- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #26199 üzenetére
Na, akkor nem csak én haluztam be
Ma MP8 public után elfelejtettem visszavenni a nehézséget MP5-re és így kezdtem meg a körömet. Arreat Craterre nem mentem át, Stonefortot vettem célba, ahol nagyjából a közepe táján futottam össze a kulcsossal aztán mentem is haza. Nem volt tele az inventory... -
Thrawn
félisten
válasz
F-ECT$ #26197 üzenetére
Miért pont tegnap? Fogalmam sincs. Miből gondolom? A szokásos köröm futva Keep Dephts 1-2-3-at végigjárva pont a legvégére szokott betelni az inventorym úgy, hogy válogatva szedem fel a sárga cuccokat. Ezután megyek Arreat Crater 1-től Azmóig, majd vissza Stonefort. Nos, tegnap az első torony felénél telt csak be az inventorym.
-
F-ECT$
titán
válasz
Thrawn #26196 üzenetére
Szerintem a para bevezetésével letettek arról, hogy figyeljék a gear cserét, mert para 100 esetén már semmit nem ér a rajtad lévő mf gear. Szóval alacsony para szinten még akár meg is érheti a cuccot cserélni, az más kérdés, hogy én hülyét kapnék tőle, ha erre is figyelnem kellene.
tegnap egyébként is visszavettek a dropból
Miért pont tegnap? És honnan gondolod? -
Thrawn
félisten
válasz
maross #26195 üzenetére
Volt róla régebben szó, hogy ezt a gear-cserés mókát kiiktatják valahogy (pl gear-cserénél csak x idő eltelte után kapod csak meg az MF bónuszt, közben meg jól lecsapnak hehe
) de nem tudom léptek-e valamit ezügyben. Szerintem kár vele vacakolni, tegnap egyébként is visszavettek a dropból...
-
maross
nagyúr
Hali. +magic find atoltozesnek kill elott van még ertelme?
-
törölt tag
asszem leállok a chest craftolással:
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #26183 üzenetére
Elsődlegesen ez is amolyan bot paradicsom. Persze hogy tesztelgetik ha hasznot remélnek belőle. Ezt legalább jelezték is bnet forumon. Mondjuk lehet csak az egyik néző és ráadásul azt a választ kapta, hogy a bug report forumba kell postolni az ilyesmit. Nem tudom, hogy érdemben ránéztek-e a "Kékek". Azért sejthették volna, hogy van 1-2 hatás/tartalom, ami PvP-be NEM kell. Ilyen a skillek drop bónusza, meg az xp az idézett lényekre is. Ezek nagyon amatőr hibák. Nem is tudom, hogy annyira bénák, hogy elsiklottak felette, vagy csak lusták voltak kezelni...
edit: amúgy a haszontalan kutyaidézős homunculusok visszaálltak normál árra. 10-15 sec verziók pármilla-31 milla közt vannak. Nem is igazán érnek sokat. Valaki arcraesett a felvásárlással?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #26182 üzenetére
Számomra nagyon szomorú hogy a D3 már 90%ban csak arról szól hogy hogyan lehet 1-1 lehetőséget/bugot/glitchet kihasználni amitől előnyre tehetsz szert másokkal szemben..
Tudom hogy új tartalom nem nagyon kerül be a játékba, de ha ennyire unják az emberek akkor miért nem játszanak mással?
-
mikromanus
veterán
Ha ez igaz, akkor 1.5-2 milla gold is jöhet óránként. Elég gáz.
DIABLO 3 HAMMERSTORM BARBARIAN EXPLOIT BY CHOCOBOOS -
SLYM
veterán
válasz
mikromanus #26178 üzenetére
Cyberbeni linkelt múltkor egy videót, abban is ugynailyen van a srácnak, csak még jobb valamivel, szóval nem olyan ritka az, sőt, én nézregetem sokszor a legjobbakat, emlékszem láttam már jópár brutál 61-es amut. a legjobb kesztyű amit életemben láttam pedig 58-as volt
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #26178 üzenetére
oké, ez igaz, 200feletti dex+vithez meg mindenképp kell három affix stagefüggetlenül. viszont 97es chd roll mintha csak az utolsóból jöhetne.
az affix name meg szerintem nem releváns, túl pici a minta 5-6affix rollos közel perfect amuletekből.
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #26177 üzenetére
Ja, csak a 61 chd és a 8 chc se iLvl 63-as jellemzőérték + az említett itemmel közel azonos sem érhető el sehol és diabloprogres se talál semelyik karakteren. Ezzel a névvel csupa iLvl 62-63 item van fent és nem igazán trifecta semelyik se. Craftoltban azért van pár hasonló szépség
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #26166 üzenetére
simán lehet.
nekem 220+dex/220+vit/61chc/8chd/6melee damredes lvl61esem van.
a szörny amiből esett határozza meg már az affixeket.
-
mikromanus
veterán
Kis hétvégi utolsó. A bossoknak harangoztak
Diablo 3 - solo Monk - Wave of Light build - boss kills - Monster Power 8 -
Blizz
őstag
Nézzétek akkor én a kesztyűmet
demon
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Nem jelent semmit hogy 61-es. Gyarkorlatilag eshet 63-asból is kuka.
xavix13: árat nem írt rá?
-
SLYM
veterán
válasz
de lehet rajtuk ennyi
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #26165 üzenetére
iLvl61 -es amun a chc és a chd se lehet alapból ennyi. Mondjuk a droprendszer picit átalakult, de szerintem monstertől függetlenül az ilyen itemeken az ilvl63 értékek igen ritkák. A dupla maxos lvl 63-as még inkább...vagy nem?
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #26164 üzenetére
Ez komoly? Valakinek megéri kockáztatnia a bannt csak azért hogy 1 percig róla szóljon a general chat?
Rájöttem hogy én nem értem az embereket
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #26163 üzenetére
Régebben is volt. Valahogy lehetett szerkeszteni a jellemzőket és linkelni külső forrásból azt hiszem.
Most van egy ilyen:
Diablo 3 - Fake item links (Echoing fury with 2 sockets)Lehet még működik... csak banolnak érte jó eséllyel
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #26162 üzenetére
Szerkesztett? Az mit jelent?
És egyáltalán hogy tudja linkelni ha az adott cucc nem létezik? -
xavix13
őstag
LoL... General chatre linkelte a gyerek:
Első maxos trifecta amulet, ami nem kraftolt.
-
Mengele
tag
Hi
Rendszer ujra telepitesnel megmaradnak a Diablo 3 karaktereim?
Helpet elore is koszonom
-
mikromanus
veterán
Annyi sok Azmo videó volt, hogy gondoltam csinálok én is egyet. Mivel társaságot is kaptam, így könnyebb volt. Legalább nem tűnök annyira antiszociálisnak, hogy mindig csak solo fight van
Diablo 3 - Monk team - Wave of light build - Monster power 8 - Azmodan kill -
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish #26154 üzenetére
Sztem fagyizás közben szarba léptél!
-
P00By
nagyúr
válasz
Sirandrish #26137 üzenetére
Ez sem 21-ért
-
ProEvoFan
nagyúr
Mikor jön az 1.0.8 Patch?
-
Thrawn
félisten
-
Edge
veterán
na végre sikerült egy egész jó craft:
-
P00By
nagyúr
A friend list-nél még mindig érdekes dolgokat mutat...
-
jjc
aktív tag
lusta vagyok fűnyírót szerelni és füvet nyírni:
Diablo 3 - Skorn Monk Test - Azmodan_MP6 / Ghom_MP8 kill - 2m effective dps/sec
(egykezes fegyverekkel sztem sokkal több lehetne) -
czpitti
senior tag
A múltkor volt kérdés a FOT bónusz.Csináltam egy low geart és kipróbáltam FULL buff 200k-val belialt.Azt hiszem érdemes lesz ráfeküdni erre nagyobb volumenben is 8 nekem mindenképpen mert kell a változatosság ).Videó feltöltés alatt...
-
czpitti
senior tag
válasz
Sirandrish #26137 üzenetére
Grat.Annyiért nem volt sok valóban
-
Sirandrish
legenda
Asszem ez 5M-ért nem volt olyan rossz bolt
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Új geart rakok össze kéne kölcsön fél órára egy nagy dps-socket-ls fury.Dexes persze.
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok csak nálam jelentkezik az a probléma hogy mikor beloginolok error10017 üzenet fogad és kidob
?
-
buherka
addikt
Eu...szeró megy...AH szar (még)...
szerk...AH is jó már
-
Mengele
tag
Hi
Ha USA szervere valltok eltunnek az europai karaktereim?
Helpet elore is koszonom
-
MrCsiT
addikt
USA szerver megy...
..és alakul a monkocskám is xD
( már csak az ázsiai szerón kellene egy kari, és full nemzetközi jelenléttel bírnék)
Poén... toltam publicban mp0-n (csak az volt, ahol találtam egyéb játékost) erre, egyszer csak belépett egy paragon 64-es WD, és ilyet szól : "Naa?? Akartok jobb cuccosokat, srácok ? " - persze , kórus volt egyből, hogy "Jeeeeee" ..és a monkon lévő Shenlong fegyószettet kaptam ajándékba a trade ablakban ... előtte 25k dps, azután 35k lett + set bónusz... hm.. ott is vannak jó arcok ..
..de hogy ezzel az eu szerverrel mit tudnak ennyit szórakozni ? ...most mindenkinek jóváírhatnak +1 paragon levelt ezért ! 100-asoknak is !
-
RockHaRD
addikt
jól gondolom, hogy nem az 1.08as patch miatt van maintance, csak simán beszart valami?
-
mpierre
veterán
10 perce keresi a karicsikat...
Érdekes. Lehet, hogy mégis botoztam...
-
Thrawn
félisten
Server down és bezárt a fagyis is már ilyenkor
-
Sirandrish
legenda
Ez most olvastam és muszáj megosztanom veletek!
-Apa, te tudsz főzni?
-Persze fiam, ott van az asztalon!
-De ott csak egy üveg pálinka van.
-Miért?? Azt szerinted sütik b*zdmeg? -
ReFleXx
addikt
nahde senki nem akar überezni? nézzük meg az über nerfet ptr-en
-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish #26112 üzenetére
azt a fagyit kívántam meg ami nem szőrös és nyalható!
Ez a D3 down rosszabb mint egy áramszünet....
Sirandrish:Segítek (mint a BM március 15.-én)
-> A kopasz barack a kedvencem!
-
mpierre
veterán
Mától számítva ~9 hónap múlva.....
Csak mert "mindenki" fagyizik.
-
Bird
addikt
válasz
Sirandrish #26109 üzenetére
Megkívántam a fagyit, szólok is az asszonynak, mindjárt vége a barátoknak!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish #26109 üzenetére
Na jóvan.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Sirandrish #26094 üzenetére
Háhá
Akkor mégis csak elkeseredett feleségek / barátnök haxoltatták meg a servereket az orosz hackerekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged