Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
balpeter04
üzenetére
Szia!
Ugyan priviben kaptam a kérést, de szerintem ezekkel a képekkel semmi gáz, elvégre EEE PC-ről szól a topic nem?

Íme:
Egyébként brutál jó kis gép! Azonnal lecseréltem rajta a win7startert, mert különben nem működött az NVIDIA Optimus, viszont így Ultimate-tel 100%-os akkunál 7óra59perc hátralévő időről indul és kicsit ezt túl is szárnyalja legalacsonyabb fényerőn wifivel-böngészve a neten!
(8óra20perc után kapcsolt ki!)
A FullHD videók még a Youtube flash-esek is akadás nélkül mennek HDMI-n rádugott 24"-os monitoron, vagy TV-n!!
Ami kevés az az 1GB Ram, amit ki fogok cserélni 2GB-osra, mert néha betelik és akkor belassul.
(Megpróbálok egy 4GB-ost is, de elvileg azt nem tudja kezelni sajnos)
A másik, ami kicsit zavar, hogy csak 10/100-as a vezetékes hálókártyája és a Wifi/Bluetooth kombó kártya Wifije is csak 72Mbit/s névleges sebességű, holott már a leggagyibb notikba is újabban minimum 150-est tesznek, a jobbakba meg 300-ast!
Ha azt vesszük, hogy ezeknek a valós sebessége kb. a felét tudja a névlegesnek, akkor ebben a gépben egy sima g-s wifinél sajnos csak alig gyorsabb (1,5x) kártya van, holott mehetne 5x gyorsabban is az átvitel. Átlagos netezésnél ez nyilván nem annyira zavaró (bár nálam a 80/25-ös DIGI-t így nem tudja kihasználni), de ha van otthon NAS, vagy home szerver mint nekem, akkor már érezni a hiányát pl. egy film hálózaton belüli másolása esetén, nem mindegy hogy 5x annyi ideig másolgat.
Nekem a bluetooth nem hiányzik, úgyhogy rendelek bele 300Mbit/s MIMO 2x2-es "sima" Wifit, és kicserélem.
Ha meg bluetooth kellene mégis, akkor mjd dugok bele USB-set.
Még a HDD-t akartam kicserélni, mert hozzájutottam egy 7200-as fordulatú 500GB-os WD -hez, de annyival hangosabb volt, hogy inkább visszatettem a gyárit..
Hirtelen ennyi az eddigi tapasztalat.Most este viszont néztem egy 1001-et , mert az van itt pesten a Savoya parki bevásárlóközpontban is. Megnéztem-megtapogattam.. Ízlések és pofonok, de sem a billentyűzet nem jött be a szorosan egymás melletti szögletes gombjaival, sem ez a kevlár utánzat amit mondasz.. Nagyjából ezen a képen látod . egyszerűen recés a felület, de annyira, hogy 5-10perc nyomkodás után rajt volt a lenyomata a kezem bőrén.. Karakterkiosztásban egyébként meg ugyan az mint a 1015PN, csak a gombok kialakítása más.
Remélem tudtam segíteni!
Üdv:
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux haladóknak
- BMW topik
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570 / i5-6300u
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Lenovo Legion 5 17ACH6H - RTX 3060 Ryzen 7 17,3 144Hz frissen szervizelt
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(8óra20perc után kapcsolt ki!)
(Megpróbálok egy 4GB-ost is, de elvileg azt nem tudja kezelni sajnos)