Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #25996 üzenetére
Erősebb annyival, hogy megérje megszokni a lassúságát
mikromanus: Lebuktattál -
válasz
MegalodonS #25994 üzenetére
igen, de akkor részegen bevásároltam, mert nagyon okosnak gondoltam magam..
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #25992 üzenetére
Mit meséljek? Legjobb DH fegyver evör!
Íjjal nyomultam nagyon sokáig, csak a Manti erősebb... Odaadhatom majd, de most még dolog van. -
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
Volt mar valakinek olyan problemaja,hogy csak ugy eltunt a Goldja??
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #25992 üzenetére
Trükkös gyerek ám Thrawn. Két DH-ja is van. Nem helyett van az a Windforce, hanem másik karakteren párhuzamosan
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #25987 üzenetére
Saját használatra találtam
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #25989 üzenetére
HCban pár uniquenek még mindig ára van.
pl natalya csizma nincs 5-6m alatt.
-
mi a probléma a pajzzsal? azaz milyen statosat kellene helyette keresnem?
sapiból amin volt vit,chc,sock mellé még str az mérhetetlen drága (vagy más statokkal kéne operálni)
csizmát azt keresgélek, eddig okosba ennyit sikerült megcsípni.
ringeknél meg ötletem nincs milyen statosokat kéne összeszedni (allrest, avg dam, chc
)
-
JSaN
addikt
válasz
tomazin #25975 üzenetére
A fegyo maradjon, hcban nem fogsz koran craftolni 100% koveket igy amit ad 89% chd megteszi meg egyelore. a pajzs az tenyleg no comment azt csereld, illetve a sapit is, nem valo neked intes, csizman is lehetne finomitani illetve a ringeken. kezdesnek ezeket kene at nezned.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #25978 üzenetére
HC ilyen.
anno két hónapja 975dps 50chc sock ls XBowt vettem 200-300kért. tiszta korai 1.03 volt a kínálat.
-
-
válasz
mikromanus #25976 üzenetére
A jobb pajzs az mit takarna? Olyan amin van elég vit meg chc abból is alig van, ha még emellé str vagy allrest rakok akkor azok már 10m+-ban vannak.
67,5k hp meg nem olyan nagyon sok. Akiknek csak kicsit jobban összerakott gearje van az 80k-val tolja.
fegyót meg azért vettem meg, mert van rajta egy zsák chd, jobban jöttem ki (sokkalta), mintha socketeset vennék, mert egy star az 1,5m környékén van.
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #25978 üzenetére
Jótól kérded, én még be sem tettem a lábam HC-ra
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus #25976 üzenetére
Ez HC barb
-
Szerintetek mit kéne ezen szerelni? Kaptam már tanácsot skillek ügyében, most az van bent, így elég biztosan életben tudok maradni, meg nem is annyira cefet lassú. Javasolták még,h life-ot szedjek magamra egy kevés vitet cserélve (amit meg is fogok tenni, csak még nem tudom melyik sloton)
Valakinek valami ötlet, amit relatíve olcsón megúszok?
barbi -
mikromanus
veterán
Szeretném látni a játék valós hibáit. Mik azok? Lehet nem veszem észre némelyiket annyira az orrom előtt van?
Ha kerülendő flame téma, akkor jöhet privát üzenetben is.#25972) Cyberbeni
Jöhet privátban. nem látom a semleges vagy jótékony vonulatát a botoknak. Küdd be az inputot privibe! -
quex
tag
válasz
killerjohn #25967 üzenetére
Az egypupú tevét az különbezteti meg a kétpuputól... aki akarja.
Akár csak ezt a "HUD"-ot a bot-tól...
Az RAH egy beépített, belekalkulált legális cheat. Innen kezdve aki killerjohn-t ezért kritizálja, az nem látja a játék valós hibáját. -
Cyberbeni
addikt
válasz
radi8tor #25960 üzenetére
Witch dokinak lett külön topik, így már itt nem is lehet róla beszélni?
@mikromanus: ez nem ilyen egyszerű, hogy jót/rosszat tesznek a botok. Persze a goldfarm botok rosszat tesznek, de akik infernón farmolnak, annál van pozitív és negatív hatás is. Ha érdekel valakit a gondolatmenet, azzal privátban folytatom, de mostmár no off.
-
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn #25967 üzenetére
Az első "-" résszel nem értek egyet. A botolók igen is kárt okoznak. Mivel nem offline a játék és van kereskedés/anyagmozgás, így a botok jogosulatlan előnyhöz és haszonhoz juttatják a használóját a többi játékossal szemben és megborítják a játékegyensúlyt (túl sok erőforrás áramlik a rendszerbe, kevés lesz elhasználva és a "normál" felhasználók emiatt a játékuk alapján egyre kevésbé lesznek értékelve - kevesebbet ér a goldjuk és a talált itemeik). A botolók nagy része nem azért botol, hogy jobb itemje legyen, hanem, hogy pénzt vegyen ki a rendszerből a kedves nyugati casual gamerek útján.
Mondjuk a legnagyobb kárt a bliz magának okozta azzal, hogy biztosította a terepet ehhez és azért, mert kivágta a ladder kerülésével a lehetőségét a valós megújulásnak és a terep "megtisztításánaK". Talán majd 2-3 év múlva lesz valami versengő terep.A többivel nincs gondom. Kivéve, hogy remélem nem lesz időd ilyen szellemi kihívásra D3-ban! (már a bot programozgatásra)
-
proci985
MODERÁTOR
Oké, akkor most a változatosság kedvéért én kérnék meg mindenkit, hogy szálljunk le a botozó-csaló témáról.
Értem, hogy vannak zavaró tevékenységek, de akik alapvetően a játékkal kapcsolatban akarnak információkat szerezni, azoknak ez mind offtopik.
Nem kell a flame, ha meg flame lesz, akkor úgy minden kapcsolódót törlünk, tehát felesleges egyáltalán leírni is.
-
killerjohn
addikt
Ne haragudj, de csak most tudok erre érdemben válaszolni. Nem akartam, mert flame lesz belőle, de már flame van, szóval ennyi erővel válaszolhatok is. Megpróbálom kultúráltan, akkor is ha páran rángást kapnak attól amit leírok, persze semmi olyat nem lesz ezek között, amit ti elfogadnátok, vagy megpróbálnátok megérteni/elfogadni, úgyhogy csak a számat jártatom.
- semmi bajom a botolókkal. nekem kárt nem okoznak, és egyébként is mindenki azt csinál amit akar
- voltak idők, amikor a játékokba alapértelmezetten voltak cheatek beépítve (lásd starcraft 1), melyeket mindenki saját belátása/érzelmei szerint használhatott. Egyesek szerint a D3 AH kb egy hallhatatlanság cheattel ér fel...
- D2-höz írtam botot, méghozzá az egyik legnépszerűbbet, és iszonyatosan büszke vagyok rá - szakmailag. Arra is büszke vagyok, hogy sok ezer ember - akik ugyanolyan tisztességesek az életben mint te vagy én - ezt használta, és örült neki, pedig azok sem fognak ezért a pokolra jutni.
- D3-ban megpróbáltam botolni, de teljesen esélytelen volt. A goldfind botot banolták semmi perc alatt - mint azt oly ügyesen észrevetted -, demonbuddy-t csak az tesz fel a gépére akinek elment az esze, más meg nincs, csak a kínaiaknak, és azok is hullámokban kapják a pofájukba a banhammert.
- Abba is hagytam a játékot a ban után úgy két hétre, amikor is ugyanazon az accounton, ugyanúgy a saját nevem alatt (Blizzard mindent lát ugye) vettem egy új licence-t, és csináltam nulláról egy karit. Miközben azt leveleztem, elkezdtem csinálni fun-projektként a HUD-ot. Ami ugye csalás. De semmit bot.
- Decemberben úgy döntöttem, hogy szépen publikálom, és azóta is elég népszerű. A fórum tele van olyan emberekkel akik nem botolnak, nem multi-bizbaszolnak, hanem bíznak abban, hogy a HUD jó és segít a játékban, és >talán< Blizzard nem fogja banolni.
- Azóta SEM botozok. Játszom. Reggel, miután elment a család oviba/bölcsibe. Délelőtt és délután. Este csak ritkán, ha én felügyelem a gyerekeket mert a feleségem elment valahová. És éjszaka - 23 és 02 között, mert évek óta nem tudok elaludni ennél hamarabb. Van egy cégem, teljesen jól működik, magától. Mostanában kicsit megcsappantak a megrendelések, szóval nagyjából nem csinálok semmit D3-on kívül. Amikor mégis, akkor Desert Strike-ozok SC2-ben.
- Azért nincsen nagy betűkkel kiírva a battleTag-em, mert amikor az owned fórumban ki volt írva, akkor egy nap alatt jött vagy 200 friend invite és a sok idióta "chatelgessünk" embertől már agyvérzés kerülgetett. Ha valaki akar valamit, ott a Skype.
- Több PH! tag van felvéve a friend listemre, és egyáltalán nem hiszem hogy ők az ördöggel paktálnának le, amikor velem játszanak, vagy beszélnek.
- És mondom még egyszer: akármennyire is vonzó a gondolat, hogy írjak D3-hoz botot, egyelőre nem teszem. Még élvezhető a játék, még nem értem el minden karakteremmel a P100-at, a barbárommal még 3 percet se játszottam (monkkal se). Ha írni fogok, akkor se magamnak, hanem mindenkinek, és nem lesz fizetős, nem lesz scam, nem lesz privát, semmi szemétség. Publikus lesz. Már ha megengedik a moderátorok. Vagy ha nem lesz rá időm, akkor nem csinálok. Ennyi.
- Azért járok ide, mert játszom. Mi az isten nyiláért járnék ide, ha botolok? Erőforrás híján meg nem vagyok, ugyanis nem kell erőforrás. Biztos neked is feltűnt, hogy pár 100M-ből fullos karit lehet csinálni a játékban. A gold pénzre nem váltható, mert nincs értéke. Mégis, mi a francnak botolnék?
- Olyan egyszerű az egész. DE, mivel a fentiek fele kiborítja a bilit nálad, a másik felét meg akkor sem hinnéd el, ha dokumentum film lenne róla, ezért teljesen felesleges volt leírnom. Sokszor megállom, hogy ne válaszoljak, de nem mindig megyek el amellett hogy csalónak neveznek. Még akkor se lettem volna tőle boldog, amikor "cheateltem", pláne amikor épp kivételesen nem teszem.
Ja és még valami: a cheat mint kifejezés egy játékon belül szerzett előnyt akar jelenteni, és nem szó szerinti csalót. Képtelen vagyok aggyal fogni, ha valakit lecsalóznak egy singleplayer játékban (a D3 singleplayer ugyanis). Starcraftban ladderen csal? Na AZ csaló. Campaign módban? Ne viccelj már, a Blizzard évekig pumpálta a single player módokba a vicces nevű cheateket.
Ígérem, ma már kivételesen be se nézek ide, nehogy válaszolni támadjon kedvem valami nagy flame-re. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #25928 üzenetére
fel is vetted vagy csak kisképről nézted? a compare kiskép nem számolja be a dexbónuszt, szóval a kisképen 2-3k mínusz ingame +6-8k dps lesz.
-
Bird
addikt
Utolsó bejegyzésem ebben a témában:
Persze kimondod azt a szót, hogy warez, már megy is a ban.
Teljesen egyetértek Veled... Ráadásul ez a tevékenység - remélem nem csak nálam - bőven kimeríti a w*r*z fogalmát. Sőt a csalás fogalmát is, de ebbe ne menjünk bele, mert sok itt a diplomata aka védett személy....
-
Zan
aktív tag
válasz
wukodlak #25959 üzenetére
Ez hellre teljesen jó, viszont Infernora:
1. Off-hand: 100-400 dmg-s uhkapiantot szerezz be, dexet hanyagold! Helyette vagy dupla main statos, vagy max manás, vagy esetleg sok life-os legyen! (mondjuk pl. milyen jól nézne ki ahelyett a 170 dex helyett 170 vit^^) Vagy vegyél egy jobb békát! Manapság már nagyon olcsón nagyon jót lehet kapni, csak akkor cserébe bizony kompromisszumokat kell kötni dps-ügyben, cserébe nem kell más helyre pickup, így egy méregdrága affixtól megszabadulsz
!
2. Jobb oldali Zuni Pox: av dmg-set vegyél, nagyon megdobja a dps-t. Viszont abból is olyat,ami -tól/-ig ad sebzést! (pl. 25-52) Jobb oldali ringbe is ilyesmit keress; jó az ami van,csak ne min/max dmg-s, hanem "-tól/-ig"-es legyen!
3. Öv: Jó lesz a WH, csak próbálj oda is vitet is csempészni, vagy extra health globe-osat! (mivel elég nagy a pickup-ja a wd-nek általában, ezért a health globes-ok ha több életet adnak, nagyon hasznosak tudnak lenni!
4. Sapi: Cseréld le Zunira azt is! Ha van elég pénzed, akkor vegyél 200+ intes, chc-s darabot, ha nincs, akkor keress magas inteset! Hidd el, szeretni fogod a 4. set-bónuszt!
5. Amu: kraft-kraft-kraft..!Amíg egy jobbat nem tudsz csinálni, tudniillik ott nagyon meg tudod dobni a dps-t! Próbálj ékszeren csak dps-t növelni. A vitet/armort/resistet ne ott "tárold"!
A többi cuccodra is ráférne egy update, de azok megteszik szerintem első körben!
Esetleg nézd meg az én WD-m. Elég jó kis kari most már, lehet egy kicsit segít majd a "hogyan tovább" kérdésben!
A skilleket ne nézd,mert nem ezekkel megyek, csak nem frissül az armory valamiért..! (amugy "macit" használok)
GG
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Ez lenne a WD-m,végre 60-as: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wukodlak-2377/hero/7359989
Mit kellenne még fejleszteni(tudom mindent),de most még csak Hell act4 mp5-ön vagyok,majd ezután megyek infernora.Kövek meg öv fejlesztés alatt,övnek egy WH-t néztem ki.[ Módosította: radi8tor ]
-
sith7
félisten
Igazad van, de amint mások is írták korábban, amíg van aki szóba áll egy ilyennel, amíg friend listákon fenn van, addig nem tudsz mit tenni, el kell sajnos viselni, hogy a botozott pénzéből / goldjából öltöztetett karakterekkel itt veri a nyálát.
Nem kellene reagálni rá, nem kellene játszani, szóba állni vele, aztán talán eltünne innen is, mint a Starcraft 2 - es fórumból.
Persze kimondod azt a szót, hogy warez, már megy is a ban.
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #25950 üzenetére
életem egyik remekműve. nem is tudtam hogy még fent van, köszönöm!
szerk: milyen egybeesés, az ott én vagyok... -
mikromanus
veterán
Nincs gondom Killerjohnnal, tán még azt is elhiszem, hogy ideiglenesen, vagy végleg felhagyott az ilyen gyanus tevékenységgel, de azért korábban elég "aktív" volt a névrokona. Csúnya félreértéshez vezethet az ilyen véletlen egybeesés. Hogy milyen balszerencsésen választott nicknevet szegény...
Komolyabban nem érdekel ki botozik és ki nem. Amíg nincs ladder, vagy semmi "versengő" régió, addig kb tökmindegy ennyi idő után már. Ja, a gold meg épp tizedannyiért megy mint a RMAH minimumár (1 milla gold = 0,025 euro. 8 forint egymilla gold???). Lassan lecsaphatna a banhammer megint, mert így egyre rosszabb üzlet a gold eladás (a túlélőknek).
-
Sirandrish
legenda
A PH! Alapelvekben nincs benne hogy ne botozz a D3-ban..
Ahogy az sem hogy ne hazudj valakinek/valakiknek hogy aztán aljas haszonra tegyél szert a D3-ban..Mi alapján tudna egy MODERÁTOR bármit is lépni az ügyben?
Szegények még hátrányból is indulnak mert nem mondhatják el a véleményüket sem, mert talán flamekeltő lenne és ezt ők nem engedhetik meg maguknak..
-
Bird
addikt
válasz
mikromanus #25944 üzenetére
A probléma az, hogy ez az egész botozás csak minket usereket "érdekel". Akik tehetnének ellene itt a Ph!n belül azok úgy tesznek, mintha nem is létezne. Tudom most majd megkapom, hogy nem bizonyítható - márpedig ebben az esetben még ez sem igaz - és különben is szegény modik... Annyi az egész hogy végre a döntést valakinek fel kéne vállalni és nem ezt a struccpolitikát folytatni.... Nem akarom a hangulatot szítani, de akkor is ez a véleményem. Szerintem sokan vagyunk ezzel így! Sry a morgásért...
-
mikromanus
veterán
Azok a régi szép D2-es idők...
Van akinek van már 5 év hasonló területen szerzett tapasztalata, Az már jól mutatna önéletrajzban is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #25946 üzenetére
-1-es MP szinten kik farmolnak?
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #25946 üzenetére
azt mondja "megsemmisült"
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
killerjohn #25943 üzenetére
Nekem 18k elite killem van 69-es para szinten. Szerintem ez reálisabb érték.
-
killerjohn
addikt
válasz
radi8tor #25938 üzenetére
mire minden karival meg lesz a para 100, lesz az 400k vagy még több
ez azért van mert superhuman vagyok. egy fenomenon. annyira érdekel az epenis, hogy nagy 100-as betűkkel van kint a battletagem az aláírásomban... ohh várjunk... nincs is... részemről ennyi, indul a szokásos bullshit... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #25940 üzenetére
Egy kariról. Úgy emlékszem a barbárt 2000 óránál untad meg.
Cyberbeni: neked mennyi van? Hanyas vagy?
-
Sirandrish
legenda
válasz
radi8tor #25938 üzenetére
Öhm izé...nekem 140K van
Vagy 1 kariról beszélünk?
-
Bird
addikt
válasz
mikromanus #25937 üzenetére
Ez mekkora Facepalm
Működik a tudatalatti...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
killerjohn #25931 üzenetére
Velem ne tessék példálózni. Azért a 140k elite kill elég superhuman teljesítmény valljuk be.
Még a 2000 órás Andrish-nak is "csak" 75k elite killje van.
-
mikromanus
veterán
válasz
"Ha botolni fogok, ott lesz az aláírásomban a link a botra"
"http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/diablo-3-bots-programs/..."lol...
Tudom, hogy a teljes link épp nem az, de benne van az aláírásodban a link a bothoz/bot topichoz. -
Sirandrish
legenda
-
Cyberbeni
addikt
válasz
PoE-ban kell botozni, mert az ingyenes, és annyi botot futtatsz egyszerre, amennyit akarsz, nem amennyire pénzed van. Aztán ugye a talált dolgokat eladni d2jsp-n, abból meg D3 goldot venni.
-
Cadal
őstag
válasz
Egyetlen egy dolog zavar mégpedig, hogy mindenkit hülyének nézel aki azt állítja hogy botozol. Nem szólnék én egy szót sem, hiszen mint tudjuk rengeteg botot futtató user van és nem a fórumozók dolga ezt megszüntetni, hanem a Blizzardé. Amíg viszont ezt ők nem teszik meg addig csak beszélgetni lehet róla. Szóval nem szólnék egy árva szót sem, ha végre elismernéd hogy igen, írtál magadnak egy botprogit, (ami valjuk be szép teljesítmény hiszen nem mindenki tudja ezt megcsinálni) fejlesztesz egy HUD progit is és szeretsz játszani csak nem szereted ha erőforrások híján vagy. Ennyi. Nincs ezzel semmi gond. De, hogy tagadod és fel vagy háborodva ha felhozom. Nem értem miért.
Ismerd el, esküszöm soha többet nem hozom fel. Mondom még egyszer nem szégyen az ha ügyes programozó vagy.
-
killerjohn
addikt
mi az hogy amit a stash-ben találok? WD-vel jött egy DC
Soha többet HC...
szerk: óóó hogy te Cadal. Értem, hogy én botozok, ráadásul én hülye idióta a fő accountomon teszem. Mi a fenéért nem veszel fel friend listre úgy, mint más PH! tagok, és írsz rám 20 percenként, hogy ellenőrizzél, ahelyett, hogy vádaskodsz?
Ha botolni fogok, ott lesz az aláírásomban a link a botra, és tűrni fogom hogy szarral dobálsz, de addig kérlek, mellőzük az ilyet. Megint beindul a nagy elmélkedés, a flamewars a "hozzáállásomról" (amihez senkinek semmi köze), jön radi8tor1 megkérve hogy mellőzzük a témát, stb.
-
Cadal
őstag
válasz
killerjohn #25891 üzenetére
"ezzel a self-found dologgal egy egész jó mérőszámot kapok arra, hogy 3 hónap játékkal mennyi geart lehet összeszedni,"
De akkor legyél becsületes és csak saját magad által talált cuccokkal öltöztesd fel, amit reggel a stash-ban találsz azt ne használd fel(max. ahogy tegnap is tetted - nagyon helyesen - jótékonykodásra)
Jah, 200K elite killnél bontunk pezsgőt?
R.I.P szegény WD-nek múlt pénteken biztos telihold volt. -
SLYM
veterán
bracer mellé összejött egy komolyabb shoulder kraft is végre [link]
-
Gyick
őstag
a monkomnak is összedobhatna valaki egy ilyen máltai szeretszolgálat csomagot
(54k damage)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #25921 üzenetére
a dex bónusz miatt jobb. AS annyira nem érdekes ha aknázol.
-
Rossi
addikt
Szatesz., killerjohn:
Ezer köszönet mindkettőtöknek, 128k dam lett a vége unbuffed, 500k-s critek is befigyelnek...
HP 40k.Egy-két cuccot majd visszaadnék, hogy másnak oda lehessen adni.
Az Ice Climbers-t meg természetesen odaadom F-ECT$-nek, mondjuk lehet, hogy legközelebb hétvégén lépek csak be. (Mint említettem hobbi játékos vagyok...)
sith7: A pajzsot is visszaszolgáltatnám neked.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #25884 üzenetére
szvsz egy plain innával dps és védelem szempontjából is jobban járnál a WH helyett.
(#25907) radi8tor1: +1
-
Szatesz.
aktív tag
válasz
killerjohn #25914 üzenetére
Szerintem megduplázódott a dps e....
-
killerjohn
addikt
na, kipróbáltad, jó lett? egyébként ha IK setre gyúrsz, és nem kell az az Ice Climbers, akkor kérlek add oda FECT-nek, hátha az ő budget barbjának jól jön
mikromanus: khmm, erre most majdnem mondtam valamit
fogalmazzunk úgy, hogy nem mindenkinek van olyan ikonja. Jajj de gonosz vagyok, Istenem
Szatesz.: 55K DPS-ből valami 150K lett neki, de nem a szám érdekel, hogy jó lett-e, hanem hogy tud-e így vele érdemben játszani. gyanítom hogy 55K-val még hell is necces
-
abéla
senior tag
Barbárnál a bash/punish 8%-os buffot + 3x stacket csak nem jelzi vagy nem is adja be?
-
abéla
senior tag
Esetleg a tegnapi mp10 über reloaded?
-
abéla
senior tag
válasz
Gothmog #25906 üzenetére
Hehe, én is most futok a megtalálós barbimmal (hell közepe, itt már azért halál is van
), mondjuk tény, az vezetett erre, hogy wizarddal találtam egy csomó vicces áron is eladhatalan barb-cuccot, nna mondom ez égi jel, menjen egy kis izmozás...de teljesen élvezem
radi8tor1: én nem szavaztam, lesz*rom... leszámoltam az elveimmel
...de legalábbis azzal, hogy olyan emberektől várjak el -a környezetemben megszokott- viselkedésmintákat, akikkel, valószínűleg a játék birtoklásán kívűl, egyéb közös nevezőm nemigen akad
-
Gothmog
senior tag
válasz
killerjohn #25888 üzenetére
Elhatároztam, hogy erre a két karimra nem veszek semmit sem - kizárólag a talált tárgyak osztályáról kapnak felszerelést
Isten hozott! Én anno így vittem először végig a játékot a monkommal.
Hellet letudva Inferno előtt farmoltam kb. egy hetet Hell Act3-ban, majd Inferno Act3 előtt szintén volt egy hónapnyi Inf Act1 farm, mire úgy át tudtam menni, hogy nem csaptak le minden második sarkon (akkor viszont mint kés a vajban, úgy mentem át Act3-on behalás nélkül). Jó móka volt, én élveztem. Volt benne kihívás, fun faktor
-
abéla
senior tag
válasz
killerjohn #25831 üzenetére
De pl a 3chc, 5as, 15chd-s ringet minimum problémás "3 tökéletes" -nek hívni
Maradjunk annyiban, hogy amikor elterjedt ez a kifejezés, akár a fenti roll is ritkaságszámba ment, és igaz, hogy az ezt követő változások okkafogyottá tették a megnevezést, térhódítása és időtállósága végett maradt a hagyomány elve, mint a logikát felülíró tényező (végülis lassan 1 éve indult a mizéria.
többieknek: Ehhez a Rankerz témához meg nincs is mit hozzáfűzni, az elmúlt időszakban a D3 világában tapasztaltak fényében sajnos nincs ebben semmi meglepő.
Mondjuk, ha a szavazásnak lesz foganatja, adja magát a
"Lex Rankerz" -
Szatesz.
aktív tag
válasz
killerjohn #25899 üzenetére
Öv nekem jobb van amit neki tudok adni...A többi tényleg jó csere lenne...
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #25900 üzenetére
nos, a HR-t még megérteném, de a PR osztály nagyon rossz irányba megy ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Túra és kirándulás topic
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest