Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello
ASRock 970 Extreme4 plusz Corsair Vengeance ddr3-1600zal próbálok tuningolni egy phenom ii x4 945-öt...
Elég sikertelenül, mivel 3at csipog általában mindenféle memória beállításra, megnéztem és AMI BIOSnál ez "A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad" Tehát gondolom a RAM-mal van a baj, hogy a francba kell beállítani? Elolvastam ezt, de az időzítésekről alig van valami, és szeritnem azzal lehet a baj.... Azt nem értem, hogy Pl 1020mhz-esre beállítom (mert ugye nem szorzót írja ki, hanem egyből az effetkívet) és beállítom hozzá az 1066-os spd-s időzítéseket, erre szar megint...
Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest