Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz davidsito #27594 üzenetére
Ja én is ezért jöttem, jó lett volna az itteniekkel kialakítnai vmi bandát, együtt tolni a runokat, mfelni, xpzni, uj karikat kezdeni, überezni, duelezni, etc
De ez kábé senkivel sem jött össze, van kábé 3 ember ph!ról a flistemen, pedig szórtam mindenhova a btagemet, nem sajnáltam És a karim sem annyira benga ^^Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
-
Cadal
őstag
válasz ReFleXx #27588 üzenetére
Nem, csak eszembe jutott a srác és megnéztem mikor telik le pontosan az egy hónap (amit vállalt önkéntesen) Aztán gondoltam megnézem a battletagjét is. Akkor láttam mit történt
davidsito: Grat! szép kerek szám. Nekem még kell seggelni mire meglesz. Bár nem célom hamar elérni, mert ahogy II-kobe is írja így már nincs hova fejlődni.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz davidsito #27594 üzenetére
"akikre nem tudok mondani rossz szót "
Tudtam, hogy valamin elbuknám az ilyen postokban való szereplést. Ez a kényes része.
Egyébként meg drakulálok az álombarátodhoz! (még ha DT is)
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
F-ECT$
titán
válasz davidsito #27555 üzenetére
Ha belép plusz egy ember, akkor a mobok hp-ja nő, de a sebzésük nem. Ergó ha meghal valaki mpl8-on partiban úgy, hogy mindenki az adott mobot üti, akkor soloban is meghalt volna. (Ha egyedül üti az adott mobot, akkor kicsit már a helyzet, de a lényeg, hogy a mobok sebzése nem nő a több partitagtól.)
Dive ever, work never.
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
Igen, holnap leszünk 1 évesek ... nem tudom mi fog még történni (talán holnap születik a kis tökös) de leírom ami eddig megtörtént.
Nagyon - nagyon sokat köszönhetek itt néhány fórumtársnak.
Soha, de soha nem értem volna ezt el, ha nem botlok bele ebbe a fórumba. (rég abbahagytam volna a játékot)
Elértem a célomat Para100 és az ÁLOM BARBÁROM!
- czpitti (lélekben, barátságában, itemben támogatott ... istenkirály ember)
- radi8tor1 (figyelmeztetett, állandó segítőkezét nyújtotta minden területen ... istenkirály ember)
- Ad-m (rendkívül pozitívat csalódtam benne, mikor helyrerakta a kis barbáromat és elindított a wízemet az útján)
- Ifju (hasznos barbár tanácsokkal, teszt itemekkel segített)
- Szatesz (hasznos barbár tanácsokkal, gyors vásárlásoknál segített)és a tik ... akikre nem tudok mondani rossz szót
Mindenkinek vannak, holtpontok ... vagy éppen megakadtak, hát veletek sikerült ezeket átvészelnem egész könnyen.
[ Szerkesztve ]
64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
Vismajor01
addikt
Látom mindenki panaszkodik a droppra... Akkor ezzel most teljesen egyedül vagyok?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #27544 üzenetére
Nálam mondjuk az asszony is beszólna, mert mellettem szokott tévézni
Dive ever, work never.
-
Gorneck
legenda
válasz Bronco80 #27585 üzenetére
TC-t ritkán használom (inkább egyfajta helyezkedős skillé vált ), annál már korábban írtam, hogy létezik ilyesmi, azóta cripplingél is tapasztaltam ezt...de ott ugye elég csak egyhelyben állni, hogy aprítson vele az ember.
Tegnap meg bőszen anyáztam is ts-en, hogy mifax van...vicces volt azé...Gorneck#1239
-
tomazin
veterán
válasz killerjohn #27573 üzenetére
akkor jelentkezem, hc-n esik hébehóba értelmes drop. esett egy amu 30% mf és gf-el, elment 3misiért, ami a 10millám mellé igencsak jól jött.
igen, scben nem is erőlködök már, pont emiatt. ott csak az ahban van jó drop, csak azt uncsi egy idő után grindelni
Vismajor01: ahh az hogy 5000szállal van terhelve a modem az tuti nem okozhatja az újraindulást.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz Sirandrish #27556 üzenetére
vigyázz, mert "mentális ignorra" kerülsz
btw peccs óta sajnos nálam is folyamatosak a lagok. mivel most a szakdolim írom, így nem feccölök bele energiát, hogy kiderítsem ez hol keletkezik. viszont ha mindenkinél fennáll akkor gondolom nem szolgáltatói oldalon (nekem upc kábelnet van)
de ahogy nézem ott lesz(d3 server közelben) a para, (vagy a teliánál), mert eu fórumon sokan panaszkodnak hatalmas lagra.
us fórumon ugyanez a helyzet, (cöcöcö ott mennyi kék van már) so elképzelhető,h a peccs nem csak aranylázat hozott, hanem lagosodást is.akinek van kedve tesztet csinálni. itt van az ip amit figyelni kell.
az hogy pingeled az ipt az szerintem nem elégséges, hanem a tracertban lévő összes állomást pingetni kellene, mert úgy láthatnád hol van torlódás a hálózatban(aztán majd jól levágnak flooding miatt ). ha emlékeim nem csalnak akkor erre egy ideális progi a winmtr.a teszt elvégzéséhez szükséges legalább 80as iq szint, hogy tudd értelmezni mit látsz. de nyugodtan hívhatod a szolgáltatód is, hiszen ahhoz nincs kritérium[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
válasz mikromanus #27581 üzenetére
Persze, de ha igazán racionális az ember, össze se szedi, mert miattuk futkozni kell Inkább darálja a mobokból az aranyat (Persze mindenkinek megvan a maga módszere, amire esküszik! Nekem az, hogy addig szidom a nénikéjét a játéknak, amíg meg nem lesz az első 10+ milliós eladásom , egyelőre tesco gear van minden karakteren )
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
mikromanus
veterán
válasz nightmare13 #27580 üzenetére
A kékek is olyan 1400-1500 körül mennek. A kékek nagyja nem ér vendor áron ennyit, Azaz egyszerűbb mindet bezúzni. A mérlegelés csak időveszteség. Ami nem üti meg az inferno anyag szintet azt ráér bezúzás végén kidobni. Ésszerüsítve így a legjobb.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
nightmare13
őstag
válasz mikromanus #27579 üzenetére
Én anno ezt is közgazdaságilag közelítettem meg, mármint a kékeket. Megnéztem, hogy nagyjából mennyiért van a bontott anyag a piacon, és ez alapján szelektáltam a kékeket: ha a befőtt árától 15%-kal elmaradt a kék cucc ára, bezúztam, ha nem, akkor a kék cuccot eladtam. Rohadt időigényes lenne ezt amúgy csinálni, legfeljebb jól farmolható, kis helyeken, mint a vault van értelme. Ott kb annyit ütsz ki, amivel max 2-szer kell fordulni.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
mikromanus
veterán
Drop: ja a drop szar. Néha esik jónak tűnő, de az is értéktelen. Épp most kiraktam 20-30 misire egy amut, de lehet csak 10-20 milla, vagy sehogy se viszik. Mindegy. Az inferno befőtt ára szépen tartja az árát. Sága szar sok esik, de azonosítani kell és érdemes ránézni. Meg egyesével engedélyezni a bezúzást. A kékből mind szar, így bezúzható. Egy rakat pénzt lehet összeszedni hordárként. Csak egyrészt unalmas, másrészt a rakat lé szart se ér. De crafthoz könnyű összeszedni mindent . Meg a botok könnyebben összeszedhetik a napi goldjukat.
Lag: régebben is volt hasonló, Van videóm ApoC és leachhibára is a meteor wizardommal: Szerintem kutya se reagált rá a bug topicban, de majd visszakeresem.. Lehet a Diablo szerverek windows oprendszeren futnak. Kell nekik néha az újraindítás. Közeleg a karbantartás/restart lehetőség, így egyre több a hiba. Á, tuti nem emiatt szaródik el minden.
-
tPedro_
őstag
válasz killerjohn #27576 üzenetére
Persze hogy zavar, hogy nincs drop, de mivel tenni ellene semmit nem tudok, minek idegesitsem magam.
Leszarom. Marad az xp farm, mivel meg csak p76 vagyok.Meg mostanaban ezt a gold -> ko -> gold bizniszt tolom, megsem allok mig fel nem tornaszom magam 1mrd-ra, aztan korulnezek mit vehetek belole.
Es mindezt csak azert, mert epp lejart a WoW elofizetesem. Bar ott is foleg az AH-zas kot le.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Azert az orankent 30-35 eleg soknak tunik.
Nem tudom mi tortenhetett, de pl szombaton kb runonkent (15-20 pakk halt meg) 1-2,
legjobb esetben 3 darab esett. Ez mp6 es mp8 volt. Nem csak nekem, masnak is.
Este toltunk meg egy uccso runt negyen, mp10, na akkor majdnem mindbegyik pakkbol esett.Teljesen olyan erzesem van, mintha mp10-en potyogna rendesen, de ha az alatt mesz akkor baromi lecsokkenne a drop chance.
Lag: Nalam is megvan. (Spike-ok regebben is voltak, de az a net kapcsolat miatt, Skype is szakad.)
Most viszotn patch ota, rubberband effekt, lag stb. Szopok is rendesen.[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
jaja, újabban mindenhonnan az jön, hogy D3 1.0.7 óta átment XP farmolásba - drop hiányában. Végül is ez is egy goldsink - az emberek menjenek XP-t farmolni, mert gold és item úgyis túl sok van, egyik sem ér semmit, kijavítani nem tudják hiszen az egész játék broken már az alapjaiban. Egyébként ahogy elnézem, senkit sem zavar hogy nincs drop, mindenki ráizgult az XP-re Ha most Sárpacosra venném a figurát, simán ki tudnék ebből kanyarintani egy összeesküvés elméletet 4-5 "hallottam mindenfelé" forrásmegjelöléssel, de inkább kihagyom.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz killerjohn #27573 üzenetére
Nekem értelmes droppom gyakorlatilag sose volt (kb. 300 órát töltöttem infernón). A legnagyobb income-ot hozó droppom ha jól emlékszem egy inna gatya volt amit valami 30-40m körül sikerült eladni. Szóval én jó droppra nem számítok egyáltalán. Örülök ha csilingelős esik, de nincsenek illúzióim. Az utóbbi időben kevésszer csilingelt. A patch óta viszont rendszeresen, pedig a változatosság kedvéért csak act1-2-ben megyek. Tegnap olyan 2 órát játszottam, esett 5 legend, igaz mind brim, ráadásul 3 pajzs, ebből 2 stormshield. Persze lehet, hogy ha act3-ban mentem volna, akkor kétszer ennyi esett volna, de ugye az is lehet, hogy ennyi se.
Az XP meg dől act1-2-ből is MP7-en farmolok, desolate sand-en, oázison, festering woodson és fields of miseryn lapátolni lehet a mobokat.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
killerjohn
addikt
válasz rongyi #27570 üzenetére
Na nézzük. Act3 MP1-en esik egységnyi idő alatt 100 rare. Act1 MP1-en pedig 65-75. Mindkét esetben már felvenni is teljesen felesleges, hiszen hetek óta emberről nem hallottam akinek lett volna értelmes dropja. Ergó mindkét esetben 0 az effektív drop (100*0=0, 70*0 = 0 ), viszont act1-en a madár se járt az elmúlt fél évben, úgyhogy felüdülésnek még jó lehet. Az XP is jobb. A dropot pedig úgyis érdemes elfelejteni, hiszen nem létezik. Befizetsz 4000 Ft-ot RMAH-ban, és meg van minden item amire szükséged lehet valaha
szerk: a DH-mmal p74 és p100 között 1 db itemet adtam (igen, EGY) AH-ban, 17M-ért egy witching hourt... ugye érzed, hogy mennyi idő kell p74-100 között?
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
CM wizard-nak melyiket éri meg jobban használni?
Storm armor + reactive armor vagy Magic Weapon + force weapon (? a 15%-ot adó)160k unbuffed dps-em van, mp10-et bírom, de lassan.
-
davidsz
senior tag
válasz killerjohn #27569 üzenetére
Ezt tapasztalom én is.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
rongyi
aktív tag
válasz killerjohn #27569 üzenetére
Tehát akkor gyakorlatilag nem változott semmi és újfent act3-at érdemes farmolni?
-
killerjohn
addikt
A fenéket érdemes... Nerfelték egy csomó "kis mob" drop-rate-jét, emiatt (MP1 és afölött) act1-en és act2-n ugyanazon MP-n ugyanazzal a karival és build-el ~30%-al kevesebb a drop mint act3-on. Ez a legendary és rare cuccokra is igaz.
-
Gorneck
legenda
Nincs vkinek véletlen kölcsönbe egy -5 HotA-s SOJ gyűrűje? 1-2 napra kéne tesztre.
Gorneck#1239
-
kecsawi
senior tag
BLZPTS00007 hibajelzésre tud vki orvosságot?
-
rongyi
aktív tag
Szép jó napot az uraknak! Kicsit kizökkentem a D3-ból egy időre és kérdezem, hogy az új patch hozott-e valami pluszt amiért újra elővehetem? Főleg monkkal kapcsolatos változtatások érdekelnének ill. hogy vannak-e újabb farm útvonalak? Köszi előre is!
-
Gorneck
legenda
válasz jpeetr #27558 üzenetére
Nálam ez már igen régóta van így, mármint állok a tömegben és a kari nem pusztít...aszittem vmi Monk bug lesz, de tegnap a Barbim is kb 30 stunolt mob társaságában szotyizott... Se leap, se HotA, se semmi...majd meguntam toltam egy rendet és elkezdett ismét aprítani...a mobok ofc még mindig stun alatt...pedig rég a védelmem kellett volna gyepálniuk...
Viszont ez a jelenség nálam ritka és nem az uccsó pecs óta van így...Gorneck#1239
-
defede
tag
válasz davidsito #27560 üzenetére
Ehhez csatlakozok mert nálam is folyamatosak a lagok. Ennyit még nem haltam a WD-vel és csak MP8-on mentünk. 5-6 másodperces kihagyások. ACT3-ban is ahol előtte szoktam menni nem csak ACT1-ben. A kapcsolati sebességem ugyanaz mint előtte volt. A röhely az hogy solo-ban is néha.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower
-
davidsito
aktív tag
válasz nightmare13 #27557 üzenetére
nekem max 5. sec
de az bőven elég a lézerek között
a partyban más nem panaszkodottll-kobe:
de van, nekem is megmagyarázták ... van még 4 másik kaszt[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Köszi Igen, kénytelen voltam lecserélni socket híjján... Találtam már másik IC-t, ami adja a movement speedet is, de most egy kicsit lenyugszok, ebbe a hónapba nem veszek több aranyat
A vállassal tisztában vagyok, a patch óta úgy 300-at kraftoltam le, és nem jött ki AH-ban találtam vile vardot, de az is sok arany.... Uh most ez a projekt parkolópályára kerül jövő hónapig.
(#27551) davidsito : Köszi Én igazából annyira nem, mostmár tényleg nincs hova fejlődni....
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
nightmare13
őstag
-
Sirandrish
legenda
"Múlt péntek óta mindig akkor indul újra a modem mikor Diablo3-mal játszom, akár legyen de. vagy du. azt nem nevezném véletlennek."
Akkor két lehetőséget látok!
Az egyik hogy a Blizzard előre megfontolt szándékkal kirekeszti a T-onlinet használó emberkéket, mert a Blizzard sajtóreferensét Susy Smith-t egy T-onlines faszi egyszer megdöngette majd nem hívta vissza, és így áll bosszút rajta. Ezáltal amint a Blizzard észleli hogy T-onlineal próbálnak csatlakozni a szerverükhöz, az automatán egy Kubai netszívó vírust küld a gépedre, ami addig szívja elfele a neted míg az meg nem szakad!A másik lehetőség ugyan ez csak fordítva..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
davidsito
aktív tag
01.
DIABLO 3 problémaMeghaltam 3x a frissítés óta (ez nagy szám).
Barbárom nem termel furyt, nem szív életet, kb. 4-5 másodpercig.
Én minden ugyan úgy csinálok mint eddig /ütök-rúgok-csípek-harapok/- állok az elitek között, teszem a dolgom ... eltűnik a sebzésem (nem látom a sárgán repkedő millókat)
- pedig látom a tornádókat
- megszűnik az életszívásom, leseik az életem, ugrik egyet a kép (lag)
- KERESZTA frissítés óta érzem ezt a ww barbárnál.
Más valaki?/remélem szerdán ez javításra kerül/
02.
ÉrdeklődömHa egyedül játszom, mp5-ön az mp5.
Ha ketten játszunk mp5-ön, az kb. mp6-nak felel meg?
Ha 4-en játszunk mp8-ön, az kb. olyan mintha egyedül mp10-en mennék?
Van erre valami táblázat vagy magyarázat?Próbálok embereket megnyugtatni, ha meghalnak egy partyban mp8-on, ahol vagyunk 4-en,
az olyan erős lehet mintha ő egyedül mp10-en menne? Lehet hülyeséget beszélek ám.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
holnap lesz 1 éves a D3, lesz valami feats vagy ajándék?
-
Telda
addikt
válasz mephi666 #27547 üzenetére
A pingelést próbáltam, nincs kihagyás, folyamatos.
Speedtest.net-en hozza a megfelelő sebességet.szalontai: Elnézést hogy nem vagyok szakértő, de gondolom attól még nekem is kijárhat a minőségi internet.
Köszönöm a segítőkész hozzászólásod."igen ott fogyatékkal élők ülnek, be vannak zárva egy barlangba és a csattogós lepke a legújabb szórakoztatása kifejlesztett játék amit ismernek"
Tudom hogy szarkasztikusan írtad, de mikor már a harmadik ügyintézőnek kapcsolnak át és minden egyes alkalommal el kell játszanom a kikapcsol a modem, bekapcsol a modem, speedtest.net és jelszóellenőrzést, akkor igen egy hasonló kép rajzolódik ki az emberben.
Fölösleges reagálnod, mentális ignore-ra kerültél.
"Az hogy megszakad a net és "csak" a D3nál az puszta véletlen."
Múlt péntek óta mindig akkor indul újra a modem mikor Diablo3-mal játszom, akár legyen de. vagy du. azt nem nevezném véletlennek.Na mindegy majd felhívom őket, hogy mérjenek rá a vonalra. Már ha felsikerül.
Gorneck23: Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Ilyenkor nyiss egy cmd-t és pingelj egy origo-t pl. "ping origo.hu -t" parcsot kell kiadni. Ha csomag küldési és fogadási problémák lesznek, akkor az van nálad is ami nálam...csak nekem UPCm van. Kb fél éve lépett fel nálam ez a probléma és 1-2 hetente előjön. Oka ismeretlen...vagyis tippem akad. Fejleszteni kéne..
Nálunk, mint kiderült nem én vagyok az egyetlen, aki panaszkodik mostanában a net "minőségére".Ez meg sajna nem a játék hibája, hanem a szolgáltatóé...ha a fenti probléma megvan illetve modem reboot után is fennáll, akkor erre lehet hivatkozni.
Gorneck#1239
-
-
Sirandrish
legenda
válasz MrCsiT #27545 üzenetére
Értsd jól..
Tök nyugodtan nyomkodom..nem kell sem makrót használnom, és nem kell a billt sem szétvernem.Telda Szerintem laggol ott a többi játék is, max nem olyan érzékenyek a ingadozásra mint a D3, vagy ott szimplán nem tűnik fel.
Az hogy megszakad a net és "csak" a D3nál az puszta véletlen.
Hja és ha már felhívod a szolgáltatódat akkor ne a játékra hivatkozz mert az ott senkit nem érdekel, hanem magára a netproblémádra...lévén hogy abból adódik a gondod, és valószínűleg komolyabban is vesznek mintha elkezdenél vonítani a telefonba hogy "vááá..nem megy a D3..csináljatok valamit"
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tomazin
veterán
igen ott fogyatékkal élők ülnek, be vannak zárva egy barlangba és a csattogós lepke a legújabb szórakoztatása kifejlesztett játék amit ismernek.
még szerencse,h Te szakértő, jól behatároltad a hiba okát, végeztél teszteket, így bátran, hátradőlve tudsz mást leidiótázni.Valamint a net is állandóan megszakad és a modem újraindul magától VS
WoW, Tera vagy TF2 sőt még töltök is közben és semmi bajmephi666: van kimondottan adtt régióhoz tartozó szerver, amire kéri a ping és a tracertet (meg nem keresem már), hogyan jelentsük hibát címszóval.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
légteleníteni kell a lankábelt
próbáltál már pingelni folyamatosan egy adott szervert (ping -t kapcsolóval)? ha a netkapcsolatoddal lenne gebasz, akkor látszódna (parancssorból "netstat -n"-el le tudod kérni, milyen aktív kapcsolataid vannak és ami .193:1119-el végződik, az a szerver az aktuálisan futó játékhoz... azt pingelgesd... ha minden oké, felesleges a tréseket zaklatni)
ui: azért megérdezem... blizz ugye nem haragszik, ha kapcsolattesztelés céljából nekiáll az ember 5-10perceken keresztül pingelgetni a szerverét?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Telda
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy játék közben 2-3 másodperces lagspike-ok vannak, megáll az egész majd gyorsan bepörög és megy tovább. Valamint a net is állandóan megszakad és a modem újraindul magától.
Régebben semmi ilyen nem volt, most tartottam egy pár hónapos pihenőt és most hogy újra raktam, azóta ilyen. Játszok más játékokkal is amik folyamatos netkapcsolatot igényelnek, pl. WoW, Tera vagy TF2 sőt még töltök is közben és semmi baj, D3 alatt meg állandóan lagol, meg megszakad a net.
Hívjam fel a T-onlányt? Szerintetek mit szólnak, ha azt mondanám hogy lagol a Diablo3 szerintem azt sem tudnák miről beszélek... -
MrCsiT
addikt
válasz Sirandrish #27544 üzenetére
én még csak nem is ütögetem, csak nyomogatom.. ezért is lepődtem meg, hogy az egyébként szerethető Gigabyte K8100 -as billentyűzeten az 1-es és a bal shift gombok helyén már pótgombok kellenek, mert az eredetik illesztése eltört.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #27537 üzenetére
Akkor nekem 2 anyám van mert én ütögetem
Mellesleg kb az első 20perc volt CM-ként furcsa Archon után...azóta kb fel sem veszemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Assdak #27542 üzenetére
enyém 300k buffed dpssel olyan mp1-mp2 körül haladt még elfogadhatóan gyorsan.
meg szerintem még kell elég sok EHP is, hogy egy esetleges csúnyább vortexes kombónál se legyen probléma, illetve ne kelljen figyelni extrán, hogy akkor éppen valami megcsapja-e a DHt vagy sem. tehát szerintem kb bolondbiztos beállítások kellenek (amivel mondjuk egy grenade/trap build elmegy mp10en, de legalább mp8on soloban), amik DPS + pickuppal megfejelve tényleg eléggé drága felszerelést jelentenek végeredményben.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #27518 üzenetére
Persze, hogy nem kötik, de ha egy ban hullám lesújt, akkor lehet tudni, hogy mire mentek (1.0.8 dupe, botok, stb), és ilyenért tudtommal még nem volt ban.
Ettől függetlenül nem ajánlom, de ütögesse a gombokat az, akinek 2 anyja van Én lusta vagyok, szórakozni akarok, ahhoz meg hozzátartozik, hogy nem verem szét sem a billentyűzetet, sem az izületeimet.
Btw ezért is tetszett az archon eleinte (1 gomb nyomva és kész), de 50 plvl után eléggé meguntam, cm-mel azért több taktikázásra van lehetőség/szükség, főleg a wind up szakaszban, és néhány trükkös elite pack esetén.
Dive ever, work never.
-
jpeetr
aktív tag
válasz Rushyk #27528 üzenetére
csak az az inna gatyán majd 200vitet össze lehet hozni, az segítene
ott a WKL-em
egyszer 6% lighting damage. azt szépen bele is számolja a dps-be, plusz ha lighting-al sebzel, pl (FoT - Thunderclap), arra jön 25%
ez az adatlapra nincs kiírva, tehát a 200kdps máris 250[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz Rushyk #27525 üzenetére
Igen, így is megborulok néha MP6 felett. MP6-on még igen ritkán, de feljebb azért már meg-megesik. Sokat romlik a helyzet már akkor is, ha a LoH-os amuletet leveszem.
(#27526) jpeetr: 500M alatt azért a megadott kritériumokkal nincsen WKL. Én legalábbis nem látok.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Gorneck #27520 üzenetére
Kesztyű az kéne jó, de egyelőre nem jön össze a megfelelő craft. Vicsingből elég nehéz úgy erősíteni tovább DPS-t, hogy a resistek ne hulljanak a porba. Cipőből a vites magas dexes nagyon drága(szerintem + 60-70 vittel inkább hátrébb lennék a second reshez képest). Fejesből se nagyon tudom mi kéne, a Mempo esetén buknám az Inna +130 dexet. Vagy innából kéne magas FoT bónuszos, magas all ressel, de manapság maxos(+ 14%) FoT-t egyáltalán nem látok. Se drágán, se olcsón.
-
mpierre
veterán
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #27517 üzenetére
Miért lenne nekem ez munka? Nem értem a felvetésedet.
Én egy hack n' slash el a droppok miatt játszok. Nyilván az ember azért várja a droppokat, hogy fejleszteni tudja a karakterét, hogy minél erősebb legyen, gyorsabban haladjon, viszont ha nincs dropp, nem tudsz fejleszteni, így mondjuk nem árt figyelni, hogy hogyan éri meg farmolni. Viszont az már egy idő után nem szórakoztató, hogy 4x annyit raksz egy karakterbe mint egy másikba kellene, és fele olyan hatékony sem vagy mint a másik. Az sem szórakoztat, hogy 0 dropp mellett valahogy ki kell farmolni 1-2 billt, hogy legyen 50k dps növekedés, amivel csupán annyit fejlődik a karaktered, hogy 1 perc helyett csak 57mp-ig kell lődöznöd egy elitpakkot.[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Essence farmolásnak mi a legyorsabb módja? Vault of the assassin solo? Nagyon gyér mp5-ön, akármilyen gyors vagyok.
free your mind
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #27514 üzenetére
Nem is nagyon kötik az orrodra ha bármi miatt bannolnak valakit
Nekem tök8...ha valaki lusta a saját karijához és megéri neki kockáztatni akkor csak hajrá.
Ettől függetlenül nagyon ne ajánlgasd mert ha valakit esetleg mégis bannolnak emiatt, akkor még te leszel a hibás..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Assdak #27511 üzenetére
"csak kurvára nem éri meg."
Fejtsd már ki kérlek, hogy mi az neked a Diablo 3-ban ami haszon!. Játszol vagy dolgozol? Mik a céljaid? Mi az hogy nem éri meg? Minden kaszt más és mindből lehet sokféle módon játszani. Az, hogy MP10-en melyikkel milyen gyorsan haladsz totál lényegtelen. Hogy melyikkel tudsz végigrohanni MP0-n a leggyorsabban az is (számomra legalábbis). Én szórakozni akarok a játékkal. Azzal nyomulok aminek tetszik a stílusa és leköt. Ez nekem nem munka. Neked az?
Innen kezdve lehet egy DT "barbár" bármilyen gyors is skorpióirtásban, nekem nem opció. Barbár buildként nem is szerepel a térképen nálam. Ettől még másnak lehet épp ez jön be. Mp3 se pálya. Szórakozni és kisérletezgetni elmegy, de akkor már inkább MP5. Az én barbárom nincs szerintem 4 milliárd. MP5-ön kizárólag széllel is veszett gyorsan öl. Miért ott játszanék ahol nulla kihívás és nulla ellenállás van?
Amúgy nem kötéskép kérdem, hanem mert kiváncsi vagyok. Nem értelek.
(#27516) proci985
Mondjuk én is középszerű DPS + erős tank képességet dobok össze legtöbbször. Kivéve most a barbin ami épp "Hátszéál MP5-ön" teszt felszereléssel nyomul. Nem igazán veszélyes az ellen.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #27512 üzenetére
Hivatalos kék posztot nem láttam még emiatt bannolt accról. Streamen is használják, márpedig ha nem tetszik nekik valami, akkor rohadt gyorsan reagálnak, lásd dupe-olt gold 1.0.8-ban.
Ettől még nem kell használni, de CM wizt nyomni enélkül rohadtul fájna
Dive ever, work never.
-
Drizzt
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #27501 üzenetére
Ez makró..és ez az A4tech egereken is elérhető.
Ezért bármikor bannolhatnak.
Az hogy neked ehhez adtak egy drivert is hogy könnyebb legyen beállítani, az nem változtat a tényen hogy ez csalásnak minősül...legalábbis ebben a játékban mindenképp! Szóval én nem nagyon ajánlgatnám a helyedbe.Sokan nem azért nem használják mert nincs hozzá egerük hanem mert ez csalás és féltik az accjukat
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #27509 üzenetére
Nem. Az enyém 250K DPS. A theProhacker egy streamer srác, akit csak példának hoztam fel, hogy mennyire drága egy viszonylag haladós DH-t összerakni.
Nem azt mondom, hogy DH val nem lehet MP10 en farmolni, mert lehet. Csináltam is egy ideig, csak kurvára nem éri meg.
Vehetnék egy normális inna felsőt - 1 bill, egy normális WH-t mellé - 1 bill, egy normális RF sojt -1 bill, és akkor már viszonylag normálisan lehetne haladni MP8-on.
Csak éppen ennek a tört részéből össze lehet rakni egy barbot, ami körberöhögi, és 5 ször gyorsabban végigmegy MP10-en. -
P00By
nagyúr
válasz mikromanus #27509 üzenetére
Pedig sztem érthető!
-
mikromanus
veterán
válasz Assdak #27507 üzenetére
Mármint a tied a 420k unbuffedes? Vagy a 250k DPS-es a 4k ojró? Te nyomulsz azon a "TheProhacker" streamen? Másodjára is zavaros. Bocsi.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #27504 üzenetére
A 4k eurot nem az én cuccaimra írtam, majd olvasd el még egyszer. Pedig de, csak a dropp miatt játszom, hátha esik valami, ami értelmes és kizökkent a flippelgetés okozta dögunalomból. Nem ebből élek, van rendes munkám.
-
F-ECT$
titán
válasz killerjohn #27505 üzenetére
Van közte 25 ms. Nem tudom, hogy az autoit detektálható-e, de a logitech hivatalos szoftvere miatt jó eséllyel nem fognak banolni.
Dive ever, work never.
-
mikromanus
veterán
válasz Assdak #27502 üzenetére
Kifejtenéd akkor, hogy mi az amiért megéri szerinted a langyi talajvízben tapiskolni ha xp már nem számít?
MF-ről nem igazán beszélhetünk mert max legend miatt állsz meg, pénz kevesebb jön, xp nincs (mert már p100-as). Totál értelmetlen így a run. Vagy ez a munkád és ebből akasrsz megélni? Napi 8 óra a "gosu" legendarykért és setekért amit majd jól eladsz sok-sok ojróért?250k nem 4k ojró, aki meg ennyit költ annak kb tök mindegy mi a drop, hol milyen jól öl. Ennyi már nem igazán "pénztermelő". Vagy ilyen jó még a D3 piac?
-
F-ECT$
titán
válasz Gorneck #27473 üzenetére
Az biztos, hogy semmi sem biztos Ami tiltott az az, hogy anélkül csináljon valamit a karakter, hogy te bármit is csinálnál. Ha gombot kell nyomnod, akkor már van interakció. Persze ettől ez még nem teljesen fair, de annak az esélye, hogy egy nem tiltott logitech progi miatt banoljanak igen csekély. Ha meg mégis, akkor végre megveszem SC2-t
Dive ever, work never.
-
Assdak
őstag
válasz mikromanus #27500 üzenetére
Mivel Para 100 ezért az XP nem érdekel. Jelenleg MP1 en farmolok vele, mert ott éri meg. Strafe build, amivel megállás nélkül tudok pörögni drifting shadowval ( ahhoz van egy 1300dps-es 2 socket manti + chest+ soj ), vagy mp3 Ball lightning build, amikor csak vault+ball ( ehhez is van soj ), vagy a fenti build mp6 ra.
De meglehet nézni mondjuk TheProhacker-t streamen. Ami cucc rajta van az kb 4000 euro, ha nem több. 420k unbuffed dps, es mp8 fölött már neki sem éri meg menni.
Lehet hogy nem a Barbar op, hanem a DH iszonyat gyenge.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest