábellel a TV-re és láss csodát, 1920 x 1080 px tökéletes, tűéles kép. Nem értem most már tényleg! :F :F

Esetleg tudtok tanácsolni valamit?

Szerk.:
    Poén: 1360 x 768 px felbontás mellett tökéletes minden. Másik "poén", 1215N nem tudja másolni a képet a tévére, 1215B pedig tudja. 21. század én így szeretlek! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák