Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- Milyen SSD-t vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_kovacs
tag
A wint nem telepítem újra ez miatt.Nagyon belaktam már. Inkább lemondok az usb-s tunerről. esetleg veszek egy asztali boxot.
A hivatkozott link alapján sem találtam hasznos információt.(az első 40 ből 39 az xp ről szól)
Szerintem (s ezt nem először tapasztalom) a fellépő hibának semmi köze a hibaüzenethez.Az olvasottak alapján a hibaüzenetet több hiba is kiválthatja.Magyarul, meghatározhatatlan a pontos hiba.
Színesíti a dolgot:ma reggel 7 körül feladtam a kísérletezést(még mindig a 10-es hibakód).Úgy tíz óra körül (addig olvasgattam a neten más témában) csak úgy kíváncsiságból eszközkezelőben letilt, engedélyez.(amit már vagy százszor megtettem az elmúlt napokban), és működik!Most még megy, de az eddigiek alapján nem kell örülnöm, ez nem végleges.A gépen semmit nem állítottam, csak neteztem, és egyszer csak be tudta tölteni a driver-t. Lehet erre valami értelmes válasz? Nem szoktam fórumokon minősíteni a wint, pedig lenne rá ok
m_kovacs
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest