Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #4576 üzenetére
Összefoglalom a problémám még1x:
Nem tudom, hogy kell beállítani a ramokat (corsair vengeance 8gb ddr3-1600 kit), valaki segítene?
Szorzózáras a procim (phenom ii x4 945), úgyhogy a ref clockot állítva szeretném tuningolni.
Most tapasztalom ki, hogy mennyit bír a deszka (asrock 970 extreme4), egy oldal szerint 315 mhz-ig, és én még bőven alatta tapasztalom azt, hogy nehézségekbe ütközöm.A probléma az, hogy ha 250-nél nagyob ref clockkal próbálkozom, 3 short beep üdvözöl, ami megnéztem, hogy az AMI BIOS-oknál ezt jelenti:
A memory failure has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably badTehát a memóriával van a baj. Gondolom az időzítések, amik 4es szorzóra, azaz 4x200=800 mhz-re vannak beállítva, nem nagyon tetszenek neki, mivel 4x250 az már 1000 MHz.
Éppen ezért próbálkoztam az AIDA64 és CPU-Z által kiírt, 518 MHz-re (1036 effektív) megadott időzítésekkel, de hiába, így 3 sípolás történik.Hogy kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest