- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nézz utána, mert az Intel 1,5V-ig "ajánlja" a ramkezelést, persze van ismerősöm aki 1,65-öst is használt SB-vel. Én is sokáig tanakodtam, nekem 3 versenyzőm volt:
G.Skill ECO
Sniper SR
Sniper SR 1,25-önszóval én 1866 körülin szerettem volna használni. Végiggondoltam hogy a különböző 1,35-ös vagy 1,25-ös változatot ami ugye alapból nem 1866-on megy kb hogy lehetne felhúzni addig, nagyjából ahogy agyaltam mindegyik változat hasonlót mutathat 1,5V körül, így azt vettem ami raktáron volt 1,5Von 1866-ost. Nem csalódtam, nekem bejött. Kicsit lejjebb láthatod a régi és új eredményeket AIDA szerint.
Aztán jönnek-mennek a "fikázós" vélemények, hogy ez nekem gagyiii, hogy néz ki stb...
Mindenkinek saját izlése...
Azt vedd ami tetszik, nem kell 1,5V felett járatni hogy lehetőleg gyors legyen.
Bár én nem érzek különbséget a régi 1600 és a mostani 1866 között.
Egyébként vannak jó időzítésú ramok is 1333-ban is ami üt 1-2 nagyobb herz futásút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lexus, Toyota topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nyaralás előtti hardverszemle
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest