Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
balpeter04
aktív tag
Sziasztok!
Asus Eee PC 1215N illetve 1215B-vel kapcsolatos HDMI vs. LG 32LH5000 HDTV kálváriám még mindig nem került lezárásra.
A képfrissítés mind az nVidia mind az ATI dedikált grafikus kártyákat kezelő programoknál 60Hz-re vannak beállítva, már az összes 1080-al kezdődő felbontási módot kipróbáltam mindegyiknél, de még mindig ilyen eredményt kapok: kép
Ha megnézitek akkor az összes szöveg mögött mintha lenne még egy ugyan ilyen karaktereket tartalmazó fehéren "ragyogó" réteg, ami szinte lehetetlenné teszi az olvasást (kb. 5 sort tudsz elolvasni utána megsemmisül a szemed).
A TV-n semmilyen beállítást nem találok ami a HDMI bemenettel kapcsolatos, nem tudok sem Hz-t se semmit változtatni a tv-n, sőt a múltkor járt itt egy Vaio laptop, amit csak simán minden ügyeskedés nélkül rákötöttem ugyan ezzel a HDMI kábellel a TV-re és láss csodát, 1920 x 1080 px tökéletes, tűéles kép. Nem értem most már tényleg!

Esetleg tudtok tanácsolni valamit?
Szerk.:
Poén: 1360 x 768 px felbontás mellett tökéletes minden. Másik "poén", 1215N nem tudja másolni a képet a tévére, 1215B pedig tudja. 21. század én így szeretlek!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Chrome
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MSI Cyborg 15 B2RWFKG 15.6" FHD IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 512GB NVMe gar
- Cyborg A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs